با 1200 بهترین انتخاب چیه ؟ سایز هم 40 و به بالا
فقط کیفیت بالای تصویر مهمه یعنی پیکسل ها ریز باشن و تصویر رو طوری نشون بده که مثلا داری به نقاشی نگاه میکنی نه تلوزیون
با 1200 بهترین انتخاب چیه ؟ سایز هم 40 و به بالا
فقط کیفیت بالای تصویر مهمه یعنی پیکسل ها ریز باشن و تصویر رو طوری نشون بده که مثلا داری به نقاشی نگاه میکنی نه تلوزیون
سلام دوستان
من الان یک SONY X-450 با سایز 46 اینچ دارم
به نظر شما توجیه داره اونو یا LED 3D عوض کنم؟
سلامنقل قول:
پایونیر با فاصله زیادی اوله و تلویزیون مرجع در مقایسه با تمام برندهاست از خریدش پشیمون نمیشید.
-فكر ميكنم 'گزينه هاي مناسبي باشند :نقل قول:
Samsung c650
sony ex500
lg ld650
خیلی ممنونمنقل قول:
من خودم نظرم روی سامسونگه البته نه این که مدل های دیگه رو بشناسم و بگم از اونها بهتره نه ، چون الان مانیتورم هم سامسونگه و اکثرا تو فامیل سامسونگ دارن واسه همین :31:
میگن این مدلی که گفتید این پوت لگ مشکل داره
اصلا این این پوت لگ چیه ؟ آیا این مشکل مهمه ؟ سری ب بهتر نیست ؟ ب650 ؟ الان تو بازار گیر میان ؟
چیکار کنم ؟
:11::11::11:
-در مورد input lag بارها خدمت دوستان عرض كردم كاربرد اون در محيط هاي تحت شبكه هست مثل live psn ,...نقل قول:
نگران نباشين از اين بابت
-سري c اپديت هاي خوبي انجام شده بعلاوه اينكه b ديگه گير نمياد ويا قيمت بالاتري كه توجيه نداره
-c650 بهترين گزينه ممكن هست توي رنج شما
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
-فكر نميكنم هنوز توجيه خوبي داشته باشهنقل قول:
-در ضمن hdtv شما رو خيلي دوست دارم :40:
فرق بین Samsung c650 و C695 چیه ؟
فرقی ندارن دوست مننقل قول:
650 = 695 که سام سرویس در ایران اسامی رو تغییر میده
فکر کنم واسه اینکه ضمانت دار از بی ضمانت مشخص بشه
-هر دو يك مدل هستند c695 اسمي هست كه سامي روش گذاشتهنقل قول:
سلام ابی جان
آقا با توجه به اینکه باید تو این دو ماه tv های جدید سامسونگ عرضه بشن به بازار
مدلی مثل 40d6400 با قیمت 1300 دلار
چقدر طول میکشه به بازار ایران برسه ؟ یا به بازار های مرزی مثل بانه
و چقدر اختلاف قیمت خواهد داشت
می ارزه من c6900 رو نگیرم و منتظر این نمونه که 3d هم هست واستم ؟
و اگر این نمونه ها عرضه بشن چه تاثیری روی قیمت نمونه های قبلی مثل c6900 داره ؟
به نظر من تو پاناسونیک به ترتیب:نقل قول:
Panasonic P50V20
Panasonic P50 V10
Panasonic P54Z1
از نظر قیافه هم نگران نباش تو فروشگاه با تو خونه کلی تفاوت میکنه
-احتمال داره تا پايان فصل توي نمايندگي ها بيادنقل قول:
-چون سري هاي 4 يا 5 D توي سايت مالزيايي اضافه شده
-فكر ميكنم حدود نهايت 1800-2000 در بياد اينجا (مطمئن نيستم)
-والا خوب به هر صورت در سري هاي جديد پورت ها اضافه شده USB ها ورژن 1.4 شده كنتراست و مسلما مشخصات اپديت تري دارند
-تعيين اولويت خريد به عهده خودت هست عزيز ببين چقدر نياز داري به خريدش اگر ميتوني صبر كن وگر نه..
-در مورد قيمت ها هم تا الان كه روال اينطوري بوده مدل هاي قديمي حذف ميشن باهمون قيمت ها نه كاهش قيمت
البته در عمل موضوع اينقدر هم حاد نيست و ممكنه كه يك پنل خاص اينقدر مشكل دار باشه كه در اينصورت اون پنل رو بايد تعويض كرد، البته مشكل ابري شدن در سوني و سامسونگ بيشتر گزارش شده و البته كمي هم به شانس شما بستگي داره و ممكنه كه پنلي كه شما مي خريد اصلا اين مشكل رو نداشته باشه، اگر مي خواهيد كاملااز اين موضوع در امان باشيد بهتر سراغ فيليپس بريد كه كاملا اين مشكل رو حل كرده، نكته ديگه اي كه خيليدر خريد دستگاههاي سه بعدي مهمه بحث خرابي و نياز دستگاهها به تعميراته كه واقعا نگران كننده است خصوصا در برخي از برندهاي خاص.نقل قول:
سلام
چند مدل خوب LED با سایز 40 یا 42 با قیمت دوروبر 1200 چی پیشنهاد میکنید؟
USB
----t
سلام
بین32EX710 سونی و 32D25 پاناسونیک ماندم که کدامیک را انتخاب کنم هردو ال ای دی هستند وتقریبا هم قیمت هردو قابلیت dlna و ارتباط اینترنتی دارا می باشند اما برند سونی برخلاف پانوسونیک دارای تیونر دیجیتال می باشد ولی برند پاناسونیک کیفیت بهتری دارد و ساخت مالزی است استادان گرامی لطفا مرا درانتخاب یاری نمایند
Lx9500LG با LW9500 فرقی میکنه یا همونه اگه ممکنه یه لینک از مشخصاتش برام بزارین
سلام .
من یه سوالی برام پیش اومده در زمینه ی حمل tv .
من میخوام یه تلویزیون led از تهران بگیرم برام بفرستند یکی از شهرستان های استان بوشهر برای یکی از آشنا ها . من زنگ زدم نمایندگی تهران گفت پول رو واریز کن برات بارنامه میکنمیم با باربری (اتوبوس) می فرسیم .
میخواستم ببینم ریسک حمل led به این شیوه چقدر بالاست ؟ و آیا احتمال آسیب دیدنش زیاده ؟ البته من خودم خیلی دیدم lcd با اتوبوس حمل بکنند اما می خواستم اینجا نظر شما رو هم بدونم .
فكر ميكنم اين دو تا رويو خيلي كمكتون كنه توي خريد :نقل قول:
d25:
ex700:کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-D25-TX-L42D25B-LED-LCD-HDTV-Review.html
d25 گزينه بهتري البته دقت كنيد در نماي روبرو بلك لول ex700 بيشتر هستکد:http://www.avforums.com/review/Sony-EX703-KDL-40EX703-40EX703-LCD-LED-HDTV-Review.html
ادامه ترد رو هم در avforums بخونيد در مورد ابري شدن در هر دو پنل رو
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
اره مهدي جان تفاوت هايي وجود داره در 2011:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5827843&postcount=10
کد:http://www.avforums.com/forums/lg-forum/1393570-official-lg-lw9500-full-led-nano-3dtv-thread.html
lg ld5400/5600نقل قول:
(X.vision) مدل:LE-40IMP9E
samsung c5000
مدل سامي تيونر ديجيتال نداره
تشکرنقل قول:
بسن این led هایی که معرفی کردید و lcd c695 سامسونگ کدوم را شما از لحاظ کیفیت تصویر و امکانات پیشنهاد می کنید؟
میزان برق مصرفی در led & lcd چقره؟
در ضمن قیمت حدودی این چنده ؟LG LED 42LH900 چطوره؟
-مسلما c695 گزينه بهتري هستنقل قول:
-در ال اي دي ها مقداري كمتر هست نسبت به ال سي دي
40c695 190-210
40c5000 130
40c695 تو مشهد از کجا گیر بیارم؟نقل قول:
حدود قیمتش چنده؟
البته من بین این دو منظورم بود: lg42 le5600 & sam 40c695
بايد بگردين عزيز يك نمايندگي توي خيابان سناباد داشتنقل قول:
كمي از ميدان سعدي به سمت سناباد برين پيدا ميكنيد
c695 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست و مشكلات ال اي دي ها رو نداره
با امكانات و كيفيت تصوير بسيار خوب و قيمت مناسب از نظر من گزينه بهتريه
سلام
آقا میشه درمورد این بلک لول یه توضیحی بدین (که چیه و از کجا میشه اونو توی تی وی ها مقایسه کرد) ممنون
-قبلا صحبت هايي در تاپيك زير بود:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5287091&postcount=345
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5289621&postcount=348
سلام بر دوستاننمی دونم جای مناسبی هست واسه پست گذاشتن یا نه ولی حالا می زاریم ببینیم چی می شه....من می خوام هر موقع خواستم بتونم به صورت وایرلس محتویات توی لپ تاب یا کامپیوترویا تلفن آیفونم یا دوربین فیلم برداریم رو توی تلوزیونم نشون بدم حالا نمی دونم چی باید داشته باشم که از طریق یک سینمای خانگی این کار بشه یا مستقیم به تلوزیون وصل بشه...تلوزیونم هم پاناسونیک V20 هست.....مثلا چیزی باشه که یک ورودی HDMI بده بشه فک کنم...همه ی این وسایل HDMI دارن....حالا چیزی هست.....؟ مرسی کسی اگه چیزی می دونین راهنمایی کنم.....تنکس
-شما ميتونيد يك دانگل واي فاي كه از طريق usb متصل ميشه به Hdtv تون اين كار رو انجام بديننقل قول:
مرسی...یعنی بهمین سادگی بعد با لپ تاب یا گوشیم سرچ کنم پیداش می کنه؟ آخه بعد چه جوری تصویر رو نشون می ده..؟ بین دو تا کامپیوتر هم که شبکه می کنیم فقط فایل شیرنگ و اینترنت شیرینگ این چیزاس و واسه تصویر باید از یک سافتور دیگه کمک گرفت....می شه یه کوچلو توضیح بدین چطوری می شه؟ یه اشاره کنید خودم بقیش رو در میارم...مرسی.....
بايد گوشي و يا سيستم شما هم قابليت واي فاي رو داشته باشه و از طريق نرم افزارهاي مربوطه استريم كنيدنقل قول:
يعني همزمان كه اجرا ميشه روي hdtv تون پخش ميشه
اگر VIERA CAST استفاده كنيد ميتونيد يك دانگل مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
et uw 100 wifi adapter
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DY-WL10E-K Wi-Fi
تهيه كنيد
-همينطور ميتونيد از يك hd mediay player مثلا Wd live بعلاوه يك دانگل wi-fi كه براش تهيه ميكنيد هم استفاده كنيد
ممنون از اطلاعات کامل و جامعتون....من تو سایت های خارجی شنیدم که این سیستم بی سین پاناسونیک خیلی از فیلم ها رو نشون نمی ده بعلاوه اینکه من اگه بخوا دسکتاپم رو ببینم هم این سیستم جواب گو هست؟ چون تو فروم ها خارجی گفته بودن از طریق DNLE server می شه که اونم فقط تصویر و عکس ایناس...درسته؟نقل قول:
آیا این همون روشی هست که جواب می ده؟ آیا تنهای با یک مودم وای فای ای دی اس ال نمی شه و حتما طبق گفته ی این آقاهه باید از یک رو روتر بیسیم استفاده بشه..؟ آخه این مودم های بسیم روتر هم هستند....
""
So assuming you mean WiFi Network not wireless internet (EG: 3G data) you are part way there. Either way round you need a router which you are likely to have already for WiFi. Connect your Computer and the TV to the router so they are able to 'talk' to each other. You can setup WiFi 'connection' to the router (with WiFi adapter available from Panasonic -maybe others too) if you choose or wired but they will need to be connected to the Router. Assuming your internet modem is connected also to this router, when you connect your TV to the router you should have internet access at the TV and Viera Cast (youtube etc) should just work. I have used Youtube a bit and it works suprisingly well – picture quality aside. Just follow manufacturer instruction to connect to your network either wired or WiFi.
DLNA:
After you setup your network and install a DLNA server software on the PC like PS Media Server or even just Windows Media Connect/Windows Media Player. Your TVs 'mediaserver' (actually it a media renderer) should find the PC's media server automatically when the PC running the software is turned on. The software will then do the hard work and convert the video/audio/photo to a format the TV can display. It will be streamed (transcoded on-the-fly if required) to the TV from the server software. This can be done wired or wirelessly but you will need you network setup as above for this to function. Wired will work best but wireless should be ok too. I have used the 'Media Sever' part of the TV a little bit but have been unable to get sucessful transcoding across different video format and containers. Some of my videos fail moments into playback and some play fine. There would be reasons for this but I haven't bothered looking into it yet.
There is also a media player (USB or SD card) part to the TV that appears like it might be a little more flexible for playback of 'home videos' but I haven't tried this yet.
Is it possible to connect the laptop wirelessly to the panny and stream video from hard drive?
Yes, As explained above with DLNA server.""""
براي dlna و مباحث كامل مربوط به اون تاپيك زير رو مطالعه كنيد فكر كنم سوالاتتون رو پاسخ ميده :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395942
سلام یکی از فامیل هامون یه تلوزیون 47اینچ ال جی مدل ال ای دی خرید به قیمت 1ملیونو700هزار تومان می خواستم بدونم از کجا می شه فهمید که اصله یا تقلبی؟
خیلی ساده با یه نگاه به کیفیت تصویرش میشه فهمید ! اگرم گارانتی دار بوده میشه سریالش رو توی سایت گلدیران زد و چک کردش
سلام دوستان
امروز رفته بودم بازار واسه خرید led تو دو مدل ex710 و c6960 گیر کردم ! هر دو یه قیمت دارن
متاسفانه هیچ جا نتونستم این دو مدل رو کنار هم دیگه ببینم که راحت تر بشه انتخاب کرد! فروشنده ها هم که فقط از برند خودشون تعریف میکنن
حالا به نظر شما کدوم یکی رو انتخاب کنم؟!
سونی یا سامسونگ !؟
ميتونيد مقايسه ورويو مدل ها رو ببينيد :نقل قول:
c6000:(مدل مشابه و رده پايين تر نسبت به c6900)
ex700:کد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32c6000-ue32c6530-20100630763.htm
scaling و امكانات خوبي داره پنل ساميکد:http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl40ex703-kdl40ex703u-20100724786.htm
و فكر ميكنم در مورد uniformity در c6900 بهتر كار شده
چند سؤال:
1- اینا که مینویسن 2D & 3D با اونا که فقط 3D مینویسن فرقشون چیه؟! مگه سه بعدی، دو بعدی پخش نمیکنه که سامی این طوری نوشته برای Smart ها!
2- هنوز تاریخ عرضه شدن سری D سامسونگ اعلام نشده؟ شما که تجربه زیادی دارید حدسی دارین درباره ی تاریخ؟
3- با توجه به اینکه سری D هنوز نیومده ندید میشه نظر داد که کیفیت NX710 و HX800 بهتره یا کیفیت 46D7000 و 46D8000 ؟ (اگه قیمت بانه در نظر گرفته بشه فکر کنم تو یه رنج قیمت باشن تقریباً) آخه میخوام ببینم ارزش داره صبر کنم تا سامی با Micro Dimming Plus یا Micro Dimming بیاد بازار یا همین سونی که Edge lit هست بهتره؟ تقریباً بیشتر از هر چیزی کیفیت تصویر مهمه برام. میخوام در حد آینه باشه :31:
خیلی ممنونم بابت راهنمایی های همه دوستان خصوصاً t_tanhayam عزیز.
-توي سامي ها و مدل هاي پاني 2d convert 3d وجود داره قابليتي كه دو بعدي رو به 3 بعدي تبديل ميكنه (هر چند در حد فان وسرگرمي باشه و اون عمق ميدان وتطابق و حجم رو نداشته باشه)نقل قول:
-هنوز مشخص نيست امكان داره اوخر اين فصل و تير ماه بياد (مطمئن نيستم)
-در مورد nx710 كه يك entry level هست نميتونيد با سري هاي خوب مثل c8000 مقايسه كنيد
-در مورد Hx هم اگر مقياس تون سايت هاي معتبر باشه كه nx810 جايگاه بهتري داره نسبت به c8000
-با اين حال ميتونيد رويو هاي خوبي بخونيد :کد:http://news.cnet.com/8301-17938_105-20016466-1.html
کد:http://www.avforums.com/review/Samsung-C8000-UE46C8000-46C8000-8000-3DTV-HDTV-Review.html
-در مورد كيفيت تصوير هم واقعا به سورس هاتون بستگي داره اگر منبعي كه ازش تصوير ميگيرين كيفيت بالايي داشته باه شايد با يك hdtv خيلي ارزون قيمت تر كاملا راضي باشينکد:http://www.avforums.com/review/Sony-HX803-KDL-40HX803-3D-LCD-TV-Review.html
- در غير اين صورت با بهترين Hdtv ها هم كاري نميشه كرد
من ex710رو کنار سری 5سامسونگ دیدم،سری 5 سرتر بود هم از نظر کیفیت هم از نظر دیزاین توجه کنید سری 5 رو میگم:11:نقل قول:
سلام
من برای خونه می خوام یه تلویزیون جدید بگیرم نهایت بودجه هم 950.000 تومان. الان انتخابم LG 37LCD660 هست. ولی یه چیز که به شکم می اندازه پلاسمای 42 سامسونگه c470 که قیمتش پایینتره، فاصله با تلویزیون نهایت 230 سانت خواهد بود و از اونجایی که بیشترین استفاده رو خانواده خواهند کرد زیاد فول HD بودن و نبودن براشون فرقی نداره (برای من خیلی داره، 360 و غیره :31:) پخش DivX هم برامون مهمه چون اکثر فیلمهای من رو هارده که فکر کنم هر دو تا مدل دارن. نظر شما چیه؟ 37 برای این فاصله مناسبه یا از امکانات بهتر 660 رو برای سایز 470 صرفنظر کنم؟
اون که 2 بعدی رو 3 بعدی کنه اصلاً فکر نمیکنم چیز جالبی بشه از نظر کیفیت! مگه میشه؟! :13:نقل قول:
cnet بله ولی فکر نمیکنید در avforums اون جدول که به هر مشخصه تلویزیون امتیاز میده و تیک میزنه c8000 در اکثر موارد به جز اینا سر باشه:
Black level
Greyscale calibrated
3D performance crosstalk
Value for money
تازه سونی 40 اینچ بود و سامی 46 که خودتون بهتر تجربه دارید که سایز های کوچکتر کیفیت بهتر در یک رده تلویزیون میده. البته بلک لول که مشخصه مهی هست در این مدل سونی عالی و در سامی متوسط هست. اگه جایی اشتباه میکنم لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سورس تصویر رو شبکه های اونور در نظر بگیرید. درسته هیچ کدوم از فارسی ها HD نیستن ولی چندتاشون کیفیت خیلی خوبی دارن.
چقدر کنده این سامسونگ مثلاً میگه مدل 2011 یهو بذاره 2011 تموم بشه بعد سری D رو بده. از یه طرف هم میترسم 3 ماه صبر کنم بعد قیمت ایران (بانه) با این قیمت جهانی که تو سایتش زده خیلی فرق کنه! :31: سر دو راهی گیر کردم :31:
حالا اگه الآن بخوام قیمت حدود 2400 از بانه بگیرم بهترین انتخاب 46 اینچ LED که ترجیحاً 3D هم باشه چی میشه گرفت؟ (مهمترین مسئله کیفیت آینه و کمترین احتمال خرابی و مشکل دار شدن تلویزیون در بلند مدت)
متشکرم.