سلام من تازه میخوام بازی کنم نمیتونم سیو کنم یعنی اصلا نمیتونم اکانت آفلاین xlive بسازم میشه راهنمائییم کنید از کرک razor پست اول استفاده کردم
Printable View
سلام من تازه میخوام بازی کنم نمیتونم سیو کنم یعنی اصلا نمیتونم اکانت آفلاین xlive بسازم میشه راهنمائییم کنید از کرک razor پست اول استفاده کردم
من دقیقا به همین علت می گفتم که از ورژن 1.03 استفاده کننقل قول:
دوستان من که هرکاری کردم نتونستم بازی دلنشینی داشته باشم
یه چیزو درست میکنی یه چیز دیگه خراب میشه
همرو درست میکنی باید یه بار دیگه بازیو نصب کنی
صد تا برنامه باید واسش نصب کنی .....
میمردن بازیو درست و حسابی بدن بیرون
باید منتظر gta جدید باشیم (تا سه چهار روز دیگه البته)
شما کافیه مینیمم سیستم لازم رو داشته باشید. بعدش 2 تا چیز نیاز دارید:نقل قول:
1- پچ 1.03
2- کرک 1.03 هر دوتاش هم موجوده.
سلام...
تازه گرافیک خریدم ولی یه مشکلی هست...
نمیدونم یه چیزی مثل سایه بعضی جاهای بازی ظاهر میشه و هی چشمک میزنه مثل عکس زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون خط ها اون وسط اضافیه چشمک میزنه...
خیلی اعصاب خرد کنه...
چه کار کنم؟؟؟
دوستان کرک رازور لینکش خرابه
میشه یکی یه لینک سالم بزاره.
ممنون
سلام لطف میکنید پچ و کرک 1.03 رو بزارید ممنون
لطفا یک پچ برای رفع لرزش GTA IV بزارید فوری فوری فوری فوری فوری
توی تاپیک GTA IV گذاشتم به اونجا مراجعه کنید
سلام. زماني كه رفتم بازيرو بگيرم فروشنده بهم گفت gta iv مشكل داره و رو بعضي سيستما اجرا نميشه و اجرا شدنش شانسيه و تازه اگرم اجرا بشه بعد از يه مدت درخت و ساختمونا حذف ميشن !! گفت من ندارم و بهتم پيشنهاد ميكنم نخري. راست ميگفت؟؟؟
بچه هاي شيراز جاي مطمئني رو برا خريدش ميشناسن؟؟؟؟؟؟
اين سيستم منه.
رم 2 gig
cpu athlon x4 630
گرافيك radeon 4850 1 gig.
می کشه عزسز سیستم مورد نیاز بازی توی پست اول هست اگه مطابقت بدی می بینی که مشکلی نداره برای بازی پچ هم اومده و کرک هم اومده تا مشکلات اجرا به حداقل برسهنقل قول:
رفیق من تو windows sp3 اجرا کردم تنظیمات خوب و کیفیت عالینقل قول:
شما کافیه مینیمم سیستم لازم رو داشته باشید. بعدش 2 تا چیز نیاز دارید:
1- پچ 1.03
2- کرک 1.03 هر دوتاش هم موجوده.
ولی تو ویندوز ویستا روی هر تنظیماتی گذاشتم کند بود
الان هم 7 هستش به نظرت بهتر از ویستا میاره یا بد تر
در ضمن من تو تو ویندوز sp3 از هیچ پچی استفاده نکردم
ولی تو ویستا از پچ 4 هم استفاده کردم بازم کند بود
سلامنقل قول:
من تو ویندوز 7 بازی میکنم قبلا مثل شما sp 3 داشتم به نظر من که خیلی خوبه من که فرقی حس نمی کنم . با همون تنظیماتی که توی Xp داشتم الان دارم تو 7 بازی می کنم من که میگم عالیه . فقط بگم قبل از نصب برو تو دی وی دی روی ست آپ راست کلیک کن و برو پروپرتیس حالتشو روی اجرا در ویندوز اکس پی بزار و اگر نه نصب نمیشه .
سلام
با یه چندتا مشکل روبرو شدم
یکی اینکه سریال بازی رو از کجا بیارم
بعدش هم که میخوام یه اکانت بسازم اصلا سایتش باز نمیشه که بتونم چیزی بسازم از صبح تا حالا دارم ور میرم اما سر در نیاوردم لطفا یکی راهنمایی کنه
من همیشه گفتم بهترین سیستم عامل برای اجرای بهینه بازی ها فقط xp هست من که از ویستا خیری ندیدم. شما روی XP پچ 1.03 رو نصب کن ببین چی می بینی
عزیزم ویندوزم xp هست و تمامی مراحل رو اجرا کردم اما اون 2 مشکل رو دارم یکی سریال رو از کجا بیارم و اون یکی وارد سایت نمیشه که ثبت نام کنم
سلامنقل قول:
عزیز اصلا بازی سریالی نیست حتما تو دی وی دی شما آموزش نزاشته کرکو بریزی درست فقط کرک رو تو محل نصب بازی کپی می کنی درست میشه درضمن نباید وارد سایت شه اصلا شما موقع بازی به اینترنت وصل نشو فقط Skip Login رو بزن برو تو بازی بعد اگه واسه Live اکانت نساختی یه اکانت آفلاین بساز . یه سرچ تو همین تاپیک بزنی کرکو پیدا می کنی ...
محمد رضا جان من حتی اینترنت رو هم که قطع میکنم و بازی رو اجرا میکنم این پیغام زیر برام ظاهر میشه
خب شما به من بگو هیچ کرکی تو محل نصب بازی نریختی ؟ فایل زیر رو دانلود کن و از حالت زیپ در بیار بعد تو محل نصب بازی کپی کن تا با فایل هم نامش کپی بشه .نقل قول:
> دانلود کرک رازور 1911 با حجم 233 کیلوبایت :
کد:http://up.--------.com/2161/1270118766.rar
سلام.من تو بازی GTA IV مشکل دارم.
اول که بازی رو نصب کردم چند ساعتی بازی خوب اجرا میشد و مشکلی نداشت.
بعد از یه مدت که سیستمم رو ریستارت کردم وقتی خواستم بازی رو اجرا کنم توی اون صفحه های مشکی
که نوشته داره بازی گیر کرد.
گرافیک من جیفورس 9400 GT هست.
با درود..
من این بازی زیبا رو نصب کردم به طور کامل ولی وقتی بازی میکنم بازی کند است...
گرافیک من هم 9400 و ویندوزم هم سونه به هر حال سیستم من مشکلی نداره...
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید..
تا بزدی...
از 9400 نباید انتظار بالایی در این بازی داشته باشید.نقل قول:
با درود..
من این بازی زیبا رو نصب کردم به طور کامل ولی وقتی بازی میکنم بازی کند است...
گرافیک من هم 9400 و ویندوزم هم سونه به هر حال سیستم من مشکلی نداره...
خواهشمندم مرا راهنمایی کنید..
تا بزدی...
سلام بچه ها من لینک مود افزایش fps رو میخوام ممنون؟
دوستان من بازي رو كامل و بدون مشكل نصب و اجرا كردم و خود بازي خودكار بر روي 1920 در 1080 قرار داد و FPS خوبي هم دارم اما همون اول بازي دوربين هي داره واسه خودش مي چرخه و اين ور اون ور ميره
فكر كردم از تنظيمات دسته است و دسته رو هم درآوردم اما بازم همينطوره دوربين يه جا ثابت نميشه
اون اولشم كه بايد با ماشين بري به خونه اون دوست نيكو كه انگار پسر عموشه ماشين خودكار ميره جلو انگار كه يكي همينطور داره گاز ميده
مشكل از كجاست ؟
سلام واسه من موقع نصب این ارور شکل رو میده.چی کار کنم؟خواهشا فقط تعویض ویندوز[IMG]file:///C:/Users/DV6-2170/Desktop/Untitled.png[/IMG] نگین.ویندوزمم 7 ultimate 64bit هست.
شرمنده عکسو نتونستم تو سایت آپلود کنم.ممنون میشم راهنماییم کنین.کد:http://www.4shared.com/file/259202014/dedc5ff9/Untitled.html
دوستان من قبلا بازی رو نصب میکردم و راحت بازی میکردم اما الان که نصب میکنم و وقتی که پلی میزنم یک صفحه کوچیک سیاه مثل داس میاد و میره و وارد بازی نمیشه ایراد چیه.........
لطفا کمک کنید ممنون میشم.....
دوست عزیز . مشکل شما م اله کرک بازی هست. کرک razor رو دانلود کنید. مشکلتون حل میشه :20:نقل قول:
عجیبه که واسه 7 X64 این پیغام رو داده. چون من هم از اولین ورژن 7 x64 روی سیستمم همین سیستم عامل هست.نقل قول:
اما مشکل شما مربوط به نداشتن سرویس پک هست.
برای حل مشکلتون این کار رو بکنید :
در ویندوز ویستا و 7 پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.
حال در پنجره Registry Editor به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Windows
اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
دقت کنید منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.
به این ترتیب میتوانید شماره سرویس پک در ویندوز را تغییر دهید.
با OK کردن تنظیمات ذخیره خواهد شد.
در پایان نیز یک بار سیستم را Restart نمایید.
دقت کنید. حتما باید یک بار ریست کنید و گرنه جواب نمیده :20:
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
نقل قول:
والا فک میکنم خراب نصب کردید. ولی اینجوری که شما گفتید ظاهرا دارین از کرک اولیه که تو خود دی وی دی بازی هست استفاده میکنید. که بعد از این که صفحه سیاه میاد کمی طول میکشه تا بازی با لا بیاد.
اما بهتره کرک بازی رو عوض کنید . کرک razor رو دانلود کنید .فک کنم مشکل حل شه:46:
[QUOTE=dverbame;4824768]عجیبه که واسه 7 X64 این پیغام رو داده. چون من هم از اولین ورژن 7 x64 روی سیستمم همین سیستم عامل هست.
اما مشکل شما مربوط به نداشتن سرویس پک هست.
برای حل مشکلتون این کار رو بکنید :
در ویندوز ویستا و 7 پس از ورود به منوی Start عبارت regedit را وارد کرده و Enter بزنید.
حال در پنجره Registry Editor به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE/System/CurrentControlSet/Control/Windows
اکنون از قسمت دیگر پنجره، گزینه CSDVersion را یافته و بر روی آن دوبار کلیک کنید.
در قسمت Value data عدد 100 یا 200 یا 300 و یا همین طور به ترتیب قابل مشاهده است.
دقت کنید منظور از 100 سرویس پک 1، منظور از 200 سرویس پک 2 و همین طور الی آخر است.
یعنی اگر عدد 200 وجود داشت سرویس پک نصب شده بر روی ویندوز شما سرویس پک 2 است و جهت تغییر عنوان آن کافی است عدد 300 را وارد کنید که به معنای سرویس پک 3 است.
به این ترتیب میتوانید شماره سرویس پک در ویندوز را تغییر دهید.
با OK کردن تنظیمات ذخیره خواهد شد.
در پایان نیز یک بار سیستم را Restart نمایید.
دقت کنید. حتما باید یک بار ریست کنید و گرنه جواب نمیده :20:
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
با تشکر از beny-nvidia عزیز.همون پست اولو خوندم مشکلم حل شد.
سلام هيچ كاري نميشه كرد تا بازي روي 7 نصب شه؟؟؟ آخه من 1564 دارم فقط 7 جواب ميده
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
ويندوزم 7 .32 بيته
سلام.این بازی توی لپ تاپم چرا خوب اجرا نمیشه؟خیلی تیک میزنه.
cpu core i7 720
ram 4 Gb ddrIII
Vga Geforce Gt230m 1Gb Up 2815Mb
windows 7 Ultimate 64 bit
کرک 1.05 هم نصب کردم.(razor)
تو OPTION هم همرو low میکنم و رزولوشن هم پایین میارم باز تاثیر نداشت.چی کار کنم؟
نقل قول:
چرا دیگه .نصب میشه . شما دو پست بالاتر که من گفتم سرویس پک 1 یا 2 کنید رو انجام بدید. مشکل حلههه
ببخشید اگه میشه زودتر یه راه حل بهم بدین.من فردا دارم میرم.نقل قول:
منم سیستمم مثل شماست . همه بازی هارو عالی اجرا می کنه به جز این . ممکنه با ویندوز 7 اینجوری باشهنقل قول:
نه نه نه نه نه اتفاقا با ویندوز 7 بهتر میشه بازی کرد
مشکل اینجاست که ممکنه با بازی های دیگه خیلی خوب باشه (GT230) ولی تا وقتی که این بازی واسه لپتاپ نیست بهتره همه ی تنظیمات رو در پایین ترین حد ممکن بازی کنید
این کارم کردم ولی تاثیری نداشت.من با لپ تاپ بازیهایی مثل dirt 2 \nfs shif\modern warfare 2 رو با حداکثر کیفیت بدون مشکل بازی کردم.ولی نمیدونم این بازی چرا اینطوری میکنه.ممنون میشم دوستان کمک کنن.نقل قول:
بسیار خب
شما که تونستید dirt 2 بازی کنید یعنی زیاد هم بد نیست ولی باز هم GTA IV یک بازی هست که علاوه بر اینکه خودش گرافیک بالایی میخواد ولی باز هم اگه شما بتونید بازی رو تو بالا ترین گرفیک ممکن بازی کنید بعد مدتی متوجه میشین که به اندازه ی کافی واقعی نیست
یک تست میکنیم / موتور GTA IV موتور سنگینی هست بنا بر این ممکنه حتی تو تنظیمات خیلی پایین هم نتونید بازی رو خوب فرم دار کنید
من به شما پیشنهاد میکنم که یکی از پچ های رسمی R* رو نصب کنید و اگر حل نشد صبر کنید تا DLC های این بازی به کامپیوتر بیاد
و بعد بازی کنید
اگه باز هم نتونستید با این مد بازی رو تست کنید
(فایل های مد رو بریزید به محل اصلی بازی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مد اسمش enbseries هست که توسط boris ساخته شده
شما به طریق این مد میتونید بالاخره تو بازی ماه داشته باشید و ابر ها و .... واقعی تر بشن
واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک مربوطه مراجعه کنید
لینک دانلود
کد:http://enbdev.com/enbseries_gta4_v0079sora.zip
دوستان کمکم کنید من win7 داشتم پاک کردم الان xp sp2 ریختم از همهی پوشههای لاززمم کپی گرفتم حالا که فایل save رو که میخوام کپی میکنم تو ادرس
C:\Documents and Settings\amin handsome\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
2تا فولدر به نام های user invalid و user_e000006f861f5222 وجود دارد که توی هر کدوم میریزم و xlive رو هم paSTE میکنم سر جاش بازی که اجرا میشه سیو اه لود نشده و ارور LOAD FAILED.check youre hard drive and try later رو میده چی کار کنم ؟
حیف که سیستمم این بازی رو نمی کشه،امکان ارتقای سیستم رو هم ندارم.
ولی می تونم بگم خیلی بازی خوبی هست چون خیلی با کیفیته.
همه چی داره.اگه سیستمم میکشید که خیلی خوب میشد.
بازم از شما ممنون که این همه براش زحمت میکشین.
دوستان وقتی می خوام gta iv رو نصب کنم این مشکل میاد جلو به نظرتون چیه ؟ ویندوزم 7 هست
من برنامه virtual xp تو ویندوزم نصب کردم