.ir هنوز کار می کنه !نقل قول:
موندم اگه .ir رو فیلشر کنن سراغ چی میرن.
لازم شد برم تاپیک های مربوط به مدیریت فروم رو دنبال کنم.
Printable View
.ir هنوز کار می کنه !نقل قول:
موندم اگه .ir رو فیلشر کنن سراغ چی میرن.
لازم شد برم تاپیک های مربوط به مدیریت فروم رو دنبال کنم.
سلام.الان که دیگه قیلشر نیست.باز شد کلا.
واسه من هنوز خيلطره!
واسه منم شیلتره!نقل قول:
ایول ! بعد 4 تا CS و 2 تا CT/Haru و 2 تا SC و 1 سری Monster madness موفق به کسب 1 پوینت از گیلد شدم ! 3 سال دیگه ادامه بدم می تونم یه ele 1 بگیرم !
Rio همین طوری Goddess های GWH رو میفروشه . حتی Adamas ها که کمیابن . weapon های Crap که به GWH نمیرسه !
من به غیره همون Ele2 که مجتبی گرفت اصلا متوجه نشدم که تا حالا چیزی به کسی بدن !
فروختن adamas ها وقتی اعضای گیلد نیاز دارن واقعا نامردیه.
آقا همچين اصطلاحي وجود نداره ... چرا خود زني مي کني ؟ :دينقل قول:
ایرانی بازی یه اصطلاح
خب چند تا جوان يه اصلاحي (باز ايراني بازي جزش نيست ) رو بگن هم دليل بر درست بودنش نيست >> غلط مصطلحه . کاملا توهين آميزه و کارکرد مثبتي هم نداره . (حالا يکي ني بگه به من چه > خودم مي گم : به تو چه QQ )نقل قول:
بیشتر تو دانشگاهها این تمثیل ها بکار برده میشه
محمد جان الان من 53 شدم شما که زحمت راهنمايي هاي کلي رو نوشتي به صورت خاص آموزش pvp 60 رو هم بذار ...
تقريبا من دارم از نووبي در ميام ولي هنوز تجربه و اطلاعاتم کافي نيست .
مثلا با earth وقتي pvp مي کنم نتيجه اش خيلي بهتره > pvper ها ele واتر دارن معمولا .
ut مي زنم ولي همي شه نمي شه در برم و مي ميرم !
کلا در مقابل يه ريد مهاجم چيکار بايد کرد ؟
براي um و لول هاي بالا هم اموزش بذاري خيلي خوبه .
اینقدر به خودت فشار نیار. 90 درصد ایرانی ها با موزیکا و فیلما و سبک زندگی جوادشون نشون دادن چین.نقل قول:
من كه ديگه شايا كمتر ميام به خاطر WOW!خيلي حال ميده ولي يه نقطه ضعف نسبت به شايا داره:گرافيك.
يه سوال:شايا آشپزي و ... هم داره؟آخه وسايل آشپزي داشت ولي آموزشي ازش نديدم.
منم رفتم wow .احتمالا برم بلیزارد.نقل قول:
الا کدوم سرور هستی؟
مولتن که آشغاله.
من فعلا تو نل هستم تا وقتي كه آلفا جوابش بياد.
الان سطح بازی نسبت به 1 سال2 سال پیش خیلی بالا رفته . شرط لازم pvp کردن تو pvp60 برای اینکه یه کارایی بشه کرد لول 60 بودن هست ! بعد Gear خفن بعد میرسیم به آموزش چطوری بازی کردن lolنقل قول:
محمد جان الان من 53 شدم شما که زحمت راهنمايي هاي کلي رو نوشتي به صورت خاص آموزش pvp 60 رو هم بذار ...
تقريبا من دارم از نووبي در ميام ولي هنوز تجربه و اطلاعاتم کافي نيست .
مثلا با earth وقتي pvp مي کنم نتيجه اش خيلي بهتره > pvper ها ele واتر دارن معمولا .
ut مي زنم ولي همي شه نمي شه در برم و مي ميرم !
کلا در مقابل يه ريد مهاجم چيکار بايد کرد ؟
براي um و لول هاي بالا هم اموزش بذاري خيلي خوبه .
هرکلاسی هم سیستم خاص خودش رو داره. و بحث جدا .
سوال رو درست نخوندي ... . nvmنقل قول:
pvp مپ يه مپيه که شما از لول 50 مي ري براي کشتن لول 60 ها ممکنه نري ! الان من راههاي فرار کردن از دست لول 60 ها رو لازم دارم و نحوه pvp با اونايي که تقريبا هم لول خودم هستم
بعد هم ديروز ace رو + دو تا لول 60 فايتر ... توي dd2 کشتيم . نحوه پاسخ شما هم که مشخصه هدفت چيه lol
اينکه بذاريم لول 60 بشيم و يه گير خفن ! بخريم بعد بريم pvp هم با مزه بود .
اصلا شوخی نکردم کاملا جدی گفتم ! منظورم همونی بود که نوشتم.نقل قول:
منظورت اینه که کجای مپ های pvp گریند کنی تا کمتر دیده بشی؟ فرار کردن یعنی چی ؟! اگه می خوای نمیری که باید با سرعت سمت portal خودتون در ری و هی orange pot و GSP و UT بزنی تا احتمال رسیدنت به safe spot زیاد شه دیگه .
اصولا اکثر لول 60 ها حرفه ای هستن و نمیزارن کسی از دستشون در بره !
آخه تو pvp با هم لول هات هم باز Gear برنده رو مشخص می کنه . من قبلا هم خیلی گفتم هر کسی Gear بهتری داشته باشه تو کلاس War/fighter بهتره و این کلاس زیاد به اسکیل و توانایی بازی بستگی نداره.
اگر gear هاتون هم تقریبا شبیه هم بود اونوقت Build هست دیگه مثلا اگه یکی 2 برابر اون یکی Dex داشته باشه برتری با اون میشه.
اگه نظر شخصی من رو بخوای اگر Conti داری سریع Erase کن! لول 60 ها معمولا با 2 تا اسکیل تو 1 ثانیه لول پایین تر از 55 ها رو می کشن. من راهی غیر از اونی که گفتم نمیدونم . اطلاعات من در همین حده.
فرار منظورم اينه که >> توي گايا که ما آسايش نداريم ! اين CT انگار يه سري گشت ارشاد داره هميجوري توي مپ ها مي گردن که ما رو بکشن :دي شيفت هم دارن انگار هر ساعت يکي مياد براي پاکسازي ...
من بعضيا رو مي بينم (فايتر هستن . def چنداني هم ندارن) که بار res نرمال بازي مي کنن . يعني خيلي حرفه اي هستن در فرار ... چيکار مي کنن آخه؟ >.<
اينم اگه بگي که خيلي خوبه . تمپل توي dd2 مثلا يه نظرم جاي خوبيه ولي پول تله پورت استون رو ندارم و خيلي دوره .نقل قول:
منظورت اینه که کجای مپ های pvp گریند کنی تا کمتر دیده بشی؟
امشب دوباره کاظم منو کشت ^^ البته يه بار کشتيمش >> هميشه بعد از مردن احساس نفرت در آدم ايجاد مي شه ولي وقتي کاظم مي کشه >> مرگ شيرينيه
فعلا ببينيم اين حاج احسان def ش رو به کجا مي رسونه بيايم يه کم کتک کاري کنيم باهاتون .
قبول دارم.وقتی میمیری احساس نفرت می کنی.هر چی قوی تر باشی و gear های بهتری داشته باشینقل قول:
این احساس بدتر میشه.مثلا گاهی اوقات که چند تا nub می ریزن سرم و منو می کشن اعصابم خورد میشه.
لول کن بیا بالا حاج احسان ببینم چیکار می کنی.
بچه ها من رفتم بلیزارد.دیگه رسما شایا رو کنار گذاشتم.ولی میام و به تاپیک و شما دوستای گل سر میزنم.:10:
این بخاطره اینه که برخلاف انتظار pvp 60 این سرور خفن اکتیو نیست و Aces هم که به غیره CS به فکر چیزه دیگه نیستن ، Etain هم از این سرور اکتیو تر. اگه pvper های شما رید مشخصی درست کنن و سر رید اصلی رو گرم کنن اینجوری نمیشه . تو Etain موقعی که pvp 60 شروع میشه گریندر ها راحت گریند می کنن مگه اینکه سر راه رید pvp باشن .نقل قول:
فرار منظورم اينه که >> توي گايا که ما آسايش نداريم ! اين CT انگار يه سري گشت ارشاد داره هميجوري توي مپ ها مي گردن که ما رو بکشن :دي شيفت هم دارن انگار هر ساعت يکي مياد براي پاکسازي ...
من بعضيا رو مي بينم (فايتر هستن . def چنداني هم ندارن) که بار res نرمال بازي مي کنن . يعني خيلي حرفه اي هستن در فرار ... چيکار مي کنن آخه؟ >.<
تو این سرور CT کلا بدجوری دنبال kill گرفتن هستن و چون کسی نمیاد pvp کنه اینا از بیکاری هی میرن گریندر ها رو می کشن.
معمولا همه جا ها رو هم چک می کنن ولی 2 یا 3 تا جا هست که واقعا حوصله می خواد و ما خودمون هم که clean می کردیم اونجا ها نمی رفتیم.
یکی Turtle نزدیک portal شماست . یکی هم قسمتی که Helltooth ها هستن ، قسمت شمالش یکی دو تا گوشه موشه داره ! اونجا ها واقعا حوصله می خواد رفتنش. Temple جنگل هم بد نیست. بقیه دیگه امن نیستن .
من بازم میگم یه pvper خوب حمله کنه شانس در رفتن خیلی کمه. مگه اینکه به بقیه اول حمله کنه و بقیه چند ثانیه سرش رو گرم کنن و تو بجای کمک کردن فرار کنی و فاصله که گرفتی town کنی.
---------- Post added at 03:22 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
امیدوارم ازwow لذت ببری.نقل قول:
من واقعا گرافیک بچه گونه این بازی اذیتم می کرد و سیستم Battle خوبی هم نداشت و بیخیالش شدم .
اگه رو گرافیک حساس نباشی میشه لذت ببری.
شما بايد Resoloution بازي WOW رو تا آخر بالا ببري تا حال كني!گرافيكش عالي ميشه.
من هیچ بازی رو تا حالا نشده زیره Max بازی کنم . سیستمی که استفاده می کنم هم تو امضای من هست .نقل قول:
من کاربر فعال سخت افزار 2 تا فروم بودم و از گرافیک و اینجور چیزها تا حد کافی سر در میارم.
من هرگز جسارت نكردم كه بگم شما از اين چيزا سر در نمياريد.گفتم شايد يادتون رفته.چون خودم اين يادم رفته بود و بعد از 2 روز يادم اومد.
نظر شما در مورد این بازی چیه ؟؟ ( LOCA )
اینم سایتش :
این جور که من دیدم مثل Shaiya هست گرافیکشم بد نبود حجمش هم 1.5 G هست ...کد:http://loco.en.alaplaya.net
احسان من با همون ايميلت عضو شدم . فردا يا امشب دانلود مي کنم . تريلرش که خوب بود ...
در dd1 و dd2 و جنگل رو بستن ديگه امروز ... اين pvper هاي نامرد هم نميان وگرنه هر وقت ميان کمپ مي شکنه .
جالبيش اينه که مي زني اين دارکيا رو هم مي کشي هر چي از دهنشن در مياد مي گن ^^ البته اکثرا يه کلمه بيشتر بلد نيستن : نووب @ بگو ابله تو که به قول خودت نووب مي کشتت ديگه برو بمير :دي
نوب رو معمولا وقتی می گن که کسی مبارزه نکنه و erase کنه و یا 60 اسکیل بزنه .نقل قول:
حاجي ما درسته يه سال نيمه تجربه نداريم ولي خيلي وقته داريم بازي مي کنيم ...نقل قول:
اگه ele درست باشه dmg خوبي مي شه زد ... فقط حيف اينا صبر نمي کنن حداقل ما يکم لول کنيم که gear مونو کامل بپوشيم .
چون ميان گريندر مي کشن انتظارشون اينه که راحت همه بميرن ولي وقتي خودشون مي ميرن خيلي بهشون زور داره :دي
معمولا گریندر ها چون از Epic ele اصتفاده می کنن pvper ها ele اونا رو می فهمن راحت و به راحتی top رو عوض می کنن با یه کلیلک !نقل قول:
بعلاوه همونطور که قبلا گفتم وقتی با دو ضربه می کشن کی وقته حمله کردن دارین ؟! ما خودمون 465464 بار تو etain سلاخی شدیم توسط pvper ها.
مرحوم Adduket حدود +100 بار هر گریندر رو در هفته می کشتن. می فهمم حالت رو.
شما وقتي ele تاپ رو عوض مي کني که دميج رو خودت رو بالا ببيني صرفا با ديدن ele طرف مقابل که عوض نمي کني :دي (اينو که گفتي شک کردم تا حالا با بيشتر از يه ele بازي کرده باشي)
ببين شما وقتي به گريندر حمله مي کني توي dd2 به يه نفر که حمله نمي کني >> pp هست خب ! پريست هست ! رنجر هست ! بعضي وقتها def هست >.> حالا ممکنه مگ باشه با اون اسکيل ele ضايع کنش :دي
>> شما داري در مورد چي بحث مي کني ؟؟ من که نگفتم ما pvper ها رو مي کشيم . من الان توي لول 54 همش 1000 پوينت دارم . طبيعيه که 95 در صد اوقات بسادگي بميرم >> بامزه اينه که توي اون 5 % که به کمک بقيه pvper مي کشيم طرف اونقدر بي جنبه ست که شروع
مي کنه به دهن گشادي ... مثل بچه آدم قبول کن که مردي ! زمين که به آسمون نمياد :دي حرف ما اين بود
--------------------------------
احسان بابا اين Land of Chaos Online که نوشته اوايل آگوست قرار سرور هاش آپ بشه . چرا الان گفتي دانلود کنيم من کلي دلم رو صابون زدم QQ
من 95% با orc تو pvp بازی کردم و orc ها از ele top استفاده نمی کنن حتی pro ها چون نمی خوان با ele درست دمیج بالا بخورن ولی عوضش نزدیک 1 ساله داریم با pvper ها بازی می کنیم و 24 ساعته از این جور بحث ها می کنیم. ما تو etain که بودیم ele حدود 95% لایت ها رو می دونستیم. اکثرا دو تا top دارن با ele مخالف . weapon که هر 4 تا ele رو همه pro pvper ها دارن.نقل قول:
شما وقتي ele تاپ رو عوض مي کني که دميج رو خودت رو بالا ببيني صرفا با ديدن ele طرف مقابل که عوض نمي کني :دي (اينو که گفتي شک کردم تا حالا با بيشتر از يه ele بازي کرده باشي)
اونا چون 500bil پول واسه Gear دادن نمی تونن تحمل کنن چند تا گریندر اینا رو بکشه.
----------------------------------
خواستم تاپیک رو انتقال بدم به بازی سنتر دیدم فروم اختصاصی بازی رو هم فیلتر کردن !!!!!!!!!!!
اکثر فروم هایی که من میشناختم فیلتر شده ! دیگه زدن به سیم آخر از بیخ می خوان اینترنت رو تعطیل کنن !! یا به قول خودشون ملی کنن !! و فقط سایت های ملی خودمون رو استفاده کنیم !!!!!
شما هم مثل من اعصابتون خورد میشه وقتی اون صفحه مربوط به فیلشر میاد و کاملا براتون محدوده تعیین می کنن که کجا ها می تونین برین مثلا اگه بخواین تفریح و سرگرمی برین لینک دادن اگه اخبار بخواین بخونین لینک دادن و ... یعنی کاملا دارن می گن جاهایی که ما میخوایم باید بری ! و به طرز وحشتناکی توهین به شعور ملت هست . یادش بخیر قدیما باز یه صفحه سفید خالی میومد می گفت دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد.
W T Fنقل قول:
پرشین تولز هنوز بازه ولی الان من با شاتل راحت میام هیچ فیلتری نیست.
سلام
آقا این Runes of magic تاپیک اختصاصی نداره؟
نه !نقل قول:
من تو این تاپیک معرفیش کردم ولی خوب ...
سری جدیدش اومده و بازیش یذره پیشرفت کرده .کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=331495
خواستی بگیر کپی پیست کن یه تاپیک اختصاصی بزن !
کسی یادش هست Origin of Beauty رو چطوری میشد گیر آورد ؟
آره من چند وقتیع بازی میکنم جالب به نظر میاد.نقل قول:
من یه تاپیک زدم review شمارو گذاشتم توش دمت گرم :20:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=424097
[/HTML]
امروز جاتون خالی برای اینکه یکمی از یک روندی گایا در بیایم و یه اجازه ای بدیم ملت برم گریند کنن من رفتم etain با هانترم اونجا هم همیچین صحنه ای بود ولی برعکس یعنی یه عالمه لایت چند تا نوب رو کمپ کرده بودن منم بهشون گفتم هر کی pvp واقعی میخواد بیاد Linked server اولش که یه رنجر رو reborn فرستاد بیبنه من بهشون جک گفتم یا نه بعدش که ما رو دیدن کم کم کل etain رو صدا زدن بیان با ما pvp کنن ما هم کل guild اندر کف منونو بردم اونجا کلی حال کردن از این کار کلی عقده هامو سر pvper های etain خالی کردم دهنشونو سرویس کردیم 2-3 نفر هم از etain اومده بودن که TrinG-TrinG ,Master یه orc بودن اینا رو که جو گرفته بود نمیشد جلوشونو گرفت اینگار لایت ندیده بودن .مثل وحشی ها تو raid ما میرفتن لایت ها رو میکشتن هی بهم پی ام میدادن بازم از این کارا بکن کلی حال کردن میگفتن تاحالا این قدر لایت های etain رو حقیر شده ندیده بودن.
قرار شده که هر روز این کارو کنیم با etain.فکر کنم فرصت خوبی واسه احسانو عرفان باشه اخه هممون با هم میریم که بیشتر از ساعت 2-3 به بعد هست
2 تا عکس هم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شب برای MM که رفته بودم قضیه رو شنیدم. Rio داشت با Blade صحبت می کرد.
MM که وحشتناک بودم فکر کنم بالای 30 تا Goddess گرفتیم ! GM ها این سری خیلی باس Spawn می کردن، تابلو هست که چون دیگه Goddess ها تو EP5 بدرد نمی خوره همین طوری دارن به ما می بخشن !
در مورد Etain هم آره کلالول 60 های fury اونجا تو یه گیلد هستن و تا اونا نیاین pvp نمیشه.
امروز Vent رو را انداختم تو CT . چه خبر دختر مختر ریخته اینجا . ماشاالله فکر کنم راننده کامیون و اینا باشن ! شبیه بروبچز نازی آباد قدیم صحبت می کنن.
اه...از Vent نگو بابا.اینا اصلا همشون قاطی دارن.همه منحرفن.تو GRB هم ول نمیکنن.نقل قول:
Kichi اومده اونجا داره با Efitall بحت می کنه که سایزهای مال من از مال تو بزرگتره.
Blade بنده خدا هی می گفت بابا دل به کار بدید.GRB هست نا سلامتی.گوش نمی دادن.
آخرش داشتن دعوا می کردن Rio اومد خیلی جدی گفت عکس بگیرید بذارید من قضاوت می کنم.
حالا خوبه همشون هم متاهل هستنا.Rio و Luna جفتشون وضعشون خرابه.
باز Efi یه کوچولو مودب هست.Kichi که دیگه کار و تموم کرده.ته چاله میدونیه اونجا حرف میزنه.
یه کوچولو شیطنت خوبه ولی اینا دیگه ترکوندن.من فقط موقع CS یا PVP میرم تو Vent.
دو تا ele تاپ 1-15 ام رو فروختم ... چيزي زيادي نشد QQ
حالا موندم سونيک بووت بخرم يا يه dual که wind باشه که بدرد گريند هم بخوره بعدا oi هم شايد بشه استفاده کرد . دقيق نمي دونم چي بخرم بهتره
این فروم چرا 1 روز بالا میاد 2 روز بالا نمیاد ؟!! برای شما هم اینطوری میشه ؟!
من در اولین فرصت تو فروم پرشین تولز تاپیک رو میزنم ، کوچ کنیم !
من تو پرشین تولز بودم یعنی هستم.مطمئن باش اونجا بخش بازیهای آنلاینش روزی یه بیننده هم نداره.بهت قول میدم.اینجا بازیهای آنلاینش خیلی بهتر از پی تی هستش.پی تی فقط گفتگوی آزادش حال میده و من هم بیشتر میرم گفتگوی آزادش.
ممنون از راهنمایی ها -.-نقل قول:
سونیک بووت خریدم ^^
عالیه .... قطعا بهترین آیتمی هست که داشتم تا حالا ... شایا برام به دو مقطع زمانی تقسیم شد ... قبل سونیک بوت ... بعد سونیک بوت ...