حالا فرض کنیم پورت هم اضافه کرد ، کیفیت همیارنت چطوره ؟نقل قول:
قدیما که از دیال آپ استفاده می کردم ، از کارتای شرکت کال ویتمی استفاده می کردم و واقعا خوب بودن ، نسبت به بقیه شرکتا که واقعا خوب بود. الان موندم ADSL شون چطوره ؟؟؟
Printable View
حالا فرض کنیم پورت هم اضافه کرد ، کیفیت همیارنت چطوره ؟نقل قول:
قدیما که از دیال آپ استفاده می کردم ، از کارتای شرکت کال ویتمی استفاده می کردم و واقعا خوب بودن ، نسبت به بقیه شرکتا که واقعا خوب بود. الان موندم ADSL شون چطوره ؟؟؟
والا من نداشتم کسی از رفقام هم نداشته . باید از هم محله ای ها پرسیدنقل قول:
قیمتاش که کلا خیلی ارزون هست به نظر من .. شما تعرفه تراشه سبز عین همین رو اگه بری خود شرکتش بهت میده ولی خودشم میگه که شبا افت سرعت هست.. چون حضوراً رفتم اونجا پرسیدم ازشون
قیمتش که پایینه خودمو به شک میندازه که نکنه کیفیتش خوب نباشه
پارس انلاین دفتر مرکزیش تو عفیف اباد گویا شماره خونه ما رو ساپورت میکنه 650 شهرک گلستان
کسی خبر داره پارس انلاین چطوریه سرعتش و وضعش ؟
برای 128 بالا کارت دانشجویی میخواد یا نه
وضع شبانه و روزانه سرعتشا چطوریه ؟
سلام
دوستان ببخشید که سوالم رو اینجا میپرسم.
میخواستم بدونم چه شرکتهای تو شیراز وایرلس میدن و به نظرتون کدومش بهتره؟
منطقه ما خطش کافو هست adsl ساپورت نمیکنه.با تشکر
سلامنقل قول:
سرعت روزانه سرویس 128 بین 110 تا 140،شبانه بستگی به مرکز مخابراتی داره ،بین 5 تا 7 صبح 500 مگابایت دانلود داره.(قبل از اینکه بگیری یه پرس و جو بکن)
سلام به همگی
بچه ها کسی هست که 128 صبانت داشته باشه ؟
میخوام بدونم سرعت شبانش چنده؟؟؟؟
خود سایت کاوش که نماینده صبانت است اینطوری گفته:
آيا صبانت سرويس شبانه رايگان هم دارد و ساعات آن چيست ؟
بله صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح داراي سرويس شبانه رايگان با سرعت 1 مگابايت ميباشد .
User , Password سرويس شبانه رايگان چيست؟
USER NAME : guest
PASSWORD : ngsnet
آیا رو یک مگ بستند سرعت شبانه رو؟
1 مگابایت ؟ :دینقل قول:
سرعت شبانه ظاهرا مرکز مخابراتی با هم متفاوت است ، اوایل برای من 1 مگابیت ( 100-120 کیلوبایت متغییر ) بود اما وضعیت فعلی خیلی جالب نیست اکثرا بین 40-65 کیلوبایت متغییر است.
البته یک سیاستی رو صبانت تا چندی پیش دنبال میکرد که هر یک ساعت یکبار DC میزد کلاینت ها رو اما مدتی است دست کشیدن از این کار نادرست ;)
سلامنقل قول:
من سه روز پیش به همین کاوش زنگ زدم
پشتیبانی ش علنا میگفتن ما یک ساعت یکبار دیکسانکت میکنیم
بعدشم 3 شب از خوابم بزنم بیایم یوزرنیم پسورد بدم..
دیگه این چیزا رو که فهمیدم طرف صبا نرفتم
دوستان ما که خطمون شده فیبر نوری کجا بریم بهتره؟ یا اگه ای دی اس ال جواب نمیده کدوم شرکتا وایرلس ارائه میدن؟ اگه اونم باز نشده وایمکس مبین نت کسی داشته که بگه کیفیتش خوبه یا نه؟!
علیک سلامنقل قول:
شما استفادت از اینترنت چیه ؟ و دانلود زیاد میکنی ؟ یا وبگردی و شارژ روزانه زیاد داری؟
کجای شیراز هستین ؟
تا من یه شرکت خوب معرفی کنم ... هرچند دستت هم زیاد باز نیست چون مثل خودم کافو نوری هستی
ADSL ها کافو رو ساپورت میکنن اما دیر رانژه میکنن.. بعضی هاشون هم هر سرویسی رو به مشترک کافو فیبرنوری نمیدن ...
اگر 1 مگ واقعی بود خوب بود من مشکلی با sساعت 3 شب بودنش و یک ساعت dc شدنش نداشتم با برنامه نویسی حلش می کردمنقل قول:
الانم که ارم نت هستم که ساعت 2 پا نمیشم :28:(البته اکثرا تا 3-4 بیدارم) همه چی اتوماتیک برنامه نویسی کردم خودش 5 دقیقه مونده به 2 روشن میشه 02:02 کانکت میشه 02:03 شروع به دانلود میکنه 6:59 هم خاموش میشه حتی شبایی که خونه نیستم:27:
البته کاری هم نداره شما هم یه سرچ بزنید با ترکیب 3 تا برنامه می تونید انجامش بدید:27::8::5:
سرعت ارم نت ( اسیا تک ) مگه الان بده ؟نقل قول:
چطوریاست وضع شبا
من کلا دانلود زیاد ندارم.بیشتر همون وبگردی هست مگه اینکه یه موقع چیز خاصی لازم باشه دانلود کنم.ما شهرک آرین با شماره 654 هستیم که فعلا ظاهرا هیچ جا پوشش نمیده....نقل قول:
اهانقل قول:
ماتریکس کافو ها رو ساپورت میکنه اما نمیدونم برای شما چطوریه
هر چند تعرفه زیر سی تومن به کافو ها نمیده
صبا و ارم نت رو امتحان کنید اینا کافو رو ساپورت میکنن تقریبا کل شیراز
نسبت به پولی که میدی بد نیست روزانه را که رو 2 مگ هست ولی شبا مدت ها بود رو 512 بسته بودن ولی الان چند هفتست که سرعت دانلود شده 45 kB/s که بازم نسبت به این که 3 ماه 20 تومان میدی بد نیست ولی اگر یه جایه دیگه پیدا کنم که شبانش بهتر باشه هر چند که قیمتش 10-15 تومان هم بالاتر باشه میرم اونجا ارزشش داره:10:نقل قول:
از هر isp سرویس بگیرین بجز شاتل.بدترین isp حال شیراز و حتی ایران:41:
همیار نت چطوریه بچه ها .. کسی داشته ببینیم سرعتا در چه حده ؟
سرعت یک مگ . سه گیگ حجم .. یک ماهه . 20 تومن ... کارت دانشجویی هم نمیخواد..
رانژه رایگان ...WOW
کد:http://www.tarashesabz.com/price.php
کاملا تایید میشه حرفتون!نقل قول:
مخابرات فارس ( آسیاتک - ارم نت ) تعرفه های نامحدود را ابلاغ کرد.
128 - 12000 تومان256 - 15000 تومان512 - 25000 تومان1024 - 47500 تومان
منبع؟نقل قول:
توی سایت و پنل خبری نیست که؟
زنگ زدم گفت هنوز فعال نشده
2مگ هم 92500تومان
شما نمایندگی هستید؟ اخه گفت تو پنل نمایندگی ها زده فقط؟
سلام
دوستان کسی میدونه ماتریکس میانرود رو ساپورت میکنه یا نه؟
همیار نت هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم
دوست رفیق اشنا شیراز همیــــار نبود ؟
شهرک گلستان زندگی میکنیم ... کسی اشنایی نداشت ؟
ایشون که 100 درصد یه ربطی دارن به ارم نت همین چند صفحه پیش بود که یکی از بچه ها داشت یه کارایی میکرد علیه ارم نت با اعتراض ایشون روبه رو شد همون روز هم رفت بن آباد:27::21:نقل قول:
تعرفه هاش بد نیست
درباره همیارنت اینو میدونم (شاید خودتم بدونی) که سرعت شبانه و روزانش همون سرعت نامی هست که میدهنقل قول:
کیفیتش هم عالیه (از لحاظ قعطی)
البته اینا کلی بود و واسه منطقه شما نمیدونم چه جوریاست کلا گلستان مرکز مخابراتش داغونه کمتر کسی دیدم که راضی باشن (حالا از هر isp ) البته یکی از رفقا ماتریکس داشت خیلی راضی بود ولی تعرفاش گرونه
اره کاکو...خودم به این نتیجه رسیدم..پشتیبانی همیار هم همینو میگفت سرعتا روز و شب یکی ههنقل قول:
البته گفت شبا افت میکنه یه خورده ولی نه دیگه در حد شاتل محدود کنن مشترک رو
اینم گفت ما مث شاتل نیستیم پهناباند زیاد روزا و شبا بدیم مشتری یه وقت سرعت از حد خودتون هم بالاتر بره
همون سرعت واقعی
منتها من دنبال تحقیق بیشتر هستم .. اگه یکی شهرک گلستان پیدا میکردم همیار داشت عالی میشد
نه اینکه ما فیبرنوری هستیم ... قضیه رو سخت کرده
چاره ای نیست برم زنگ بزنم دوباره به خودشون بگم شماره چند تا از متشرکاتتون تو گلستان رو بدین اگه امکان هست من میخوام چند نفر رو بیارم همیار و تحقیق کامل کرده باشم..:20:. خداییش راست میگم
کلا ادمی هستم رو دربایستی ندارم با کسی باید به چالش کشید :31:
خیر . من نماینده نیستم اما نماینده ها را دوست دارم ;)نقل قول:
تعرفه فعلا فقط ابلاغ شده اما از هفته آینده اعمال خواهد شد.
تعرفه ها خوبه مخصوصا 256 میرزه اگر سرعت دانلود رو 30KB/s باشه:20: هست؟؟؟نقل قول:
شما هم این اینترنت نامحدود را 10 به 1 شیر میکنید??? (البته تهش به جایی میریسیم که میشه 70 ملیون به یک(آمار دقیق تر بعد از سرشماری:27:):31:)
راستی چرا هیچ کدام از isp ها اینترنت نامحدود رو چندماهه (مثلا سه ماه،شش ماه و...) ارائه نمیدن با یه درصدی تخفیف
???
این هفته سرویس adsl من از ماتریکس راه افتاد
کاملا راضی هستم
و مثل شاتل محدودیت سرع نداره
قابل توجه بچه هایی که مرکز دستغیب شیراز هستند :
از شنبه این هفته تا الان که پست میزنم این مرکز نه خط رانژه میکنه و نه از رانژه در میارین
معلوم هم نیست کی ادامه داشته باشه
قسمت رانژه شاتل و ماتریکس تایید کردند
سلام من از اسیا تک(ارم نت) گرفتم سرعت 1 مگ
سرعت شباش تقریبا بین 40 تا 50 هست
یک ماهی هست که حال حوصلشو ندارم دان کنم با این که رو اتومات هست!(بعصی از شما از اتومات در می یاد گند میزنه به لینک های دانلود و کلی درد سر در صمن اینکه یه 500 گیگ فیلم دارم که شاید 15 تاشم به زور نگاه کرده باشم!)
کلا شرکت (بییییییییییییییییییییییی یییییییپ) هستن وقتی می خوای سرویس بگیری بخش فروش میگه سرعت روزانتون باز هست
و سرعت شبانتون سرعت واقعی(1024/8=128)هست
اما وقتی دوباره زنگ میزنی میگه با پشتیانی تماس بگیر
اونم میگه نههههههههههههههههه مال همه رو 128=16 بسته شده اگه مال شما 30 هست برین خدا رو شکر کنید
آخه ( بیییییییییییییییییییپ) . من دیگه چیزی نمی گم.
الانم تو این فکر که وقتی تموم شد دیگه با ای دی اس ال خدا حافطی کنم(یک ماهی هم میشه گیم ان لاین نزدم (هر چند که تو گیم هم پینگش بالاست و لگ می زنه))
برم تو کار EDGE.
همیشه هم همرام هست . (فقط کسی نمی دونه سرعت همراه اول چنده تو شیراز؟) شاید هم از این نامحدود ها بگیرم هر چند که یا جمعش می کنن یا اشغال هست!
و اما یه مشکل دیگه:
یه مودم وایفای دیلینک سری N دارم تا 2 -3 هفته پیش عالی بود(تا سر کوچه انتن می داد) اما الان تو 2 متری دستگاه فقط 2 خطش پره!
باید ببرمش نمایندگی دیلینک باغتخت درسته؟ کار دیگه ای نمی شه کرد؟
------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه الان یادم اومد
یکی از اعیاد بود (فکر کنم فطر بود) 1 گیگ هدیه دادن!
اما دوباره پسش گرفتن :18:
خیلی با این کارشون حال کردم(این یعنی تبلیغات بدون خرج!)
رو چه حسابی؟من تازه میخواستم از پارس کوچ کنم به آسیاتک.نقل قول:
شانس که ندارم.
فقط ارم نت با ضریب اشتراک 1 به چهار
128 سرعت دانلود=100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک شیراز همه سرویسهاش چه 128 چه 2مگ روزانه و شبانه سرعتش یکی هست پس بهتره 128 بگیرینقل قول:
شبانه همه سرویسها 45 هست
من که شهرک گلستانم .. مرکز غدیر .. خود گلستاننقل قول:
امروز برای دوستم که تاچارا هست زنگ زدم اینطور گفت شاتل .. از شاتل سرویس داره
ماتریکس هم زنگ زدم همینو گفت
احتمالا مرکز دستغیب داره یه کارایی تو کیفیت و نصب تجهیزات میکنن
مرکز شلوغیه .. کلی پیش شماره داره
احتمالا آره. دارن يه كارايي ميكنن. ديروز يه سه چهار ساعتي قطع بود.نقل قول:
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
نظری در مورد این ندارید؟نقل قول:
یه مودم وایفای دیلینک سری N دارم تا 2 -3 هفته پیش عالی بود(تا سر کوچه انتن می داد) اما الان تو 2 متری دستگاه فقط 2 خطش پره!
باید ببرمش نمایندگی دیلینک باغتخت درسته؟ کار دیگه ای نمی شه کرد؟
راستی از کی قراره نامحدود راه بیوفته؟
من ديگه كلافه شدم.پر سرعت ترين كافي نت شيراز كجاست ؟
مي خوام برم يه ده دوازده گيگي بزنم دانلود.
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
من بدبختو نمیگی چند تا برنامه و آموزش دارم که باید دانلود کنم خیلی هم واجبه اما متاسفانه سرعت دانلودم روی 2 یا 3 هست :41:نقل قول:
باید دانلود هامو بدم به کسانی که تبلیغ میکنن هر گیگی 500 تومن فکر کنم ارزششو داره نه؟؟؟
دیشب بعد از 10 شب محدودیت سرعت دانلودم برگشت به حالت طبیعی البته از ترس اینکه دوباره محدود نشم و مثل اینکه گفتم حق بیشتر از 1 گیگ دانلود رو ندارین در ساعات رایگان زیر 1 گیگ دانلود کردم البته باید ببینیم در روزهای اینده به همین منوال هست یا نه شاید سر شیر فلکه رو باز کردن که ما از شاتل نریم و با خودمون هم یه 100 تایی رو نبریم یه شرکت دیگه :21:
کی ؟ کجا ؟ آدرس بده بدم برام دانلود کنن.کلافه شدم به خدا . . .نقل قول: