ای خائن.به همین سرعت به رفیقات پشت کردی؟نقل قول:
واقعا که!!!:13:
Printable View
ای خائن.به همین سرعت به رفیقات پشت کردی؟نقل قول:
واقعا که!!!:13:
کجارو میگی ؟نقل قول:
پاسارگاد که 5 تا جای خالی داره
بچه ها یه شغلی که در امد خوبی داشته باشه + تجربه خوب برای لول 12 معرفی کنید
ممنونم
الان 5نفر جای خالی داریم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا زود تر ظرفیت رو ببرید بالا
ببین من یه دست لباس توپ و اسب که خریدم برمیگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای خائن.به همین سرعت به رفیقات پشت کردی؟
واقعا که!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکن اگه رفتی به راحتی میتونی برگردی.اونا حتما قوانین خودشون رو دارن.نقل قول:
بعدشم همه دوست دارن اسب و لباس خوب داشته باشن.نمیشه که همه ول کنن شهر رو برن.
مثل اینکه ما هم باید قوانین سخت گیرانه بذاریم.باید با مهرداد و مصطفی صحبت کنم.
ما هم اومدیم.
بغول وسترنیا "ایییییییی ها".
ورلد 3.
یوزر: Qubit
بیا ورلد 2 همه کنار همیم
:دی
خو پس برنمیگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر نکن اگه رفتی به راحتی میتونی برگردی.اونا حتما قوانین خودشون رو دارن.
بعدشم همه دوست دارن اسب و لباس خوب داشته باشن.نمیشه که همه ول کنن شهر رو برن.
مثل اینکه ما هم باید قوانین سخت گیرانه بذاریم.باید با مهرداد و مصطفی صحبت کنم.
لباس خوب میخوام چیکار من فقط اون اسلحه هه رو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمم دوست دارم با بچه های خودمون باشم.
ولی موقع ثبت نام فقط ورلد 3 فعال بود. هرکاری کردم نشد:41:.
سلام
من الان لول 20 ورلد 1 هستم.
هیچی کوئست هم ندارم.به نظر شما کجا کار کنم؟؟؟؟
ببین اون بالا نوشته انتخاب ورلد
اونو بزن بعدش بزن ورلد 2
من که میگم دوئل کن.نقل قول:
اگه میخوای کار کنی trading - branding cattle - carving out claims گزینه های خوب هستن.
نظر من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
coal mining - carving out claims - trading - setting up telegraph poles - repairing fences [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکارهایی هستن که من توشون خیلی سود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا setting up telegraph poles [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش :
breaking in horses هم بد نیست منتها پول خوبی نداره ولی در کل چیز خوبیه
شهر بزرگ Persian Gulf آماده خدمت به ایرانیان ساکن ورلد 2 میباشد .
اگه منظورت موقع لوگینه، زدم ولی ورلد 1و2 خاکسترین و فقط ورلد 3 رنگیه :37:.نقل قول:
فکر کنم ظرفیت پر شده.
میگم شما همه بیاین ورلد 3.:31:
نه عزیز دلم موقع ثبت نام همون موقع که میخوای فرمو پر کنی اون بالا نوشته : Sign up World 3 (» change)نقل قول:
شما روی change کلیک کن ... بعدش ورلد 2 رو انتخاب کن
موفق باشی
محمد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این شهر persia عجب پیشرفتی کرده.چطوری اینقدر پیشرفت کردن؟
اقا واسه پیوستن به Persian Gulf باید لول چند باشیم تا invite کنید؟
مولتی بازاره هادی !
بالای لول 10نقل قول:
فعلا جا برای 1 نفر داریم :46:
موفق باشید
محمد
من به لول 40 در دوئل رسیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تفاضل دوئل -1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا نمیدونم چرا زیاد میبازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من با لولهای خیلی بالا میدوئلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همه ی شماها کمتر دوئل بردم ولی امتیازم بالاتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست لول بالاهایی که فقط لولشون بالاست ولی خیلی راحت میبازن رو اگه خواستید بگید تا بهتون بگم و همچنین صفحه دوئلی که میتونید ببریدشون رو بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز لول9 ام.یه سوال:من پسمو داده بودم دست یکی از بچه ها اونم برداشته بدونه این که من بفهمم یه شهر زده.حالا چیکار کنم؟:)
کاری نمیتونی بکنی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فقط 300$ پرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میتونم به یه شهر دیگه invite بشم یا نه؟
بله میتونید ، باید از شهرتون خارج بشین ...
اگه خارج نشد یه اکانت دیگه بساز و اونو فاندر شهر کن بعد خودتو ساکن معمولی در شهر بکن و راحت بیا بیرون ...
الان یکی دو روزه آماره کسایی که با من دوئل میکنن زیاد شده.حداقل روزی 5 نفر با من دوئل میکنن.همه هم خفن!!!
جریان چیه؟
وحید سراغ تو هم میان یا نه؟
من والا فقط یکی هست که بهم گیر داده و همش ازش میبازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Caesar. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اون عوضی منم میبره همش.نمیدونم چی کار میکنه.اسلحش رو ببینی خندت میگیره.اسلحش یه سنگه ولی دمیجی که میزنه واقعا خفنه.فکر کنم پریمیومه دوئل داره...نقل قول:
ببینید این نامرد چه بلایی سر من آورد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیایید که دوئلرتون رو کشتن...
آخه یکی نیست بگه برو با هم قد خودت دعوا کن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام راه ديگه اي بجز لول آپ هست كه Labor Points رو افزايش بديم؟؟ آخه يه مأموريت هست كه 10 تا Labor ميخواد...
345 تا زده؟:18:جل الخالق اون دیگه کیه:13:
راستی امضای بابک ((جان)بازنشسته ) رو بخونید خیلی باحاله
این سایتش چرا نمیاد بالا :41:
مثل اینکه سرور ترکیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
این دیگه کی بوده 345!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا بیخیال
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ... ! :27:نقل قول:
به سکونت Persia در آمدیم .. :دی
بچه ها اینو نگاک کنین ، لولش از من والاتره ولی چقدر صدمه خوردش !! lol
هادی یاد بگیر !! : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامردا یکی هم منو اینوایت کنه مردم از الافی:45:
ورلد2 Mr.mamad