خیرنقل قول:
این کلک فقط برای سپنتا به کار میره نه برای شاتل
Printable View
خیرنقل قول:
این کلک فقط برای سپنتا به کار میره نه برای شاتل
سلام !!
بازم با این پینگ بنظرم خوبه !!
ولی باید بیشتر از این باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مهدی جان اگه من امروز این کار و انجام بدم چه اتفاقی می افته؟!
راستی داخل مرکز مخابرات ما فقط من هستم که از شاتل استفاده می کنم واسه ی همین زیاد پیگیر هم نمی شن واقعا هیچ راهی نداره؟
شاتل سرعت یک مگابایت هم داره؟
داره ماهی 400 هزار تومان !!! :27:نقل قول:
شاتل سرعت یک مگابایت هم داره؟
محدوده ولیعصر کارت طلایی خواستید بگید یه دونه دارم :27:
من که از امروز باید بزنم تو کار شب :دی
500 مگ بیشتر ندارم اونم تا 11 فروردین !!!
یک سوال برای من پیش اومد اگر حجم زودتر از دوره تموم بشه آیا میشه همون موقع برای دوره ی جدید شارژ کرد ؟ یا باید تا پایان همون دوره حجم اضافه خرید؟
من هم سوال ghahremanimehdi را داشتم و اینکه، اصلا میشه ترافیک اضافه خرید تا اینکه با مشکل کمبود شارژ مواجه نشیم؟!
خیر دوست من ... شما حتی اگه زودترم شارژ کنی باز باید با همون ترافیک دوره قبل سر کنی ...
ولی آره چرا که نشه ... اکو هر گیگ 9 تومن و آرت هر گیگ 3 تومن ...
بله دوست عزیزنقل قول:
همین مشکل ,دوره پیش برای من پیش اومد که تماس گرفتم و گفتم که ترافیکم تموم شده و میخوام دوره ی بعدیم از امروز شروع بشه ,طرف هم با برخورد خیلی خوب کارم را راه انداخت(البته باید پول را پرداخت کرده باشید.)
بله به سادگی اب خوردننقل قول:
وارد کنترل پنلتون میشید و به هر مقداری که بخواهید میتونید ترافیک بخرید و اینترنتی هم پرداخت کنید
جواب سوال اولتون:نقل قول:
وقتی این کارو بکنید چند ساعت بعدش از شاتل بهت زنگ میزنن میگن که شما نامه نداری که بخوای سرعت بالاتر بگیری(من اینو خودم قبلا تست کردم) بنابراین همون 128 میدن
راه حلش هم گرفتن نامه از یه شرکت یا دانشگاه هستش...
ربطی هم نداره شما تنها نفری باشی که سرویس میگیری یا نه....(کلا شاتل روی این مورد خیلی سخت میگیره)
بله عزیز داره ولی قیمتش 400 هزار تومنه...:دی
آخر سر چی شد ؟؟
میشه دوره ی جدید رو قبل از اینکه دورش شروع بشه ،شروع کرد ؟؟
مثلآ 10 ام فروردین قراره دوره جدید شروع بشه !! من میتونم از 5 ام شروعش کنم ؟؟؟
نه مهدی جون خیلی هم سخت نمیگیره ... آشنام تو شاتل بهم میگفت من با جواز کسب تره بار هم برای ملت 512 راه انداختم ... :27:
پس من اشتباه کردم ؟؟ اگه اینجوری یکی می یاد 10 روزه 2.5 گیگ رو تموم میکنه و میگه من میخوام دوره ام از الان شروع شه ... این که نمیشه !!!! :13:
من بعید می دونم ... یکم با عقل جور در نمی یاد ... :13: ولی تجربه شو ندارم ... Vroom مثل اینکه داره ....نقل قول:
من هم یکی دوبار اینجور شده بودم و تماس گرفتم همچین کاری نکردن!نقل قول:
ولی مثل اینکه برای دوستمان انجام دادن!
نقل قول:اخه طرف اصلا گیر نداد همون دفعه اول که پرسیدم گفت اره میشه این کار را کردنقل قول:
البته به 1 نکته باید توجه کرد
اگه مثلا 10 ام فروردین قراره دوره جدید شروع بشه !! و شما از 5 ام شروعش کنید. مسلما دوره ی شما هم 5 ام بهمن تموم میشه نه 10 ام:46:
خاب این که مسلمه !!
هر دوره 30 روز هست :دی
من که دیگه خسته شدم !! خیلی خیلی افتضاح شده !!
همین الان پینگ با یاهوو 800 ه
دیشب هم از ساعت 1 شروع به دانلود کردم تا ساعت 6 فقط 15 مگ دانلود کردم
البته سرجمع 70 مگ شد (بقیشو بازی کردم !!)
باز 21 ام و 22 ام خوب بود !! 250 مگ دانلود داشتم
ولی دیشب مضخرف بود !!!
از من که عادیه باید تماس بگیرید.
سلام.
من چند روز پيش اينترنت Art 1 سفارش دادم و قرار داد رو هم بستم و پولش رو دادم . الان زنگ زده اند و ميگن:
شركت مخابرات ديگه قبل از عيد از ما مدارك رو نمي گيره و ميره براي بعد از عيد. براي اون موقع هم شما بايد قبض بهمن و اسفند رو براي ما فكس كنيد . ولي اين قبض حدودا پانزدهم فروردين به دست شما مي رسه !
و وقتي قبض رو فكس كنيم تازه شروع مي كنند به درخواست دادن و انجام بقيه مراحل.
آيا راهي هست كه اين مراحل رو سريع تر كنه ؟ اصلا مخابرات توي عيد چند روز تعطيله و اينكه ميشه قبل از اينكه قبض ها پخش بشوند درخواست قبض بهمن رو اسفند رو كرد ؟
دوست من میشه بگی شما از کدوم شهری ؟؟ تهرانی ؟؟ اگه تهرانی کدوم مرکز مخابراتی ؟؟نقل قول:
واییی خدای من !!!
شما هم شاتل دارید !!!
Wow !!!
خوشبحالتون !! فک کنم باید تغییر isp بدم !!
نوشتم دیگه !! سمناننقل قول:
دوست من میشه بگی شما از کدوم شهری ؟؟ تهرانی ؟؟ اگه تهرانی کدوم مرکز مخابراتی ؟؟
راستی ایدون شما سرویست اکو 512 هست ؟؟
بابا بیخیال !! روزا چقدر دانلود و آپلود داری !!
شما تهرانی ؟؟ کدوم مرکز ؟
بچه ها من مهلت دورۀ بعدم 26 ام یعنی امروز بود ... اگه فردا پول بریزم اشکال داره ؟؟
نه اشکالی نداره ولی فردا اینترنت نداری تا قبل از واریز پول!نقل قول:
شما احتمالا از همكاران خود شاتل باشي.نقل قول:
براي ما كه خوب نيست. ميتوني بگي كي درست ميشه. اگه درست نميشه. eco 128 بگيرم. الان eco512 دارم.
نه اشکال نداره فقط راس 12 شب اینترنتت رو قطع میکنن و معمولا حداقل یک هفته طول میکشه که خطتت رو از رانژه در بیارن که در این فاصله ی زمانی باید شارژ کنی وگرنه باز 15 تومن هزینه ی رانژه باید پیاده شی...:46:نقل قول:
و البته مثلا اگه 2-3 روز قطع باشه و بعد 2-3 روز شارژ کنی اون دو روز هم برای ماه بعد حساب میشه.نقل قول:
من باید شنبه شارژ میکردم امروز شارژ کردم اون دو روز را هم حساب کرده اند.:13:
کسی کارت طلایی تخفیف نصب برای مشهد داره ؟:question:
فکر کنم شاتل مشکل افت سرعتش حل شد ...
تستی که الان دادم عالی هست :27::10:
فقط یک موضوع مهم ..گویا شاتل سرورش رو تغییر داده چون قبلا بصورت پیشرفرض speedtest.net سرور باکو رو برای تست انتخاب میکرد اما الان سرور کویت رو به طور پیشفرض برای تست انتخاب میکنه ...
ای بابا اینا چقدر سخت گیرن ؟؟؟ آخه این پول دورۀ بعده ... به الان چه ربطی داره ؟؟ این دورۀ من تا 28 اسفنده ... ای بابا ... :13: :41:
فوری
کسی کارت تخفیف نصب برای مشهد داره ؟
نمیدونم مال شما چه طور بوده ولی برای من همیشه همین کویت را به طور پیشفرض انتخاب میکرد.نقل قول:
:31::27:نقل قول:
اره ایشان و من از همکاران شاتل هستیم.دی:
تایید میشه یکی از بدی های شاتل همینه!نقل قول:
نگرفتم چی شد.دی:نقل قول:
بالاخره مشکل ما هم حل شد فردا برای نصب می یان :8:
1)الان که وارد صفحه کاربری می شم یک سری سوال هست . این سوالات را نصاب باید جواب بده یا باید زنگ بزنم شاتل ؟
2)من اشتراکم از فردا که مودمم را نصب می کنند شروع می شه یا از موقعی که خط رانژه شده ؟
3)اشتراک رایگان را خودشون بعد از پایان ماه لحاظ می کنند ؟ ایا باید در صفحه کاربریم چیزی ثبت شده باشه ؟
4)برای پرداخت حق اشتراک ماه جدید هر موقع فاکتور برام اومد باید پرداخت کنم یا روز اخر ماه هم می شه ؟
5)من گروهم پندار هست . اگر مشکلی برام پیش اومد برای تماس با پشتیبانی با داخلی 620 تماس بگیرم یا 23089
منظورتون از سرور دیفالت همون سرور ریکامندد هست ؟؟ همون زرده ؟؟
واسه من که همچنان همون باکو هست
اینم تست الان :
مبارکه!نقل قول:
1) سوال ها را مطرح کن تا پاسخ بدیم.دی:
2)فکر کنم فردا!
3)..............:31:
4)هر وقت فاکتور باشه میشه اخر سرویس هم میشه بعد از سرویس هم میشه:31:
5)پشتیبانی که فرقی نباید داشته باشه اون گروه فروش هست!
برای من هم همچنان saudi arabia(khobar)aهستنقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی گفت پول ندادی فدات شم ؟؟ ایراد نداره نمیزارم قطع شی ولی پسر خوبی باش فردا برو پول بده ... منم گفتم چشم ... :31:
عیدی داده بهت:31:نقل قول:
افرین پسر خوب فردا پرداخت کن!:10:
آرت 1 :8: البته پینگم رو این زیاد نشون میده ... نمی دونم چرا ... 200 باید باشه ..