دقیقا حرف ایشون تائید میشه.خودم دارم.نقل قول:
Printable View
دقیقا حرف ایشون تائید میشه.خودم دارم.نقل قول:
کسی از دوستان شیراز سرویس از داتک داره ببینم وضعیت ش چطور هست؟
مرکز ابوذر باشه که بهتر
ممنون
درود
دوستان لطفا این تاپیک رو مطالعه کنید و چک کنید ببینید شما هم با سرورهای داخلی چنین مشکلی رو دارید یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم
دوستان تمام مشترکین داتک این مشکلی که تو تاپیک گفته شده رو دارن چون من بعد تموم شدن سرویسم میخوام بیام داتک فن آوا خیلی اذیت داره
من فکر می کنم مشکل داتک با شبکه داخلی سراسری باشه هیچ توضیحی براش وجود نداره که در همون لحظه ای که با 8.8.8.8 میزان packet loss صفر هست، با سایت های داخلی مثل آپارات و زومیت درصد خیلی بالایی packet loss داشته باشه به غیر از اختلال و مشکل از سمت خود داتک.نقل قول:
شما اگه کیفیت لینک خارجی پایین باشه باز میتونی با vpn هایی که مخصوص تبدیل اینترانت به اینترنت هست کیفیت سرویس خارجی رو بالا ببری، ولی وقتی با شبکه داخلی مشکل شدید داشته باشی دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
داتک هم دیگه مشکل من رو پیگیری نکرد و تماسی نگرفت و در نتیجه زمان اشتراکم که تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم و میگم خطم رو آزاد کنن.
من یکی که دیگه نه خودم سمت داتک میرم و نه داتک رو به کسی توصیه می کنم.
جدول جدید تعرفه ها
داتک هم اضافه شده
سلام دوستان این حجمی رو که داتک گذاشته مثلا 1 مگ 200 گیگ حجم این بین المللی هست یا ضریبی هست و تقسیم بر x میشه ؟
داتک حجم داخلی نداره تماما بین الملل هستنقل قول:
سلام
من امروز با واحد فروششون صحبت کردم
گفتن که این طرح "تمامی حجم ها بین المللی " یک طرح موقتی
و هیچ تضمینی نیست ماه بعد این طرح وجود داشته باشه
ممکنه مثل شرکت های دیگه ضریب یک سوم و یک چهارم حجم داخلی و بین المللی بگیره
.....
در واقع سیاست شرکت اینه که شما طرح های بلند مدت بخرید تا تمام حجمتون بین المللی باشه
نیمه جنوبی کشور پوشش ندارد:n09::n09::n09:
خوزستان,بندر عباس ,فارس و کرمان پوشش داره ولی در کل پوشش شهرها و مراکز استانهاش خیلی کمهنقل قول:
شما اگه طرح های بلند مدت رو بخرید با توجه به اینکه سیاست شرکت ممکنه عوض بشه خوبه ولی داتک سیاست خوبی و طرح های خوبی برا بلند مدت هم نداره ... مثلا سرویس یک ماهه 4 مگ رو میده39000 تومن با 300 گیگ حجم که هزینه یک سالش میشه 468000 تومن با 3600 گیگ حجم ...حالا همین سرویس و یک ساله میده 419000 تومن با 2000 گیگ حجم یعنی با تخفیف مثلا 49000 تومنی 1600 گیگ از حجم شما رو کم میکنه تازه اینم در نظر داشته باشید که شما پول یک سال رو یکجا واریز میکنید ... پس شما اگه طرح ماهیانه رو بگیرید بسیار با صرفه تر هست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با درووود
من صبانت را قطع کردم دنبال یه شرکت بهتر میگردم.
مصرفم ماهانه بین 40 تا 60 هست سرعت هم 2 یا 3 مگ واسم کافیه.
داتک را پیشنهاد میدید؟
شیراز هستم مرکز دستغیب (معالی آباد)
پینگ را اگر کسی میدونه بگه ممنون میشم.
قطعی نداره زیاد؟
پشتیبانی در چه وضعی هست؟
سپاسگزارم
سلام
الان یک ساعت میشه اینترنت من قطع شده
یعنی کانکت میشه
ولی فقط تایم اوت هست
هیچ وب سایت یا بر نامهای کار نمیکنه به جز تلگرم
الان فیلتر شکن وصل کردم
دیدم همه چیز کار میکنه
بدون فیلتر شکن هیچ چیزی کار نمیکنه حتا سایتهای داخل
بدون فیلتر شکن فقط تلگرم قابل استفاده هست
که اونم فکر کنم به دلیل سیستم ضد فیترینگ جدید تلگرم هست
- - - Updated - - -
سلام
الان یک ساعت میشه اینترنت من قطع شده
یعنی کانکت میشه
ولی فقط تایم اوت هست
هیچ وب سایت یا بر نامهای کار نمیکنه به جز تلگرم
الان فیلتر شکن وصل کردم
دیدم همه چیز کار میکنه
بدون فیلتر شکن هیچ چیزی کار نمیکنه حتا سایتهای داخل
بدون فیلتر شکن فقط تلگرم قابل استفاده هست
که اونم فکر کنم به دلیل سیستم ضد فیترینگ جدید تلگرم هست
DNS ها رو دوباره دستی ست کن. یا اگی دستیه بزار رو اتوماتیک. اتفاق مهمی نیست.نقل قول:
من از اون موقع که داتک اومدم دیگه از دست زنگ زدن به پشتیبانی راحت شدم
ببخشید اگر کسی مرکز مخابرات نهری تهران هست میتونه بگه کیفیت سرویس داتک اونجا چطوریه
داتک مرکز فرد اسدی
انقدر مشترک داره اینجا همه هم با این طرح های سنگینش خوابیدن رو دانلود
صبانت هم رو همین مرکز دارم
کیفیتش صبانت بهتره
حجم داتک بالاتره
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
متاسفانه چند ساعتی هست اینترنت داتک قطع شده و تا همین چند دقیقه پیش حتی تلفن شون هم قطع بود و کسی پاسخگو نبود :n27:
یه فکر منفی :n02:نقل قول:
فکرشو بکن مخابرات پدر یه شرکت رو میتونه دربیاره بزنه خط پشتیبانی یک شرکت رو 48 ساعت الکی قطع کنه سرویسهای یک منطقه رو هم قطع کنه بگه می خوام توسعه بدم به این میگن رقابت نابرابر:n21:
مشکل رفع شد و اینترنت وصل شد :n02:نقل قول:
ولی خدایی راست میگی اگر یک روز مخابرات بخواد کمر بقیه شرکت ها رو زمین بزنه خیلی راحت میتونه :n31:
امروز متوجه شدم داتک حجم ها را به شدت کاهش و قیمتها را افزایش داده
2 روز پیش سرویس 8 مگ 1100 گیگ را خریداری کردم و هنوز وصل نشده تغییرش دادند به 200 گیگ :n14:
خيلي خوب شد كه اين شركت آشغال ، خودش رو زود نشون و ثابت كرد اون حجم هاي نجومي همش سره كاري بوده و براي جذب مخاطب بوده
ولي احمق ها اين رو نمي دونن ويا نمي فهمن كه همون طور كه اونها خيلي راحت حجم ٣٥٠٠ گيگ رو كم كردن و به ٤٥٠ گيگ تغيير دادن ، ما هم خيلي راحت تخليه مي كنيم تا حساب كار دستشون بياد
خدايي اينها پيش خودشون چي فكر ميكنن يعني واقعا فكر ميكنن كسي كه به خاطر حجم بالا اومده با كم شدن حجم باز هم تو اين خراب شده مي مونه ! :n35:
میشه یه عکس از پنلت بذاری؟نقل قول:
آخه تو سایتش هنوز 1100 گیگه.
منم میخواستم چند روز دیگه برای شرکت از داتک سرویس بگیرم.ولی اگر این قضیه صحت داشته باشه دیگه نمیصرفه.
الان مجددا رفتم توی پنل تا یک عکس کامل بگیرم ولی با صحنه ای مواجه شدم که باورش سخت بود
حجم ها رو مجددا مثل قبل کردن برای همین دوباره عکس گرفتم . هر دو تا عکس رو می گذارم تا ببینید ما با چه شرکت مجهول الحالی مواجه هستیم!
همین تغییر حجم نشون میده که این ها تاپیک های اینجا رو می خونن و میدونن ما تو این مملکت با کسی شوخی نداریم :n33:
خدا میدونه شاید هم تا چند ساعت دیگه حجم جدید باز بگذارند و باز جالب بشه قضیه خخخخ
عکس اول برای چند ساعت پیش هست که حجم ها رو کم کردن
عکس دوم برای الان هست که حجم ها رو مجددا مثل سابق کردن
متشکرم.نقل قول:
حدس من اینه که در نهایت همون عکس اول اجرا بشه.یعنی یه جور تست پنل بوده و یا ...
پس با این حساب احتمالا دیر یا زود باید منتظر کاهش اساسی حجم سرویسها باشیم.
من سرویس یک ماهه 8 مگ با حجم 1100 گیگ را انتخاب و خریداری کرده ام ولی سرویس را از 1100 گیگ به 200 گیگ تغییر داده اند البته هنوز سرویس برقرار نشده و خط در حال رانژه هستنقل قول:
اگر میدونستم قراره از ابتدا این اوضاع باشه هیچ وقت این شرکت را انتخاب نمیکردم، با این حال اگر دیدم تغییرش ندادند زنگ میزنم
شما از پنل و لیست قیمت جدید و قدیم و کلیه مدارکی که داری یک عکس تهیه کن و اگر دیدی کم فروشی صورت گرفت توی 195 شکایت کن و اون عکس ها اپلود کن برای اونها و کلا درخواست جمع اوری بده و حتی یک کیلو بایت هم استفاده نکن . شما اگر مودم رو وصل کنی بازنده این بازی هستی و هرگز گولشون رو نخور و یوزر و پسورد رو داخل مودم وصل نکن چون با اولین اتصال یعنی اینکه شما این قضیه رو میدونستی و خودت با رضایت خودت وصل شدی. ولی اگر مودم رو وصل نکنی میتونی بابت کم فرشی توی 195 شکایت کنی وکلیه هزینه هایی که پرداخت کردی رو بگیری.نقل قول:
عجب دزد بازاری شده مملکت ها.
والا آدم میمونه چی بگه یا چیکار کنه.
قبلا حداقل به سرویسهایی که فروخته بودن کاری نداشتن و به عبارتی قانونهاشون عطف به ماسبق نمیشد ولی ظاهرا الان دیگه اینجوری نیست.
من اگر جای شما بودم حتما حتما پیگیری می کردم این قضیه رو.
همین الان بهشون زنگ بزن چون بعدا که سرویس وصل شد دیگه کاری از دستت بر نمیادنقل قول:
سلام، این جا کسی از اهواز هست بگه وضعیت سرویسشون چه جوره؟
ممنون
داتک هم زایید زیر این حجم ها
کیفیتش بسیار پایین اومده بود
امیدوارم با کم کردن حجم ها کیفیت نت بالاتر بره
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
حالا که داتک هم مثل بقیه isp ها داخلی خارجی کرده چرا مثل بقیه ۵۰۰تا سایتو مشخص نکرده؟!فکر کنم اکثر قریب به یقین بخاطر حجم بالایی که میدادن رفتیم سراغ داتک وگرنه با این پینگ و تک کانکشن ضعیفش دیگه برتری خاصی نسبت به بقیه شرکتا نداره.کاش حداقل شبانه رایگان بزارن وگرنه مجبورم تعویض کنم
متاسفانه حجم ها رو دوباره کم کرد و باید برای تخلیه کردن خودمون رو اماده کنیم
تا وقتی یک عده ( دو تا پست بالاتر ) فکر میکنن که اگر حجم ها کم بشه کیفیت میره بالا ، قطعا همیشه این ها تو سره ما خواهند زد
ایراد از خودمون هست که این طوری با ما بازی میکنند !!!
دوستان پنل من هنوز اون قبلیا برای تمدید هست نکنه این برای جدیداس
دوستان اگه تمدید نکنیم داتک از اون شرکتهاییه که سریع خط و تخلیه میکنه ؟
تجربه ای داشتید ؟
من اگه اذیت نکنن یک ماهی حداقل نمیخام تمدید کنم ...
72 ساعت مهلت قانونی همه شرکت هاست برای تخلیه اگر ازین مدت گذشت شما میتونی از طریق 195 شکایت کنی اونوقت با سرعت نور کارت رو انجام میدن!
همه شركت ها بايد تا سه روز تخليه كنن اگر تخليه نكردن مي توني شكايت كني ١٩٥نقل قول:
كسايي كه شكايت كردن سره ٤٨ ساعت تخليه شده
به نظر من تمديد نكنيد و تخليه كنيد چون اين شركت خيلي راحت همه ما رو سره حجم زياد بازي داد
خب من نمیخام تخلیه بشه اتفاقا .
میخام ببینم تمدید نکنم تا یکماه چه اتفاقی میفته ...
مثلا پارس آنلاین و 3 ماه اصلا طرفش نرفتم، بعد خیلی مودب زنگ زدن یه سرویس جشنواره ای با قیمت مناسب پیشنهاد کردن تمدید کردم .
ضمنا آیا این کاهش حجمی که اعمال کردن ، برای کسایی که از قبل مشترک داتک بودن هم اعمال میشه ؟
چون تو پنل الان همون 16 مگ رو زده برای تمدید با حجم 3500 گیگ .
پوشش نمیده اهوازنقل قول: