سلام دوستان.
من قصد خريد اشتراك اي دي اس ال دارم. ميشه راهنمايي كنين كه چه شركتي خوب و ارزون هست.
ممنون.
Printable View
سلام دوستان.
من قصد خريد اشتراك اي دي اس ال دارم. ميشه راهنمايي كنين كه چه شركتي خوب و ارزون هست.
ممنون.
محدود می خواهید یا نا محدود ؟!!؟!؟:10:نقل قول:
محدود آسیاک عالیه و نا محدود هم آسیاتک عالیه ----
128 محدود آسیاتک دارای سرعت دانلود 63 است و نا محدود 125 آسیاتک دارای سرعت دانلود 35 است .
به ترتیب دارای قیمت ماهانه 10 هزار ومان و 30 هزارتومان است .:8:
ببین اگه میخوای برای 64 نامحدود 20 تومن بدی به نظر من اگه سپنتا محدوده شما رو ساپورت کنه بهترین گزینه هست.هم پشتیبانی عالی داره هم قطعی نداره احتمالا اگر هم قطعی بوجود بیاد به حسابت اضافه میکنن.مثلا اگه 4 5 ساعت توی یک روز قطع بشه که اینم هر 4 5 ماه یکبار ممکنه پیش بیاد حداقل 1 روز بهت اضافه میکنن که ضرر نکرده باشی.نقل قول:
اما بهت توصیه میکنم اگه کارت با دانلود هست دنبال 64 نرو که ارزش نداره.چون با 10 تومن بیشتر در ماه میتونی 128 بگیری که سرعت دانلودش دو برابر 64 هست.یه مودم هم که 50 تومنه باید بگیری.
برای نصب کارشناس 10 میگیره که به نظر من اگه بیاد بهتره چون اصول کارو یاد میگیری و خودت همیشه میتونی تنظیمات رو برای خودت انجام بدی.
منم با سپنتا موافقم و هر چی که دوستمون گفتن درسته!
اون 10 تومن هم نمیخواد بدی خیلی آسونه آموزشش با عکس هم هست خواستی بدم بهت!
سلام
من adsl 128 از شرکت صبانت دارم و میخوام فن آوا 512 بگیرم. 3g , حدود 20 تومن. (2 تا 7 صبح رایگان)
خواستم نظر شما را بدونم.
فن آوا 512 برای مصرف خونگی میده , ولی صبانت نامه میخواد برای 512.
میشه بگی چطوری میشه بهترین استفاده رو کرد!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من الان خیلی وقته که شبا بیدار نمیشم چون سرعتش گنده گنده!!!!:13:
یه شب بیدار شدم که هرچی فحش بود به صبانت دادم!!!!! با این سرویسه آشغالشون!! اینو ببینی میفهمی که چه
حالی دارم!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوستان عزیز.پس شد:
ماهی 30 تومن شارژ.
128 مگ سرعت دانلود.
50 پول مودم.
این جای که ما میشینیم رو ساپورت میکنه دیگه.؟
مقدار دانلود ماهیانش محدوده؟یعنی فقط میشه 700 مگ دان کرد؟
ممنون
سلام
من adsl 128 از شرکت صبانت دارم و میخوام فن آوا 512 بگیرم. 3g , حدود 20 تومن. (2 تا 7 صبح رایگان)
خواستم نظر شما را بدونم.
فن آوا 512 برای مصرف خونگی میده , ولی صبانت نامه میخواد برای 512.
مرسی
سلام.... من adsl میخوام ...4 رقم اول هم تلفن ما هم هست 6659
به پارس ان لاین و صبا رنگ ردم گفت محل شما پورتا اشغاله...... شاتل میگه ماهی 13000 تومتی اش اشغاله!! ماهی 28 دارم بالا!!!!! حالا از کی یگیرم؟؟؟ مرسی!!!!:31::31::31:
من 17 خرداد ثبت نام کردم. یک هفته بعدشم وصل شد.نیان بگن از ماه دیگه سه ماهه شارژ کنین؟کی میده این همه پولو.:41:نقل قول:
درسته نصبش کاری نداره ولی شما همه کاراها رو هم بکنی بازم باید اون هزینه نصب رو بدی.نقل قول:
هزینه نصب یادم نیست ولی خودتم میتونی راه بندازی!آسونه!
من که خودم همه کارهاشو کرده بودم و فقط یک پسره اومد یوزر و پسورد رو نوشت و چند تا سایت رفت بعدشم رفت تو سایت شاتل و یک فرم بود و اسم و فامیل خودش رو زد و چندتا چیز دیگه رو هم زد و رفت. بعد که نگاه کردم دیدم تا قبل از اینکه پسره بره تو سایت شاتل و اون فرم رو پر کنه داشته رایگان استفاده میکرده!
مگه شما چجوری ویندوز عوض میکنین که 3 ساعت طول میکشه؟نقل قول:
دیگه با نصب سی دی های جانبیش و آنتی ویروس و این چیزا فک نکنم از یک ساعت و نیم بیشتر بشه.
شاید از مودمته؟ یا اینکه مشکل از شما نیست. سیم کشی تلفن رو هم چک کن. من که یکی جدا برای مودم کشیدم و به صورت یک تکه از پریز دم در تا تو خونه آوردم.نقل قول:
ویندوز هم 3 بار عوض کردم ولی بازم همینه.یه سیستم دیگه خونه دارم رو اونم تست کردم بازم این پیغام لعنتی میاد
نقل قول:
اگه بخوای خودشون وصل کنن 10 تا 15 می گیرن ولی آسونه خودت نصب کن!
دوباره میگم هیج جوره نمیتونین هزینه نصب رو بپیچونین. پس خودتونو خسته نکنین. بالا توضیح دادم. بعدشم اون پول بیشتر برای هزینه رانژه کردن خطه تا نصب مودم. تازه وقتی میری اشتراک میگیری یک کاغذ میدن بهت که توش نوشته باید مودم رو خودت نصب کنی وگرنه بیان ببینن نصب نیست میرن و باید چند روز صبر کنی تا دوباره بهت زنگ بزنن و بیان یوزر وپسورد رو بدن.اون فقط میاد و یک کانکشن میسازه و یوزر وپسورد رو مینویسه و امتحان میکنه همین.نقل قول:
اون 10 تومن هم نمیخواد بدی خیلی آسونه آموزشش با عکس هم هست خواستی بدم بهت!
برای نصب هم اول باید فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال کینین.بعدش اگه شما میخواین با usb مودم رو وصل کنین که باید درایو مودم رو نصب کنین. اگه با شبکه میخواین وصل کنین احتیاجی به هیچ کار نیست و باید یک کانکشن بسازین، مثل ساخت کانکشن دایل آپه ولی تو قسمت آخری به جای اینکه کانکتینگ دایل اپ باید گذینه پایینی شو بزنی مثل شکل زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این قسمت هم توضیحات خوبی برای رفع اشکالات مودم و قطعی ها و... داده.
کد:http://shatel.ir/content/view/118/36/lang,fa_IR/
نه دوست عزیز اشتباه میکنی !نقل قول:
30 تومن شارژ ماهیانه درست!
128 سرعت اتصال.
بین 14 تا 16 سرعت دانلود.
محدودیتی از نظر حجم هم نداره!
گفتم می تونی در بهترین حالت روزی 500 تا 700 مگ با 64 دانلود کنی!(اگه وبگردی نکنی و با دانلود منیجر بزنی به زور به 700 میرسه!)
با 128 در بهترین حالت 1200 مگ در روز میتونی دانلود کنی!(با وبگردی روزی 1 گیگ رو شاخشه!)
بلاخره امروز رفتم کارشو تموم کردم. از شهرادنت گرفتم. سفارش من 256 با 5 گیگ ترافیک بود؛ اما وقتی رفتم دیدم باس بیشتر بسرفم. پرسیدم چرا؟؟؟؟ گفتن که سرعت سرویس های حجمی همش شده 512!!!! :blink:
کلهم: یک سرویس 512 با 5 گیگ محدودیت >>> هزینه سرویس (18000 تومن) + هزینه آبونمان مخابرات (3200 تومن) + مالیات، عوارض، کوفت، زهر مار، درد، مرض و غیره (550 تومن) = شد 21750 تومن...
برام گرون تموم شد نه........؟ :13:
نقل قول:
عزیز دستت طلا.ایشاالا جبران کنیم.
بریم ببینیم قسمت میشه بگیریم.
بازم ممنون
سپنتا میگیری دیگه؟؟نقل قول:
بخوای هر روز روزی 6- 7 ساعت تو نت وبگردی کنی وروزی 10 - 20 تا آهنگ دانلود کنی و یکمم کلیپ و چتم بکنی ماهی چند گیگ لازمه ؟
ا
فکر کنم 3 گیگ بستت باشه.ولی 20 آهنگ در روز خیلی زیاد نیست؟نقل قول:
پس با این حساب 5گیگی که شاتل واسه سرویس 3ماهش میده کم میاد ؟
مثلا گفتم ولی 10 تا آهنگ رو شاخشه
منظور من از نصب ویندوز نصب تمام و کمال هست.مثلا آپدیت آنتی ویروس حداقل 30 تا 45 دقیقه زمان میبره.آپدیت درایور کارت گرافیک رو اگه نداشته باشی اونم حداقل 30 دقیقه زمان میگیره ازت.نقل قول:
مگه شما چجوری ویندوز عوض میکنین که 3 ساعت طول میکشه؟
دیگه با نصب سی دی های جانبیش و آنتی ویروس و این چیزا فک نکنم از یک ساعت و نیم بیشتر بشه
یعنی:
فرمت کردن ویندوز 15 دقیقه+نصب ویندوز 30 دقیقه+نصب آنتی ویروس و درایورهای ویندوز 30 دقیقه+تنظیمات مودم و اینترنت (adsl) حدود 15 دقیقه+آپدیت کردن آنتی ویروس با کارت گرافیک 60 دقیقه.(اگه آمادش رو نداشته باشی)
قبل از همه ی اینا اگه فایل های مهمی که توی ویندوز قبلی داشتی و قصد سیو کردنشون رو داری خودش حداقل 15 دقیقه زمان میبره. 15+30+30+15+60+15=165 دقیقه.
تازه این زمان برای کسایی هست که دیگه انقدر ویندوز عوض کردن بدون مشکل و سریع پیش میرن.
اگه دانلودات زیاد نباشه مصرفت هم آنچنان نیستش.باید خودت مدیریت کنی.این طور ذهنی نمیشه به طور دقیق گفت.
بعدش من شنیدم تازگیا چت مصرف اینترنتش دو برابر بالا رفته نمیدونم دلیلش چی هست.یا اصلا صحت داره یا نه.
سلام دوستان عزیز
من درخواست eco 512 رو به شاتل دادم و اون ها نمونه ی نامه ای که باید بدم دانشگاه امضا کنن برا adsl برام فرستادن!
حالا مشکل این هست که این نامه رو کدوم قسمت دانشگاه باید ببرم تا امضا کنن؟! بردم معاونت امور دانشجویی امضا نکرد!!!!!! (می گفت توش نوشته پژوهش که به ما ربطی نداره!!!!!!!!!)
کسایی که adsl بیشتر از 128 گرفتن از کدوم بخش دانشکده امضا گرفتن؟!
اگه میشه یه نمونه امضا شده بزارید تا بیشتر متوجه بشم
ممنون
فکر کنم باید بری آموزش کل.باید مدرک طرح تحقیقاتی داشته باشی تا بهت سرعت بیشتر از 128 بدن.اما مطمئن نیستم.شاید بچه ها دقیق تر بدونن.
سرعت داتک در همین لحظاتی که دارم پست میدم به شدت رفته بالا ، یعنی فوق العاده شده ، دلیلش چی می تونه باشه ؟ دوستان داتکی و غیر داتکی ، سرعت شما چگونه است ؟
در این که کم میاری شک نکن. من که اصلا در روز دانلود نمیکنم و فقط چند تا سایت میرم اونم حد اقل چهار ساعت میرم در روز کم میارم. یعنی من که سه گیگ در ماه دارم باید یک جوری برنامه ریزی کنم که در روز از صد مگ بیشتر مصرف نکنم. ولی همینجوری همیشه بالای 120 مگ مصرف میکنم! به پشتیبانی گفتم بهم خندید گفت صد مگ که چیزی نیست در روز: دی شما یا سرویس art home بگیر که به درد دانلود زیاد نمیخوره. یا art1که سرعتش 128 و سرعت دانلودشم رو 20 بیشتر.نقل قول:
شما مگه از چه انتی ویروسی استفاده میکنید. من از نود 32 استفاده میکنم و یک نرم افزار کوچیک و کم حجم باهاش داشت که وقتی آپدیت میکنی میتونی آپدیت ها تو بکشی بیرون و دوباره از همون استفاده کنی و احتیاج به آپدیت از اینترنت نباشه. آپدیت من هم مال ماه پیشه و تو حدود 8 دقیقه از اینترنت آپدیت شد. مودم هم که دیگه تنظیمی نداره من که فقط فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم و یک کانکشن میسازم و بعدشم اینترنت که همش تو یکی دو دقیقه انجام میشه. حالا شاید مال من احتیاج به تنظیم نداره.کارت گرافیک رو هم مگه باید آپدیت کرد؟من بلد نیستم.:31:حالا حتما باید آپدیت کنم؟به کسی نگین بلد نیستم بهم میخندن.نقل قول:
خوب خونه پرش همون 3 ساعتی که شما میگی میشه دیگه.
نقل قول:
این جور که شما گفتید اره دیگه.:10:
من چجوری میتونم از اسپید تست سرعت اینترنتمو تست کنم؟
اینم سرعت اینترنت من
اولیش از این سایت:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://us.mcafee.com/root/speedometer/test_3000.asp
دومیش از این سایت:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.i
به صورت معمولی هم که دانلود میکنم و بستگی به این داره که همزمان با دانلود از اینترنت استفاده میکنم یا نه. بین 49 تا 59 متغیره و وقتی اصلا کار نمیکنم با اینترنت و فقط دانلود میشه بیشتر همون 59 میمونه.
بعضی وقتها هم تا 65 میرسه.
تست سرعت واقعي دانلود زماني هست كه شما داري يه چيزي دانلود ميكني ( با يا بدون دانلود منجر ) و هنگامي كه سرعت به يه حد ثابت ميرسه . زياد به اسپيد تست تكيه نكنيد . به سايتي كه شما داري دانلود ميكني هم بستگي داره كه سرورش تو چه كشوري باشه و يا ترافيك روي اون چيزي كه دانلود ميكني زياد باشه يا كم .
از اسپید تست هم تست گرفتم
من تو همون موقع که پست دادم سرعت دانلودم با خود مرورگر فایر فاکس 1.2 میگ در ثانیه بود که کف کردم ، در اصل ماجرا از اینجا شروع شد که یک فایل یک میگی دانلود کردم دیدم سریع تموم شد بعد یک 100 میگی دانلود کردم ، دیدم وضع همونهنقل قول:
تست سرعت واقعي دانلود زماني هست كه شما داري يه چيزي دانلود ميكني ( با يا بدون دانلود منجر ) و هنگامي كه سرعت به يه حد ثابت ميرسه . زياد به اسپيد تست تكيه نكنيد . به سايتي كه شما داري دانلود ميكني هم بستگي داره كه سرورش تو چه كشوري باشه و يا ترافيك روي اون چيزي كه دانلود ميكني زياد باشه يا كم .
سرعتم 512 کیلوبایت هست ، واقعا کف کرده بودم....
کسی نبود؟:46:نقل قول:
[/QUOTE]شما مگه از چه انتی ویروسی استفاده میکنید. من از نود 32 استفاده میکنم و یک نرم افزار کوچیک و کم حجم باهاش داشت که وقتی آپدیت میکنی میتونی آپدیت ها تو بکشی بیرون و دوباره از همون استفاده کنی و احتیاج به آپدیت از اینترنت نباشه. آپدیت من هم مال ماه پیشه و تو حدود 8 دقیقه از اینترنت آپدیت شد. مودم هم که دیگه تنظیمی نداره من که فقط فایر وال و آپدیت ویندوز رو غیر فعال میکنم و یک کانکشن میسازم و بعدشم اینترنت که همش تو یکی دو دقیقه انجام میشه. حالا شاید مال من احتیاج به تنظیم نداره.کارت گرافیک رو هم مگه باید آپدیت کرد؟من بلد نیستم.:31:حالا حتما باید آپدیت کنم؟به کسی نگین بلد نیستم بهم میخندن.
خوب خونه پرش همون 3 ساعتی که شما میگی میشه دیگه.[QUOTE]
منم از نود 32 استفاده میکنم.چون لحظه به لحظه آپدیت میشه برای همین اگه آپدیتای قبلش رو نداشته باشی و بخوای یه دفعه آپدیت بشه خیلی طول میکشه.من 4 روز یوزرم باطل شده بود و نمیتونستم آپدیت کنم بعد 4 روز که یوزر جدید زدم توش نزدیک به 17 مگابایت آپدیت براش اومده بود.
بله کارت گرافیک رو باید همیشه آپدیت کرد.برو به سایت تولید کننده کارت گرافیکت و برند خودت رو آپدیت کن.یه فایل هست که دانلود و نصب میکنی بعد سیستم رو ری استارت میکنی درایورت آپدیت میشه.
به نظر من سپنتا گزینه خوبیه.شماره ی شما رو تست کردم و دیدم سپنتا ساپورت میکنه.احتمالا توحید میشینید.نقل قول:
برید به این آدرس خودتون میتونید تست کنید:
پهنای باند سپنتا خیلی زیاده اگه به مرکزش نزدیک تر باشید سرعتتون بیشتر هم میشه.
چرا عزیز وجود داره ولی در استان کرمان شهرستان رفسنجان موسسه آوای جواننقل قول:
کیا لیزر داشتن؟ دقیقا آمار دارید که متوسط سرعت دانلود 128ش چنده؟ اصلا حداقل به چند می رسه؟ حداکثر باشه پیش کشش!
بخاطر این مسائل اخیر سرعت چقدر افت داشته ؟ کلا می پرسم. یه نماز جمعه هم که خورد تنگش... این داستان کماکان ادامه دارد
راستی این لیزر اهل دودره بازی و پیچوندن حجم نیستش که؟
**
من موندم چرا خودشون می گن "لایزر"!!! همون "لیزر" خونده می شه که!
من الان لايزر ( يا همون ليزر شما ) رو دارم .256 . سرعت دانلودم 32 هست كه يه وقتهايي 34 هم ميشه . رفيقم هم كه لايزر رو بهم معرفي كرده 128 لايزر رو داره كه ميگه سرعت دانلودش تقريبا هميشه ثابت و روي 15 يا 16 هست . يعني افت سرعت نداره هموني هست كه ميدن . تا حالا كه هيچ ربطي به مسائل اخير نداشته . حتي رفيقم هم كه از ارديبهشت داره راضيه .
در مورد دو دره بازي من هم تو تاپيك خود لايزر هم پرسيدم فعلا جواب ندادن . شما هم بپرس شايد فرجي شد .
حالا شما بنويس لايزر بخون ليزر :27:
سرعت من 18 است.نقل قول:
کیا لیزر داشتن؟ دقیقا آمار دارید که متوسط سرعت دانلود 128ش چنده؟ اصلا حداقل به چند می رسه؟ حداکثر باشه پیش کشش!
بخاطر این مسائل اخیر سرعت چقدر افت داشته ؟ کلا می پرسم. یه نماز جمعه هم که خورد تنگش... این داستان کماکان ادامه دارد
راستی این لیزر اهل دودره بازی و پیچوندن حجم نیستش که؟
**
من موندم چرا خودشون می گن "لایزر"!!! همون "لیزر" خونده می شه که!
کسایی که شاتل دارن میشه یه آماره دیگه ای از سرعت شبانشون بدن صبانت که خیلی داغوونه
شبانه شاتل خیلی عالیه کلا من که خیلی خوشم اومده ازش.نقل قول:
سرعت روزانه با شبانه برای من فرق نداره(هر دو در یک حد هستن تقریبا). دیشب هم دو قسمت از فیلم قهرمانان رو دانلود کردم . هشتصد مگ شد فک کنم.سرعتم هم تو امضام هست.البیته شب یکم سرعت پایین تره صبح ها یک فایل میزنم دانلود بشه اونم لینک مستقیم سرعت دانلود روی 59 میمونه. ولی شب ها که از راپیدشر دان میکنم همون 49 و 50 هست.در کل شبانش با روزانش زیاد فرق نداره.:10:منم از مشهد و از خیابون سعدی اشتراک گرفتم. البته سرویس یک ماهه هم دارم که جدیدا به ecoفک کنم یک ماهه نمیدن.این ماه رو هم رایگان برام حساب کردن.
آقا یه سوال
من کپی شناسنامه صاحب خط رو ندارم ! یعنی این خونه که خردیم خطش به نام صاحب اولیش بوده و تاحالا چند نفر خریدن نرفتن تلفن رو به نام بزننن. حالا اون صاحب اولی رو پیدا نمیکنیم . هیچجور نمیشه یه کاریش کرد ؟
راستی جدی شاتل دیگه eco یک ماهه نمیده ؟ شانس ماست. 3ماهشم که 5گیگه ارزش نداره !
شما چه سرویسی میخوای از شاتل بگیری؟
128 اکو هیچ مدرکی نمیخواد. من که رفتم گرفتم فقط گفت شماره شناسنامه صاحب خط رو بگو یادم نبود نگفتتم. چیزی نگفتن.