آره من آلرژی دارم قبلنا میخوردم نامرد اندازه ی یه عدس هم نیست ولی آدمو میندازهنقل قول:
آنتی هیستامین رو مطمئنی؟پس من چی کار کنم؟
آره من آلرژی دارم قبلنا میخوردم نامرد اندازه ی یه عدس هم نیست ولی آدمو میندازهنقل قول:
آنتی هیستامین رو مطمئنی؟پس من چی کار کنم؟
با قسمتی که گفتید اگه همیشه دیر می خوابیدید امشب زود نخوابید که بدخواب نشید کاملا موافقم مثلا اگه هر شب 11 تا 12 می خوابین امشب سعی کنین 10:30 خواب باشین که صبح سرحال باشین ...نقل قول:
اگه شبای قبل از 9 می خوابیدین که هیچ ولی اگر 10-12 می خوابیدین مثلا11 بخوابین یا اگه 9 می خوابین خواب آور بخورین!چون اگه کسی که دیر می خوابه حالا یه دفعه زود بخوابه بد خواب می شه.دیدین تا1نتونستین بخوابین.
اما با قسمت قرص خواب آور کاملا مخالفم ...
اصلا از یک هفته قبل کنکور تا حتی روز کنکور نباید هیچ گونه خواب آور و داروی آرامبخش استفاده بشه ... عوارض داره ( دیگه چه برسه به شب کنکور )
==========================
مطمئن هستم که نیمزارن زودتر برین بیرون ... اینجوری امنیت آزمون کم میشه !!!
پیشنهاد بدی بود :دی ...نقل قول:
بهترين تفريح كه من در كنكور آزاد ازش استفاده كردم :
بخش از محل محاسبات رو اختصاص بديد به اين كار :
حروف الفبا ( به اضافه همزه و تشديد ) رو از اول به ترتيب در يك جايي ياداشت كنيد .
سپس دفترچه رو به دقت مطالعه كنيد و آمار حروف به كار رفته رو در بياريد .
مثلا ، يك بار كل دفترچه رو بخونيد و تعداد دفعاتي كه حرف " ب " تكرار شده رو بنويسيد و . . .
البته فكر كنم وقت كم بياريد چون برا يياين كار حد اقل بايد 32 بار دفترچه رو بخونيد
ولي كار جالبيه و آمار جالبي ميشه در آورد
یک کار جالب تر ؟
کنکور میدم که خدمت نرم :دینقل قول:
واقعاً خسته نباشید!!!!!!!!! : دی
واسه چی میخوای کنکور بدی؟!
خوب سوالایی رو که خیلی مطمئنی جواب بده بقیشو بگیر بخواب!!!!!
به نظرتون اگه اختصاصیا رو سفید بدم و زبان و ادبیات و دینی رو در حد 30 و عربی رو در حد 10 بزنم پیام نور یا غیر انتفاعی قبول میشم؟(این یه فرضیه ست)
100%نقل قول:
ضمنا خواب آور رو شوخی کردم:31:
اینقدر تاپیک سریع میره که من باید اینطوری جواب بدم :
نه تو رو خدا :13: . ماهی و گردو و ... هم که دوستان میگن،فایده نداره.نقل قول:
شام : هر چی میخوری(سبک باشه) تا ساعت 7 بخور. ساعت 9 یا 10 یه میوه بخور.
صبحانه : میتونید نیمرو بخورین. خواهشن مایعات زیاد نخورین. کلا 1 لیوان مایعات بخورین.نه به خاطر دستشویی .به خاطر معده تون. میتونید یه استکان شیر بزنید . (بعضی ها معده شون به شیر حساسه.نخورن این افراد)
کلا تو قید و بند شکم نباشین.
حیف که رشته من تجربیه.وگر نه با هم میرفتیم.نقل قول:
7 در ها بسته میشه.7.5 سوالات نظر خواهی و قرآن و چک کردن صندلی ها. راس ساعت 8 آزمون علمی شروع میشه.نقل قول:
بابا خب راست میگه این دوستمون.چرا همتون بهش میتوپین؟!؟!نقل قول:
یه وقت یکی یه شلوار سفید پوشیده. روی وارونش ، کلی مطلب و فرمول نوشته.تکلیف چیه ؟؟؟؟؟!!!! :21:
با احترام زیاد و غیر قابل توصیفی که برای سهیل عزیز قائل هستم ، ولی :نقل قول:
زیاد به خواب اهمیت ندین.11 برین بخوابین.ولی اگر دیدین خوابتون نمیره ناراحت نباشید.
چون توی زمان کنکور اینقدر کورتیزول و آلدسترون و اپی نفرین بدنتون بالا میره که بی خوابی و گرسنگی رو درک نمیکنید.
11 بخوابید ولی اگر تا 2 هم طول کشید،ناراحت نباشید.
خواهش میکم که انواع قرص و دارو و محرک و غذاهای سرد (دوغ و ماست) نخورین.سرد مزاجی خودش باعث افت وضغیت بدن میشه.
==================================
==================================
دیروز با غزاله شجاع طلب و امروز با زهرا ساکیانی ، به ترتیب نفرات اول تجربی و انسانی 87 مصاحبه کردن. سجاد ، با تو مصاحبه نکردن؟!؟!؟
آره عزیز غیرانتفاعی و پیام نور که مشکلی ندارهنقل قول:
احتمالا با 10 درصدم بیاری!
تو رو خدا اینقدر به کم راضی نباشید.حداقل تا قبل از کنکور راضی نباشید.نقل قول:
خدا بزرگه.ما هم باید چیز های بزرگی ازش بخوایم.
===============================
===============================
سجاد ، جان تو اگر رفتی تو تلویزیون برای مصاحبه یه اشاره ای به این سایت بکن.بچه ها خوشحال میشن. :10:
با اینا کجا مصاحبه کردن؟ tv یا تو سایتی مجله ای..؟نقل قول:
دیروز با غزاله شجاع طلب و امروز با زهرا ساکیانی ، به ترتیب نفرات اول تجربی و انسانی 87 مصاحبه کردن. سجاد ، با تو مصاحبه نکردن؟!؟!؟
من میخوام فقط یه جوری امسال خدمت نرمنقل قول:
آره عزیز غیرانتفاعی و پیام نور که مشکلی نداره
احتمالا با 10 درصدم بیاری!
رشته ش هم اصلا مهم نیست
درستهنقل قول:
تو رو خدا اینقدر به کم راضی نباشید.حداقل تا قبل از کنکور راضی نباشید.
خدا بزرگه.ما هم باید چیز های بزرگی ازش بخوایم.
ولی من تلاشی نکردم که از خدا بخوام بهم چیزی بده
اگه خدا الان به من قبولی تو یه رشته ی خوب رو بده به نظرت در حق یکی دیگه که تلاش کرده ظلم نیست؟
فکر می کنی از این کلمه های خارجی بگی ما ریاضی ها نمی فهمیم ؟؟؟ :دینقل قول:
چون توی زمان کنکور اینقدر کورتیزول و آلدسترون و اپی نفرین بدنتون بالا میره که بی خوابی و گرسنگی رو درک نمیکنید.
ما خودمون قبل از این که ریاضی بریم دکتر بودیم
(ک* شعر های قبل از کنکور)
سلام !
دیدم بحث سر زود خوابیدن و چی بخوریم چی نخوریم و این حرفا بالا گرفته گفتم منم بیام یه چیزی بپرونم!
راستش من شب قبل از کنکور 87 ساعت 9.5 رفتم تو رخت خواب ولی تا 1 هم خوابم نبرد! بلند شدم رفتم بازی آلمان - ترکیه رو تو یورو 2008 دیدم! حدودا ساعت 2 خوابیدم و سر ساعت 6 بیدار شدم! نگران خواب آلودگی هم اصلا نباشین چون فردا به حدی بهتون فشار میاد که فکر خوابیدن رو هم نمیکنین! بعنی حتی ممکنه خمیازه هم نکشین! معمولا اول صبح آدم میلی به غذا ندارو و استرس زیاد هم اجازه ی غذا خوردن رو نمیده برای همین سعی کنید 4-5 دونه خرما رو با گردو قاطی کنین با خودتون ببرین سر حوزه!(البته آب فراموش نشه!)
من تستاي 87 خارج و زدم خيلي باحال بود از همه آزمونام بهتر دادم
چه باحال . اتفاقا شب کنکور منم فینال اروپا بود بازی یونان و پرتغال سال 2004 .نقل قول:
ولی تا 1 هم خوابم نبرد! بلند شدم رفتم بازی آلمان - ترکیه رو تو یورو 2008 دیدم!
تا نصفه شب موقع کنکور بیدار بودم ! طرفای 4 و 5 ! دی:
به جاش بعد از کنکور یک روز خوابیدم ! دی:
امیدوارم فردا همه موفق باشن.
چون ممکنه بعضیا اینو ندیده باشن:
قابل توجه داوطلبان آزمون سراسري سال 1388 كه حوزه امتحاني آنان دانشگاه صنعتي اصفهان ميباشد
31/03/88 تاريخ درج خبر
دانشگاه صنعتي اصفهان در فاصله 7 كيلومتري سمت غرب فلكه دانشگاه (فلكه استقلال) واقع در جاده تهران انتهاي بلوار امام خميني(ره) قرار دارد و داوطلبان ميتوانند در روزهاي برگزاري آزمون از اتوبوسهاي شركت اتوبوسراني مستقر در ميدان جمهوري (دروازه تهران) ابتداي خيابان امام خميني(ره) جهت اياب و ذهاب استفاده نمايند. اين اتوبوسها از ساعت 30 : 5 صبح روزهاي آزمون آماده ارائه سرويس هستند. اكيداً توصيه ميشود به علت مشكلات خاص از آمدن با وسايل نقليه شخصي به دانشگاه خودداري نمايند. ضمناً براي همراهان احتمالي هيچ گونه خدماتي در نظر گرفته نشده است و از ورود آنها به داخل دانشگاه جلوگيري خواهد شد.روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
شما ه مشرایط ما رو دارینقل قول:
فقط نریم سربازی :41:
من که گقتم.خواب زیاد مهم نیست.
نه بابا دولتینقل قول:
طرف پاسخ نامه اختصاصی رو داد
دیدی همش سفید هست
دم راهرو ه مبودیم
مجددا سلام یه چیز یادم رفت بگم امروز رو اصلا طرف کامپیوتر نرید همین الآن خاموشش کنید و به چیزای خوب خوب فکر کنید
سبز و پیروز باشید
راستی بچه ها این رو که اطلاعات داوطلبین رو از سازمان سنجش هک کردن شنیدین ؟؟
ممکن شماره پرونده مابقی مشخصات هم باشه توی بعضی از سایت ها عکس داوزلبین رو گداشتن اطلاع رسانی کنید که به خاطر این موضوع به ککسی ضرر نرسه
چرا ...؟ من تازه دارم گرم میشم :دینقل قول:
مجددا سلام یه چیز یادم رفت بگم امروز رو اصلا طرف کامپیوتر نرید
فکر نمیکنم اینجور چیزی باشهنقل قول:
راستی بچه ها این رو که اطلاعات داوطلبین رو از سازمان سنجش هک کردن شنیدین ؟؟
ممکن شماره پرونده مابقی مشخصات هم باشه توی بعضی از سایت ها عکس داوزلبین رو گداشتن اطلاع رسانی کنید که به خاطر این موضوع به ککسی ضرر نرسه
اگه بود تی وی میگفت
خواهشا استرس وارد نکنید :دی
دوستان سلام!
اين چيزا خيليش حاشيهست! نکته مهم فقط اينه که صبح کنکور خواب نمونيد! صبحونه هم بخوريد، بريد سرجلسه شاداب و خندان! اينقدر اين کنکور روز بعد براتون بيخود ميشه که خودتون به خودتون ميخندين که چرا يه سال خودتون رو کشتيد!
سال ديگه اين موقع هم همه دانشجو شدين رفته پي کارش! پس خودتون رو اذيت نکنيد! راحت بگيرين امشب بخوابين که فردا بهترين روز زندگيتونه!
استرس هم معني نداره! همتون زحمتتون رو کشيدين ديگه! مگه کار ديگه هم از دستتون بر مياومد و نکردين؟ نميتونستين برين يخه رئيس سازمان سنجش رو بگيرين که؛ يا سوالها رو کش بريد! وظيفتون درسخوندن بوده که انجام دادين! پس توکل به خدا! نتيجه هر چي شد شد!
موفق باشيد، براي ما هم دعا کنيد.
پينوشت: راستي يه چيزي. خدا وکيلي بياين هر چي فکر منفيه بذارين کنار و فقط به اين فکر کنيد که هر چي چيز بد براتون اتفاق افتاده؛ فردا همش جمع ميشه؛ همش خوب ميشه و يه حال اساسي بهتون ميده! اگه نشد!!
فردا همه چی به شانسم بستگی داره من اولین کاری که میکنم به معدل بغل دستیم نگاه میکنم اگه خوب بود تو اون 3 ساعت که سهله این 75دقیقه عمومی رو هم فقط به تقلب فکر میکنم :31: فقط خداکنه سوالاتم با بغل دستیم فرق نکنه ولی اگه فرق کنه بزرگترین شوک زندگیم بهم وارد میشه :46: نمیدونم من چرا تو امتحانات حتی اگه خونده هم باشم بازم وسوسه میشم از بغل دستیم بنویسم:8:نقل قول:
ایول فکر خوبیه :دینقل قول:
فردا همه چی به شانسم بستگی داره من اولین کاری که میکنم به معدل بغل دستیم نگاه میکنم اگه خوب بود تو اون 3 ساعت که سهله این 75دقیقه عمومی رو هم فقط به تقلب فکر میکنم فقط خداکنه سوالاتم با بغل دستیم فرق نکنه ولی اگه فرق کنه بزرگترین شوک زندگیم بهم وارد میشه نمیدونم من چرا تو امتحانات حتی اگه خونده هم باشم بازم وسوسه میشم از بغل دستیم بنویسم
امیدوارم شانس بهمون رو کنه
(بقیه به چی فکر میکنن ماها به چی :دی)
من امروز اصلا استرس ندارم ولی فک میکنم همه چی یادم رفته:41:
سلام.
من برای اونای که سه ساعت اختصاصی بی کارن یه پیشنهاد دام.
اون قسمت محاسبات یا کلا هر جا از دفتر چه که خالی بود. بشینین اسم هر کی رو که ازش بدتون میاد بنویسین. (فقط بحث رو سیاسی نکنید.) بعد یه جای خالی دیگه پیدا کنید و هر چی فحش بلدید بنویسید.
بعد یه جای خالی دیگه پیدا کنید و با ترکیباتی از دو مورد بالا و کمی خلاقیت فحش های جدید اختراع کنید.
هم حال می ده. هم از بی کاری بهتره. هم از امار حروف گرفتن دفترچه بهتره. هم عقده ها خالی می شه. هم امار قتل میاد پایین هم امار تلاق و...
کلی هم لذت می بررید. فقط یه بار امتحان کنید.
واه :دینقل قول:
سلام.
من برای اونای که سه ساعت اختصاصی بی کارن یه پیشنهاد دام.
اون قسمت محاسبات یا کلا هر جا از دفتر چه که خالی بود. بشینین اسم هر کی رو که ازش بدتون میاد بنویسین. (فقط بحث رو سیاسی نکنید.) بعد یه جای خالی دیگه پیدا کنید و هر چی فحش بلدید بنویسید.
بعد یه جای خالی دیگه پیدا کنید و با ترکیباتی از دو مورد بالا و کمی خلاقیت فحش های جدید اختراع کنید.
هم حال می ده. هم از بی کاری بهتره. هم از امار حروف گرفتن دفترچه بهتره. هم عقده ها خالی می شه. هم امار قتل میاد پایین هم امار تلاق و...
کلی هم لذت می بررید. فقط یه بار امتحان کنید
این پست به aqua سلام میرسونه :دی
نه بابا
من تصمیم گرفتم شعر بگم در وصف بدبختیه خودم تو کنکور :دی
حالا اگه گفتم فردا میام تو همین تاپیک میذارم :دی
یه جوک بگم حال و هواتون عوض بشه در مورد کنکور قدیمیه ولی جالبه! ساعت 7:30 سال 85 کنکور شروع میشه و خلاصه همه شروع میکنن به جواب دادن خلاصه 10دقیقه آخر مراقب میبینه یکی بدجوری عرق کرده و همش یه سکه رو بالا و پایین میندازه و زیر لب فحش میده مراقب میره پیشش میگه چی شده میگه همه سوالاتو جواب دادم ولی الان که دارم چک میکنم میبینم هیچکدومشون درست در نمیاد:46:
سلام مخصوص به همگي بر و بچه هاي رشته رياضي،
ايشالا همگي فردا با كمال آرامش سر جلسه حاضر شيد و مثل همهي آزمون هاي آزمايشي كه داديد، اين يكي رو هم با كمك خداي بزرگ - كه ميدونم هيچ وقت هيچ يك از ما رو تنها نميذاره - پشت سر بزاريد.
براي همگي شما بر و بچههاي پيسيورلد از صميم قلب آرزوي موفقيت ميكنم.
آرامش يادتون نره:)
یه پیشنهاد : اگه دیدین خوابتون نمیبره برید بازی اسپانیا-آمریکا رو ببینید حالشو ببرید! (ساعت 11 شروع میشه)
در ضمن اطلاعیه توزیع کارت آزمون غیر پزشکی سال 88 دانشگاه آزاد :
کد:http://www.azmoon.net/sarasari/scards.shtml
بچه ها کنکور رو وللش بعد کنکور چه برنامه ای دارید
ای بابانقل قول:
یه پیشنهاد : اگه دیدین خوابتون نمیبره برید بازی اسپانیا-آمریکا رو ببینید حالشو ببرید! (ساعت 11 شروع میشه)
نمیشه به فیفا نامه بزنیم بازی رو زودتر برگزار کنه؟ :دی
انشاالله که استکبار جهانی سوراخ سوراخ بشه تو بازی امشب :دی
من تو کل زندگیم زودتر از 12 نخوابیدم.
حال باید چه کار کرد؟:31:
ولی خوشم میاد هر سال طرفای کنکور فوتبال هست.
دمشون گرم
شانس ماست دیگه!:2:نقل قول:
طوری نیست تا دم در دانشگاه رو که میشه با ماشین رفت! : دی
به قول یکی از بچه های همین تاپیک مهم نیست کی خوابت ببره مهم اینه که صبح خواب نمونی!:46:نقل قول:
من تو کل زندگیم زودتر از 12 نخوابیدم.
حال باید چه کار کرد؟
حالا اگر امروز بازی کامپیوتری بکنیم اثر بدی بر روح و روانمان نمیذاره؟
نقل قول:
بابا خب راست میگه این دوستمون.چرا همتون بهش میتوپین؟!؟!
یه وقت یکی یه شلوار سفید پوشیده. روی وارونش ، کلی مطلب و فرمول نوشته.تکلیف چیه ؟؟؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط یه درصد این موجود رو میشناختی هیچ وقت ازش طرفداری نمیکردی!!!!: دی
.................................................. .................................................. .......
یعنی هیشکی اینجا تجربی نیست؟!
هرکی میاد میگه با آرزوی موفقیت برای بچه های ریاضی!!!!!!!
دپرس شدم رفت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا .بزن حالش رو ببر. :10::8:نقل قول:
من تجربیم. برات آرزوی موفقیت میکم. :31:نقل قول:
راستی جریان این که چینش سوالات فرق میکنه چیه؟
یعنی مثلا سوال اول ادبیات ممکنه قرابت معنایی باشه؟
یه سوال فنی و اساسی:
میگن سر جلسه کنکور نمیشه حوزه رو تر ک کرد حالا اگه من اونجا همش تقلب بکنم چی میشه؟ یارو پاسخنامه رو میگیره و منو میفرسته خونه یا میگیره و منم باید اونجا بمونم؟