دوست عزیز برای سوال دومت این نرمافزار هستنقل قول:
http://www.ufile.info/hmr/upload/1225185751.zip
البته دوست عزیز برای اجرای برنامه باید نت فریم ورک 3 رو نصب کرده باشی بعدا" برنامه رو اجرا کنه
Printable View
دوست عزیز برای سوال دومت این نرمافزار هستنقل قول:
http://www.ufile.info/hmr/upload/1225185751.zip
البته دوست عزیز برای اجرای برنامه باید نت فریم ورک 3 رو نصب کرده باشی بعدا" برنامه رو اجرا کنه
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/167293008/Scoreboard-Selector_1.1.rar
چشم رو چشمم اجازه بدید لباس های سایر تیم های لایسنس نشده رو هم بسازم فایل edit رو آپلود می کنم ربطی به آپشن فایل نداره آپشن فایل برای آزاد شدن بازیکنان کلاسیک و رکوردهایی هست که هر کس تو بازی بدست میاره البته بد هم نیست آپشن فایل من رو ببینید توی قسمت BAL کلیه TITLE ها کسب شده بدون استثنا بزودی هم آپشن فایل و هم فایل EDIT رو آپلود می کنمنقل قول:
سلام.
یه سوال.
توی مود بیکم لجند شما فقط بازیکن خودتونو اداره میکنید یا کل تیم ؟ !
فقط بازيكن خودمونو ديگه !!! :19:نقل قول:
ایول .
بعد اومدیم و دیگران بهت پاس ندادن ! اون موقع چی ؟!
نه بابا پاس ميدن بيچاره ها!!!ميتوني يه كاريم بكني. اگه با دسته بازي مي كني دكمه ي r2 رو بزن بازيكنت دستشو مياره بالا تكون ميده تا بهش پاس بدن اگه با كيبوردينقل قول:
نميدونم كدوم دكمس
ببخشید من شماره سریال برای نصب بازی رو میخواستم
ممنون
اینم شماره سریال:نقل قول:
apvm-69n6-ww3u-ue7r-3pkm
R1 توی دیفالت همیشه q و r2 توی دیفالت همیشه z هست .
L1 هم r و l2 هم فکر کنم c باشه .
دوستان کسی تونسته این پچ های جدید رو که با ورژن 1.20 سازگاری داره ( Assemble Patch V.5 و eyination kaskus super patch V.2 ) استفاده کنه؟ اگه تونستید لطفا به مام بگید چون یه هفته هر کاری کردم نتونستم این پچا رو وارد بازی کنم. خواهشا راهنمایی کنیدای کاش این ورژن 1.20 هیچ وقت ارایه نمیشد تمام دلخوشیمون این پچا بود که اونم پرید
ممنون دوست گرامی ولی با این راه نمیدهنقل قول:
به جز این نداری ؟
فکر نمی کنید با کیت سرور و اینجور چیزا تمیز تر در اومده؟!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1)لوگوی لیگ برتر روی آستین بازیکن
2)دو خط موازی قرمزی که روی آستین پیراهن و جوراب لباس دوم هست
3)لوگوی آرسنال و لوگوی نایکی که روی شرت و جوراب هست
4)یقه ی لباس دوم که آبی رنگه ( در ادیت شما زرد!)
وچند اختلاف دیگر که حوصله نوشتنشو ندارم،
مواردی است که امکان در آوردنش با ادیت بازی نیست!!
ضمن این که رنگ و لعابی که در این عکس گذاشتم طبیعی تر و به واقعیت نزدیک تر است! ( می تونید با عکس واقعی پایین مقایسه کنید: )
منظور از این حرفا خدای نکرده ضد حال زنی و تحقیر نبود ، فقط خواستم بگم که اگه می خوای بیشتر احساس کنی در آرسنالی ،بهتره از کیت سرور و ... استفاده کنی !!
تو 2009 تکنیک ها و دریبل های جدیدی اومده؟؟
راستی شوت از راه دور پشت 18 قدم چرا نمی خواد گل بشه؟خیلی شوتش سخت شده!!
راستی آنالوگ راست چیکارا می کنه تو این یکی؟؟
این نمره ی که اخر بازی میده خیلی مسخره هست!
امروز برای اولین بار در لباسه بارسا 4 تا گل زدم اونوقت بهم نمره 7 میده!
و جالبیش اینه که بازی بعدیش مربی من را نیمکت نشین کرد و از دقیقه 65 وارد زمینم کردم و در همون دقایق تونستم یک گل بزنم که بهم نمره 7.5 داد!
افساید گیری بازی هم افتضاح هست توپ به یک بازیکن دیگر که در افساید نیست میرسه اما چون من در افساید هستم کمک داور پرچمش را بالا میبره!
نقل قول:
ممنون دوست گرامی ولی با این راه نمیده
به جز این نداری ؟
شماره سریالی که گذاشته شد درست بود اما شما یکبار این شماره را با حروف بزرگ بده از من وقتی با حروف کوچک می دادم قبول نمیکرد اما وقتی با جروف بزرگ دادم مشکل حل شد.
نقل قول:
موافقم
همه شوت ها بیرون میره
خیلی چرت شده!:13:
خیلی خوب شدهنقل قول:
ولی ارزششو داشت یه فصل رو که با آرسنال هستم احساس کنم واقعا دارم تو آرسنال بازی می کنم. اینم عکسی که از کارم انداختم قبول کنید با کیت سرور و اینجور چیزا اینقدر تمیز در نمیومد
اینو بزار دانلود کنیم:5:
نه من از پشت محوطه تونستم گل بزنم
نه یکی نه دوتا......خیلی گل پشت 18 تونستم بزنم
ولی هنوز دروازه بانها یخورده ایراد دارن و بعضی مواقع سوتی های خیلی ضایعی میدن
تورنج خان قبول کان ارزش داشت کارم برا منی که نمیتونم از کیت سرور استفاده کنم چاره ای جز این نیست چون بازی من به صورت اورجینال روی سیستم نصب نمیشه و با install shield در واقع کپی میشه روی هارد.
در مورد نمره بازی باید بگم شما اگه خودخواهانه عمل کنید و گلهایی که میزنید روی پاس های مستقیم بازیکن دیگه باشه و تعداد پاس های گل و صحیح شما کم باشه مسلم هست نمره شما 8 نمیشه.
در مورد زدن شوت های از راه دور من یکی استاد این کار شدم اکثرا شوت از راه دور میزنم و گل میشه اگه میخواهید از راه دور گل بزنید کمی مایل به طرف دروازه حرکت کنید و در اون لحظه r2 رو بزنید تا توپ رو محکم جلو بندازید حدود 2.5 متری که از پای شما فاصله گرفت جهت پایین رو نگه دارید و تا آخر شوت رو پر کنید اگه حتی یه ذره خالی بمونه توپ قوس میگیره حتما باید تا ته ته پر بشه ببینید چی میزنه فقط راستی من تا حالا 2 بار از نقطه کرنر گل زدم که به اسم خودم ثبت شد توی pes 2009 وقتی از کرنر توپ وارد دروازه میشه معمولا به خاطر برخورد توپ با مدافعان یا دروازبان هست که متاسفانه اون ها رو گل به خودی محسوب میکنه و این درست نیست ولی من تا حالا 2 بار تونستم توپ رو مستقیم و بدون اینکه با بازیکنی برخورد کنه داخل دروازه بفرستم ریپلای هاش هم دارم یه گل 42 متری هم زدم که توپ به شکلی مهیب وارد دروازه میشه اگه خواستید ریپلای هاش رو میذارم براتون
من توي bal دعوت شدم تيم ملي بعد توي تيم برزيل لوكا توني و هاشميان توي تيم اسلوواكي هست
هاشمیان تو اسلواکی ؟ :18::18::18:
دوستان عزیز آخرین آپشن فایل که تیم ملی ایران و چهره هاشون رو درسته کنه کجا برم دانلود کنم؟ غث 100 صفحه گشتم نتونستم پیدا کنم :|
این به دلیل ویرایش بازیکن هست طرف ملیت لوکا تونی رو به برزیلی تغییر داده و هاشمیان رو به اسلواکی در واقع طرف یه بازیکن برزیلی رو ویرایش کرده اسمش رو هم گذاشته تونی و یه بازیکن که ملیتش اسلواکیایی هست برداشته اسمش رو به هاشمیان تغییر داده هاشمیان توی بازی هست فقط اسمش هاتیناتس هست یعنی فیک هست
دوستان ممنون میشم face بزیکنان ایرنی رو برام بزارین
خوب خوشبختانه تیم های استقلال و پرسپولیس رو همراه با لاس های واقعی داخل و خارج خانه ساختم بجای تیم های pes united و we united ویرایش کردم. جالب شده
دوستان کسی تونسته این پچ های جدید رو که با ورژن 1.20 سازگاری داره ( Assemble Patch V.5 و eyination kaskus super patch V.2 ) استفاده کنه؟ اگه تونستید لطفا به مام بگید چون یه هفته هر کاری کردم نتونستم این پچا رو وارد بازی کنم. خواهشا راهنمایی کنیدای کاش این ورژن 1.20 هیچ وقت ارایه نمیشد تمام دلخوشیمون این پچا بود که اونم پرید
قبلنا یه جوابی میدادید با معرفتا
چقدر چهره مسی را بد ساختند!
اگر فیس خوبی از مسی پیدا کردید ممنون میشم بذارید.
پچی چیزی واسه ی گزارشگری نیومده که اسم بازیکنایی رو که با ریختن پچ به بازی اضافه میشند رو گزارشگر هم بگه
مثلا واسه لیگ المان
این پچ جدید و نهایی Gamingaccess که 130 مگه رو کی ریخته ؟! چطوریه ؟! میارزه با دایل آپ دانلود کنم ؟!
باید نسبت به پستت و قدرتت خوب بازی کنی. گل زدن ملاک نیست. باید با کیفیت بازی کنی. پاس گل نمرش از خوده گل بیشتره. 1 یا 2 بار پیش اومده که من توی یه بازی گل نزدم، اما با کیفیت بازی کردم و 8 گرفتم. اما خیلی وقتا که هت تریک یا 4 تریک :دی یا 5 تریک :دی هم میکنم، بیشتر از 7.5 نمیده.نقل قول:
منم قبل از اینکه افتخار پوشیدن پیراهن مقدس رئال رو داشته باشم، رفتم به اینتر. (همنجور که قبلاً گفتم اکثر تیمای معروف پیشنهاد میدادن جز رئال تا اینکه رئال هم پیشنهاد داد :دی و من چون بعد از رئال مادرید عاشق اینتر و چلسی هستم بی این دو تا اینتر رو انتخاب کردم. چون چلس منو واسه هافبک دفاعی می خواست، اما اینتر واسه گوش) منم با اینکه پستم هافبک نفوذی هستش، اما قبول کردم. بازی اول از اول نیمه دوم رفتم، و خیلی هم عالی بازی کردم، و بازی های بعد رو هم از دقیقه 60 به بعد می اومدم ولی توی اونا هم بهترین بازیکن زمین می شدم و کلی گل می زدم و پاس گل میدادم، اما بازم هیچ وقت فیکس نشدم تا اینکه به آرزوم رسیدم و از رئال پیشنهاد داشتم و با اولین پیشنهاد قبول کردم. رئال هم منو واسه هافبک نفوذی و وینگر می خواس و الانم همه بازی ها رو هافبک نفوذی بازی کردم و همه بازی ها به جز بازی اول که از اول نیمه دوم اومدم، بقیه رو فیکس 90 دقیقه بازی کردم. پس باید ببینی بارسا شما رو برای چه پستی می خواد و شما پستت چیه. اگه پستی باشه که با پست شما یکی باشه، مطمئناً 99% هیچ وقت فیکس نمیشی! (راستی م روی تاپ پیر بازی می کنم و فقط سرعتم 99 هستش و نقل و انتقالات رو هم روی لول High گذاشتم.) شما ها روی چه لولی گذاشتین؟نقل قول:
واسه من که خیلی اینجوری پیش نیومده!!!!!!نقل قول:
سلام
یه گل باحال:
میگم بچه ها این نقل و انتقالات Level چه فرقی داره
سلام دوستان...من کارت گرافیکم ATI 256 هستش و رمم 1GB هست..CPU 3GHZ full cache هست ولی با کیفیت لو هم خیلی کنده...کسی میتونه کمک کنه؟
من امروز دو تا پاس گل دادم و یک گل هم زدم اما بهم 6.5 داد!نقل قول:
کلا این نمره دادنش چندان حساب و کتاب نداره.
من که بعد از دو فصل در زمانی که با ایتالیا مشغول بازی در جام جهانی بودم بارسا بهم پیشنهاد داد و خیلی زود هم فیکس شدم.نقل قول:
من روی تاپ پلیر بازی می کنم و نقل و انتقالات هم روی normal هست.
بدشانسی من این هست که بارسا 3-3-4 بازی میکنه و کلا پست AMF نداره اما الان من در 4 پست می تونم بازی کنم و از این بابت مشکلی ندارم.
من کلا از تقلب کردن در بازی بدم میاد و هیچکدام از توانایی هام را تغییر ندادم من بعد از دو فصل بازی توانایی هام به این حد رسیده:
برای بازیکنهایی که رجیستر نشدن چطوری فیس وارد می کنید؟؟؟؟
اصلا برای 2009 نرم افزار برای این کار نیومده؟؟؟
با سلام
من حدود یک هفته نبودم. هفته قبل پچ ورژن5 رو داونلود و روی سیستمم نصب کردم. رفتم مد BAL رو شروع کردم با ملیت ایران و باشگاه PSV. حدود هفته 17 به تیم ملی دعوت شدم. بازی اول با تایلند بود و من تا آخر بازی روی نیمکت ذخیره نشستم. بازی دوم تیم ملی با عربستان بود. نکته ای که اعصابم رو خراب کرد این بود که دو بازیکن به نامهای kulinov و selin در ترکیب ثابت تیم ملی ایران بودند! بازی سوم تیم ملی با ژاپن بود که در این بازی فقط 5نفر از 22نفر ترکیب تیم ملی، ایرانی بودند بقیه با اسامی مختلف خارجی. با نرم افزار ادیت سراغ آپشن فایل همین پچ رفتم. دیدم توی تیمهای uefaB سه بازیکن با ملیت ایرانی ولی اسم روسی در تیم خارکیو هستند و بقیه بازیکنهای تیم ملی در بازی با ژاپن، free national بودند. متاسفانه از ادیت داخل بازی نمی توان ملیت یک بازیکن را عوض کرد ولی با ادیتور توانستم این کار را انجام دهم ولی چه فایده که این تغییرات در مد BAL تاثیری نداشت و همین آش بود و همین کاسه. خلاصه بی خیال این پچ و BAL شدم.
یا حق...
بچه ها فیس علی کریمی رو میخواستم:11: بعد اینارو کجا باید بریزی؟:11:اگر میتونین لیست اسم های تیم ملی ایران و فیسشون رو هم بدین:11:
آقا گیم پد خوب واسه این بازی چی پیشنهاد می کنید؟
فراسو خوبه؟
برا من این واقعا سوال هست هیچ فرقی نمیکنه رو هرچی بذاریم کلا توی یک سال دوبار پیش میاد یکی تو نیم فصل یکی هم پایان فصلنقل قول:
راستی من نمیدونم چرا توی ای بازی خطای هند تعریف نشده هست اصلا اتفاق نمیوفته این نقطه ضعف در ورژن های قبلی هم بود یا توی این ورژن اینطوریه من قبلی ها رو بازی نکردم زیاد
خطای هند دیگه چیه؟
گیم پد فراسو مفت نمی ارزه......افتضاحه فراسو .............من خریدم و انداختم بیرون............نقل قول:
منم موندم چه گیم پدی خوبه ..........loogitech .............
.................................................
در مورد خطای هند هم باید بگم من چند بار دیدم هند رو .......اما خیلی به ندرت
باید هنوز روش خیلی کار بشه