امروز زنگ زدن گفتن ok شد ولی از اونجایی که راحتی به ما نیومده چراغ adsl مودم روشن نمیشه و یه جای کار میلنگه! :13:نقل قول:
خط تلفن ظاهرآ مشکل داره
Printable View
امروز زنگ زدن گفتن ok شد ولی از اونجایی که راحتی به ما نیومده چراغ adsl مودم روشن نمیشه و یه جای کار میلنگه! :13:نقل قول:
خط تلفن ظاهرآ مشکل داره
تا زمانی که اس ام اس یوزر پسورد برات نیاد چراغت روشن نمیشه
زنگ بزن اعلام خرابی کن
یوزر پسوورد رو هم گرفتم ! آره باید همینکارو کنم !نقل قول:
احتمالآ رفت تا هفته دیگه که خطم وصل بشه :41:
چرا؟ وا از کارای این ندا خدایی آدم توش میمونهنقل قول:
من نمیدونم چرا ما نمیتونیم درست کار کنیم
باورتون نمیشه من چهارشنبه یه خط دادم واسه رانژه الان مشتری زنگ زد میگه چراغ روشنه
قبلا مودم داشت
زنگ زدم یوزر پس بگیرم میگه شنبه زنگ بزنید
البته الان 2 ساعت اس ام اس پس ورد هم اومده
بعد یه مشتری دیگه الان دو هفته است منتظره پرتها هم پر نیست ولی ندا گیر افتاده بین پورتها نمیدونم اون تو داره چی کار میکنه؟:11::11::11::11::11::11:
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
دوستان هر وقت شبانه سرعتش کم شد تعداد دانلود رو زیاد کنید مثلا از 3 تا برید روی 6 تا
مجموع میره روی همون 2230
راستی تاپیک ندا رو هم فراموش نکنید شما دیگهالان از مشتری های ندا هستید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429938&page=473
من 4 سال هست از پرنیان نت نماینده داتک در اصفهان Adsl میگرم کیفیت خدماتش فوق العاده اس و پهنای باند در تمام روز شب تقریبا ثابت بدون افت ....... شبانه اون هم محشره اصلا شبها افت نداره قطعی شبکه هم به ندرت پیش میاد که بیشتر زمانیه که کلا نت اصفهان قطع میشه
بنده بهت داتک رو پیشنهاد می کنم 4 سالی هست دام نماینده اش تو اصفهان پرنیان نت هستنقل قول:
به نظر من پرنیان نت نماینده داتکنقل قول:
پنل کاربری داتک چطوره؟یعنی شارژ ترافیک آنلاین داره یا نه مثل بعضی ها نصفه ونیمه است، سرویس 512 یا 1 مگ اون بالاتر از سرعت اسمی بسته میشه؟شبانه آن فکر کنم از ساعت 1 نیمه شب تا 7 صبح باشه،آیا مثل بعضی شرکتها باید با userوPassword جداگانه به شبانه وصل شد؟مثل شاتل که محدود کردن دانلود و لیست سیاه نداره ؟یعنی 20 روز سرعت شبانه را بیاره در حد دیال آپ؟واسه من پنل کاربری خیلی مهمه اگه پنل کاربریش کامل باشه حتما از شاتل مزخرف دزدکوچ خواهم کرد.نقل قول:
آقا ما میخوایم adsl بگیریم میگه چون اول شمارتون یک عدد مثلا 9 هست نمیشه و دی ال سی هست و میگه برو از مخابرات بگیر از اونورم میگن مخابرات کنترل میکنه همه چیزا و پهنای باندش اصلا خوب نیست حالا میگید چیکار کنم.
سلام دوستان
من قبلا از شرکت شاتل سرویس میگرفتم البته قبل از این مسخره بازیاشون!:2::2::2:
ولی حالا میخوام شرکت سرویس گیرندما عوض کنم
بعد از تحقیقات بسیار به این نتیجه رسیدم که دو شرکت صبانت و پرنیان نت خوب هستن
میخواستم نظر دوستان را هم بدونم که کدوم بهتره
البته بیشتر استفاده من برای دانلود شبانه هست و برام سرعت دانلود شبانه خیلی مهمه
حالا نظر شما چیه؟
کدوم شرکت برای دانلود شبانه تو اصفهان بهترینه؟
-------------------------------------------------------
یه سوال دیگه هم داشتم:
رفتم توی سایت صبا نت سرویس های adsl را ببینم دیدم 128 3 گیگ نداره !!!
چرا اینجوریه؟!
من قبلا 128 شاتل استفاده میکردم 3 گیگ ترافیک روزانه هم داشت ،برام کافی بود،ولی صبانت فقط 1.5 گیگ و 10 گیگ داره!!!
1.5 گیگ برام کمه و 10 گیگ برام خیلی گرونه
چیکارش کنم پس؟؟؟
مرسی
نه آقا این حرف ها چیه مگه میتونه چند هزار کاربر رو کنترل کنه ؟ زیاد به این حرف ها گوش ندیننقل قول:
مطمئنم شرکت شاتل با این مسخره بازی که راه انداخته خیلی زود مجبور میشه سرویس دهیش را به حالت اولش برگردونه
شک نکنید حداکثر تا یکی دو ماه دیگه این اتفاق میفته
احتمال اینکه شاتل وضعیت سرویسهاش را به قبل برگردونه خیلی بعیده،چرا که کلاً واسش احترام به شعورمشتری بی معناست،شما در لینک زیر مصاحبه مدیر شاتل را بخوانید متوجه می شویدکه در بخشی از حرفاش گفته که اگر کسی میخواد دانلود زیاد انجام بده باید پول بیشتری هم بدهد،آخر حرفش اینه که یعنی در ساعاتی که شبانه رایگان است بیاید وبه طریقی ترافیک به مشترکان پرمصرف بفروشد (حدس من اینه که مثل آسیا تک که اخیراً ترافیک شبانه را نیم بها کرده است،شاتل هم همین کار را بکنه!)-البته خود من هم 3 سال است که مشترک شاتل هستم و دراین 1 ماه و اندی عملاً سرویس شبانه تعطیل بوده است،به نظرمن بااطلاع رسانی نباید گذاشت کسی دیگرازشاتل سرویس بگیرد.نقل قول:
لینک مصاحبه مدیر نامحترم شاتل!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
پیشگامان اوضاعش همینه!
وقتی مشکل داری، کلی باید زور بزنی تا یکی برداره جواب بده، بعدم که برداشت، بدون اینکه یه دلیل منطقی بیاره و کارتو راه بندازه، دقیقا میپیچونه و میگه صبر کن درست میشه تا دوباره زنگ نزنی! دیوونه میکنن آدمو!
======
خب دوستان امروز پارس آنلاین من بعد از بیشتر از دو هفته وصل شد.
سرعتشو نمیدونم بگم خیلی بهتر از پیشگامانه یا نه، اما در کل به نظر خوب میاد، تا ببینم شب چطوره!
یه سلام گرم به بروبکس و دوستان اصفهونی خودم:20:
اقا ما بعده مشکل رنگین کمان / تصمیم گرفتیم بریم صبانت و با این ای اس پی صفا بکنیم.
بیشتر کسایی هم که از صبا و نمایندگی صبا را داشتند ازش تعریف میکردند /
ولی خب شنیدن کی بود مانند دیدن !
میخوام از شما که با این isp کار کردید بپرسم ایا شرکت خوبی هست ؟
پشتیبانیش چطوره ؟
سرعت 1مگ میخوان بگیرم / حجم 10گیگ که میشه 35 تومن ناقابل !:31:/ سرعت دانش چقدره به نظرتون ؟
سرعت اپلودش چقدر اگر من 1مگ را بگیرم؟
و شبا از ساعت چند تا چند رایگان هست؟
سرعت شبانش خوب هست ؟
و ایا یه شب سرعت خوب نباشه یه ماه سرعت کم بشه / مثل رنگین کمان که تا یه ماه اول سرعت شبا 200بود ولی بعد از چند ماه سرع رفت روی 30 و 20 !
ولی خب این مشکل رنگین کمان باعث شد که من سفربکنم به صبانت !
فقط مونده رنگین کمان خط منا از رانژرش پاک بکنه تا صبا بتونه خطم را رانژر بکنه .
منون میشم اگر من حقیر را راهنمایی بکنید .
قربان شما خوبان
امیر:11:
نقل قول:
من قبلا از شرکت شاتل سرویس میگرفتم البته قبل از این مسخره بازیاشون!:2::2::2:
ولی حالا میخوام شرکت سرویس گیرندما عوض کنم
بعد از تحقیقات بسیار به این نتیجه رسیدم که دو شرکت صبانت و پرنیان نت خوب هستن
میخواستم نظر دوستان را هم بدونم که کدوم بهتره
البته بیشتر استفاده من برای دانلود شبانه هست و برام سرعت دانلود شبانه خیلی مهمه
حالا نظر شما چیه؟
کدوم شرکت برای دانلود شبانه تو اصفهان بهترینه؟
شک نکنید که صبا نت یا همون نداگستر فعلا توی اصفهان حرف اول می زنه اینو فقط من نمیگم کل این تاپیک زیر و رو کنید از مقایسه نظرات متوجه میشید .نقل قول:
بیشتر کسایی هم که از صبا و نمایندگی صبا را داشتند ازش تعریف میکردند /
ولی خب شنیدن کی بود مانند دیدن !
میخوام از شما که با این isp کار کردید بپرسم ایا شرکت خوبی هست ؟
پشتیبانیش چطوره ؟
البته بیشتر این رضایت به خاطر دانلود شبانه خوبی که داره ( 128 دوستم شبانش حدودا روی 90 تا 100 کیلوبایت دانلود داره )
بقیه شرکت ها هم توی روز خوب هستن ولی شب که رایگان تقریبا همشون افتضاحن ( اونایی که میشناسم من )
نقل قول:
سلام
شب خش.
مرسی بابت اینکه پاسخ من را دادید.
موفق باشید.
به دوستتون بگید از لینکهای دیگه و سر ور های بهتر استفاده کنندنقل قول:
در ضمن ازساعت 3 تا 7 همیشه سعی کنند از 3 تا 5 لینک (چند تا فایل) همزمان برای دانلود استفاده کنند تا مجموع سرعت دانلودشون بره روی 230 تا 220
مثلا خواستند دانلود کنن لینکها شون رو تک تک ریزیوم نکنن یااگه از اسکجول استفاده میکننن تعدادشون رو بزارن روی 5 تا بهترین مجموع سرعت دان رو داشته باشن فرضا با 3 تا لینک دانلود همزمان سه تا 73 کیلو بهشون میده مجموع 220 کیلو
از 7 تا 8 دیگه مهم نیست چه سروری باشه و بهتره 1 لینک باشه(تک فایل)
الان با ندا از مدیا فایر تو همه شهر ها به غیر از تهران میتونید شبی 3.8 تا 4.1 دانلود کنید به راحتی
فقط لینک خوب و تعداد دانلود همزمان 3 تا 5 تایی
نقل قول:
دوست عزیز من صبانت نداشتم و نمی تونم نظری بدم ولی من از شبکیه سرویس یک مگ دارم و خیلی ازش راضیم :10: شبانش هم سرعتش 120-130 هستش که خیلی خوبه :31:
صبانت مسخره ترین ISP ایرانه...
سرعت روزانه ی 128 با 2 مگ یکسانه.
سرعت شبانه هم که کلا شانسیه...
بدترین پشتیبانی ای که بشه داشت هم داره...
واقعا الان تفاوت پارس رو با پیشگامان میفهمم!
قطعی که نداره، و اینکه سرعت الان من با اون موقع که از پیشگامان داشتم تقریبا برابری میکنه تازه این یکی بیشتر هم هست! من از پیشگامان 512 داشتم و از اینجا فعلا 128 دارم.
در مورد دنلود شبانه هم بگم که وقتی 1 میذارم دنلود حدود 50 و ایناس، اما صبح میبینم کلی گرفته. حدودا شب از 1 تا 6 حدود 1.4 گیگ گرفته بود. تا ببینم بعدا چقدر میشه.
و در کل بگم که اون همه روزی که صبر کردم میارزید!
نقل قول:
مر30
الان سرعت روزانه چنده ؟
هر شب همین قدر میگیرید ؟من دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم
سرعت روزانه روی 150 ایناس. پیشگامان با 512 روی 180 اینا بود!
دیشب دنلود کم گذاشتم همه رو گرفت. باید بیشتر بذارم تا حساب کنم
بیچاره شدیم رفت :31:
شبکیه تبلیغات تلویزیونی رو شروع کرده :13:
دو سه روزه واسه من خراب شده! بیشتر از 2.6 نمیگیرم!نقل قول:
من فکر میکردم از هیپ فایلِ.اینم دیگه داره خراب میشه. :13:
دوستان من این شاتل خستم کرده به نظرتون کدوم شرکت دانلود شبانه خوبی و پینگ خوبی داره .
صبانت قبلا داشتم میترسم برگردم بهش چون اون موقع دانلود شبانش خیلی بد بود .
از بین
پارس آنلاین
پرنیانت
شبکیه
کدوم بهتره .
سلام دوستان
این پیشگامان خستم کرده.می خواهم برم پارس انلاین.
دوستانی که مرکز ردانی پور هستند واز پارس سرویس 128 دارند لطف کنند بگند سرعت روزانه و شبانشون چنده؟و ای راضی هستند؟
و چند روز طول میکشه رانژه کنه؟
و بگید برای ثبت نام سایت و شرکتش و شمارش تو اصفهان چیه؟
دوستان ممنون میشم سریع پاسخ بدید چون سرویسم داره تمام میشه!
از شاتل نگیر که افتضاحه؟نقل قول:
گول تبلیغاتشونو نخور؟
دوروز دانلود شبانش خوبه ولی بعدش محدودت میکنند به طوری که سرعت دانلودت تا 2 کیلو بیشتر نمیشه؟
حتی سایت معمولی هم نمیتونی بیاری بالا؟
از من گفتن بود.
امیدوارم قبوا کنی.
از هر جا میگیری از شاتل نگیر.نقل قول:
گول تبلیغاتشون رو نخور؟
دوروز دانلود شبانه سرعتش خوبه و بعدش سرعت رو میارن زیر 2 کیلو .
در طول روز هم خیلی وقت ها سرعتشون خوبه ولی بعضی وقت ها میارن روی سرویس خودتون و وقتی بهشون زنگ میزنی میگن همینه که هست.
به هر حال از من گفتن بود.
شاتل که افتضاحه؟نقل قول:
سرویستو عوض کن.
ولی از پیشگامان نگیر.
سلامنقل قول:
پیشگامان که دیوونت میکنه تو این ماجرا! زور میزنه نگهت داره، آخرشم باید خودتو بکشی تا رانژه شو در بیاره! کلی این قسمت طول میکشه! برای من دو هفته طول کشید و اونم تازه اینا رانژه رو ندادن که، 3 ماهه م تموم شده بود و یه چندروز بعدش اتوماتیک در میووردن! :19: البته امیدوارم واسه شما طور دیگه باشه
من ردانی پور نیستم، اما واقعا میگم، میارزید این مدتی که صبر کردم واسه پارس!
باید بندالشون بشی.واسه من 3 روزه از رانژه در آوردند.اینقدر زنگ زدم که طرف گفت خودم میرم مخابرات!نقل قول:
بابا منم بندال شده بودم!
یه بار خودم زنگ میزدم، یه بارم اونا خودشون زنگ میزدن!
هی اونا اصرار میکردن من انکار! :))))))
سلام.و تشکر از پاسخ دوستاننقل قول:
دوست عزیز شما برای گرفتن پارس به کجا و چه سایتی مراجعه کردید ؟و سرعت شما در روز و شبانه چگونه است؟
سلام
دوستان من از شاتل اصفهان سرویس 128 گرفتم، با سرعت 240 کیلو هم دانلود میکنم.
فعلا که تو اصفهان شاتل از همه بهتر سرویس می ده خداییش من که راضیم.
اینم آدرس سایتشونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی،شاتل بیش از یک ماه است که سیاست محدودسازی سرعت در ساعات رایگان شبانه را به اجرا گذاشته است وتا آنجایی که من فهمیدم این محدودسازی تابعی از میزان دانلود شبانه مستمر شما و سقف احتمالاًنقل قول:
10 تا 12 گیگابایت در ماه است،به همین جهت شما هم به زودی سرعت 800 بایت در ثانیه در ساعات شبانه را تجربه خواهی کرد،البته این محدودیت شاید 10 روز یا بیشتر طول بکشد.:8:
سرعت eco 512 توی اصفهان چنده؟2مگ می بندن؟
من خونه مامان اينام شاتل دارن
شب عيد اونجا بودم... ساعت 2... عجب سرعت ماهي داشت... :دي
200 كيلو دانلود ميكرد... حال كرده بودم... :دي
از وقتي من ازونجا رفتم ديگه دانلود شبانه ندارن... اما انصافا واسه امثال من الان شاتل عاليه... (من شبانه نياز ندارم...)
سلام به همگی
من می خوام سرویسم را عوض کنم ولی نمی دونم چی بگیرم
قبلا شاتل بودم عالی بود مخصوصا شبانش ولی مشکل پیدا کردم مجبور شدم بیام بیرون. حالا هم نداگستر هستم شبانه آشغال، سرعت یه روز روی 180 کیلو یه روز روی 10 کیلو(واقعا افتضاحه)
می خوام برم پیشگامان نا محدود بگیرم کسی برای 128 سه ماهش قیمت داره؟
سرعتش چطوره؟ کلا فایده ای داره؟
اینترنت مخابرات چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید