؟............ :19:
Printable View
؟............ :19:
من نمیتونم کارتمو ببینم چیکار کنم؟پس فردا هم امتحان دارم
شهریره هم چند ماه پیش دادم
پ.ن
من گزارش 428 میتونم ببینم کارت همونه؟
ولی هیچ شباهتی به کارت نداره:31:برنامه امتحاناست فقط
اون قسمت که زده دریافت کارت (گزارش427)نمیتونم برم
امروز رفتم نگو خیلی از بقیه هم همین مشکل رو داشتن / گویا سایت خراب بوده واسه همین همونجا قبل از امتحان گرفتیم..
آرهنقل قول:
سلام دوستان کسی میدونه نتیجه امتحانای امروز کی میاد روسایت و چطوری میتونیم نتیجه را ببینیم؟
خییییلی ریز نوشتی!:31:نقل قول:
جوابا رو تو گلستان میزنه،
فکر کنم سه چهار روز آینده بیاد
اره بی شرف ها ... یه ساعت رفتیم پرینت گرفتیم .... درست قبل امتحان فهمیدیم کارت ورود به جلسه این نبود !! ... دکان باز کردم برای خودشون ، میگه برید از باجه بگیرید !!!
من شهریم رو دادم برای گرفتن کارت باز هم می نویسه:
اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
من شهریم رو دادم برای گرفتن کارت باز هم می نویسه:
اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.
سلام.همگی خسته نباشید و تو این امتحانات بس دشوار موفق:31:
دعا کنید منم دیفرانسیل رو خوب بدم و قبول شم و از بهمن برم دانشگاه
یکی از دوستای من امروز پیام نور امتحان داده.رشته اش حقوقه.این نتایجش کی میاد؟و از کجا باید دید؟گلستان؟
ممنون:10:
نتايج تستي معمولا يكي دو روز بعد از امتحان توي گلستان زده ميشه.بايد بره قسمت مشاهده نتايج دانشجو اونجا درس رو انتخاب كنه نمره مشخص ميشه.نقل قول:
یکی از دوستای من امروز پیام نور امتحان داده.رشته اش حقوقه.این نتایجش کی میاد؟و از کجا باید دید؟گلستان؟
کارت ازمون کارشناسی فراگیر کی صادر می شه .
ایا تاریخ ازمون همان بیست و سه برج ده هستش
سلام بچه ها ....... دیروز امتحان خیلی سخت بود ..... من میان ترم رو 4.25 گرفتم تو این درس .......... 30 تا سوال بود ......... حالا چند بگیرم قبولم ؟:41: ........ میشه این مراحل نمره دهی سیستم گلستان رو هم یه شرحی بدید ........ نندازه یه وقت ما رو :31:
شما نمره میان ترم و نمره تستی و نمره تشریحی رو با هم جمع (+) میکنی اگه از 10 بیشتر بود قبولی برو حال کن:31:
زمانش رو هنوز مشخص نكردن.توي اخبار چيزي نبوده تا الان.نقل قول:
کارت ازمون کارشناسی فراگیر کی صادر می شه .
ایا تاریخ ازمون همان بیست و سه برج ده هستش
يكي از دوستان سوالهاي ازمون كارشناسي فراگير رو خواسته بودن از لينك پايين مي تونيد دريافت كنيد.كارشناسي ارشد رو هم داره.
امتحان امروز منم خيلي سخت بود.سخت ترين امتحاني كه تا الان توي پيام نور داشتم!نقل قول:
سلام بچه ها ....... دیروز امتحان خیلی سخت بود ..... من میان ترم رو 4.25 گرفتم تو این درس .......... 30 تا سوال بود ......... حالا چند بگیرم قبولم ؟........ میشه این مراحل نمره دهی سیستم گلستان رو هم یه شرحی بدید ........ نندازه یه وقت ما رو
شما بايد نمره ي برگه تون حداقل 5.25 بشه تا با ميان ترم 9.5 بياريد كه سيستم 10 بده و پاس بشيد.
درسهايي كه ميان ترم ندارن رو بايد بالاي 7 شد تا بعد از 10/7 شدن نمره قبول محسوب بشه.ولي درسهايي كه ميانترم رو گرفته باشيد بايد نمره ي ميان ترم رو از 9.5 كم كني تا حداقل نمره اي كه براي پاس شدن لازمه رو متوجه بشي.
ان شاءا... نميوفتي :دي
اميدواري براي اونايي كه ناپلئوني پاس ميشن اينه كه اگه 9.5 هم بشن سيستم مهربونه 0.5 ميده و 10 ميشه نمره شون. :دينقل قول:
شما نمره میان ترم و نمره تستی و نمره تشریحی رو با هم جمع (+) میکنی اگه از 10 بیشتر بود قبولی برو حال کن
سلام sansi عزیز منظورتون از درس هایی که میان ترم ندارن همون خودخوان هست؟نقل قول:
درسهايي كه ميان ترم ندارن رو بايد بالاي 7 شد تا بعد از 10/7 شدن نمره قبول محسوب بشه.ولي درسهايي كه ميانترم رو گرفته باشيد بايد نمره ي ميان ترم رو از 9.5 كم كني تا حداقل نمره اي كه براي پاس شدن لازمه رو متوجه بشي.
ان شاءا... نميوفتي :دي
یعنی اگه کلاس نریم و میان ترم نداشته باشیم نمیخواد حتما از بیست نمره 10 بگیریم و 7 هم بگیریم قبول میشیم؟ پس این 3 نمره که میمونه تا نمرمون 10 بشه از کجا میاد تا قبول بشیم؟ چون اگه کلاس نریم نمره میان ترم که دیگه نداریم.
بله .كلا درسهايي كه نمره ي ميانترم براي دانشجو توي سيستم ثبت نشده باشه خودخوان حساب ميشه.نقل قول:
سلام sansi عزیز منظورتون از درس هایی که میان ترم ندارن همون خودخوان هست؟
یعنی اگه کلاس نریم و میان ترم نداشته باشیم نمیخواد حتما از بیست نمره 10 بگیریم و 7 هم بگیریم قبول میشیم؟ پس این 3 نمره که میمونه تا نمرمون 10 بشه از کجا میاد تا قبول بشیم؟ چون اگه کلاس نریم نمره میان ترم که دیگه نداریم.
امتحانات از 14 نمره هستن چه درسهاي عادي چه اونايي كه خودخوان هستن.
اگه عادي باشن كه 6 نمره ي باقي مونده با استاد و به عنوان ميان ترم كه اگه اون نمره رو براي دانشجو وارد نكنه درس براش مثل درسهاي خودخوان حساب ميشه .
نمره اي كه ميگيره رو در عدد 10 ضرب و حاصل رو بر 7 تقسيم مي كنن كه ميشه همون 10/7 كه گفتم.اينجوري شما بايد نصف 14 نمره كه 7 هست رو بگيريد تا قبول بشيد.
نقل قول:
میگم اگه شما نبودی کی جواب سوالای مارو میداد؟
تا بحال هرچی پرسیدم شما جواب دادی
خییییییییلییییییییییی ممنــــــــــــون
داده نيم ترم 2.5 داده بهم بز :(( امتحانشم كه گند زدم :|
افتادم :دي
يني چي ميشه !؟:18:
اون علامت + رو نمیذاشتی نمیدونستماااااا :31:نقل قول:
ان شاءا... ......... میگم sansi جان شما دیگه پیام نوریه اصل هستیا :31: مرسی از پاسخهانقل قول:
حالا از 30 تا سوال تستی چندتاش رو باید پاسخ درست بدم که بگیرم 5.25 ؟ :41:
خدای نکرده - خدای نکرده - خدای نکرده اگه این اتفاق افتاد باید چیکار کرد ..... ترم اول که یه درسی رو بیوفتی و پیش نیاز یه درس دیگه واسه ترم بعد باشه باید چیکار کرد ؟ هر 2 رو با هم باید برداشت ؟نقل قول:
يه فحش نامه هم ايميل كردم واسه استاد ديگه صددرصد ميفتم :دينقل قول:
خدای نکرده - خدای نکرده - خدای نکرده اگه این اتفاق افتاد باید چیکار کرد
درسيو برداري و بيفتي انگار پاسش كردي :دي ترم ديگه ميتوني با اون درسايي كه اين پيش نيازشونه با هم بردارينقل قول:
ترم اول که یه درسی رو بیوفتی و پیش نیاز یه درس دیگه واسه ترم بعد باشه باید چیکار کرد ؟ هر 2 رو با هم باید برداشت ؟
فكر ميكردم استاد ما خيلي بد داره ميانترم ميده نگو بدتر از اونم هست.......نقل قول:
داده نيم ترم 2.5 داده بهم بز :(( امتحانشم كه گند زدم :|
افتادم :دي
يني چي ميشه !؟
معمولا عرفه نمره ي زير 3 رو براي دانشجو وارد نميكنن تا 10/7 بشه!!
اشتباه كردي ...حالا اگه بخواد به همه نمره اضافه كنه تو ديگه شامل ارفاقش نميشي.نقل قول:
يه فحش نامه هم ايميل كردم واسه استاد ديگه صددرصد ميفتم :دي
شمام 2-3 ترمه ديگه اصل ميشي :دينقل قول:
ان شاءا... ......... میگم sansi جان شما دیگه پیام نوریه اصل هستیا مرسی از پاسخها
حالا از 30 تا سوال تستی چندتاش رو باید پاسخ درست بدم که بگیرم 5.25 ؟
هر تست براي درسهايي كه 30 سوال دارن 0.46 نمره داره شما بايد 12 تست رو درست زده باشي تا پاس كني درس رو.
ارفاق اينا تو كارش نيستنقل قول:
اشتباه كردي ...حالا اگه بخواد به همه نمره اضافه كنه تو ديگه شامل ارفاقش نميشي.
حتي به بعضيا داده 2 !!!
اصلا ديروز ديدم نمره رو اعصابم نكشيد خالي كردم خودمو رو استاد :دي
:(
سلام
بچه ها نحوه محاسبه معدل رو میگید چه جوریه ؟
نقل قول:واقعا همینطوره از سایر دوستان تاپیک هم که فعال هستن ممنومنقل قول:
میگم اگه شما نبودی کی جواب سوالای مارو میداد؟
تا بحال هرچی پرسیدم شما جواب دادی
خییییییییلییییییییییی ممنــــــــــــون
sansi عزیز ممنون از پاسختون.
نمره هر درس رو در تعداد واحد اون درس ضرب و مجموع نمرات همه ي درسها رو تقسيم بر تعداد واحد همه درسهايي كه برداشتي ميكني.نقل قول:
سلام
بچه ها نحوه محاسبه معدل رو میگید چه جوریه ؟
اون درسا كه چند بار طرف افتاده چه جوري حساب ميشه؟نقل قول:
نمره هر درس رو در تعداد واحد اون درس ضرب و مجموع نمرات همه ي درسها رو تقسيم بر تعداد واحد همه درسهايي كه برداشتي ميكني.
سلام دوستان
موضوعی رو که باید بگم اینکه ت. سایت فنیتهران بعضی از درسها تستی اعلام شده که متاسفانه اینطور نیست
امروز امتحان شبکه تستی و تشریحی گرفته شد!!!!!
خدا لعنتشون کنه به حق امام حسین
یک سوال : اساتید هم مثل ما وارد سیستم گلستان میشن ؟........ یعنی با همون آدرسی که ما میریم ؟
بله..........نقل قول:
آغاز توزیع کارت داوطلبان آزمون دورههای فراگیر سال ۹۰ دوره دوم از ۲۰ دی ماه
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : سید جلال طباطبایی گفت: توزیع کارت آزمون دورههای مختلف فراگیر دانشگاه پیام نور از ۲۰ دی ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آغاز میشود و تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۲۲ دی ماه ادامه دارد.
اونام توي معدل هر ترم تاثير دارن.نقل قول:
اون درسا كه چند بار طرف افتاده چه جوري حساب ميشه؟
بله منم يه جا خوندم كه شبكه تستي تشريحي برگزار شده.نقل قول:
سلام دوستان
موضوعی رو که باید بگم اینکه ت. سایت فنیتهران بعضی از درسها تستی اعلام شده که متاسفانه اینطور نیست
امروز امتحان شبکه تستی و تشریحی گرفته شد!!!!!
متاسم براشون.اينا هنوز تكليفشون با خودشون مشخص نيست دانشجوي بنده خدا بايد عذابشو بكشه.
شبكه به اون صورت سخت نيست.حداقل ترم پيش كه اينجوري بود.شما امتحانت رو بد دادي؟
نه من تو معدل كل ميگم مثلا طرف يه درسيو سه بار برميداره ميشه 8 4 12 الان چه جوري حساب ميشه نمره اين درسش تو معدل كل؟نقل قول:
اونام توي معدل هر ترم تاثير دارن.
خدا رو شکر خوب دادم.شبکه درس ساده ای هستنقل قول:
شبكه به اون صورت سخت نيست.حداقل ترم پيش كه اينجوري بود.شما امتحانت رو بد دادي؟
اما اینطور هم نمیشه که با دانشجو بازی کنند.من چند تا از درسای عمومیم مثل اندیشه 1 و فارسی و زبان خارجی رو که ترم اول پاس کرده بودم.مجبور شدم دوباره امتحان بدم!!!
سر جلسه 10دقیقه دیر رسیدم حروم .... ها رام ندادند
واقها که حروم...زاده هستندنقل قول:
سر جلسه 10دقیقه دیر رسیدم حروم .... ها رام ندادن
دیروز یه دختره بنده خدا 5 دقیقه هم نشد که دیر کرده بود.فکر میکرد امتحانا تو همون ساختمون سپند و نمیدونست که امتحانا رو تو ساختمان مرکز شمیرانات میگیرند
داشت زار زار گریه میکرد.خواستم بلند شم به مراقب هر چی فحش ناموسی که بلدمو بگم .گفتم با این کارم هیچی درست نمیشه و خودمو بد بخت میکنم.اما با عقده ای که دارم همین جا بهش فحش میدم
با عرض معذرت از دوستان ...آقای مراقب خیلی بی ناموسی
عجبا ........ واقعا راه نمیدن ؟ شما تهرانید ؟ من امروز 15 دقیقه دیر کردم و داشتم تو سالن قدم میزدم واسه پیدا کردن شماره ام هیچی نگفتن :31:
ولی مراقبهای شما دیگه ........ هستن . یکی نیست بگه بابا جان شما که ضرری نمیکنی که . از وقت من میره .
چرا جوابها نمیاد بچه ها؟ ......... سه روزه امتحان دادم ....... همش دارم سیستم گلستان رو چک میکنم :41:
سلام دوستان کلید و نمونه سوالات امتحاناتی که دادیم را از کجا میتونیم گیر بیاریم؟ تو سایت هست؟
چون توي معدل هر ترم تاثير داره و معدل كل هم مجموع معدل ترمهاست پس تاثير داره.نقل قول:
نه من تو معدل كل ميگم مثلا طرف يه درسيو سه بار برميداره ميشه 8 4 12 الان چه جوري حساب ميشه نمره اين درسش تو معدل كل؟
شمام فراگير بودي ديگه نه؟نقل قول:
اما اینطور هم نمیشه که با دانشجو بازی کنند.من چند تا از درسای عمومیم مثل اندیشه 1 و فارسی و زبان خارجی رو که ترم اول پاس کرده بودم.مجبور شدم دوباره امتحان بدم!!!
وقتي نتايج رو گرفتي برات زده بود قبول يا قبول مشروط؟
مسئولهاي برگزاري امتحانات دانشگاه ما براي درسهاي عمومي هم به دانشجوها اجازه نميدن زودتر از 20 دقيقه بعد از شروع امتحان پاسخنامه هاشونو بدن تا اونايي كه احيانا دير ميرسن بتونن امتحانشون رو بدن....از اين لحاظ سخت نميگيرن.نقل قول:
سر جلسه 10دقیقه دیر رسیدم حروم .... ها رام ندادند
گفته بودن 72 ساعت بعد از امتحان ولي ترمهاي قبل 2 روز بعدش تستي ها رو ميزدن.نقل قول:
چرا جوابها نمیاد بچه ها؟ ......... سه روزه امتحان دادم ....... همش دارم سیستم گلستان رو چک میکنم
البته بستگي به كسي نمرات رو وارد ميكنه داره.
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
كليد رو وقتي نمرات تستي زده بشه قابل ديدنه...سوالا هم توي همون صفحه يه قسمت داره دريافت سوالات اونجا مي توني دانلودشون كني.نقل قول:
سلام دوستان کلید و نمونه سوالات امتحاناتی که دادیم را از کجا میتونیم گیر بیاریم؟ تو سایت هست؟
ما که امتحانمون مثلا باید 11 شروع شه تا 11و 10 دقیقه اینجورا شروع نمیکنن، بعد هم تا 40 دقیقه اینجورا نمیذارن کسی پاشه برگش رو بده.
تا اگه کسی دیر اومد راهش بدن.