سلام دوستان
206 من تو دنده های 1و2 مخصوصا وقتی دنده رو عوض میکنم به 2 تو دور موتور پایین ریپ میزنه و بعد از بالا رفتن دور موتور دیگه مشکلی نداره
به نظرتون مشکل از کجاست و چیارو باید چک کنم؟!
Printable View
سلام دوستان
206 من تو دنده های 1و2 مخصوصا وقتی دنده رو عوض میکنم به 2 تو دور موتور پایین ریپ میزنه و بعد از بالا رفتن دور موتور دیگه مشکلی نداره
به نظرتون مشکل از کجاست و چیارو باید چک کنم؟!
سلام بر همگی
اول از همه خواستم توصیه کنم سعی کنید تا میشینید تو ماشین ضبط رو با صدای بلند روشن نکنید که دیگه هیچ صدایی از ماشین نشنوید .
چرا ? برای مثال من روز قبل طبق عادت همین کار رو کردم و بعد از مدتی رانندگی بوی لاستیک سوخته را در ماشین حس کردم . وقتی چرخ رو چک کردم دیدم فنر کمک شکسته است و لبه فنر با افتادگی بر روی چرخ قرار گرفته و من هیچ صدایی نشنیدم .
چشمتون روز بد نبینه دور تا دور لاستیک یک شیار اضافی با عمقی چند سانت ایجاد شده که نتیجه ساییده شدن فنر روی لاستیک بوده :-[
Sent from my HTC One using Tapatalk
حال میخواستم بپرسم در این فروم اطلاعات خرید لاستیک را از کجا میتونم بگیرم ?
من لاستیک 205/45/17 داشتم که از مغازه دار سوال کردم گفت دیگه خیلی سخت پیدا میشه و 215/45/17 مارک کوموهو موجود داشت که جفتی 790 هزار تومان قیمتش بود :(
خیلی نگران نباشید چون از جوینت زیری آب رسیده به موتور و فقط در بالای ترموستات هوا بوده برای یه مدت کوتاه اونم درجا خیلی خبری نیست ولی فقط در یه سری ماشین ها این جوابگو هست و در ماشین های اروپایی کاملا هواگیری باید انجام شهنقل قول:
در کلاگه بتونید از جایی هوا رو خارج کنید بهتره ولی نگران نباشد
در ضمن حتما شیربخاری رو باز کنید ( بخاری رو روی گرم قرمز بذارید )تا هوای اون هم گرفته شه و دوباره آب ( آّب مقطر - آب رادیاتور و حتما ضد یخ که 1 لیتر برا پراید کافیه اون هم جنس خوب) بریزید
و تا یک هفته هر روز و از اون به بعد مخصوصا توی این هوا هفته ای یکبار آب رادیاتور رو از درب خود رادیاتور و همچنین مخزین رزرو رو و سالم بودن درب و شیلنگ رابط اون رو فراموش نکنید
همیشه هم مواظب ترموستات باشیدکه سوختن و جام کردن اون عواقب شدیدی داره
با یه سرچ ساده می تونید تاپیکشو پیدا کنیدنقل قول:
( راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا شانس آوردید که لاستیک نترکیده و خسارت به بار نیومدهنقل قول:
منم هم توی بزرگراه یه ماشین دیگه با صدای بلند و شیشه دودی نزدیک بود این بلا رو به سرم بیاره و بی دقت لاین عوض کرد
متشکرم
دقیق نمی شه گفت دوست عزیز ولی اگه قدرتماشینتون خوبه و حس می کنبد ماشین ساله اونوقت که از دریچه گاز شروع کنید و ممکنه سنسور rpm هم برسیدنقل قول:
وقتی ریپ میزنه چک کنی که آیا با نیم کلاچ کردن برطرف میشه یا نه
درکل در دنده های سنگین دور موتور بیش از حد پایین مناسب نیست بر خلاف تصور برخی
دنده رو زود عوض نکنید
یه ایراد دیگه هم هست که یه کم ناشناختست و باعث میشه این اتفاق البته بصورت ضربه ای تق زدن وو موقتی بوجود بیاد مثلا در سرد بودن ماشین و برای مدت کوتاه
سلام
111 مدل 91 یک بار به تعمیرکار گفتیم صافی بنزین تعویض کن یک قطعه بزرگ بالای صافی بنزین رو عوض کرد و ما هم نمیدانستیم راستش!
این سری رفتیم پیش یکی دیگه صافی عوض کنه.زیر اون قطعه ای که اون قبلی عوض کرد رو عوض کرد.
ظاهرا این نفر جدید درست عوض کرد و سرچ زدم شبیه همین صافی بنزین امروزی بود.پس اون سری قبلی چی رو عوض کرده؟ اون قطعه بالا ی صافی بنزین چیه؟ چند وقت یک بار نیاز به تعویض داره؟
سری قبلی قطعه بالای باطری رو عوض کرد . این سری زیر قطعه قبلی.
زمان تعویض روغن دنده پراید هر چند هزار تا هست؟
سلام
دوستان پراید 111 مدل 91 جدیدا بوی کمی بنزین میاد و میره.
صافی بنزین عوض کردیم و درست نشد. من شک دارم به پمپ بنزین. پمپ بنزین پراید کجان؟ زیر صندلی عقب نیست؟ فکر کنم نشتی داره. چطور مطمئن شیم از کجاست؟
امروز تعمیرکار چیزی داخل کاپوت که مشکوک باشه بو از اون هست پیدا نکرد.
اگر صافی بنزین اونی بود که امروز عوض کردیم. من یاد ندارم بعد از 44 هزار تا حالا عوض کرده باشم!! یعنی به حساب اینکه اون قسمت بالای باطری صافی بنزین هست و عوض کردیم دیگه عوضش نکردیم. ممکنه به پمپ فشار اومده و پمپ خلاص کرده؟
سلام.قطعه ای که علامت زدی به اصطلاح فیوزهای شنت گفته میشه.واسکازین گریبکس معمولا بعداز30000 تا عوض کنی بهتره.از قطعه ای که در بار دوم عوض شده یک عکس بزار.معمولا اگر شیلنگهای خروجی باک(زیر اتاق) یا شیلنگهای جمع اوری بخار بنزین یا کنیستر نشتی داشته باشه بوی بنزین رو داخل اتاق حس میکنید.(صافی بنزین یک استوانه با دو لوله خروجی در سرو ته میباشد که معمولا زیر بوستر ترمز نصب میشه)پمپ بنزین تقریبا همون شکل با یک سوکت جهت برقش.
عذرخواهی میکنم.نقل قول:
این عکس اشتباه علامت زده شده است. علامت جدید رو زدم.
این رو سری قبل عوض کردند. این سری زیر این رو عوض کردند.
سلام.بزرگه کنیستر هست که داخلش پودر زغال ریختند و معمولا تا موقعی که سوراخ نشه(به هر دلیل)عوضش نمیکنند.زیر کنیستر صافی بنزین قرار گرفته .ایول.عجب ماشینت موتور تمیزی داره.
شب بخیرنقل قول:
ممنون از پاسخ دهی
راستش عکس مربوط به ماشین بنده نیست.
الان برای بوی بنزین پیشنهاد شما چیه؟ اگر فردا هم دیدم ماشین رفع نشد.
مراحل که طی باید کنیم چی هست؟
سلام.من در مورد مسیر بنزین 111 اطلاع ندارم.ولی در مورد مدل قدیمی(85)همین مشکل بود که ایراد از شیلنگهای خروجی با به سمت موتور بود که با تعویض انها(شیلنگ رفت و برگشت متصل به پمپ)مشکل حل شد.اگه یک مکانیک با حوصله پیدا کنی که از درب باک تا ریل سوخت رو چک کنه خیلی در حل مشکل کمک میکنه.
ممنوننقل قول:
بله با نیم کلاچ مشکل حل میشه
فکر نکنم از دریچه ی گاز یا سنسور اکسیژن باشه، چون ماشین خوب گاز میخوره ولی ریپ میزنه
ممکنه مشکل از کوئل یا دسته موتور یا گیربکس باشه؟
شما حباب گیر بنزین را که درون صندوق عقب هست چک کنیدنقل قول:
معمولا وقتی بیش از ظرفیت تعیین شده بنزین زده بشه این مشکل پیش میاد
ر سرما ماشینتون کم میارهنقل قول:
و دقیقا از سیستم برق بخصوص وایر و کویل هم میتونه باشه
ولی اگه براتون امکان داره اول امتحان کنید یعنی موقتی و قرضی چک کنید و بعد بخرید
برخی از ایراد ها چون دایمی نیستندد دقیق مشخص نمی شوند
ماشین (پراید) توی سربالایی ضعیف عمل میکنه و کند هست، دیسک و صفحه هم سالم هست. باید چیکار کنم؟ مربوط به تسمه تایم یا فیلرگیری میشه ؟
به تسمه تایم ارتباطی نداره ولی از خیلی چیزای دیگه ای می تونه باشه فیلر گیری هم موثرهنقل قول:
ولی این جوری نمیشه گفت
سلام به دوستان ؛ یه مشکل داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آمدن بوی دود اگزوز داخل اتاق وقتی شیشه پایین باشه
ماشین وقتی روی بنزین باشه و وقتی شیشه هم پایین باشه بوی بدی از اگزوز میاد داخل اتاق ولی شیشه که بالا باشه بو نمیاد
البته بوی خیلی بد اون به خاطر نداشتن کاتالیز هست که از روی ماشین برداشتم ولی قبلا اصلا هیچ بویی داخل اتاق نمی اومد
ماجرا از جایی شروع شد که تو جاده ماشین افتاد تو یکی از این چاله چوله ها که بد جور دلم برا ماشین سوخت ضربه شدیدی بود ، از او روز این بو میاد اتاق
یکی از دوستان میگفت ممکنه از بوی روغن یا واسکازین زیر موتور باشه که زیر موتور هست و خب کثیف هم هست ولی خب وقتی ماشین روی گاز هست این بو دیگه نمیاد!!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ، پیش تعمیرکار و اگزوز ساز هم بردم چیزی نفهمیدن
سلام . تنظیم نبودن تسمه تایم باعث کم شدن قدرت موتور میشه چون زمان باز و بسته شدن سوپاپها تغییر میکنه و دیر یا زود بسته میشه یا باز میشه . در چند صفحه قبل مواردی رو که باعث ضعیف شدن قدرت موتور میشه درج کردم در جواب دوستی که پراید داشت و میگفت تو سربالائیها قدرت نداره و مصرفش 5.5 L/100km هستنقل قول:
محمد یه سوال ! با توجه به اینکه کیفیت سوخت ایران تغییر کرده ( من یورو 4 میزنم ) مصرف بنزین ماشین من به 100 20 لیتر رسیده (درصورتی که وقتی میرم پنپ بنزین های خارج شهر این عدد به صدی 10 11 تغییر میکنه )
برای اینکه با این سوخت ماشیت تنظیم بشه چقد باید میل سوپاپو بچرخونم ؟
بدون کامپیوتر اصلا میشه تنظیمش کرد ؟
نقل قول:
سلام
مستقیم بودنِ سرِ لوله ی اگزوز یکی از علتهای کشیده شدنِ دودِ اگزور به درونِ صندوق عقب و اتاق هست .
چون با حرکتِ ماشین , پشتش فشار هوا کم میشه و باعث مکیده شدن هوا به درون صندوق عقب میشه ( مثل جاروبرقی ) و هوای توی اتاق از پنجره ها و کنار درها میره بیرون .
راهِ حلش هم خیلی ساده هست :
باید یک لوله ی خمیده نصب بشه سر اگزوز تا گازهای اگزوز رو بده پائین
لوله های اگزوز هم که زیر ماشین هست اگر ترک داشته باشه یا شکسته و سوراخ باشه باعث کشیده شدن دود به داخل میشه از کف و از صندوق عقب .
حالا یه سوال :
پس چرا همه ی ماشینها اگزوزشون خمیده نیست و گازهای اگزوز هم نمیاد توی کابین ؟
علتش شکل خاص بدنه و سپر عقب و زیر ماشین و سالم بودن لاستیکهای دور دربها و لاستیک صندوق عقب هست و نبودن هیچ شکافی یا روزنه ای که باعث کشیده شدن گاز اگزوز به صندوق عقب و اتاق بشه .
===============================================
وقتی ماشین حرکت میکنه باد به شیشه ی جلو برخورد میکنه و به اطراف پرتاب میشه ( کمانه میکنه ) و باعث کم شدن فشار هوا اطراف شیشه های بغل میشه .
حالا اگر تا حدی شیشه رو باز کنین , هوای اتاق کشیده میشه بیرون و از صندوق عقب و سوراخهای زیر داشبورد و کف ماشین هوا وارد میشه تا جای هوایی که داره میره بیرون رو بگیره .
برای همین هست که اگر سیگار دستتون باشه و کنار پنجره باشید و ماشین در حرکت باشه , کافیه دو سه سانت شیشه رو باز کنین تا دود سیگار کشیده بشه بیرون .
بنابراین اگر موتور روغن سوزی داشته باشه و از شیلنگ قالپاق سر سیلندر بخار روغن بیاد بیرون , کشیده میشه توی اتاق . همچنین از صندوق عقب هم گاز روغنِ سوخته و بنزین نیم سوز ( اگر موتور تنظیم نباشه ) وارد اتاق میشه .
پس این عوامل تاثیر داره :
شکل سر اگزوز
سالم بودن لاستیک دربها و صندوق عقب
رگلاژ بودن دربها و صندوق عقب تا محکم به لاستیک بچسبه
سالم بودن کاور پلاستیکی زیر تودریها تا از صدا و دود و هوا جلوگیری کنه .
سالم بودن لوله ی اگزوز
سالم بودن واشر گلوی اگزوز
سالم بودن واشر منیفولد دود
تنظیم بودن موتور
روغن سوزی نداشتن
عدم نشت روغن و ریختنش روی اگزوز
سالم بودن شیلنگ ها و بستهای سیستم سوخت رسانی و درب باک بنزین .
تنظیم بودن تسمه تایم ارتباطی به نوع سوخت نداره . مطمئن شدن از تنظیم بودنش هم خیلی آسونه . کافیه شمعها رو باز کنین تا میل لنگ راحت بچرخهنقل قول:
خلاص کنین
با آچار پولی سر میل لنگ رو در جهت عقربه ی ساعت بچرخونین تا پیستونِ شماره ی یک ( سمت چپ ) کاملاً بیاد بالا . البته باید در مرحله ی انفجار باشه نه پایان خروج دود و ابتدای مکش .
از حالت سوپاپها راحت میشه اون رو روی مرحله ی انفجار تنظیم کرد چون قبل و بعد و در حینِ از انفجار سوپاپها بسته هست درحالیکه در ابتدای مکش سوپاپ هوا فورا باز میشه .
حالا باید علامت روی چرخ دنده ی میل سوپاپ با علامت روی سرسیلندر منطبق باشه . ( در فیلرگیری ماتیز توضیح کاملتر در مورد این علامت وجود داره ) .
حالا باید یک پیچ گوشتی باریک و بلند از سوراخ شمع بزنید توی سیلندر یک .
باید پیستون کاملاً بالا باشه و علامت میل سوپاپ هم منطبق باشه با علامت روی سرسیلندر
اگر چند میلیمتر میل لنگ رو به عقب یا جلو بچرخونین پیچ گوشتی میره پائین با پیستون .
اگر اینطور بود پس تسمه تایم کاملاً تنظیمه .
حتی یک دندانه اختلاف هم باعث اختلال در زمان باز و بسته شدنِ سوپاپها میشه
=========================
بنزین یورو 4 و یورو 5 تبخیرش زیاده
باید موتور سیستم کانیستر داشته باشه و لوله ها و شیلنگها و بستها هم درجه یک و محکم باشه و درب باک هم محکم و استاندارد باشه .
=========================
روش اصولی هم اینه که علامت صفر روی پولیِ سر میل لنگ روی صفر باشه . باید در این حالت علامت روی چرخ دنده ی میل سوپاپ با علامت رویِ بدنه ی سرسیلندر منطبق باشه که معنیش اینه که سیلندر شماره ی یک در بالای بالا و ور وضعیتِ جرقه ی شمع هست
در فیلرگیری ماتیر عکسهاش رو درج کرده ام
دوستان درباره بنزینی که توی کشورمون داره ارائه میشه به نظرتون یورو۴ بهتره یا هنوز سوپر اکتان بالاتری داره و مناسب تر است ?
از پاسخ قبلیتون ممنونم محمد جان.نقل قول:
من هنوز به دنبال دلیل میگردم. تسمه تایم رو هم باید چک کنم.
برای فیلر گیری بردم پیش تعمیرکار اما گفت نیاز نداره. تعمیرکار میگفت شمع ها و وایرها رو باید تعویض کنم (که شاید انجام بدم اما فکر نمیکنم حرفش خیلی مستند باشه)
دیگه فرصت نکردم واسه ماشین وقت بزارم اما اگه به نتیجه برسم توی همین تاپیک اعلام میکنم تا واسه بقیه دوستان هم مفید باشه.
از پاسخ قبلیتون ممنونم محمد جان.نقل قول:
من هنوز به دنبال دلیل میگردم. تسمه تایم رو هم باید چک کنم.
برای فیلر گیری بردم پیش تعمیرکار اما گفت نیاز نداره. تعمیرکار میگفت شمع ها و وایرها رو باید تعویض کنم (که شاید انجام بدم اما فکر نمیکنم حرفش خیلی مستند باشه)
دیگه فرصت نکردم واسه ماشین وقت بزارم اما اگه به نتیجه برسم توی همین تاپیک اعلام میکنم تا واسه بقیه دوستان هم مفید باشه.
ممنون محمد جان برای پاسخت ولی خوب چیزی که مشخصه فرق داشتن زمان احتراق سوخت هاست برای همین نباید تو بالا بودن کامل سیلندر سوپاپا بسته شن یکم عقب وجلو باید بشه با تغییر سوخت تا تایم احتراق با تایم بسته شدن سوپاپا یکی شه (البطه نمیدونم این تفاوت تایم چقدره اونقدر هست که با دست بشه تنظیم کرد یا نه )
در مورد یورو 4 خدا خیرت بده میگم چرا اینطوری شد
خدا شاهده 50 لیتر بنزین زدم بدون اینکه سوارش شم شده 10 لیتر امروز (هوا نزدیک 30 تا 35 درجه است )
به نظرت راهای کنیستر رو ببندم ؟ بعد با بست راه های باک رو هه رو سفت کنم مشکل حل میشه ؟ (کنیستر 405 فوت کنی توش هوا رد میشه اصلا قابل اعتماد نیست )
علت بنزینو کشف کردم دزدی بوده - امروز صبح (ده دقه قبل این پست دیدم در باکم بازه اون یاروشم شکستن ) یعنی اول در باکمو تو جوب دیدم بعد ادامه ماجرارو چک کردم
پس بخار بنزین مشخص نیست چقدره :n02: برام
دوستان مصرق ماشین بالاس
چیکارش کنم ؟؟؟
کپسول CNG پر کردم و حدود 100 کیلومتر رفتم تموم شد
100 تا 110 کیلومتر ، البته تموم تموم نشد ولی آخرین خونش چشمک میزد
مشکل از کجاس ؟؟؟
باد لاستیک تنطیم هست
کولر استفاده نکردم ولی شیشه پایین بود ، البته زیاد پایین نبود
فیلترها و روغن رو هم تازه عوض کردم ( البته نمیدونم ربطی داره یا نه )
ممنون :n16:
405 glx مدل 90
البته نمیشه دقیق گفت بستگی به خیلی چیزا دارهنقل قول:
قبل از اون با هر کپسول چندتا می رفتید؟
بعضی وقتا فشار پمپ ها در بعضی جاها یا زمان ها کم و زیاده و یا به قول بعضیا کپسول هوا میگیره
شما یکبار انقدر استفاده کنید تا کامل خالی شه و از یه جایگاه دیگه کپسول رو پر کنید
اگه باز هم اینجوری بود برا ی تست و تنظیم ریگولیتور گاز ماشینتون رو ببرید به مرکز مجاز
با بنزین هم مصرف رو تست کنید
در ضمن سعی کنید ترکیبی استفاده کنید که برای موتور هم بهتر باشه
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
بنده یه پیکان مدل 83 دارم ومشگلم اینه که پلاتینم مرتبا خال میزنه لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون.
.
مدل 83 پلاتینیه؟ کاربراتوریه/؟نقل قول:
1- جنس پلاتین خوب نیاش
2-نظیم پلاتین درست نباشه
3- ساییدگی یا لقی در دلکو و بادامک دلکو
4- خراب بودن سر دلکو یا چکش برق
و شمع هاتون رو هم چک و تنظیم کنید
سلام.پیرو فرمایشات جناب کسرا فیوز دلکو را هم چک کنید.(پیکان83)
سلام . اگر ماشینتون استاندارد هست , یورو 4 بهتره . اما اگر سیستم کانیستر نداره و همیشه بوی بنزین میاد توی ماشین پس یورو 4 و 5 تبخیرش زیاده در ماشینتون . یه بار توی اخبار نشون داد خیلی از پمپ بنزینها حاضر نبودند یورو 4 بفروشند بخاطر تبخیر زیادش و ضرر کردنشون که بعداً گفتند پمپ بنزینها به سیستمی مجهز میشه که از تبخیر یورو4 جلوگیری میکنهنقل قول:
ماشین پرشیا است . حالا بنده اطلاع کافی ندارم که پرشیا کانیستر که میفرمایید داره یا نه . ولی من از ابتدا بنزین سوپر میزدم ، با اومدن یورو۴ از یک طرف و شایعات همیشگی درباره کیفیت نازل بنزین سوپر ارائه شده در جایگاه ها از طرف دیگه ، باعث شد به فکر جایگزین کردن ایندو بیافتم ...نقل قول:
سلام دوستان
حدودا 3 هفته ایی هست که ماشین اومده و تا به حال 200 تا کارکرد داره .سمند EF7
بعد از روش کردن ماشین از داخل ماشین یه صدای قریج قریج میاد . انگار برای تسمه ایی چیزی هست
این صدا برای چی هست ؟
یکی گفت چون ماشین نو هست صدای تسمه هست , درسته ؟
سئوال بعدی اینه که سیستم سخنگو فقط وقتی چراغ روشن باشه میگه چراغ ها را خاموش کنید و جزء این چیز دیگه ایی نمیگه . مثلا درها باز است و ....
مشکل کار کجاست ؟ کسی میدونه
سلام
چند روزیه متوجه صدای عجیبی حین حرکت ماشینم میشم! ( پراید 131 مدل 90 که 40/000 تا کار کرده )
مثل صدای چرخش یا دوران هست و مخصوصا وقتی گاز رو رها میکنم و صدای موتور کم میشه (موقع کم شدن سرعت) صدا واضح تر شنیده میشه!
هرچی هست ریتمش با سرعت حرکت هماهنگه. مثل اینکه از یکی از چرخ ها باشه یا قسمتی از ماشین که حرکت چرخشی یا دورانی داره!!!:n27:
کسی چیزی به نظرش نمی رسه؟!
2- ترمز ABS ــش به نظرم مشکل داره. وقتی بخوای به سرعت متوقف بشی (حتی در سرعت های خیلی کم) یه دفعه ترمز خالی میکنه و صدای برخورد یه جسم فلزی از سیستم ترمز میاد و ترمز عمل نمیکنه!
ولی وقتی به تدریج ترمز بگیری مشکلی نیست. توی سرما یا جاده لغزنده هم همین مشکل پیش میاد.
فکر کنم بوسترش مشکل داره!
کسی مشکل مشابهی نداره؟!
ممنون
سلامنقل قول:
کانیستر یک مخرن پلاستیکی داره که معمولاً سمت سینی موتور ( بین موتور و اتاق - firewall ) نصب میشه و خیلی راحت میشه فهمید که ماشین کانیستر داره یا نه .
هر دو نوع بنزین رو تست کنین با باک خالی ببینین کدومش باعث نرمی موتور و قدرت بیشتر و مصرف کمتر میشه ؟
یعنی با باک خالی 20 لیتر بزنین و ببینین چند کیلومتر میرید باهاش و قدرت و کشش چطوریه
هیچ چیز بهتر از تستِ عملی نیست .
عکسهای سیستم کانیستر