اینترنتاتون هندلیه؟؟؟؟:31::31::31::31: این چه مدلشه دیگه؟؟؟:31: چرا اینترنت خوب نمیدن به ملت. یه روز به آدم حال میدن.یه روز میزنن توو برجک آدمنقل قول:
Printable View
اینترنتاتون هندلیه؟؟؟؟:31::31::31::31: این چه مدلشه دیگه؟؟؟:31: چرا اینترنت خوب نمیدن به ملت. یه روز به آدم حال میدن.یه روز میزنن توو برجک آدمنقل قول:
سلام دوستان
اگه بخوام سرعت سرويسمو ارتقاء بدم ميشه از تو سايت هم اينكارو كرد يا بايد بريم شركت؟
درضمن سرعت تا ساعت 7 رو 12 تا 19 ميچرخيد ساعت 7:5 خوب شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق سایت هر سرعتی که بخواین میتونید شارژ کنید و ارتقا بدیدنقل قول:
اره میشه. منم خودم از یک مگ به همین طریق ارتقا دادم به دو مگ
توی سایت درپیتشون همون جای ثبت نام انلاین و اینا یه جا داره ارتقای سرویس. ما به تفاوت رو حساب می کنه بعد همون لحظه انلاین پرداخت می کنی. مودم رو خاموش روشن می کنی، واسه اطمینانم یه زنگ به بخش فروش صاب مردشون میزنی مثـــــــلا سرویست ارتقا پیدا می کنه.
سرعت کمتر میشه ولی بیشتر نمیشه :31::31::31:
شما از چه ادرسي سرويسو ارتقا ميديد؟
یوزر و پسورد رو که موقع ثبت نام بهتون دادن رو وارد کنین (اگه ندارین زنگ بزنین شرکت) و وارد پرتال بشینکد:http://crm.asiatech.ir
سلام خدمت برو بچ گل
اقا ما 1 ماهی میشه امودیم از اسیا تک اشتراک گرفتیم
خداییش سرعتش به صدتا پارس افلاین و شاتل و ..... میارزه:31:
فقط من یه مشکلی دارم.الان من 128 3 ماهه 2 گیگ دانلود گرفتم واسه شروع گرفتم که تا چند روز دیگه ارتقا میدم.ول مشکل اینجاست که مثل برق و باد حجمم کم میشه.فقط گاهی اهنگ دانلود میکردم که دیگه اونم جرات نمیکنم دانلود کنم
الان 1 مه گذشته کل 6 گیگ تموم شده+ 2 گیگ دیگه رفتم حریدم+ دوباره 1 گیگ دیگه خریدم که الان از اون 1 گیگ هم 100MB مونده.اعصابمو به کل مختل کرده
هر چی برنامه بود که نیاز به اپدیت داشت هم اپدیتشو Off کردم.:23:
البته بازی انلاین هم گاهی میکردم با بچه های تیونینگ تالک.LFS بازی میکردیم:31:
به نظرتون چیکار کنم؟ علتش این نیست که شبانه رایگان نیست؟(شبانه نیم بهاست)
البته خوب حتمآ مصرفتون بالاس ولی آسیاتک کلآ کارنامه درخشانی در محسابه ی حجم نداره و این مورد حداقل وسه من ثابت شدس که کم دزدی نمیکنننقل قول:
سعنی دزدی هم میکنن؟ مصرف دزدیشون چطوره؟:13:
به خاطرذ همون ماه های اولت هست که دارن به شما حال می دن یکدفعه یک حالی ازت بگیرن منم اون اولاش فوق العاده بود اما الان با 2 مگ به زور به 120 برسه اونم روز البته همه ی شرکت ها همین طوری هستند فقط شنیدم وایرلس مبین نت سرعتش خیلی خوب هستنقل قول:
در مورد حجم از خیلی ها شنیدم که آسیاتک درست حساب نمی کنه مال من هم همین طوری هست به نظرم خیلی زیاد تر از حد معمول کم می کنه
بعضی اوقات فقط به چند تا سایت سر می زنم بدون هیچ دانلودی اون هم بیشتر خبری و علمی اند یک دفعه می بینی 30 تا 40 مگ ازت کم کرد:18:
کاملأدرست میگین.برای خیلی ها که ازآسیاتک سرویس میگیرن همین مشکل وجودداره.آسیاتک درحد بوندس لیگا حجم کم میکنه.نقل قول:
ای بابا:37:نقل قول:
عجب غلطی کردیم از آُیا تک گرفتیم
اخه چند نفر گرفته بودن و خیلی هم راضی بودن ما هم رفتم گرفتیم
نظرتون چیه بعد از 3 ماه دیگه تمدید نکنم و از یه شرکت دیگه بگیرم؟ میصرفه؟
با این وضع دارم ورشکست میشم:45:
نقل قول:کد:http://expire.asiatech.ir/QuickCharge.aspx
من از اينجا
اشكالي كه نداره :31:
من اهوازم ولي 128 2g شبانه رايگان داره ببيننقل قول:
11 گيگ مصرف كردي:18::18:
اره:31:دقیقا امروز شد 1 ماه از 3 ماه با 11 گیگ مصرف
خوش به حالتون.تهران فقط با حجم 5 گیگ در ماه شبانه رایگان میدن(خواستی از سایتش عکس میگیرم واست).خاک بر سرشون:2::2:
دیگه جرات نمیکنم اهنگ هم دانلود کنم.الان که این پست رو میدم 30KB از حجمم مونده:44:
فردا باز باید 4700 پول بدم حجم بگیرم:41:
ببخشید اشتب پایپیدم---->30MB
دوستان تهرانی برای من چند شبه سر ساعت دو مودم دیسکانکت میشه و باید دستی خاموش روشنش کنم تا دوباره کانکت بشه، اگر خواب باشم مثل دیشب تا صبح دیسکانکت باقی میمونه، کسی این مشکل رو داره؟
:31:واسه من الان حدود 3هفته هست که اینطوری قبل دو سرعت بالای70 تا دیسکانکت میشه سرعت میره زیر خط فقر مثلا 10تا15:31:نقل قول:
دوستان تهرانی برای من چند شبه سر ساعت دو مودم دیسکانکت میشه و باید دستی خاموش روشنش کنم تا دوباره کانکت بشه، اگر خواب باشم مثل دیشب تا صبح دیسکانکت باقی میمونه، کسی این مشکل رو داره؟
اینکه باید مودم رو خاموش روشن کنی وگرنه خودش کانکت نمیشه خیلی مصیبت باره یعنی من هر شب تا دو باید بشینم کنار کامپیوتر! تازه سرعت دانلود جای اینکه حداقل برای سرویس یک مگ روی صد باشه به زور به 40 میرسه!نقل قول:
واسه من الان حدود 3هفته هست که اینطوری قبل دو سرعت بالای70 تا دیسکانکت میشه سرعت میره زیر خط فقر مثلا 10تا
سرویس 2 مگ سرعت شبانه نزدیک 60 شده
کسی سرویس 2 مگ داره اعلام وضعیت شبانه بکنه ببینیم کجای کاریم
نقل قول:
اغلب شبها برای من بین 150 تا 220 هست. بعیر از دیشب که تا قبل اذان زیره 100 بود.
دوستان همونطو رکه میدونید 128 با 2 گیگ محدودیت دانلود + شبانه نیم بها دارم
1 ماه گذشته و 11 گیگ مصرف کردم و فردا هم میخوام برم 1 گیگ دیگه بخرم:41:
الان این 2 ماه که مونده بخوام تغییر بدم به 128با 5 گیگ حجم +شبانه رایگان حدودا چقدر مابالتفاوت باید بدم؟
و همچنین 2تا 3 گیگ جدید از حجم جدیده که واسه این 2 ماه بهم میدن؟(گیگ6=2ماه*3گیگ=2حجم تعرفه قدیم -حجم تعرفه جدید5):31:
با تشکر:11:
من تقریبا مطمئنم حجمم غیر عادی کم میشه شما هم اگر با این وضع پیش بری مسلما ضرر می کنی از نظر سرعت با توجه به منطقه مخابراتی معمولا فرقی نمی کنند منم الان اسمم در یک شرکت دیگر نوشتم بیشتر به خاطر پشتیبانی فاجعه آسیاتک چون جواب گوی خرابکارییاشون نیستند ولی به نظرم حجمم غیر عادی کم می شه بعد آسیاتک هر سال داره بدتر می شه چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیتنقل قول:
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
مال من که چند هفته است در بهترین حالت به 60 می رسه البته اونهم در قالب 2 لینک 30 تایی:2:نقل قول:
سلام امروز رفتم اسياتك كه ببينم اين بازيا چيه در ميارن گفتن تا پايان ماه رمضان وضع همين طوره در كل همه ي ISP ها تو اين ماه گند زدن تا بعد ماه رمضون بايد بسوزيمو بسازيم تو خوزستان اينطوريه بقيه استانها رو نميدونم:31:
سرویس یک مگ آسیاتک ساعت 10 و نیم شنبه 29 مرداد 90!!!!
اينكه سال 90نقل قول:
ماله منم 1مگ ولي اسپيت تستو باز نميكنه ساعت10:52
سرویس 2 مگ
پینگ نیگاه :2:
منم اول خیلی حجم کم میوردمنقل قول:
از وقتی کانکشنم رو bridge تنظیم کردم خیلی بهتر شده
یه du meter هم نصب کن ببین مصرفت واقعیه یا نه. البته بدون چیز پی ان امتحان کن
نه داداش، مهمون من باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره درستهنقل قول:
نامردا خیلی سرعت رو اوردن پایین
نقل قول:
پینگ که خوبه
من از فن اوا و صبا نت که داشتم پینگشون بین 600-500 بود
ساعت 2:15 نیمه شب
سرعت دانلود 45 سرویس 2 مگ:2:
اینها همش بهونست یک روز می گن ماه رمضان یک روز می گن مشکل از مخابراته یک روز میگن عیده.............نقل قول:
چطوری تو همین ماه رمضونی بعضی ها دارن 200 تا دانلود می کنند همش چرت و پرت می گن الان نوبت ماست خدا می دونه فردا نوبت کی هست خطش به جای 1 به 8 1 به 20 کنن
اين اسياتك قاط زده 1800مگ شارژ داشتم دس كردم ديدم شد 1604 دوباره ديس كردم ديدم شد 1801:34:
آخه پینگ من زیر 200 بود همیشه. بین 150 تا 200. الان 2روزه اومده بالا:2:نقل قول:
آقا من همین الان ۲ مگم وصل شد . ۲۰ گیگ هم گرفتم ولی سرعت دانلد از ۳۰ بالاتر نمیره :31: اگه ۲-۳ روز دیگه درست نشه درخواست جمع آوری بدم چقدر از پول رو پس می دن ؟
عجب دزدایی هستن این اسیا تک
خدا ازشون نگذره
امروز رفتم 1 گیگ دیگه خریدم.دم به دقیقه هم چک میکنم
خیلی حروم خورن:2:خدا ازشون نگذره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خدا رو شکر کنید !
من شاتل سرویس میگیرم پینگم امروز همش 700 ه
اصلا پایین نمیاد !
هیچی می گن تا آخرش صبر کن آخه شما وضع بقیه رو ندیدی حداقل یک 5 گیگ می گرفتی مگر بری داد و بیداد کنی تا پولت رو پس بدن :19:نقل قول:
این شرکت ها همه از هم دزد ترن به سرم زده برم ماهواره ای استفاده کنم خطر نداره؟
نه عزیزم تعارف نکن.میخوای اشانتیون یه چیزم بهت بدن. پول جمع آوریو ازت نگیرن خیلی کار کردن. دلت خوشه هاااا:20:نقل قول:
معلومه میرم داد و بیداد چه وضعشه آخه ؟؟ من هنوز اینترنت قبلیم رو دارم جالبه که وقتی سرور آسیاتک رو با اینترنت آسیاتک پینگ می کنم ۵۰ میده با اینترنت قبلی سرور آسیاتک رو پینگ می کنم میده ۳۰ !نقل قول:
باید چند تا لینک و با هم دانلود کنی تا سرعت بره بالا.4 تا لینک بزار واسه دانلود ببین چی میشه؟نقل قول: