تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از یه کانال و نصف قدرتش استفاده میشهنقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از یه کانال و نصف قدرتش استفاده میشهنقل قول:
امیرخان آمپ 4 کانال 2 تا بریج میشه ازش گرفت.به اون کانالی که آرسی وصل میکنی از همون هم باید بریجنقل قول:
بگیری دیگه.چیزی نمیشه.:8:
اگه میخوای دو تا بریج بگیری میتونی از تبدیل 1 به 2 آرسی استفاده کنی.
سلام:19:
من یه سیستم 500 هزارتومنی می خوام ببندم به پرشیام:8:
شهر خودمون قیمت پرسیدم .دوتا ساپ با امپیلی و یه جفت باند کنود718 با سیم کشی و باکس و هزینه نصب شد 550هزارتومن:18:
زیاد سر در نمی یارم از سیستم .شما دوستان چند تا پیشنها بدین برم بگیرم.پیشاپیش از همتون تشکر می کنم:40::33:
نقل قول:نمیدونمنقل قول:
من یه ساله اینطوری استفاده میکردم و از آمپمم فوق العاده ناراضی بودم
صدای سیستم دوستام با باندی که به خود پخش وصل بود از ماله من بیشتر و با کیفیت تر بود :41:
آمپ Lw4.620 سوند هست
از کجا میتونم بفهمم آمپ سالم هست و بدرد بخور؟
پخش رو دارین دیگه؟نقل قول:
یا نه میخواین پخش هم بگیرین؟
در صورتی که ساب شما از نوع دو کویل باشه امکان پذیره . و البته هر کویل حتماً باید 4 اهم باشه یا اینکه آمپتون یه اهم استیبل باشه که محاله , اگه هر کویل 2 اهم باشه اونوقت در حالت بریج آمپتون هر کویل رو یک اهم میبینه و میسوزه
روش اتصال به این شکله که از جفت خروجی RCA ساب که از هدیونیت در میاد یه تبدیل Y ( به اصطلاح ایرانی ها 1 به 2 ) گذاشت سر راهش و هر 4 کانال ورودی آمپ رو تغذیه کرد.
برای خروجی دو کانال اولی رو جداگونه بریج و دو کانال دوم رو هم به طور جداگونه بریج کرد در نتیجه دو کانال قوی حاصل میشه و هر کدوم از این کانال ها رو به یکی از کویل های ساب برسونید
مثلاً فرض کنید با یه آمپ که 4 تا 50 وات روی 4 اهم یا 4 تا 75 وات روی دو اهم بده , بخوایم یه ساب دو کویل 300 واتی رو درایو کنیم.
در اینصورت در صورت بریج کردن خروجی آمپ میشه به عنوان یه آمپ 2 کانال که هر کانالش 150 واته روش حساب کرد
اگه یه ساب دو کویل که هر کدوم از سیم پیچ های 4 اهمیش , 150 وات قدرت میگیره رو جدا گونه به خروجی این آمپ متصل کنید دقیقاً به چیزی که گفتید میرسید.
علی ایهال این کار رو هرگز اصلاً نباید بدون تبدیل Y انجام دادچون در این صورت دو کویل میخوان استریو کار کنن و با کوبش های سمت چپ و راست هر کدوم 150 وات تولید کنن که ممکنه یکیشون بخواد ساب رو به جلو برونه و اون یکی ساب رو به عقب!!!!!!!!!!
به این صورت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب خودش آمپ جداگونه دارهنقل قول:
الان به صورت بریج به یه جفت لیمیتد وصل هست
البته 7 - 8 ماهی میشه که وصل نیست :دی
چشم
میگردم دنبال تبدیل وای شکل
همین امروز هم تهییه میکنم
شاید اصلا امروز یه آمپ هم خریدم : )))
البته جمعست امروز
شاید اصلا یه جفت RCA دیگه هم گرفتم :|
شاید این جمعه بیاید شاید : ))))
دوست عزیز پخش ماشینت چیه؟ بگو ببینم جوابگو هست یا نه ( باید حداقل 2 تا rca داشته باشه )نقل قول:
یه آمپ 4 کانال بخر به قیمت حدودی 200 ت .
یه جفت باند خوب به قیمت حدود 150 ت
یه ساب و باکس خوب هم حدود 100 ت
جهت سیم کشی و نصب هم 50 ت در نظر بگیر.
نظر بنده :
ساب 1204d jbl با باکس سیلد 30 لیتری . حدود قیمت 110.
باند cvl 69 کدنس با حدود قیمت 140 . یا mtx 6903 با حدود 160
پک سیم کشی گیج 8 به اتفاق یه rca اضافی و دستمزد و شیرینی بچه ها حدود 50
در مورد آمپ هم چیزی بخر که تقریبا 4x100 وات روی 4 اهم بده و 4x150 روی دو اهم.
بازار رو بگرد ببین چی گیرت میاد . از سانداستریم , اینفینیتی , jbl و کدنس و پایونیر و کنوود ... سراغ برند متفرقه نرو
من نظرم xa175.4 کدنس هست با قیمت حدودی 220 ت .
اره هرچي ميگيري با گارانتي باشه در مورد امپ خودم همينو گرفتم امپ خوبيه هركي گرفته تعريفشو ميكنه سامانم اينجا همينو برداشته :31:نقل قول:
زياد نيست مناسب سيستمته
يه پيشنهاد دوستانه اگه ميخواي سيستم جم كني و بوجت نميرسه كم كم بخر ولي جنس خوب بگير خودم الان چند ماهه خورد خورد سيستممو جم كردم ولي چيزايي گرفتم كه دلم ميخواست
سیم گیج 8 مناسب نیست 4 یا 2 خیلی بهترهنقل قول:
جسارتا درباره اجناس کدنسم من اصلا پیشنهاد نمیکنم با این قیمتها پیشنهادهای بهتری هست(نظر شخصی
و ارزش دیگری ندارد)
البته دوستمون نگفتن که سیستمو واسه اهنگ گوش کردن میخوان یا کل کل و سر چرخوندن؟؟؟؟؟؟
منم با صحبت امیر موافقم . با اینکه سه قطعه از سیستم از این برند هستن اما به نسبت بقیه برندها گرون ترن.نقل قول:
اصلاً قیمت جهانیشون به دلار هم بالاست
اما من فوق العاده از آمپ خودم راضی ام به قیمتش می ارزه.
. باندام صدای تیز و قوی ای دارن اما به 200ت نمی ارزن.
مهندس باکسه یه مقدار کوچیک نیست؟؟؟؟ آخه کدوم ساب با 30 لیتر صداش درمیاد؟؟؟نقل قول:
سیم 8 اگه برای اتصال ساب به آمپ منظورت بود خوبه ولی برای برق یه مقدار ضخامتش کمه. سعی کن حداقل 4 باشه.:46:
بالا خره سيستممو نصب كردم :31: البته جز ساب كه منتظر اقا حميدم واسه طراحي
بچه هايي كه منتظر ريوي در مورد باندا بودن بايد بگم كه به نظر من خيلي خوب جواب دادن شفافيت صدا خوبه همچنين بيس يكي از بچه ها كه 718 داشت اومد كنار ماشينم مقايسه كردم با بانداش اصلا قابل مقايسه نبود يه سرو گردن بهتر از 718 بود و كلا قفاوتشون خيلي زياده 718 فقط ميكوبه چيزي به عنوان كيفيت نداره ولي باندام ماشالا خيلي صداي دلنشين تري داشتن و بازم ميگم به 2تا 718 سر داره شايدم 3تا :31: البته اين يارو نصابه اصلا از تنظيم امپ و سيستم 2 زار حاليش نبود خودم همينجوري افتادم تو تنظيمات يكم بهتر شد اما به كمك دوستان كامل تنظيمش كنم بهترم ميشه
خوبه پس . منم میخوام بخرم ولی گیر نمیارم کسی که jbl بفروشه نما یندگی های تهرانم که ندارن . آقا آمپت چیه ؟ dtr ?نقل قول:
ولی سعید خان ما اینترو میزنیم :31:
دوستان سلام
من یه سوالی داشتم این دستگاه ground loop isolator که تقریبا همچین شکلی داره و کارش اینه که نویز صدا رو میگیره هست قیمتشون چنده؟؟؟ کجا میفروشن؟؟؟
آقا کسی این آمپ رو داشته ؟ JBL GTO 75.4
نظرتون چیه در موردش . قیمتش 155
برای 963 فکر میکنم کاملا جواب گو باشه یه چیزیم بیشتر
نقل قول:
دوست گرامی سیم 4 زیادی آمپر میکشه واسه یک آمپ.
سیم 6 گیج بهتره.
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نقل قول:
من گرفتم جواب نداد.نویز وقتی افتاد رو صدا مشکل از خروجی پخش هست.
بابا امروز داشتیم تو کوهسار که خلوت خلوت بود با سیستم دوستم اهنگ گوش میکردیم بلند بود..اومد سرگرد تمام گواهینامه و کارت رو گرفت...گفت مگه نمیبینی چند روزه اربعین تموم شده!!!! بدبخت شد دوستم...
اقا کسی از دوستان 4250 پایونییر رو قیمت روز بازارش رو داره؟؟ دوستانی که صداش رو شنیدن ازش راضین؟؟
هر دو مورد به نظر من صحیح استنقل قول:
مهندس باکسه یه مقدار کوچیک نیست؟؟؟؟ آخه کدوم ساب با 30 لیتر صداش درمیاد؟؟؟
سیم 8 اگه برای اتصال ساب به آمپ منظورت بود خوبه ولی برای برق یه مقدار ضخامتش کمه. سعی کن حداقل 4 باشه.
دوست عزیز میشه در مورد اینکه امپر میکشه توضیح بدین :18:نقل قول:
باید بگم برای کابلی که از باطری به امپ میاد(از مثبت به مثبت)هرچه قدر مقطع سیم بزرگتر باشه توان تلف شده کمتره
که باعث میشه که ما ولتازی نزدیک به 14.4 ولتی که اکثر امپها توان اعلامیشون در 2 یا 4 اهم روی اون هست رو داشته باشیم مثلا زمانی که گفته میشه امپ x41 روی 4 اهم 4 تا 100 وات میده این 100 در زمانی هست که توان اتلافی صفر باشه و ولتازی که به امپ میرسه همون 14.4 ولت باشه در غیر این صورت با پایین امدن ولتاز امپ توان تولیدی امپ هم کاهش پیدا میکنه
اگه توجه کرده باشید توی امپهای رده بالا توان تولید شده رو توی ولتاز های مختلف گفته
مثل این نمونه Audison VRX 4.300
x 75W @ 4 ohms (12V - 0.3% THD)
4 x 110W @ 4 ohms (13.8V - 1% THD)
4 x 175W @ 2 ohms (13.8V - 1% THD)
4 x 220W @ 1 ohms (13.8V - 1% THD)
2 x 350W @ 4 ohms bridged (13.8V - 1% THD)
2 x 440W @ 2 ohms bridged (13.8V - 1% THD)
حالا زمانی که شما از کابل با مقطع کم و نامناسب استفاده میکنید عملا هزینه ای که برای امپ دادی رو دارید روانه سطل اشغال میکنید
من خودم بودجم اجازه نداد اگر نه حتما به جای کابل گیج 2 از گیج 0 استفاده میکردم
در مورد ساب ابعاد پیشنهادی 1202 یک فوت مکعب معادل 28 لیتر برای ساب سیلد هست... توی سایت کمپانیش زدهنقل قول:
اما در مورد گیج 8 . بله صحبت دوستان درست هست . بنده میپذیرم و حرفم رو اصلاح میکنم . گیج 8 برای 24 آمپر ایده آل هست و توانی معادل 200 وات مفید جهت ساب و برای ساب 300 واتی کمه .
اما گیج 6 تا 37 آمپر یعنی برای تغذیه آمپی با قدرت 300 وات کاملاً کافیه.
دوستان گیج 4 رو برای 60 آمپر استفاده میکنند , یعنی در حدود 500 وات مفیدی که از آمپ به ساب برسه . دیگه واقعاً زیاده
اما از نظر تجربی کابلهایی که ما توی ماشینامون استفاده میکنیم از هیچ استانداردی پیروی نمیکنند و اگه دوستان از نظر تجربه میگن گیج 6 یا 4 برای 300 وات کافیه یا 2 هم کمه حتماً درسته .
البته برای ماشین خودم فکر استفاده از کابل قدرت مسی هستم... البته هنوز مطالعاتم به پایان نرسیده.....
سلامنقل قول:
شما چند خريديش ؟؟؟
از كجا خريدين ؟؟؟
سلام من از فروشگاه مكس گرفتم الان نميدونم داشته باشه يا نه البته چند ماه پيش گرفتم امير هم از همون گرفتنقل قول:
امپم dtr4.500 هست
اما در مورد فوتبال فوتينا :31:
حالا وقت كنم چند تا عكس از سيستم واستون ميزارم البته بعد از نصب ساب
4250 فکر میکنم 148 تومن باشهنقل قول:
دوستان من این آمپ رو پیدا کردم یه مغازه که مونده تو انبارش پر رو جعبشم خاکه :31::31:نقل قول:
میده 160 تومن شاید تا 150 تومان بیارمش . به نظرتون خوبه ؟ بگیرمش ؟ برا 963
امیرجان اگه اصل باشه واقعا آمپلی خوب و خوش صدایی هست.من نمیدونم این زیرخاکی ها رو از کجا پیدا میکنی:31:
جدی یه زمانی خیلی دنبالش بودم و نیافتم.اگه برچسب عکاذ داره تو خریدش شک نکن.بردش با 7541 اینفینیتی یکیه.
:31:نقل قول:
یه دونه مغازه تو کرمانشاه داره اونم یکی فقط :31:
ولی cs60.4 داره زیاد خواستی بگو:31:
فقط این ماله 2 یا 3 ساله پیشه اون موقع هم گارانتی jbl همین عکاظ بوده ؟ یا شرکت دیگه ای ؟
سلام.خسته نباشيد.
دوستان عزيز من 1پخش پاييونر7250 بستم باندهام jvc معمولي هستن كه مدلشو نميدونم چيه ولي فكر ميكنم صداش بد نيست.
در مورد سيستم بستن چيزي نميدونم و از اساتيد كمك ميخوام.سيستم رو به علت مشكلات مالي ميخوام خرد خرد جمع كنم.يكي از دوستام گفت كه با باندهاي معمولي كه داري و ميخواي سيستم رو خرد خرد جمع كني امپيلي وساب و باكس ببندي كيفيت صدات بهتر ميشه.
نظر شما چيه؟چي ببندم؟و در مورد قيمت هم نميدونم چقدر هزينه كنم كه ارزش داشته باشه و خوب باشه. كيفيت صدا و واقعي بودنش برام مهمه لطفا راهنمايي كامل كنيد.
بعد از خريد پخش كه7250پاييونر هست با باندهاي معمولي jvc كه صداش بد نيست چي بگيرم؟
باند؟ساب و باكس؟امپيلي هم كه جفتش ميخواد.
چه مدلي و قيمتش چنده؟
28 لیتر!!!!! ببین دوست عزیز برای سابهای 12 اینچ معمولا حجم خالص باکس سیلد بین 35 تا 42-3 لیتر باشه بهتره. که همه اینا برمیگرده به تجربه ساخت باکس و گوش کردن صدای اون ساب.نقل قول:
در مورد ساب ابعاد پیشنهادی 1202 یک فوت مکعب معادل 28 لیتر برای ساب سیلد هست... توی سایت کمپانیش زده
قیمتش باید بین 145 تا 150 باشه. صداشم مثل بقیه پایونیراست. به نظر من سیاست کلی کمپانی پایونیر این طوریه که صدای همه یونیتاش باید یکی باشه (البته به غیر از حرفه ایاش) فقط توی امکانات جانبی فرق دارن.نقل قول:
اقا کسی از دوستان 4250 پایونییر رو قیمت روز بازارش رو داره؟؟ دوستانی که صداش رو شنیدن ازش راضین؟؟
اگه براتون مقدوره بودجه رو بیشتر کنید و 7016 کنوود بگیرید.
نقل قول:
آره اون موقع هم عکاذ بوده.یه چند وقته شده کندلوس:46:
پس اگه عکاذ نبود نگیرم ؟نقل قول:
آخه یه دونه jbl cs60.4 داشت گارانتیش فکر کنم مافکو بود اگه درست خونده باشم .
اینم اگه از همون بود چی ؟
باندات چند وات rms هستند ؟ به نظر من از امپ شروع كن اول امپ 4 كانال بگير بانداتو وصل كن بهش صدا بهتر ميشه 100 درصد بهدش اگه راضي نبودي باند بگير و 1 ساب 60-70 تومني مثل اينفينيتي 1250نقل قول:
مشخصات بانداتو بگو تا بهتر راهنمايت كنيم
خب امیرجان همونه دیگه:31:درست زیرش رو بخون زده تجارتخانه عکاذ:8:نقل قول:
okنقل قول:
اخه من از دور دیدم زیاد مشخص نبود . پس همون gto 75.4 رو میگیرم
ممنون . فقط ببینیم این آقا امیر بانداشو به ما میده یا نه :D
نقل قول:
پشت باند رو نگاه كردم اينارو نوشته بود
Cs-v6942
4way speaker
4 ohms
20 oz strontium ferrite
Hybrid colored 330w
Olefin max music power
No.17818t
Le10028-024a
Victory company of japan limited made in china lv30874-033a
سلام بچه ها ببخشید که دیر امدم .من نت ندارم تو کامپیوتر بابام میام تو اینترنت .چنان چپ چپ نگاه میکنه مجور میشم زود خاموش کنم:41:
در مورد پخش:یه دونه ظبط سونی دارم افتضاحه نه بیس داره نه صدای خوب رادیو کیفیتش بیشتر از سی دیه
خلاصه دیگه یه سیستم واسه من جمع کنین حداکثر 700 هزارتومن .طوری باشه که سیستم ها تو قزوین هم باشه
خدایی دمتون گرم بابای من این همه بهم کمک نکرده که شما کردین
پیشنهادهاتون رو خوندم بازم اگه راهنمایی دارین بگین
چاکر همه بچه هاب بامعرفت پی سی ورلید
سلام خدمت همه دوستاننقل قول:
روی ماشین قبلی یک جفت 718 داشتم که به آمپ وصل بود و از این مسیر تغذیه میشد. برای جلو هم یک جفت باند 4 اینچی JVC داشتم که به خروجی خود پخش وصل بود. برای ماشین جدید هم یک جفت باند 9*6 گرفتم که با خود پخش راه افتاده و نصاب میگفت اگه یک ساب هم با یک آمپ دو کانال داشته باشم و به صورت Bridge استفاده کنم چیز نسبتا خوبی میشه. اگر از نظر شما هم مورد تأییده این دوستمون که باند JVC داره میتونه فقط بانداشو با خود پخش راه بندازه و برای ساب از یک آمپلی فایر. ( صرفه جویی اقتصادی)
یک سوال هم داشتم: از نظر تطبیق امپدانس ساب و آمپ، آیا می تونم یک ساب معمولی رو با یک آمپ دو کانال و به صورت Bridge راه بندازم؟
اقا باندهام jvc
Cs-v6942
4way speaker
4 ohms
20 oz strontium ferrite
Hybrid colored 330w
Olefin max music power
No.17818t
Le10028-024a
Victory company of japan limited made in china lv30874-033a
اين همه اطلاعاتي بود كه پشت باند نوشته بود
حالا چه امپيلي و سابي ببندم؟
باندها به درد ميخوره يا اول باندهارو عوض كنم؟
پخش پاييونير7250 هست
اسم مدل و قيمتش هم لطف كنيد
فقط نميدونم چقدر خرج سيستم كنم كمكم كنيد.ممنون
چند تا از این 75.4 داره؟نقل قول:
یه دونه داره . ولی شاید پرشیا که تو گاراژه ایران پیما هست داشته باشه . می پرسم براتنقل قول:
نقل قول:خوب دوستان میبینم که املاتون ضعیفه گفتم تذکر بدمنقل قول:
مجیدها دلبندانم عکاظ درسته نه عکاذ
اگه خواستید با خودم کلاس خصوصی بگیرید
اول سوال اخرتون خوب هرچی بیشتر بهترنقل قول:
این مشخصات که توش وات ار ام اس نیست خودمم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
در کل شما اول بودجتو مشخص کن بعد دوستان متناسب با اون کمکت میکنن
باید بگم با نظرتون موافق نیستمنقل قول:
بودن و نبودن امپ تاثیرش توی صدا باند واقعا محسوسه
به نظرم این صرفه جویی اقتصادی خیلی معقول نباشه
بدشم وقتی کسی میخواد پول ساب و باندو امپ 2 کاناله بده حالا اگه 70.80 بزار روی پولش میتونه 4 کاناله بگیره
که سابش باش راه بندازه و صدای خیلی بهتری از باند بگیره
در مورد سوالتونم بله مشکل نداره
اساتید جواب این دوستمونو بدین . می خواین من جواب بدم ؟ :31: چون سیستم منم همین حدود 700 میشهنقل قول: