می پرسم بعدش خبر میدم.نقل قول:
Printable View
می پرسم بعدش خبر میدم.نقل قول:
اگه فیبر نوری باشی که مجبوری از مخابرات بگیری !نقل قول:
اگر نه شاتل هم خوبه .
از اول ماه رمصان که این طرح سحر اجرا شده پینگا ریخته بهم افتضاح شده
آره درسته ، بدبختی اینجاست که من اول فکردم این طرح سحر فقط مخصوصه ماه رمضونه ولی این طور نیست همیشگی هست میتونی حتی یکساله بگیری !نقل قول:
بچه ها اگه کسی طرح سحر داره سرعت دانلودش چنده ؟
سلام دوستان
من تازه 512 نامحدود از مخابرات( مرکز انقلاب ) گرفتم حالا میتونین مراحل نصب و راه اندازیش رو توضیح بدین؟مودم asua n10 هست.
کانفیگ مودمم چطوریه؟و همچنین بروسر IE ؟
سرعت روزانه اکانتهای 1 مگ و 2 مگ صبانت در مشهد از 220 kb/s به 150 kb/s کاهش یافت .
الان سرعت هر 3 سرویس 128.1024.2048 یکسان هست ...
این چه وضعیتیه !!!
سلام دوستان آسياتك تو نيازمندي ها آگهي زده :
جشنواره تابستاني ADSL 2+ :
1 ماه اينترنت رايگان
20 % تخفيف مودم
نصب رايگان
128 : 6000 تومان 512 : 7500 تومان 1024 : 9500 تومان 2048 : 12000 تومان
به نظرتون چطوره ؟
من بد موقع زنگ زدم كسي جواب نداد!
دوستان من تازه دی اس ال گرفتم و زیاد وارد نیستم
الان تو این تصویر سرعت برا من چنده؟ ... بر حسب اینکه 512 مخابرات گرفتم
در ضمن تو این چند روز اول که افتضاح بوده هر نیم ساعت یه بار قطع و وصل میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزیز این صفحه مربوط میشه به کانفیگ مودم ADSL شما
منظورم همون 192.168.1.1 که توی مرورگر زدین ...
برای این که متوجه شین سرعت دانلودتون چقدر هست، نرم افزار IDM رو از لینک زیر دانلود کنید
http://www.uploadbaz.com/l7mmik8y0qfw
و بعد هم یه فایل رو از اینترنت دانلود کنید و در قسمت Transfer Rate سرعت دانلود رو مشاهده کنید
موقع دانلود هم سعی کنید استفاده ی دیگه ای از اینترنت نکنید
موفق باشید
نقل قول:
تو این عکس که معلوم نمیشه سرعت دانلودت چنده همونطور که گفته شد باید با IDM چک کنی !
ولی من 128 حجمی مخابرات دارم :
Line Rate - Upstream : 1023
Line Rate - Downstream : 3328
سرعت دانلودم تو امضا هست !
Downstream باید 4096 باشهنقل قول:
Upstream باید 1023 باشه
غیر از این اعداد باشه شما در دانلود و آپلود با سرعت زیر استاندارد مواجه میشی
خط شما یا نویز داره یا پورتتون سالم نیست
ممنون از جواباتون
پس باید زنگ بزنم پشتیبانی هم به خاطر این موضوع و هم قطع و وصلی که ظاهرا خیلی از مشترکین باهاش دست به گریبانن ( تو این صفحات قبلی هم در این مورد گفته شده )
طرح بعثتنقل قول:
ماهی 5 گیگ و 12 تومن
سرعت روزانه 100 تا 120 KB/s
سرعت شبانه 170 تا 200 KB/s
سرعت هاش مناسب هست.
اگه بازم این شرایط ادامه داشته باشه منم طرحم رو عوض می کنم.
---- به این مخابرات ....
الان این چی وضعه پینگه ... من 256نامحدود دارم سرعت روی 30-31 فیکسه ... با این سرعت داغون با این پینگ ریده !! بازی آنلاین که هیچی هم بروزینگ صفحات هم ریده !!
اه اه :41:
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
دوستان این طرح بعثت و اینا ... واقعا خوبه .. !؟ همچین سرعتایی واقعا میدن ؟! پینگش چطوره !؟
ببین دوست من این قطعو وصل شدن چراغ adsl و چشمک زدن اون در 90 % موارد داخلی هست و ربطی به مخابرات نداره !نقل قول:
نکات مهمی که باید رعایت بشه اینه که اول تو سیم کشی داخلی خونه اتصالی وجود نداشته باشه اتصالات پشت پریز تلفن محکم و سالم باشه .
گاهی وجود تلفن بیسیم هم باعث ضعیف شدن data رو خط تلفن میشه و چراغ ثابت نمیشه !
ولی عمده مشکل در این موارد که حتما باید بررسی بشه نویز گیر و درست استفاده کردن از اونه .
شما حتما چک کن ببین نویز گیر به درستی وصل شده و مثلا سوکت مودم رو به خروجی تلفن نزدی باشی و برعکس !
نکته بعدی اینه که در هیچ جای خونه نباید تلفنی به طور مستقیم به تلفن وصل باشه شما باید تو خونه یک تلفن داشته باشی اونم از خروجی نویز گیر !
در آخر اگه تمام موارد بالا درست بود امکان داره خوده نویز گیر خراب باشه که چون قیمتی نداره به راحتی میتونی عوضش کنی .
اگه بازم مشکل داشتی اون وقت زنگ بزن پشتیبانی !
سلام من الان سروسیم صبا نته میخوام بیام مخابرات میخواستم بدونم تا چه سرعتی رو به صورت نامحدود بهم میدن (من دانشجوم )
و اینکه آیا تو مرکز انقلاب پرت خالی وجود داره ؟ ممنون میشم اگه راهنمایم کنید .
سلام دوستان. کسی میدونه این طرح صبا مخابرات رو برای شماره های فیبر نوری هم اجرا میکنن؟
چون توی سایت شماره های کابل مسی میشه خرید اما توی سایت فیبر نوریا خبری از این طرحا نیست .
این طرح ها فقط مال سیم مسی هاسنقل قول:
من این سرویس 256 مخابرات رو جدیدا تمدید کردم الآن هیچ سایتی رو به جز گوگل و بانک ملی load نمیکنه میخواستم ببینم واسه همه همینطوره یا نه؟
نمی دونم چرا چند روزه نمیتونم با PPPOE به مخابرات کانکت بشم حتما باید bridge وصل بشم قبلا مشکل نداشت یکدفعه اینطوری شد هر چی تنظمیات مودم رو ریست کردم از اول تنظیم کردم فایده نداره قبلا صد دفعه تنظیم کردم هیچ مشکلی نداشت با مودم دیگه هم امتحان کردم فقط مشکل اینکه با PPPOE وصل نمیشه وگرنه با bridge هیچ مشکلی نیست وسرعت و پینگ خوبه
من یه چند وقته adsl 256 مخابراتو گرفتم.یه مشکلی دارم اینه که 2تا سیستم با نمیشه وصل شه؟کسی میدونه چطوری درست میشه؟ :S
وضعیت اینترنت مخابرات چند روزه خیلی خراب شده مال بقیه دوستان هم همینطوره ؟ از وقتی طرح های حجمی داره اجرا میشه پینگ ها و سرعت ها به شدت خراب شدند خدا کنه برای طرح های حجمی محدودیت سرعت بزارند تا یکم اوضاع بهتر بشه
برای من که امروز به کل قطع بود الان هم هر یک دقیقه خود به خود قطع میشهنقل قول:
شبانه صبانت چرا هر روز صبح ساعت 6.40 قطع میشه؟
دوستان وضعیت مخابرات برای من خیلی خراب شده منطقه رسالت
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6400087&postcount=3966
بچه ها تو رو قران ول کنید این شکایت بازی رو
الان اینقدر سرعت صبانت اومده پایین که تا حالا سابقه نداشته
همین رو هم از ما خواهند گرفت . جون من بیخیال شید
adslمخابرات منم افتضاح شده.دیروز که به زور وصل شد
دوستان صبانتي شما هم اين مشكل رو داريد كه براي چند ثانيه (مثلا نيم دقيقه) هيچ ديتايي رد و بدل نميشه؟
يعني به اينترنت وصلم ولي هيچ سايتي باز نميشه و تو حالت loading مي مونه. خيلي رو اعصابه! :19:
اين مشكل فقط براي منه يا سراسريه؟
یعنی گند بزنن به این اینترنت.از اروپا امریکا هم داریم بیشتر پول میدیم اینو میگیریم.:13:
من دیروز رفتم سایت مخابرات دیدم به اندازه ترافیکم بهم ترافیک رایگان دادن یعنی 6گیگ رایگان...
دمشون گرم
مدتیه قطعی ها ی اینترنت ADSL مخابرات بیش از حد شده و کسی هم پاسخگو نیست. سرعت هم تقریبا به نصف تقلیل پیدا کرده
بهتره آقای کارگزار چاره ای برای این مشکلات بیاندیشن
سلام
من adsl مخابرات دارم.
2 3 روزیه هم سرعت اینترنتم به شدت پایین اومده هم وقتی اینترنت وصل میشم، بیشتره اوقات با دسکتاپ هیچ سایتی رو بالا نمیاره، ولی با وایرلس گوشی و لپ تاپ سایت ها بالا میاد.
به نظرتون مشکل از چیه؟ بقیه این مشکلات رو ندارن؟
این خط پشتیبانی مخابرات هم کلا اشغال میزنه (7230000) . کسی شماره دیگه ای نداره؟
گند این مخابرات رو بزنن
اون موقع که هر کی هر کی نشده بود مخابرات پینگش 170 واسه ما حالا 270
پشتیبانیش اینقدر مشغول نبود
قطعی نداشت
سرعتش خوب بود
حالا همه رو برعکس کنین :13:
128 . مخابرات . دانلود از سرور مدیا فایر !
نمیخواهم تهمت کنم ولی این عکس نمیتونه واقعیت داشته باشه
اما گذاشتن این عکس ها کاری نداره
مخابرات 128 بیشتر از 16 دان نمیتونه بکنه
البته اگه الان بخواین من میتونم با سرعت 1 مگم بزارم کاری نداره 10 دقیقه لیمیتش کنم بعد ولش کنم تا 2 مگم میره :20:
من 512 که از مخابرات دارم وقتی به چیز پی ان وصل میشم سرعتش میاد پایین ولی بدون اون سرعت خوبه.
دوستان حدود 10 روز میشه که
شبانه صبانت در ساعت 6:30 به جای 7 قطع میشه
ایا برای شما هم همین طوره؟
اون 128 محدود مخابراتهنقل قول:
سرعت منم تقریبا همون حدوداس