دیشب بعد از مدت ها چند تا فایل گزاشتم برای دانلود
200 مگ بیشتر دانلود نشد :41:
شما ها تا ساعت 6 دانلود کردین ؟؟؟
Printable View
دیشب بعد از مدت ها چند تا فایل گزاشتم برای دانلود
200 مگ بیشتر دانلود نشد :41:
شما ها تا ساعت 6 دانلود کردین ؟؟؟
آره.دیشب افتضاح بود.منم حدود 300 mb دانلود کردم.
نقل قول:
دیشب 2100 دان کردم...بله..تا سر ساعت 6...البته من همیشه میزارم 6:01 دقیقه پی سی خاموش بشه..:31:
در حالی که شبا سرعت دانلود بین 20 تا 40 هست ، سرعت بعضی از سایتها مثل پی 30 دانلود بالای 100!!!:18:
مثلا همین دیشب ساعت 2 سرعت دانلود از همه سایتها و تورنت از 40 بالاتر نمیرفت، اما سرعت پی 30 دانلود روی 150 بود!!
از دوستان خواهش میکنم اگه سرور دیگه ای رو میشناسن که مثل این سایت شبا سرعتش توپه معرفی کنن، آخه این سایت زیاد چیزای باحالی نداره واسه دانلود!:41:
غیر از p30download، سایت ir-tci هم همینطوره!
دوست عزیزنقل قول:
من حدث میزنم منظورتون از وایرلس usb همون آداپتور بیسیم usb هست که شبیه فلش مموری هست و به پورت کامپیوترهاتون وصل میکنین تا چند تا کامپیوتر رو به صورت بیسیم شبکه کنین و در این حالت کامپیوتر سرور از طریق دابل آپ یا adsl به اینترنت وصل هست و اینترنت بین اون چند تا کامپیوتر بصورت وایرلس شر شده . تو این حالت کامپیوتر سرور باید همیشه روشن باشه تا بقیه کامپوترها بتونن از اینترنت استفاده کنن ...
چون میفرمایید تازه adsl گرفتین پس میشه نتیجه گرفت قبلا دابل آپ داشتین و منظورتون از وایرلس usb همون آداپتور وایرلس بوده .
حالا که adsl دارین میتونین 2 تا کار انجام بدین :
1) همین مودم tplink8811 که بهتون دادن رو با کابل lan به کامپیوتر اصلی ( سرور ) وصل کنین و مثل سابق اینترنت رو با همون آداپتورهای بیسیم usb بین بقیه کامپیوترها یا لپ تاپ ها شر کنین . این کار کمترین هزینه رو براتون داره چون از قبل آداپتور بیسیم داشتین و مودم adsl معمولی هم که بهتون دادن !! تنها مشکل بزرگ اینه که کامپیوتر سرور همیشه باید روشن بمونه تا بقیه سیستم ها اینترنت داشته باشن .
2) اما اگه جعبه مودم رو باز نکردین و هنوز آکبنده احتمال داره ازتون پس بگیرن یا براتون با یه مدل وایرلس عوض کنن . چون شما از قبل آداپتور های وایرلس داشتین پس نباید این مودم رو اصلا میگرفتین ! اما حالا کاریه که شده ! وقتی مودم-روتر وایرلس بگیرین تنها تفاوتش اینه که خودش چون روتر هست و میتونه اینترنت رو بین کامپیوترهای مختلف شر کنه دیگه نیازی نیست کامپوتر سرور دائم روشن بمونه یا حتی نیاز نیست اون کامپیوتر اصلی با کابل لن بهش وصل بشه ... همه کامپوترهایی که از قبل آداپتور بیسیم usb داشتن مستقیم و بیسیم با مودم ارتباط برقرار میکنن و هر کدوم مستقل از دیگری هستند . می تونن همه سیستمها خاموش یا روشن باشن چون خود مودم شر کردن ارتباطات رو بر عهده میگیره بدن نیاز به روشن بودن کامپیوتر سرور .
حالا تصمیم با شماست ... اگه با روشن موندن کامپیوتر اصلی مشکلی ندارین میتونین از روش 1 استفاده کنین و همه چیز مثل سابق هست ! فقط به جای دایل آپ الان adsl شر میشه یا روش 2 که هزینه بیشتری براتون داره اما منطقی تره .
نه ... اون موردی که شما میفرمایید یه سیستم نسبتا جدیده که با استفاده از سخت افزار خاص میشه مثلا تو یه ساختمون بدون نیاز به کشیدن کابل lan با همون سیم کشی برق اینترنت سرعت بالا ( تا 200 مگابیت ) رو شر کرد یا همه کامپیوترهای یه اداره رو شبکه کرد ... یعنی دیگه کابل شبکه نیاز نیست و اطلاعات از همون سیمهای برق منتقل میشن . یه آداپتوری هم داره که به پریز برق وصل میشه و به این تکنولوژی "پاورلاین" گفته میشه . البته برای انتقال اینترنت از خطوط برق بین شهری و داخل شهری هم میشه استفاده کرد اما هنوز گرونه و جا نیوفتاده . اینجا رو بخونین :نقل قول:
[HTML]http://www.khorasannews.com/News.aspx?id=19477&type=7&year=1388&month=11&day=2 9[/HTML]
این هم عکس آداپتور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی بخوایم برا کامپیوتر های رومیزی شبکه وایرلس درست کنیم یا اینترنت رو بصورت وایرلس شر کنیم خلاصه باید یه وسیله سخت افزاری تو کامپیوتر باشه که بتونه امواج بیسیم رو بگیره و بفرسته . تو لپ تاپ ها و بعضی موبایل ها ی دارای wi-fi این سخت افزار بصورت داخلی کار گذاشته میشه و حتی بعضی مدلای مادربورد (مثلا سری asus deluxe wi-fi ) این سخت افزار رو آنبورد گذاشتن و تو جعبه مادر بورد آنتن بیسیم هم هست که به پشت کیس وصل میشه ... مثل این مدل که کارت شبکه بیسیم از نوع آنبورد داره + 2 تا آنتن خارجی :
اما اکثر مادربوردهای معمولی فقط کارت شبکه استاندارد دارند که با همون کابل lan یا کابل usb کار میکنه . در نتیجه هر زمان کسی بخواد مودم وایرلس بخره یا در هر صورت کامپیوترها رو بصورت بیسیم شبکه کنه نیاز داره برا تک تک کامپیوترها آداپتور بیسیم یا همون کارت شبکه بیسیم بخره که چند نوع داره :
1) بصورت pci یا pci express که داخل کیس نصب میشه و از پشت کیس یکی یا چند تا آنتن بیسیم داره :
2) نوع usb که شبیه فلش مموری هست : ( فکر میکنم منظور دوستمون از وایرلس usb همین بوده )
3) مدل pcmcia برا لپ تاپ ها که داخل اسلات pcmcia لپ تاپ نصب میشه :
پس هر وقت اینجا صحبت آداپتور بیسیم یا کارت شبکه بیسیم میکنیم بیشتر منظور همین مورد 1 و 2 هست .
نقل قول:
درود.
آقا این مودم رو کجا میشه تهیه کرد؟
مطمئنین قیمتش 75 تومنه؟
آخه تو دانشگاه ها هست.فکر میکردم گرونتره
با تشکر از دوستان مخصوصا از birak که جواب کامل دادن
امروز خطم اکتیو شد و با pppoe و bridge امتحان کردم از نظر سرعت فرقی نداشتن!!!واسه شر کردن با همون اداپتوری که گفتین هم از هر دو روش کار داد!
حالا فعلا با pppoe دارم کار میکنم که نیاز به کانکشن نداره اگه اون یکی بهتره بگید عوض کنم!
سرعت هم با idm زده 120-150 ولی دانلودر اوپرا میزنه 25!!البته معلومه بروزرها دانلودشون قوی نیست ولی می خوام بدونم ماله شما همه همینحوریه؟
راستی این تورنت چیه ؟؟اگه اموزشی داره بگید تا 3ساعت معطل یاد گرفتنش نشم!!!؟
کسی نبود جواب ما رو بده؟ کسی سایت دیگه ای نمیشناسه ؟نقل قول:
یکشنبه شرکت نگاه میکنم ببینم موجودی دارم یا نه .نقل قول:
تو لاکانی دارن.
بله دوست عزیز بستگی به مکانی داره که دارید میخرید مراقب باشید که گران ندن.
با سلام دوستان سرعتو حال کنید.سرویس 128 unlimited
همچین میگی انگار چیه!
پستای قبلی رو بخونی می فهمی که همه این سرعتو دارن
خیلی خوشحال نباش
سرعتش عالیه . ایشون 128 نامحدود هستند . اگه محدود بود ( حجمی ) بود این سرعت عادی ود ولی برای نامحدود خیلی خوبه . چون نامحدود مثل این حجمی ها سرعت بیشتر نمیده معمولا همون 16 تا 20 کیلوبایت رو میدهنقل قول:
افرانت آدرسش کجاست ؟نقل قول:
قیمتش چقدره؟
نامحدود همه 1.2 مگابیت دارن؟نقل قول:
دوست عزیز اگه دقت کرده باشی گفتم که این سرویس 128 نامحدود هستش که سرعتش اینه. تو صفحه های قبل سرویسا همه محدود هستن.نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
دوست عزیز ای سرویسهای ویژه نامحدود مربوط به شرکت افرانت چالوس هستش که واقعا" کیفیتش حرف نداره.نقل قول:
من حواسم نبود شهر رو ندیدم شما که چالوس هستین تو تاپیک سرویس دهنده های Adsl در رشت چیکار میکنین؟ :5:نقل قول:
شروع به کار adsl مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
از نظر سرعت همونطور که گفتی زیاد فرقی با هم ندارن .. اگه به تنظیمات پیشرفته مودم مثل port forwarding نیازی نداری از همین تنظیمات معمولی pppoe استفاده کن و یوزر-پسوردت رو داخل مودم ست کن . اینجوری برا مودم وایرلس بهتره چون هر وقت روشنش کنی اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و همه سیستمها میتونن ازش استفاده کنن .
سرعتت هم که با IDM بالای 120 هست خوبه ...
در مورد تورنت هم بس که تو این تاپیک بحث کردیم همه دوستان پروفسور شدن...:46::19: هم تاپیک مجزا و خیلی مفصل در موردش هست هم می تونی به اینجاها مراجعه کنی که تو اولی 200 صفحه توضیح هست و تو دومی هم توضیح خیلی مختصر و کاربردی دادم :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4873274#post4873274[/HTML]
موفق باشی
اولین مودم linksys سری n به نام wag 160 n بود که بیشتر از 1 ساله به بازار اومده و اوایل قیمتش حدود 180-190 بود اما الان ارزانتر شده و حدود 140 هست ... اما wag 120 n مدل تازه وارد تری هست که قیمت مناسبی هم داره . جفتشون 2 تا آنتن داخلی دارند و از این بابت فرقی نمیکنند و تفاوت فنیشون خیلی کمه.. برد آنتن اینها نسبت به وایرلس هایی که یه دونه آنتن خارجی دارند قویتره اما از مدلهایی که 2 تا آنتن خارجی دارند کمی ضعیفتره . اما اگه رو ظاهر و کیفیت ساخت مودم حساس هستین تو محیط کوچیک خونه میخواین از وایرلس استفاده کنید انتخابهای خیلی خوبی محسوب میشن . محصولات linksys جزو با کیفیت ترین محصولات تو بازار شبکه محسوب میشن . مدلهای پیشرفته تر با 3 تا آنتن داخلی هم با قیمتای بالاتر تو بازار پیدا میشه .نقل قول:
به تاپیک ما خوش اومدی دوست عزیزنقل قول:
البته شما جزو خوش شانسهای روزگار محسوب میشی چون یکی از دوستام تو آمل اینترنت 3 گیگ محدود 128 داره و سرعتش هرگز از 16 بالاتر نرفته و همیشه بین 14 تا 16 سیر میکنه! راستی فکر نمیکنی سایز فونتت یه کمی کوچیکه ؟! یه لحظه که صفحه باز شد ترسیدم !! :46:
در ضمن سرعت امشب برا تورنت بالای 120 بود اما برای دانلود مستقیم یه فایل از 4shared سرعت به زور به 5 کیلوبایت میرسید...:13:
سرعت ما که همچنان بین 0 تا 13... :41: چه تورنت چه غیر تورنت... :13:
100% تایید میشه!نقل قول:
دوباره صفحهکار نمیکنه! اصلا این برنامه خوب نیست اگه هم کار کنه خیلی کنده!کد:http://crm.askiran.com/
دیشب سرعت پایین بود لینک مستقیم از 15 بیشتر نمیشد تورنت هم از 40 بالاتر نمیرفت بی خیال دانلود شدم خوابیدم کامپیوتر هم خوابید :31:
دیشب سرعت خوب بود...ولی مثل شب قبلش نبود...حول حوش 80-90 میچرخید...تورنت
128 مرکز 7
تازگیا اندیشه زیادی dc نمیشه؟
واسه من که اصلا...حتی شبا که همه میگن دی سی میشه واسه من یه بار هم نشده...:5:
واسه منم فعلا خوبه زیاد dc نمیشه
دیشب سرعت خط 5 هم نسبت به شب های پیش افت کرده بود ... پس گویا برای همه خطوط بوده
الیته الان هم سرعت از حد استاندارد خیلی بالاتره
در کل عملکرد اندیشه سبزخزر در این مدت کاملا مثبت و راضی کننده بود
در ضمن با شروع فصل تابستان افت سرعت برای تمام ISP ها رخ میده ( بخاطر سیاست خاصی که دارند)
ولی امیدوارم اندیشه کیفیت و سرعتش رو حفظ کنه
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
چنین مشکلی رو نداریم (خط 5 )نقل قول:
من هم تو این یکی دو ماه مشکل dc شدن نداشتم اما چند وقته که چه شب و چه روز سرعت برای چند دقیقه 0 میشه و هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه اما بدون اینکه کانکشن قطع بشه خود بخود درست میشه ... تو اون چند دقیقه کلا همه چیز از کار میوفته یعنی فرقی نمیکنه شما در حال باز کردن صفحات باشی یا دانلود مستقیم یا غیر مستقیم ... این مشکل حتی تو بعضی ساعات روز هم دیده میشه . احتمال هم داره مشکل از جاهای بالاتر از ISP باشه چون میگفتن استانهای شمالی موقتا دچار مشکل شدن ! :19:نقل قول:
بعضی سایتها مثل همین فروم خودمون هم گاهی اوقات بدجوری قاطی می کنن و باید 5 دقیقه صبر کرد و چند بار رفرش کرد تا باز بشن ... البته این روزها مناسبت خاص هم هست امیدوارم مخابرات دوباره همه چیزو قطع نکنه ... به قول Tiger عزیز تابستون هم داره میاد همه شرکتا سرعتشون افت میکنه چون وقت درو محصولشونه که زمستان پارسال کاشتنش و تو تابستون چه کیفیت بالا بره چه پایین بیاد باز هم مشتریهای جدید adsl فراوان هستند . :46: سرمایه گذاری و افزایش کیفیت معمولا از پاییز به بعد اتفاق میوفته تا بتونن مشتریهای جدید جذب کنن ...
آره برای من هم چنین موردی پیش میاد یعنی سرعت صفر میشه و مدتی طول میکشه تا مجددا پیج باز کنهنقل قول:
تقریبا هر روز چنین موردی پیش میاد (برخی روزها دفعات بیشتری میشه)
البته اگه سرعت 0 شد یه بار دیسکانت بشی و بعد کانکت کنی ، مشکل سریع حل میشه و ارتباط مجددا برقرار میشه
نمیدونم مشکل از کجا پیش میاد ولی خیلی عجیبه
سرعت من که هنوز همونجوری هست! اصلا از اندیشه راضی نیستم، بعد امتحانات احتمالا میرم عوض میکنم.
1. من شبا با تورنت دانلود میکنم، سرعت کاملا نوسان داره و حداکثر به 19 برسه!
2. روزها هم که حداکثر 40 باشه.
3. سرعت Ping هم که افتضاح هست، بازی آنلاین نمیشه کرد. دیگه بدرد چی میخوره؟!
2 شب که حدود ساعت 1 DC میشه
تا چند دقیقه هم کانکت نمیشه و ارور میده که یوزر و پسورد اشبتاه:13:
دیشب هم 150 مگ بیشتر دانلود نشد :41:
ارور یوزر-پسورد رو خودم تا الان نداشتم اما یکی از دوستام که دائم دایل آپ استفاده میکنه تو این چند روز اخیر 100 بار این مشکل رو داشته ... یعنی بعد از هر بار کانکت شدن و dc کردن مجدد نمیتونست وصل شه و باید زنگ میزد مجدد براش پسورد جدید ست میکردن اما پسورد جدید هم به محض یه بار دیسکانکت شدن دیگه کار نمیکرد ! ... اینقدر با شرکت تماس گرفت که خودش خسته شد . معلوم شد سرور اندیشه مشکل داشته ولی الان برطرف شده و راحت کانکت میشه.نقل قول:
منم مشکل صفر شدن سرعتو دارم.تقریبا روزی 3 4 بار.
گفتم شاید مشکل از کامپیوتره ولی مثلینکه همه این مشکلو دارن.
این مشکل به ندرت برام پیش میادنقل قول:
چند ماهه پیش این مشکل رو به این یارو ماهانیان گفته بودم گفتش هر موقع چنین مشکلی پیش اومد چند دقیقه مودمت رو خاموش کن درست میشه :31:
اقا ما یه پست زدیم کسی MAC Address هاش باهم فرق میکنه، کسی انگار نه انگار... :13:
آقا یعنی تو این فروم لعنتی هیشکی پیدا نمیشه جواب منو بده یا حداقل یه نظری بده!! :angry::grrr:نقل قول:
اصلا مگه سرور پی 30 دانلود چه فرقی میکنه که سرعتش شبا اینقد بالاست؟ روزا رو 230 شبا هم حداقل 2برابر همه سرورای دیگه! حتی بعضی شبا سرعتش به 180 هم میرسه!:18:
دیگران هم امتحان کنن ببینن ماله اونا هم همینجوریه یا نه؟!
اگه یه سایت دانلود فیلم یا موزیک ویدیو پیدا کنین که شبا سرعتش مثه پی 30 دانلود خفن باشه واقعا ممنون میشم!:11::40:
تورو خداااا یکی جواب ما رو بده!!:42:
وقتی تو سایت میری بالای صفحه نوشته قدرتمندترین سایت دانلود فارسی زبان حتما یه سرور خیلی قوی استفاده میکنن که سرعت بالاست مسئله اینجاست که همینطوری نمیشه یه سایت که سرورش قوی باشه پیدا کرد و هر چی می خوای دانلود کنی چون وقتی آدم دنبال چیز خاصی میگرده انتخاباش محدود میشهنقل قول:
eramfilم سایت خوبیه من خودم ازش دانلود میکنم ashooک هم سایت خوبیه تو گوگل بزنی آدرس جدید هر دوشون میاد برای نرم افزار هم سایت --------- سایت خوبیه :11:
فکر کنم دلیلش این باشه که سرور این سابت تو ایرانه :نقل قول:
کد:http://tinyurl.com/2f58nkf
منم شبا مشکل صفر شدنو چند بار دارم تو روز هم یه بار تجربش کردم
بچه ها چرا سرعت خط کسری خوب نمیشه؟؟؟...از وقتی که یادمه درگیر سرعت adsl شه..نقل قول:
اکثر بچه ها میان اینجا میگن سرعتشون پایینه ولی بعد از چند روز میره بالا...ولی واسه تو همیشه پایینه:2::2:..مرکز چند هستی؟
سرعت همچنان پایین... :41: