خسته نباشید
امروز ویندوز رو عوض کردم ولی ویندوز قبلیه اسمش اول بالا اومدن سیستم هست میخوام اگه بشه قسمت انتخاب سیستم عامل دیگه رویت نشه
Printable View
خسته نباشید
امروز ویندوز رو عوض کردم ولی ویندوز قبلیه اسمش اول بالا اومدن سیستم هست میخوام اگه بشه قسمت انتخاب سیستم عامل دیگه رویت نشه
مرسی با سیستم ری استور کاری نتونستم انجام بدمنقل قول:
الان با NOD32 به روز شده گذاشتم کل سیستم اسکن بشه
امیدوارم مشکل حل بشه
از درایو C فایل boot.ini رو که مخفی و جزء فایلهای سیستمی هست،یه بک آپ بگیر،بعد با notepad بازش کن و اون خطی که مربوط به ویندوز قدیمیت میشه رو دیلیت کن.نقل قول:
میتونید این مسیر رو دنبال کنید :نقل قول:
RUN/msconfig/boot.ini
و بعد دکمه ی check all boot paths رو بزنید و اوکی کنید و ریستارت
پیروز باشید
سلام بر اساتید بزرگ
یک مشکل برام پیش اومده که امیدوارم با کمک دوستان حل بشه
من ویندوز عوض کردم همه پارتیشن ها رو هم حذف کردمو برای درایو ویندوز یعنی C حدود 8 گیگا بایت فضا اختصاص دادم. اما یادم رفت بقیه فضای هارد رو پارتیشن بندی کنم. و الان که ویندوز نصب شده. فقط همون درایو C شامل 8 گیگ فضا هست. و یک درایو دیگر هم داره به حجم صفر گیگ !! که کاملا خالیه :31: . میخواستم بدونم چجوری میتونم بقیه فضا رو که پارتیشن بندی نکردم بیاورم ؟ آیا راهی جز نصب دوباره ویندوز هست ؟ کل هارد 20 گیگا بایت است ( سیستم مال 9 سال قبله. اون موقع واسه خودش غولی بود :5: ). یعنی راه دیگری به جز نصب دوباره ویندوز هست که من بتونم این 12 گیگ باقیمانده رو برگردونم ؟
یه چیز دیگه. محتویات هارد بعد از حذف پارتیشن. دیگه نمیشه ریکاوری کرد ؟ یعنی فایل های گوناگونم ( موسیقی و غیره ) رو که توی بقیه درایو ها بودند و بعد از حذف پارتیشن به ملکوت اعلا پیوسته اند رو نمیشه دوباره داشته باشم ؟ یه چیزی شبیه برنامه های ریکاوری ویندوز ( get data back و recovery my file و ... )
ببخشید واسه دو تا سوال قصه کرد شبستری تعریف کردم.
نقل قول:نقل قول:مشکل من حل نشد:41:نقل قول:
سلام به مهندس عزيز
وقتي يك هارد را از روي يك سيستم ميبريم روي يك سيستم ديگر بالا نمي آيد و علت آن عدم تطابق فايل hall است كه يك كليد مخفي وجود دارد هنگام نصب ويندوز كه مي آيد hall را آپديت ميكند و ميتوانيم هارد را روي دستگاه جديد بياوريم بالا . لطفا نحوه انجام كار و آن كليد مخفي را اعلام نمائيد باتشكر
سلام
يك فايل فلش در اينترنت وجود دارد كه فرآيند بوت را بصورت فلش نمايش ميدهد اگر ان را پيدا كنيد و آدرس آن را بگذاريد ممنون ميشوم.باتشكر
دوستان چطور میشه اجازه نصب بازی یا به طور کل نصب برنامه روی سیستم رو نداد ؟
ممنون.
سلام.خير حتما به نصب ويندوز منتهي نميشه. شما ميتوانيد برنامه ي partition magic رو روي سيستمتون نصب كنين و از اونجا روي پارتيشني كه ناشناخته و به اصطلاح Raw هست عملياتي چون فرمت اون رو انجام بدين و به حالت آماده ي كار در آوريد. اگر طرز كار با پارتشين مجيك رو بلد نيستيد بگين تا بگيم بهتون.نقل قول:
شما ميتوانيد يه يوزر از نوع limit بسازين، سپس در اين يوزر امكان اجراي فايلهاي نصبي نيست!نقل قول:
سلام.نقل قول:
به نظر من، بهترین راه برای اقدام به این کار، اینه که که شما هر نوع محدودیتی که میخواهید رو توسط gpedit انجام بدید.
برای شروع، پنجره Run رو از استارت منو باز کنید و تایپ کنید، gpedit.msc
خب توسط برنامه ای باز میشه، شما میتونید هر نوع محدودیتی که میخواهید در ویندوز اعمال کنید.
مثلا برای موردی که گفتید، باید راه زیر رو طی کنید. (البته چون نوشتنش طولانی بود، واسه تون عکسش رو گرفتم ببینید)
و بعد از باز کردن اون گزینه، Enable رو انتخاب کنید.
و برای اطمینان بیشتر، بهتره که Windows Installer رو هم غیر فعال کنید.
به طریق زیر:
و موارد دیگه ای هم هست که اگه خودتون کمی اینور و اونورش کنید، به خوبی به نتیجه میرسید :10:
موفق باشید دوست من :40:
نقل قول:نقل قول:دمتون گرم یکی جواب منو بدهنقل قول:
از طریق سیستم ری استور نتونستم کاری بکنم
سیستم ویروسی هم نیست
مشکل را توضیح دادم اگر جزئیاتی دیگه ای لازمه بفرمایید تا بگم
مرسی
منظورتون اينه كه جايي كه داره ويندوز رو لود ميكته و آرم ويندوز XP هست ريست ميشه؟؟نقل قول:
آره دقیقانقل قول:
این صفحه است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لحظه آخر یک ثانیه 1 صفحه سیاه میاد(انگار میخاد وارد ویندوز بشه)
و سیستم ریست میشه
به احتمال زياد در درايو ويندوز شما يكي از فايلهاي سيستمي كه محتواش شامل محتواي سيستمي هست پاك شده و يا دستكاري شده!
اگر از سيستم ري استور هم جوابي نگرفتي و نميخواي ويندوز رو عوض كني، repair ش كن!
سي دي ويندوز رو بذار و به قسمت كنسول ويندوز برو و ويندوز رو repair كن!
من برای repairرفتمنقل قول:
ولی راستش نتونستم کار را رانجام بدم
با این برنامه یا برنامه های مشابه میشه کاری کرد؟
ویندوز در حالت safemod بالا میادکد:http://wwwp30downloadcom/archives/utility/optimize/download_xp_repair_pro_full/
مرسی
کار SafeMode اینه که فایلهایی با پسوند exe. و Net. رو Run نکنه.نقل قول:
اکثر فایلهای نرم افزاری و ویندوز هم با این پسوند ها هستن .
بهترین راه حل اینه که اطلاعات لازم رو به درایو دیگه منتقل کنید و درایو C رو Format کنید.
مشکل هم از نرم افزار های ریخته شده نیست , چون سیستم زمانی که وارد صفحه ی Desktop بشه تازه شروع به Loading کردن
برنامه ها میکنه.
مشکل من این هست کهنقل قول:
برنامه ای را تو ان ویندوز نصب و استفاده می کنم
الان روی یک پروژه ماه ها وقت گذاشتم الان اگر ویندوز را پاک کنم ان برنامه هم پاک میشه
از کار های انجام شده هم نمیشه بک آپ گرفت:41:
برای همین باید آن ویندوز را بالا بیارم تا بتونم کارم را تموم کنم
با سرویس پک ویندوز مشکل حل میشه؟
سیستم ری استورتون غیر فعال بود یا انجام میشد و مشکلتونو حل نکردنقل قول:
بله البته که محتمله یکی از اون فایلهای ضروری مشکلدار یا حذف شده به هر طریقینقل قول:
اگه safe mode تون هم بالا نمیومد،پیشنهاد میکردم،از fixmbr در recovery console استفاده کنید
عذر میخام،ولی از لحظه ای که سیستم عامل کنترل رو بدست میگیره تا قبل از وارد شدن به دسکتاپ یا حتی در همون هنگام آخرین لودینگ ویندوز(میگم آخرین،چون قبل از اون هم اقدام به بارگذاری خودش و درایورهای سخت افزاری مثل گرافیک میکنه)،هیچ برنامه ای هم که لود نشه،حداقلش درایورها دارند لود میشندنقل قول:
پس اینجوری نیست که بگیم سیستم زمانی که وارد صفحه ی Desktop بشه تازه شروع به Loading کردن
برنامه ها میکنه
و فرمت کردن هم نه بهترین که آخرین راهه،به دلایلی که نمونه ش رو همین دوستی که مشکل دارن تو پست قبلی اشاره کردن بهش
به سرویس پک ربطی ندارهنقل قول:
چرا نمیتونید بکآپ بگیرید؟شما مگه از سیف مد وارد ویندوز نمیشید؟خب هرچی تو پوشه ی اون نرم افزار هست + هرچی از اون نرم افزار در پوشه های doc~setting هست(یعنی application data و local setting ) و در ویندوز جدید که نصب کردید ، همه ی فایلهایی که در پوشه ی نرم افزار با اونایی که بکآپ گرفتین فرق میکنند،یا فقط تو بکآپ هستند جایگزین کنید(البته تجربیه،100 درصد هم نیست ولی حداکثر چیزاییه که میتونید بردارید )
چی هست پروژه تون ؟
سلام دوستان
در صفحه دسکتاپ زیر متن تمامی آیکونهای موجود رنگی شده در صورتی که نباید هیچ رنگی وجود داشته باشه و سرعت سیستم را هم پایین آورده برای رفع اون لطفا راهنمایی کنید.:40::42:
نقل قول:سلام.نقل قول:
چند تا روش میگم ممکنه یکشیون کارساز باشه و ممکنه که هیچ کدوم تاثیری نداشته باشه.
اول اینکه اینو به یاد داشته باشید که اسکن کردن در حالت Safe Mode کار بیهوده ای هست.
چون ویروس های خطرناک، معمولا در حالت Safe Mode به حالت تعویق در میان.
شما آخرین برنامه ها یا درایورهایی رو که در حالت معمولی نصب کردید و این مشکل پیش اومد، پاک کنید (Uninstal) البته در حالت Safe Mode.
قبل از جایی که ویندوز میخواد بوت بگیره و همون آرم ویندوز XP بیاد، کلید F8 رو چنیدن مرتبه فشار بدین تا به جای انتخاب نحوه بوت منتقل بشید (همون جایی که Safe Mode رو انتخاب میکنید.)
منتها Safe Mode رو انتخاب نکنید.
یه گزینه ای هست که با کلمه Last شروع میشه (Last known good configuration یا یه چیزی شبیه به این)
اونو انتخاب کنید.
اگر کارهای مذکور نتیجه ای نداد، ویندوز رو Repair کنید.
و اگر هم نتیجه نداد، بهتره که ویندوز رو تعویض کنید.
موفق باشید :11:
سلام به مهندس عزيز
وقتي يك هارد را از روي يك سيستم ميبريم روي يك سيستم ديگر بالا نمي آيد و علت آن عدم تطابق فايل hall است كه يك كليد مخفي وجود دارد هنگام نصب ويندوز كه مي آيد hall را آپديت ميكند و ميتوانيم هارد را روي دستگاه جديد بياوريم بالا . لطفا نحوه انجام كار و آن كليد مخفي را اعلام نمائيد باتشكر
سلام
يك فايل فلش در اينترنت وجود دارد كه فرآيند بوت را بصورت فلش نمايش ميدهد اگر ان را پيدا كنيد و آدرس آن را بگذاريد ممنون ميشوم.باتشكر
فقط رنگ آيكون هاي دسكتاپتون آبي شدن؟!نقل قول:
توی دسکتاپ راست کلیک کن بعد در قسمت arrange icons by تیک گزینه lock web items on desktop رو بردارنقل قول:
دوستان فقط زیر متنها رنگی شده که در حالت استاندارد نباید رنگی باشه. در جواب hassanshaikhi اینکه اصلا تیک زده نیست. از زمانی که اینطوری شده قادر به کپی عکس روی اینترنت نیستم وگرنه عکسش را براتون میگذاشتم.:41:
آنتی ویروس نصب کردی؟نقل قول:
هم آنتی ویروس اورجیناله هم ویندوز:19:
سلام به آدرس زیر برونقل قول:
راست کلیک روی دسکتاپ properties سربرگ Desktop بعد Desktop Customize بعد سربرگ web بعد هم تیک گزینه هایی که اونجا هست رو بزن بعد delete رو بزن.
تنظیمات performance چی ؟ روی adjust for best performance نباشه ؟نقل قول:
my computer/properties/advanced/performace
ببینید از اون سه گزینه،اونی که گفتم تیک خورده نباشه
این کارو کردم یه عکس بود که تیک زدم حذف شد ولی حالا دو سوم دسکتاپم سفید شده و فقط اونجایی از عکس پیداست که آیکونهای دسکتاپ اونجا هستند یعنی سمت چپ صفحه حالا چی؟؟:45:
نه تیک روی گزینه اوله: let windows choose what best for my computer:13:نقل قول:
مرسی عزیزم راه حل شما به دادم رسید اون کادر سفیده که گفتم یه ضربدر گوشه راستش داشت زدم بسته شد دسکتاپم درست شد. بازم ممنونم:11:.:26::11::26:نقل قول:
سیستم ری استور فعال بود و حدود 15-20 دقیقه هم طول کشید ولی مشکل حل نشدنقل قول:
مرسی
والا خود نر م افزار بک آپ داره ولی از بعضی از جزئیات بک آپ نمی گیره که همین جزئیات برام مهم استنقل قول:
سلام
راهي وجود داره که من بدون داشتن سخت افزار هاي لازم براي ويندوز هفت(رم 512) بتونم ويندوز 7 رو نصب کنم . تا ميام نصب کنم ميگه به رم 512 نياز هست.يه نرم افزاري دارم که از فلش به عنوان رم کمک ميگيره با اين روش ميشه ؟
سلامنقل قول:
اگه سخت افزار خوب نداری ، نصب نکنی بهتره. واسه انکه تو 7 خوب بتونی کار کنی باید بالای 2 گیگ رم داشته باشی.
بستگی به سرعت فلش داره . اگر سرعت فلش کم باشه ، بی تاثیره.
موفق باشید :40:
سلام به دوستان
مشکل ویندوزم اینه که کلیک راست موسم روی هیچ کدوم از گزینه های موجود در All Programs در قسمت Start ویندوز کار نمیکنه لطفا راهنمایی کنید...:33::33:
سلام
من یه سیستم دارم با یان مشخصات
مادربرد ASUS M2n E
سی پی یو 3000 AMD
رم 512 .DDR2
گرافیک MSI 7300LE با چیپست nVIDIA
هارد 40 IDE
حالا مشکل اینجاست که ویتدوز 32 روی این ویندوز نصب نمیشه و موقع نصب ارور the file symc10.sys is corrupudd press any key.... رو میده مشکل از چیه ضمنا ویندوز 64 بیتی راحت نصب میشه
مدیران محترم خواهشمند است جواب بدین
سلامنقل قول:
روی Taskbar کلیک راست کن ،Properties رو انتخاب کنید .به تب Start Menu برین ،customize رو بزنین ،بعد به تب Advanced برین .در قسمت start menu items تیک enable dragging and dropping رو بذارین .
OK کنین.