روبينيو: گل زدن من ربطي به تمديد قرارداد ندارد
مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد گفت: متاسفانه مقامات رئال از سكوت و صبر من سوء استفاده مي كنند. به نقل از ماركا، روبينيو كه از باشگاه چلسي پيشنهاد رسمي 25 ميليون پوندي دريافت كرده است، براي تمديد قرارداد خود با رئال مادريد مبلغ 5 ميليون اضافي نسبت به قبل تقاضا كرده كه هنوز در اين مورد جوابي نگرفته است. وي گفت: برابر اينتراخت فرانكفورت گلزني كردم؛ اما گل زدن من ربطي به تمديد قرارداد ندارد و مشكل همچنان به قوت خود باقي است.
درنت : می خواهم در المپیک بدرخشم
رویستن درنت ستاره جوان و هلندی رئال مادرید این روزها همراه با تیم المپیک کشورش در چین به سر می برد .
ایا فکر می کنید در این دوره قهرمان می شوید ؟
البته . همه ما این را می خواهیم و می خواهم در المپیک بدرخشم تا بتوانم اغاز خوبی در رئال مادرید نیز داشته باشم و با این تیم در اروپا قهرمان شوم و نسبت به فصل جدید احساس خوبی دارم.
در چین چه چیزی بیشتر شما را تحت تاثیر قرار داد ؟
گرما و البته ورزشگاههای بزرگ انجا . اهالی چین مردمی خوب و خونگرم هستند و امنیت عمومی نیز در سطح بالایی قرار دارد.
برگردیم به رئال مادرید نظرتان در مورد فان در فارت چیست ؟
او واقعا خرید خوبی است رافائل بازیکن بزرگی به حساب می اید و و با توپ کارهای زیادی انجام می دهد بدون شک او برای رئال مادرید ساخته شده است . فان در فارت بازیکن مستعدی است و حتما موفق خواهد شد.
با این حساب شما هلندی ها رئال مادرید را به تسخیر خود در اورده اید ...
رئال مادرید پنج بازیکن هلندی دارد و این فوق العاده است در تیم ما بازیکنان برزیلی - ارژانتینی و اسپانیایی هم کم نیستند در واقع ما تیمی چند ملیتی هستیم.
از بعد شخصی انتظار شما از فصل اینده چیست ؟
به طور حتم من پیشرفت خواهم کرد می خواهم که بیشتر بازی کنم و بیشتر گل بزنم و به بازیکنی مهم در تیم تبدیل شوم و برای این منظور همیشه سخت تمرین می کنم تا به هواداران نشان دهم که چه بازیکن خوبی هستم.
وضعیت اشنایدر باعث تاسف است ...
وقتی که این خبر را به من رساندند در چین حضور داشتم و شب بود فردا صبح به او زنگ زدم و اشنایدر به من گفت که مصدومیتش ان طور که گفته اند زیاد وخیم نیست ویسلی یکی از بزرگترین بازیکنان دنیاست و فصل گذشته بسیار عالی بازی کرد.
فان در فارت : برای قهرمانی در سوپرکاپ تیم باید بهتر شود
بعد از تساوی ناامید کننده رئال مادرید در برابر فرانکفورت رافائل فان در فارت در اظهار نظری اعلام کرد تیم باید قبل از بازی سوپرکاپ قویتر شود.
تیم رئال مادرید شب گذشته علیرغم ارائه یک بازی سراسر هجومی ولی در امر گلزنی نتوانست خیلی موفق باشد و به تساوی 1 - 1 مقابل تیم فرانکفورت رضایت داد.
این تیم یکشنبه اینده باید در چارچوب سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود و در ورزشگاه مستایا باید بازی رفت این جام را انجام دهد این در حالیست که خرید تازه این تیم معتقد است برای قهرمان شدن در این جام مهم رئال مادرید باید قویتر شود.
این ستاره هلندی در مورد وضعیت تیمش گفت :
ما تا قبل از بازی رفت سوپرکاپ 3 جلسه تمرین خواهیم داشت و باید روی نقاطی که در بازی برابر فرانکفورت از خود ضعف نشان دادیم بیشتر کار کرده و بهتر شویم.
تاکنون فان در فارت دو بار برای رئال مادرید به میدان رفته است که در هر دو بازی عملکرد مثبتی از خود به نمایش گذاشته است :
از عملکردم در دو بازی اخیر بسیار راضی هستم و همه چیز همان طور که دوست دارم پیش می رود و احساس می کنم خیلی زود توانسته ام با سیستم رئال مادرید هماهنگ شوم.
برند شوستر تیم را اماده گلزنی می کند
برند شوستر با جدیت بسیار تمرینات تیم را درست یک روز بعد از بازگشت از المان شروع کرد.
تیم رئال مادرید باید یکشنبه اینده برای انجام بازی رفت سوپرکاپ اسپانیا به مصاف والنسیا برود.
در این دیدار تیم والنسیا به عنوان قهرمان جام حذفی میزبان رئال مادرید قهرمان لالیگا خواهد بود.
در تمرینات دیروز شوستر برای بازیکنانی که در بازی برابر فرانکفورت زمان زیادی بازی کردند برنامه ای سبک تدارک دیده بود تا ریکاوری شوند و برای بازیکنانی که فرصت کمتری برای بازی کردن داشتند تمرینات سختتری را طراحی کرده بود.
در این 3 روز باقی مانده بازیکنان رئال مادرید باید روزی 2 نوبت تمرین کنند و در این تمرینات مهمترین قسمت شوتزنی و موفقیت در امر گل زدن است.
بعد از اینکه رئال مادرید در بازی برابر فرانکفورت به تساوی 1 - 1 رسید شوستر فهمید مشکل تیمش در گل نزدن است.
زیرا در ان بازی علیرغم اینکه رئال مادرید فرصت های گلزنی بسیار زیادی بدست اورد ولی نتوانست به جز یک مورد بقیه را به گل تبدیل کند از اینرو شوستر ضعف تیمش را در گل نزدن می بیند.
این المانی امیدوار است در این 3 روز باقی مانده بتواند این گره را از تیمش باز کند تا بتوانند در مستایا موفق به گلزنی شوند.
بعد از اینکه رئال مادرید فصل گذشته جام سوپرکاپ را در برابر تیم سویا از دست داد امسال شوستر تمام تلاش خود را انجام می دهد تا این جام را به هواداران رئال مادرید هدیه دهد.
اخرین بازی انجام شده بین این دو تیم که در مستایا برگزار شد بر می گردد به بازی رفت فصل گذشته که رئال مادرید موفق شد میزبانش را با حساب 5 - 0 شکست دهد.
هیگوئین : این تیم قدرت کسب 4 جام را دارد
گونزالو هیگوئین جوان ارژانتینی رئال مادرید معتقد است که این تیم قدرت کسب هر 4 جام سوپرکاپ - لالیگا - لیگ قهرمانان و جام حذفی را دارد.
هیگوئین عنوان کرد که با وجود 4 مهاجم تراز اول در رئال مادرید کار او برای حضور در ترکیب اصلی بسیار سخت شده است.
از حالا شما به فکر بازی با والنسیا هستید درست است ؟
این موضوعی است که به خاطر ان سخت کار کرده ایم. در برابر فرانکفورت خوب عمل کردیم و امیدواریم که مقابل والنسیا بهتر بازی کنیم.
در طی تمرینات پیش فصل چه احساسی داشتید ؟
از عملکرد خودم و تیم راضی بودم ما در چهار جام رسمی حضور داریم و سخت تمرین کرده ایم تا بتوانیم هر چهار جام را کسب کنیم.
با وجود مهاجمینی چون نیستلروی و رائول ایا انتظار دارید امسال به شما فرصتی دهند ؟
خوشبختانه تیم ما چهار مهاجم تراز اول دارد که همه ما برای حضور در یک یا دو پست با همدیگر رقابت می کنیم همه ما با هم رقابت سالمی داریم و دوست دارم که بتوانم در این رقابت پیروز شوم و در ترکیب اصلی برای خود جای ثابتی پیدا کنم.
روبینیو در چه وضعیتی قرار دارد ؟
مانند سایر روزها خوب به نظر می رسد و امیدواریم که او بهترین تصمیم را بگیرد و نزد ما بماند .
سوپرکاپ مانند یک مسیر بسته می ماند این جام چقدر برای شما اهمیت دارد ؟
این گونه که شما می گوئید نیست بلکه این جام بسیار مهم است و اولین جام رسمی است که ما در ان شرکت می کنیم و دوست داریم این جام را به خانه ببریم همان طور که دوست داریم قهرمان لالیگا - جام حذفی و اروپا شویم رئال مادرید برای کسب هر چهار جام اماده است.
ایا بازیهای تیم المپیک ارژانتین را با حسرت دنبال می کنید ؟
از اینکه من در المپیک حضور ندارم بسیار متاسفم ولی این طور هم نیست که با حسادت به ان نگاه کنم زیرا تمام بازیکنانی که انجا حضور دارند همه مستحق این جام بودند من در حال حاضر در خدمت رئال مادرید هستم ولی بازیهای تیم کشورم را نیز دنبال می کنم.
فکر می کنید امسال چند گل به ثمر برسانید ؟
هر چه بیشتر باشد قاعدتا بهتر است هر مهاجمی دوست دارد گلهای زیادی بزند فصل گذشته موفق شدم 8 گل بزنم و امیدوارم در این فصل تعداد ان بیشتر شود.
شما تصور می کنید ترکیب فعلی به تقویت احتیاج دارد ؟
به نظر من ترکیب تیم کافی است ولی تصمیمات در این زمینه بر عهده کادر فنی و باشگاه است اگر بازیکن جدیدی گرفته شود از او استقبال می کنیم و اگر خریدی نداشته باشیم باز هم فکر می کنم تیم فعلی به اندازه کافی قدرت دارد.
وکيل هونته لار تکذيب کرد !!
سایت هواداران رئال : پس از آن که کالدرون رئیس رئال مادرید تمایلش را به جذب هونته لار اعلام کرد ووکیل این بازیکن ان را تکذیب کرد .
روزنامه ی مارکا چاپ پنج شنبه نوشت که رئال مادرید به جذب این ستاره ی ۲۵ ساله علاثقمند است و آژاکس پیشنهادی ۲۵ میلیون یورویی برای ستاره اش مطرح کرده است .
اما آرنولد استرویر با تکذیب این اخبار گفت : نه ؛ هیچ چیز در حال حاضر رخ نداده است . شایعات واقعیت ندارند .
هونته لار در فصل گذشته در ۳۳ بازی ۳۴ گل به ثمر رسانده است .
مادريد رو به كريم بنزما انداخت
خوب بعد از مدت ها كه اين كالدرون نتونست رونالدو رو بخره، شوستر گفته كه بابا لااقل اين بنزماي 20 ساله رو برام بيار!
من نميدونم به خدا، آخه اين همه پول درايم، بعد داريم اين دست اون دست ميكنيم! اين بنزما خيلي بازيكن خفن و آينده داريه، من كه ازش خوشم مياد
دروگبا كه چلسي موند، ويا كه ميگه نميام، و ميخواد با والنسيا بمونه، برباتوو هم گويا دلش ميخواد بره منچستر، هانتلر هم كه در كل زياد شوستر ازش خوشش نمياد، گويا مي خواد با آژاكس باشه، ميمونه همين بنزما!
اما بازم چشم آب نميخوره اينم كالدرون بتونه بخره
سردرگمي مديربرنامه هاي روبينيو!
گويا رئال يه پيشنهاد مالي جديد براي روبينيو دارن كه نزديك به پيشنهاد چلسي و درخواست خودش هست!
چلسي دستمزدي معادل 6 ميليون يورو براي وي درنظر گرفته.
مدير برنامه هاي روبينيو اظهار كرد كه امكان دارد موكلش يك فصل ديگه با ناراحتي بازي كنه و تابستان فصل بعد در حالي كه فقط يك فصل ديگر با رئال قرار داد داره و همونطو رك هديگه همطون ميدونيد در چنين شرايطي ميتونه زئال رو ترك كنه، اما با مبلغي خيلي كمتر از الان!
مدير برنامه هاي روبينيو: كالدرون با ما بسيار مؤدب بود، من بهش گفتم كه اونا يه پيشنهاد 32ميليون يورويي از طرف چلسي دارن و روبي خواهان ترك باشگاه هست. اون گفت كه نمي خواد حرفي مبني بر ناراحتي يكي از بازكناي تيمش بشنوه و در نهايت هم اتفاق خاصي نيفتاد!
مدير برنامه هاي روبينيو همچنين اين مطلب را به كالدرون گوشزد كرد كه آنها همان كاري را ميكنند كه منچستر با رونالدو كرد و بلاتر آن را برده داري نوين ناميد!
كالدرون به وي گفت كه حاضر نيست روبينيو رو حتي براي 100 ميليون يورو بفروشه ( زرشك! ) اون اين حرف رو با تاكيد بسياري گفت! من ملاقاتمون رو تموم كردم و با تعدادي از مديران ديگه ي باشگاه هم حرف زدم و درنهايت به اين نتيجه رسيدم كه شايد موكلم بتونه كمي تغيير عقيده بده.
نكته ي قابل توجه اينه كه اگه روبينيو بخواد تابستان ديگه رئال رو ترك كنه، مبلغ خيلي كمتري از الان كه چلسي بهش پيشنهاد كرده ممكن هست بگيره!
درنهايت گويا رئال ميخواهد يك ميليون كمتر، يعني 5 ميليون يورو را به روبينيو بدهد.
وکیل روبینیو : احتمال دارد روبینیو بماند
در حال حاضر یکی از پر سر و صداترین بازیکنان شاغل در اروپا روبینیو ستاره برزیلی باشگاه رئال مادرید است.
هر روز شایعات زیادی پیرامون این بازیکن 24 ساله و به تازگی جنجالی شنیده می شود و حالا وکیل این بازیکن به اتش این شایعات دامن زده است.
بنا به گفته ریبیرو وکیل روبینیو احتمال دارد رئال مادرید قرارداد جدیدی را با موکل وی به امضا برساند.
براساس گفته های این وکیل برزیلی قرارداد جدید می تواند رویای رفتن به چلسی را از سر روبینیو بیرون کند و عاملی برای ماندن وی در مادرید شود.
این وکیل معتقد است روبینیو می تواند فصل اینده را نیز در رئال مادرید بماند و تابستان اینده بدون اینکه احتیاجی به مجوز رئال مادرید داشته باشد به چلسی برود.
روبینیو سال 2005 با قراردادی 5 ساله به رئال مادرید پیوست که تاکنون 3 فصل از ان گذشته است و اگر سال اینده که سال چهارم می شود را پشت سر بگذارد می تواند در تابستان اینده با فسخ قرارداد با رئال مادرید و پرداخت غرامت به طور بازیکن ازاد به استمفورد بریج نقل مکان کند.
اما این در حالیست که وکیل روبینیو قصد دارد راهی را برای مادریدی ها باقی بگذارد و ان هم بستن یک قرارداد جدید است و عنوان کرده است روبینیو حاضر است با حقوق سالیانه 5 میلیون یورو قراردادی جدید و 5 ساله با باشگاه رئال مادرید ببندد این در حالیست که باشگاه چلسی حاضر شده است به روبینیو حقوقی معادل 6 میلیون یورو در سال بپردازد.
واگنر ریبیرو در مصاحبه با روزنامه اس این چنین گفت :
روبینیو در برخی از اوقات خود را پوچ و بی اساس احساس می کند و گمان می کند برای تیمش مهره ای مهم به حساب نمی اید این در حالیست که خود بازیکن از بودن در کنار هم تیمی هایش و بازی کردن زیر نظر شوستر لذت می برد و عاشقانه مادرید را دوست دارد.
این وکیل با تجربه در ادامه گفت :
کالدرون به ما گفته است که حاضر نمی شود روبینیو را حتی با 100 میلیون یورو بفروش برساند و قصد دارد همان طور که منچستری ها برای ماندن رونالدو به اب و اتش زدند او نیز این رفتار را در قبال روبینیو انجام دهد.
هاینزه : روبینیو هیچ وقت نگفته است که به والنسیا نمی ایم
گابریل هاینزه معتقد است که روبینیو هیج وقت عنوان نکرده است که برای انجام دیدار سوپرکاپ به همراه تیم به والنسیا نخواهد امد.
این مدافع ارژانتینی و باتجربه امیدوار است که روبینیو فصل اینده نیز در رئال مادرید و کنار انها توپ بزند.
با وجود شایعات زیاد پیرامون انتقال روبینیو به چلسی ولی هاینزه از همتیمی خود خواسته است که همراه انها بماند و در سومین قهرمانی پیاپی رئال مادرید در لالیگا به تیم کمک کند.
با وجود اینکه برخی رسانه های اسپانیایی فاش کرده اند که رئال مادرید پیشنهاد جدیدی برای روبینیو تدارک دیده است ولی برخی دیگر اذعان می کنند که این بازیکن از اینکه باشگاه مانع انتقال وی به استمفورد بریج شده بسیار ناراحت است.
گابریل هاینزه در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه عنوان کرد :
من فکر نمی کنم که او انچنان که شایعه شده است خیلی ناراحت باشد و گمان نمی کنم به همراه تیم به والنسیا نیاید.
روبینیو پسر باهوش و زیرکی است و مطمئنم که برای انجام بازی سوپرکاپ همراه تیم خواهد بود.
این ارژانتینی در ادامه اظهار کرد که :
دقیق نمی دانم که روبینیو ناراحت است یا خوشحال ولی این را می دانم که از بودن روبینیو در کنار خودم بسیار خوشحال هستم زیرا این برزیلی بازیکن بزرگی است و به ماندنش در تیم امیدوارم.
و در پایان هاینزه گفت :
من خودم نیز عقیده و تفکر مخصوص به خود دارم و سایر افراد نیز همین طور هستند و دوست دارند از عقیده خود دفاع کنند و دوست دارند به چیزی که می خواهند دست یابند و امیدوارم که باشگاه بتواند با روبینیو به توافق برسد.
روبینیو در صورت امتناع کردن از سفر به والنسیا 2 سال از فعالیت منع خواهد شد
امتناع کردن روبینیو از سفر به والنسیا ممکن است باشگاه رئال مادرید را مجبور به فروش این بازیکن کند ولی می تواند برای خود این بازیکن نیز درد و سر ساز شود.
رئال مادرید فردا شب باید برای انجام بازی رفت سوپرکاپ در برابر والنسیا قرار بگیرد ولی روبینیو قصد دارد در این بازی شرکت نکند و به همراه تیم به والنسیا نرود.
روبینیو برای اینکه سران مادرید را مجاب به فروش وی به تیم چلسی کند قصد دارد مزاحمتهایی از این قبیل برای رئال مادرید بوجود اورد.
اخیرا مادریدی ها برای راضی کردن بازیکن خود پیشنهاد جدیدی تقدیم او کرده اند که بر اساس ان حاضر شده اند سالیانه 5 میلیون یورو به روبینیو بپردازند.
به گزارش روزنامه اسپورت چاپ کاتالان این برزیلی پیشنهاد جدید رئال مادرید را رد و از انها درخواست کرده است اجازه دهند او به چلسی بپیوندد.
به گزارش این روزنامه اگر روبینیو حاضر نشود به همراه رئال مادرید به والنسیا سفر کند عواقب سختی در انتظار وی خواهد بود.
در صورت شکایت رئال مادرید از روبینیو نزد فیفا این فدراسیون براساس قانون می تواند وی را از دو سال بازی کردن در میادین مختلف فوتبال منع کند.
ولی این برزیلی راه دیگری نیز برای سفر نکردن به والنسیا دارد و ان هم این است که اعلام کند بمدت 3 شبانه روز است که نخوابیده و از نظر روحی مشکل دارد و در صورت تائید این ادعا از سوی یک روان پزشک این برزیلی می تواند در سوپرکاپ شرکت نکند.
اخرین راه باقی مانده برای هر دو طرف اینست که رئال مادرید در عوض انتقال روبینیو به چلسی دیدیه دروگبا که هنوز قراردادش را با چلسی تمدید نکرده است به خدمت بگیرد.
--------------------------------
جا داره بگم خاک تو سر کالدرون !