ببخشید میگم تو مشهد هزینه سرویس 512 bu نامحدود همون 38 هزار تومانه یا فرق میکنه؟نقل قول:
Printable View
ببخشید میگم تو مشهد هزینه سرویس 512 bu نامحدود همون 38 هزار تومانه یا فرق میکنه؟نقل قول:
اگه قبلا خطت رانژه شده مالیات هم اضافه میشه ۴۱۵۰۰نقل قول:
وگرنه۵۴۰۰ برای رانژه میگیرن
برای نصب هم ۱۰۰۰۰
آره دمت گرمنقل قول:
جالبه طلوع رایانه لقمان نمایندگی فن آوا رو گرفته و در شهر آبادان شرکت اینترنتی پارامیس هم نمایندگی طلوع رایانه لقمان رو گرفته
میترسم اینترنت از شرکت فن آوای خوزستان بگیرم بعد امکانات و سرعت و پینگش مثل پارامیس آبادان آشغال باشه
جالبه سایت و قیمتاش با سایت اصلی فن آوا فرق میکنه و گرون تره واقعا عجیبه!!!
من که گفتم طلوع رایانه از زمین تا آسمون با فن آوا فرق میکنه مثلا فن آوا سرویس 2مگ با 3گیگش شبانه رایگان نداره ولی طلوع رایانه حتی سرویس 2مگ با 1گیگش هم شبانه رایگان داره-نامحدود های طلوع رایانه سرعتشون 2برابر اسمی و سرویس های محدودش سرعتشون اسمیه در صورتی که فن آوا به این شکل نیست-نامحدود های فن آوا بعد از حجم مشخصی سرعتشون کمتر میشه ولی طلوع رایانه سرعتشون بازه هر چقدر که دانلود کردی سرعت پایین نمیاد-طلوع رایانه پهنای باندش هم از مخابرات استان خوزستان میگیره و سرویس های محدودش مثل مخابرات سرعتشون اسمیه-به همین خاطر طلوع رایانه بیشتر نمایندگی مخابراته تا فن آوا(همون اپراتور چهارم مخابراته(پردیس رایان جنوب))
دوستان الان از مخابرات اصفهان نت دارم
بخوام برم رو فن آوا 512 نامحدود BU خوبه ؟ فن آوا کارش درسته نا محدوداش ؟ کسی هست گرفته باشه ؟
برای انتقالش هم باید کاری کرد ؟
پس یعنی با این تفاسیر طلوع رایانه از مخابرات و فن آوا بهتره ؟!نقل قول:
والا من نتی میخوام برای گین که پینگش پایین تر از مخابرات و هر شرکت دیگه باشه و تایم اوتی و پکت لاس هم نداشته باشه و نامحدود داشته باشه
زنگ زدم نمایندگی طلوع رایانه لقمان اهواز بخش فنی گفت اینترنت ما در سرورهای ایرانی پینگش 20 و در سرورهای خارجی 90 هستش خدا کنه راست بگه اگه راست بگه فوق العادست
آیا پینگ در اهواز و آبادان فرق میکنه؟!!
والا من تا حالا ندیدم کسی تو آبادان فن آوا گرفته باشه و از هرکسی هم میپرسم از فن آوای آبادان اطلاعی نداره آیا کم بودن کاربر موثر میتونه باشه در پایین اومدن پینگ و بالا رفتن سرعت دانلود؟!
با سلام دقت کردین با اینترنت مخابرات وقتی با وای فای به نت مخابرات وصل میشی و دانلود هم میکنید و حتی با پی سی خودتم دانلود کنی باز پینگ بالا نمیره دلیلش چیه؟!
آیا فن آوای خوزستان هم همین طوریه؟!
اگه اینطوری باشه فوق العاده محشره
فقط باید بگم جناب قلی زاده حتی ساعت 12 شب هم که با اس ام اس مزاحمشون شدم جوابگو بودن و مشکل من رو حل کردن و الان خطم رانژه شده و روی 6 مگابیت با snr برابر با 18 دسی بل داره کار میکنه و قطعا خطم جوابگوی 8 مگابیت هم خواهد بود که امیدوارم این لطف رو بکنن و مارو 8 مگابیتی کنن.از نظر نویز یک درجه فن آوا از صبانت و آسیاتک بهتر عمل کرده تا الان من با اونا وقتی روی 6 مگ بودم نویزم 16 دسی بل بود.البته در حقیقت با صبانت.چون آسیاتک از اول 10 مگابیتی بودم.فقط چون هنوز آغاز سرویس برام نخورده به اینترنت نمیتونم وصل بشم که ایشالله فردا تماس میگیرم که آغاز سرویس برام بخوره.واسه همین فعلا نمیتونم سرعتم رو تست کنم.فقط اگر تا یک هفته آینده همه چیز بر وفق مراد باشه سرویس 1 مگ یکماهه با شبانه رایگان رو میگیرم تا ببینم سرعت شبانم در چه حد هست.فعلا که این سرویس تست رایگان هست.در نهایت با پیگیری خود آقای قلی زاده مخابرات خطمو رانژه کرد که بسیار ممنونم.
اگه اینطوری باشه عالیهنقل قول:
سرعت نامحدود که تغییری نکرده! سرعت دانلود سرویس 512 64 هست مثل همیشه.نقل قول:
اگر قراره تغییر ایجاد شه به نظر من یا باید سرعت بره بالاتر یا حجمی که داخل پنل به نامحدودها میدید رو کم کنید به همون قیمت قبل این سرویس با اسمی جدید ارائه بدید.
یعنی 2تا 512 نامحدود داشته باشیم کم مصرف و پر مصرف.
سلام
من حدود 30-40 صفحه از تاپیک و خوندم ولی بحث ها کلن خارج از جیزایی بود که برام سوال بود. من خونه قبلیمون مخابرات 2mg نامحدود داشتم که بد نبود .مشکلی که مخابرات
داره لینکای خارجی سرعتش داغونه 50-70 سرورای ایرانی هر چقدر بخوای! بعد سر همین کلن الان که میخوام بگیرم قید نامحدود رو زدم چون همه نامحدودا این داستانا رو دارن و
گفتم میرم تو حجمی پول خوب میدم اینترنت خوب میگیرم!
حالا نحوه ی استفاده ی من چجوریه ؟ کلن من مثل ایرانیا از اینترنت استفاده نمیکنم (جسارت نباشه البته:n01:) . مثلا نامحدود داشتم همه میگفتن
احمد ( البته اسمم احمد نیست.منظورشون احمقه:n02:) بزن دانلود و بترررررررررکن . میگم من فیلم نگا نمیکنم . خوب آرشیو جمع کن بفروش:n29::n29: !! ولی وب گردی
میکنم زیاد و از یوتتوب مستند نگا میکنم اونم تو روز . پس مصرفم زیاده ولی فرقش با اونایی که دانلود میکنن چیه ؟من نمیتونم یه لینکی و بدم
به دانلود منیجر که شب واسم دانلود کنه. ینی کلن دوست دارم همون موقع بزنم پلی شه نگا کنم و تموم . پس شبانه رو بیخیال.
حالا من فک میکردم مخابرات چون نامحدود بود لینک خارجیاش کم سرعت بود و تو سرویس حجمی چون میخوان تو هی پول بدی حجم بخری پس
خوب سرعت میدن!!! ( زهی خیال باطل)دیدم نه مخابرات10 مگ ام که حچمیه و پول میدی برا هر گیگی که استفاده میکنی همون آش و کاسه است.
حالا سوالم اینه الان من 60 گیگ حجم بخرم و اینترنت 4مگ بگیرم مثلا. این داستانا که میگین رو 6 مگ میبندن ولی بعد میاد رو سرعت اسمی و فلان ( سرعت 4 مگ کافیه برام چون
میشه باهاش اچ دی نگا کرد) واسه من صدق نمیکنه دیگه ؟ ینی شما تا آخر ماه حجمی که خریدین رو با همون سرعت که گرفتین ( بیشتر
که بهتر) دانلود میکنین ؟ و اینکه شما حدود مصرفتون چند گیگه در ماه ؟ ( به نظرم 60گیگ هم کم باشه با این اوضاع)
مرسی از توجهتون .ببخشید اگه نامرتب شدمهماش رو بزرگ نوشتم که اگه کسی حال نداره همش رو بخونه با همین درشتا منظور و بفهمه.
به به شما از اون مشتریهایی هستی که isp ها خودشونو واسشون میکشن:n02:.مخابرات خیلی ابله بوده که شما رو از دست داده.جایی مثل صبانت که کلا شبانه رو تعطیل کرده شما رو روی چششون میزارن:n02:.کلا isp ها با همچین مشتری حال میکنن که هی حجم بخره و بیخیال شبانه بشه.من فکر کنم فن آوا حال اسیدی بهت بده.یک سرویس تست رایگان ازشون بگیر و تستن کن.شما واسه همه isp ها یک گل به تمام معنا هستی:n02:نقل قول:
چوبکاری میفرمایین :n02: این ای اس پی ا که ما داریم خرشون از پل بگذره قرارداد یه ساله ببندن پول و بگیرن رییس جمهورم ادم حساب نمیکنن :n09: بخدا از ناراحتی اعصاب ! به این رسیدم که حجمی بگیرم تلفات میدم وقتی اینترنت سرعتش پایینه ( نمونش پرت کردن تبلت :n29:). تست رایگان قضیش چیه ؟ معمولا پشت هر رایگانی یه بهونه کمین کرده برا چاپیدن . تو سایتشنقل قول:
زده طرح ویژه برای تهران و کرج. ما منطقه نوبنیادیم احتمالن ینی مسلما شامل باید بشه. یکیشو نوشته بود که یه ماهه سرعت 6مگ 20 گیگ! حجم 20 تومن. هزینه ی نصب
مجانی. خیلی خوبه این . یکی ام که نوشته سه ماهه سه گیگ رایگان(احتمالا هزینه نصب میگیره 15 تومن ) . همین منظوره از تست؟
راستی نگفتین چقدر حجم مصرف میکنید در ماه . من140-150 حساب کردم برا هر ماه. میفته 60 گیگ تقریبا. ولی فک میکنم بیشتر بشه مصرف ممنون از توجهت
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.نقل قول:
وظیفه پشتیبانی همینه که هر ساعت شبانه روز مشکل کاربرشو برطرف کنه، امیدوارم بتونیم سرویس مناسبی ارائه بدیم.
سرعت شما با توجه به سرویس برنزی مناسبه، مخاطب بنده بیشتر دوستانی بودند که مشکل افت سرعت روی سرویس های محدود داشتند و Burst اعمال نمی شد.نقل قول:
برای سرویس های نا محدود حجم اختصاص داده شده صرفا بابت محاسبه اکانتینگه و محدودیتی ایجاد نمی کنه.
در حال حاضر از ۲۵۶ کیلو بیت تا ۴ مگابیت سرویس نامحدود داریم.
سلام به شمانقل قول:
به نظر من، شما به دوستان تو صفحات مختلف در خصوص سرعت شرکت های مختلف در منطقه مخابراتیتون بپرسید. من اطلاع ندارم منزلتون کدوم منطقس تا بهتون کمک کنم.
ضمن اینکه شما اگر بخواید از Youtube استفاده کنید باید از ارتباط VPN استفاده کنید، و سرعت سرویس شما باز به اون سروری که شما به اون وصل میشید مربوط میشه.
اقا بنده تهرانم الان اومدم تمدید کنم زده 118 تومن باید بدی :-| 2MB BU نامحدود
نقل قول:اقا بنده تهرانم الان اومدم تمدید کنم زده 118 تومن باید بدی :-| 2MB BU نامحدود
سلام. یک سرویس ویژه قرمز رنگ : 200 گیگ یک ساله توی سایت هست و موقع ثبت نام آنلاین وجود نداره توی لیست (تهران) . این سرویس حذف شده یا سایت مورد داره ؟
متاسفانه در خصوص سروی های تهران نمی تونم راهنمایی بدم، ممنون میشم لطفا با دفتر فن آوا در تهران تماس بگیرید.نقل قول:
سلامنقل قول:
لطفاْ با دفتر تهران تماس بگیرید.
اگه اس ام اس هم هس خب به ما هم بگین:n02:نقل قول:
دوستان امروز بالاخره خطم وصل شد و روی 6 مگ استیبل شدم که امیدوارم بشه 8 مگ هم روش بست.احساس میکنم سرعت باز شدن صفحاتم کمی بهتر از آسیاتک هست.سه بار در اسپید تست تست گرفتم که بهترین نتیجشو میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بدترین نتیجه دانلودم 4.9 مگابیت بود و پینگ هم 60 .این سه بار با سه سرور مختلف بود.آپلود هم در هر سه دفعه همین 0/52 مگابیت بود.
سرعت دانلودم هم از سرور داخلی و خارجی حدود 11 صبح بین 680 تا 700 کیلوبایت بود.تا اینجا خدا رو شکر نسبتا راضی هستم.تا سرویس شبانه بخرم ببینم اون سرعتش چطوری از آب درمیاد.
خب پس چیزی عوض نشده! فقط گرون شده.نقل قول:
من نمیدونم چرا هر چی تغییر و تحوله و گرانی سر سرویس های نامحدود هست! اون از مخابرات اونم از بقیه و در آخر فن آوا که باز اوضاعش بهتره.
ولی در کل همشون ناحقه. سرویس نا محدود که فقط واسه دانلود نیست ملت میخوان در طول روز راحت وبگردی کنند. ولی خب تصور براین شده همه ماهی 100گیگ دانلود میکنن! :n29:
پنج روز گذشت چراغ adsl من همچنان خاموش.
چقدر طول میکشه رانژه بشه خط.
مرکز فرشچی
و دانلود رایگان در ساعات رایگان دیشب من... :n04::n04::n04::n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی آمارش درسته؟ همین قدر دانلود کردی :n02:نقل قول:
سرویست چیه سرعت دانلود شبا چنده مگه؟
حداکثر سه روزنقل قول:
ولی بخاطر ثبت نام طرح تست رایگان و تعداد زیاد
مثل اینکه طولانی شده رانژه
شما باید خودت زنگ بزنی و از خانم ناصری بپرسی
خودت باید پیگیر باشی
مورد بوده نزدیک دو هفته بعد نمایشگاه خط وصل نشده
وقتی زنگ زده شده گفتن هنوز رانژه نشده
البته اگه انتقادی هم میکنیم انتقاد سازندس
و قصد تخریب یا عقده گشایی نداریم
۸ تا ۵ وقت اداریشون هس
متاسفانه علت افزایش قیمت رو قبلا عرض کردم.نقل قول:
متاسفانه مرکز فرشچی رانژه ها رو انجام ندادند و ما هم نامه زدیم به سازمان تنظیم مقررات و در حال پیگیریه.نقل قول:
جان عزیزت اینجا رو مثل تاپیک صبانت نکن،بذارید زندگیمون رو بکنیم،با تشکر:n16:نقل قول:
سلام. من مشهدم. اگه بخوام یک ماه ازمایشی از فن اوا بگیرم . دانلود شبانه هم داشته باشه کدوم طرحشو بگیرم؟
کسی نبود ؟نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه در طرح آزمایشی دانلود شبانه ای وجود نداره مگر از طرحهای یکماهه پولی که دانلود شبانه داشته باشند استفاده کنی.من هم به همین خیال طرح آزمایشی گرفتم اما دیدم ای داد در این طرح دانلود شبانه وجود ندارد:n02:.الان هم چون تا 10 روز دیگه قرار است به منزل جدید نقل مکان کنیم گذاشتم تا این نقل مکان انجام بشه بعد ببینم روی خط جدیدم باز چه سرویسی میتونم بگیرم که اونجا یکی از طرحهای یکماهه دارای دانلود شبانه رو بردارم.نقل قول:
آره مطمئنم! کلی فایل نصبی مربوط به برنامه های اتوکد و تکلا و آرشیتکت پریمیر و ولفرام آلفا و سیمولا داشتم واسه دانلود که همه رو گرفته! الآن فقط فیلما مونده که همش هم خطا داده که اونم مشکل از سروریه که دانلود میکنم! احتمالا اگر فیلما رو هم میگرفت شاید تا بالای 11 گیگ هم میرفت! :n04:نقل قول:
نمیدونم چی شده ولی پریشب هم از ساعت 2:40 دانلود زدم 5.5 گیگ گرفتم...! :n13:
سرویس 1 مگ 6 گیگ حجم با شبانه رایگان! داون استریمم هم 8 مگ هست
همون شبی که 5.5 گیگ گرفت سرعت 300 به بالا بود، ولی دیشب اتوماتیک شروع شده و من خواب بودم نمیدونم چند بوده سرعت
یکی از همشهریات گرفته اینجا هم بعضی مواقع پست میدهنقل قول:
زنگ بزن نماینده فن آوا شهرتون
مشهد خوبه نامحدود بدون منصفانه
تو ایران فقط مخابرات تهران یا اگه شهری دیگه که نا محدود بده و فن آوا اینجوریه
برنزی ۱ به ۸ و سرعت اسمی
جزو یکی از خوش شانس ترین کاربران اینترنت هستی که ظاهرا مرکز مخابراتیت خیلی با فن آوا جور در اومده و داره بهت حال میده شدید.شما احتمالا جزو استثنائها هستی و خودت رو با بقیه مقایسه نکن و حالشو ببر.اصلا همینکه واست روی 8 مگ بستن کلی بهت حال دادن و احتمالا واسه همون هم سرعت شبانت رفته بالاتر.در هر صورت حالشو ببر و جای ما هم دانلود کن:n02:نقل قول:
به توصیه یکی از کاربرا اینجا بهتره صف دانلودت بیشتر باشهنقل قول:
یعنی به ترتیب اولویت تو صف بذار
که نهایت استفاده رو ببری
یکی از کاربرا هم نگرانه شما با این آمار دانلود باعث بشی فن آوا مثل صبا بشه:n02: