خیلی قوی ولی متاسفانه رزولوشن خوبی نداره:13:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/210756585/chessmaster_240x320.jar.html
Printable View
خیلی قوی ولی متاسفانه رزولوشن خوبی نداره:13:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/210756585/chessmaster_240x320.jar.html
ببین دوست من Gps دستگاهی هست که بوسیله اون میتونید با ماهواره کانکت بشید و در صورتی که روی دستگاهتون نقشه شهر یا کشورتون موجود باشه مکانتون رو روی نقشه بهتون نشون میده ....نقل قول:
حالا چند مدل از گوشیهای جدید هم هستند که از این فناوری استفاده میکنن ... مثل : N95 , N85 , N78 , I8510 وغیره ....
متاسفانه چون کشور ما از سوی این کمپانیها مثل نوکیا , سامسونگ و ... مورد تحریم قرار داره برای همین نقشه ای خوبی برای استفاده نداریم .... برای همین از 2 تا برنامه Gps به اسمهای گارمین و اسمارت کام استفاده میشه و نقشه های تهران و سایر شهرستانها رو داره و باید از این 2تا استفاده کرد ....
که برای اطلاعات بیشتر و همچنین دانلود و نصب برنامه میتونید به تاپیکهای این 2 برنامه در همین انجمن تشریف ببرید ..
ضمناً Gps هم مثل بلوتوث یک قابلیت برای گوشی هست که استفاده از اون در هیچ کجای جهان هزینه ای نداره ..
ممنون بابت اطلاعاتی که در اختیار من قرار دادید. بسیار مفید بود.نقل قول:
دیگه ساعات پایانی سال 87 رو سپری می کنیم.
از همین الان سال نو رو به همه بچه های این کلوپ تبریک میگم و امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشید.
کوروش
دیگه داریم ساعات پایانی سال 1387 رو سپری می کنیم.
من از همین حالا سال نو رو به همه بچه های کلوپ N95 و همه p30world ی ها تبریک میگم و امیدوارم که سال خوب و خوشی داشته باشید.
کوروش
سلام. یه جون مردی میشه یه چندتا تم خیلی خیلی خیلی خوشکل از عید نوروز بزاره؟!!!!!!!!!!
لطفاً مذهبی نباشه، بلکه کاملاً آریایی باشه.
:11: سال نو به همه n95 دارها مبارک :11:
:10:سال خوب و پر باری داشته باشید :10:
به نظرم سر سفره عید قرآن می زارن و میخونند نه بقایای آریایی ها رو :27:نقل قول:
توی موبایلستان بود فکر کنم
100%! من گفتم مذهبی نباشه. چون من نوروز یه چیز کاملاً باستانی و آریایی می دونم. اما به هیچ وجه من مخالف قرآن نیستم.:11:نقل قول:
راستی یه بازی شطرنج توی موبایلستان بود : ZingMagic Limited Chess Pro II v3.00.03 OPDA
خیلی خوب بود گرافیک عالی ... برید بگیرید
اینم آدرسش :
[HTML]http://mobilestan.net/showthread.php?t=62943[/HTML]
نقل قول:
با حفظ منبع میلاد از بچه های موبایلستان
کد:http://upload.--------.com/1/1206103125.rar
بچه ها سلام
آپدیت جدید n95 اومد
ورژن 31.0.0.17
دوست من شما حالت خوبه ...؟؟؟؟ این فریمور خیلی وقته عرضه شده !!!!!!
سلام دوستان یه مشکل اوردم بعد این همه مدت
گوشی رو خاموش کردم و رمش رو در اوردم نشون دوستم بدم که 8 گیگ و کلاس 3 هست ... بعد که گذاشتم توش وقتی میرم گالری توی قسمت image & video خالی خالی هست ... با اینکه مموری پره ! و با فایل منیجر هم همه باز میشن !
خاموش و اینا هم کردم نشد !
چی شده ؟
نگید فرمت یا مستر ریست اصلا حالشو ندارم این روزای عیدی !
مموریت مارکش چیه؟
یه بار تموم اطلاعات گوشیت (شامل فولدرهای هیدن و سیستمی) را کپی کن رو کامپیوتر و مموریت را فرمت کن و دوباره بریز رو مموری.
sandisk ... نمی دونم چرا هر چند ماهی وقتی بعضی اوقات از این کارا می کنم اینطوری میشه ... سرعت عالی و اصلا هنگ نمی کرد اما اینطوری ! امشب خالی اش کردم و بعد فرمت !
دوربین و تناس هنگ می کرد ... کند بود و.. !
3 ساعت وقتم رو گرفت ! تا خالی بشه با گوشی چون رم ریدر نمی خوندش !
ngage ها هم پرید ... حیف !
یکی از دوستام n78 داره می خواستم بدونم n78 شتابسنج داره؟
اولا" باید در کلوپ ان78 می پرسیدید :نقل قول:
درضمن ان78 شتابـسـنـج نداره .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232756&page=128
سلام بر همه دوستان، سال نو مبارک! :11:
من این برنامه Task Manager رو نصب کردم رو گوشی، برنامه واقعاً جالبیه! اطلاعات حافظه ها
مقدار رم و... و خیلی چیزای جالبه دیگه! و اینکه میشه برنامه های باز رو خیلی راحت باهاش
بست... فقط یه چیزی.......... تو قسمت System Information مقدار CPU دستگاه رو 206 MHz
نشون میده!!! مگر نه اینکه CPU این گوشی Dual Arm 11 332 MHz هستش؟؟ برنامه مشکل داره
یا CPU گوشی من کمه؟؟:13:
از دوستان اگه کسی این برنامه رو رو گوشیشون دارن، یه تستی بزنن و نتیجه رو به من هم بگن تا
ببینیم که آیا مشکل از نرم افزاره که اشتباه نشون میده یا نه؟ آخه این نرم افزار خیلی هم آپدیت
میشد!! تقریباً روزی دو بار ورژن جدیدش رو بچه ها میزاشتن!!! :31: بعید نیست مشکل از نرم
افزار باشه! به هر حال منتظر یاری سبز دوستان هستم:40:
اون برنامه ها خوب نمیتونن CPU رو شناسایی کنند.
شما از برنامه PhoNetInfo استفاده کنید می بینین که CPU رو 332 میشناسه.
یه کمی بگردین پیداش میکنین.
سلام آقا من تازگی یه n95 گرفتم ولی سرعتش خیلی پایینه ! و وقتی باهاش سریع کار میکنم گیر میکنه !
در ضمن هنگامی که تو گالری میرم عکس های گرفته شده رو یک دفعه پاک میکنه!!!!
لطفاگ جون هرکی دوست دارید کمک کنید ممنون:41::18:
سلام بچه ها
آقا برنامه ایی ، پچی مچی گچی چیزی هست که بشه تاریخ گوشی رو به هجری شمسی نشون بده
گوشیم n95 معمولی هست
سلام
جديدا رفتم علا الدين يه قاب واسه كوشيم گرفتم.مهندس بازيم گل كرد گفتم خودم عوضش كنم.قسمت پايين گوشي يه دونه كيت آنتن مانند سبز چسبيده بود به قاب خودگوشي ,كندمش بعدچسبوندمش به قاب جديد (البته با چسب قطره اي به صورت كج و خل).حالا gps م درست و حسابي كار نمي كنه به زور يكي دوتا ماهواره پيدا ميكنه اونم تا گوشي رو ميگيرم دستم ميپپره.يعني اون آنتنه gpsش بوده؟
حالا نميدونم تو بازار هست كه بخري ؟
لطفا اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه
با تشكر....
hاحتمالا با فلش يا مستر ريست يا فرمت حل ميشه اگه سخت افزاري نباشه.سرعت گوشي هم به ورژن گوشي خيلي ربط دارهنقل قول:
اگه طرف پایین سمت راست گوشی بوده , بله اونجا آنتن Gps گوشی هست ....نقل قول:
سلام بچه ها!
من تازگیا به شدت تو فکر افتادم قاب گوشیمو عوض کنم مشکی بهش بندازم.اگه قاب High Copy مشکی بگیرم بدم واسم بندازن ممکنه مشکلی پیش بیاد یا امنه؟
سلام
n95 یکی از فامیلام وقتی از شارژ گوشی کم میشه اکثراً موقع فیلم برداری یا بازی و بعضی برنامه های سنگین گوشی ریست میشه. البته وقتی شارژ کامله ریست میشه اما خیلی خیلی کم.
میخواستم بدونم یعنی مشکل از باتری یا . . .
آقا من گوشی رو 4 بار فرمت کردم و یک بار هم با برنامه Nokia Updater آپدیت کردمش ولی سرعت گوشی بهتر شد و دیگه کم تر قفل میکنهنقل قول:
ولی هنوز مشکل گالری رو داره!!!!:41::41::41::18:
کمک کنید!!!
اگه بخواي بخري هست؟نقل قول:
آقا یکی به من کمک کنه!!!
نقل قول:
نه به هیچ عنوان بهت پیشنهاد نمیکنم !!!! اشتباه ما رو تکرار نکنه
دلائلش چندین بار گفته شده...
1)از بین رفتن کارکرد دکمه های ولم(زوم) با فشار زیاد و به زور نوک خودکار کار خواهد کرد
2)بعد از سه چهار با زدن دکمه گالری کار خواهد کرد
3)خراب شدن دوربین جلو بعد از یه مدتی...
4)شنیدن صدای خش خش در بلند کوچک
5)خراب شدن دکمه های شماره گیر
6)صد درصد کم کار شدن یکی از دکمه های دی پد(احتمالا دکمه سبز یا قرمز)
7)و مهمترین دلیل احتمال 70 % خراب بسته شدن یکی از پیچهای اورجینال پشت اسلاید
8)زشت شدن گوشی(نظر شخصی)
9)
....
امید وارم هیچ کسی این کار رو نکنه
راه حل صحیح خرید یه کیف خوبه
برای منم یه همچین مشکلی پیش اومده، درست همینجایی که گفتی ضربه خورده و فقط 2تا ماهواره کار میکنه. همه کار کردم درست نشد. هر کاری کردی منم در جریان قرار بده. الان 7 ماه گوشیم اینجوری شده.:41:نقل قول:
بچه ها اینو یه امتحانی بکنید ببینید جواب میده یا نه؟ برای استفاده از اینفرارد بجای کنترل
بعضی دستگاه هاست :
[HTML]http://www.4shared.com/get/29568550/e7c2ba89/ir_remote_control_n95_firmado.html[/HTML]
راستی دوستان، روی این گوشی نمی تونیم Quick Office کامل با قابلیت ویرایش رو نصب کنیم؟
من هم قاب عوض کردم اینطوری شد اصلا وصل نمی شد ! یکبار دیگر دستکاری اش کردم خوب شد.... البته یک فلت کوچیکه که با چسب چسبیده ... احتمالا همون آنتن اش هست :20:نقل قول:
اگه بتونی جای همون Gps گوشیت یه سیم مسی لحیم کنی و دورتادور گوشیت امتداد بدی قدرت گیرندگی Gps گوشیت خیلی بالا میره طوریکه در عرض 10 ثانیه کانکت میشه
كاملا تاييد ميشه.قاب فابريك گوشي هر چقدر هم كه داغون باشه سگش شرف داره به قاي معمولي .اگه قاب فابريك هم سالمه كه بهترين راه سالم نگه داشتنشه ....نقل قول:
تونستن كه ميتونم.ولي ميترسم مشكلي مثل اتصالي پيش بياد.نقل قول:
قطر سيم حدودا چقر باشه؟
راستي من شنيده بودم ماله خودش آلياژه مخصوصه ......