البته من منظورم فریم ویر اصلی بود !
البته من منظورم فریم ویر اصلی بود !
بچه ها شما میدونین قیمت Gps برای Psp چنده؟
و اینکه کجا میشه خرید (بهمون نمیندازن)؟
چون من فردا- پس فردا میخوام برم بخرم البته تو تجریش قیمت گرفتم فروشنده خودش نداشت ولی میگفت 65 میاره حالا اگه شما قیمت بهتری دارن بذارین تا کلاهه سرمون نره
ممنون
این سایت دو تا دیگه update داره به غیر از frameware اونا چیا هستن؟نقل قول:
يكيش آنبريكر جهت درست كردن PSP هاي بريك شده - اون يكي هم برنامه تايم ماشينه كه اجازه نصب چند فريم ور با هم رو مي ده و البته فريم ها از رو مموري اجرا مي شن ...نقل قول:
دوستان این فیلم زیر را ببینیدوطرف دسته wii را با WLAN وصل کرده به psp داره درایور بازی میکنه.:18:
به نظر شما چه شکلی میشه همچین کاری کرد؟!؟!؟!
کد:http://technabob.com/blog/2007/09/02/wii-mote-controls-sony-psp
علي جان ولي اونقدر سريع تير ميزنه كه اصلا فرصت نميشه برم چپ . سريع جونم تموم ميشه .نقل قول:
الان از توپخونه مي آم Psp اسليم 250 تومن !!!!!!!! Psp فت 215 تومن ! اين قيمت ها معلوم نيست از كجا مي آد !
احتمالا يه برنامه نوشتن باهاش اينكارو مي كنن !نقل قول:
دوستان این فیلم زیر را ببینیدوطرف دسته wii را با WLAN وصل کرده به psp داره درایور بازی میکنه.
به نظر شما چه شکلی میشه همچین کاری کرد؟!؟!؟!
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييييي:18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18:نقل قول:
چه قدر گرون شده شما قيمت چندتا مغازه رو گرفتي يا يك مغازه
دوست من 5 روز پيش يه فت با مخلفات اضافي گرفت رو هم 253000 تومن
نقل قول:
تا اونجایی که یادمه همینطوری کشتمش سرعت عمل میخواد!
فریم ویر 4 عرضه شد!!!
[HTML]http://du01.psp.update.playstation.org/update/psp/image/us/2008_0618_bf8d5081adc08457debe062270646c45/EBOOT.PBP[/HTML]
خبر بهتر این که crytec داره برای توسعه بازی ها روی psp کار میکنه و ممکنه موتور بازی برای psp تهیه کنه:26::26::33:
فريم چهار اصلي رو يه وقت نصب نكنيد كپي خورتون مي پره ها........
Ghost Recon همه مغازه ها تو همين مايه ها بود گرون ترين اسليم رو گفت 265 فتم گفت ندارم !
خب مثل اینکه خبر ها خیلی زود منتشر میشه من اومده بودم که عرضه این نسخه رو بگم ولی بقیه از من زودتر گفتن ولی از خصوصیات این فریم ویر میشه به بهینه شدن پخش فیلم (مثلا فیلم رو با سرعت 1.5x ببینیم) اشاره کرد و همینطور جست و جوی مستقیم گوگا که نیازی نیست که تو سایت بری. البته فقط در همین حد دربارش میدونم و اگه چیز جدیدی پیدا کردم که بقیه نذاشته بودن براتون میذارم
معمولا هر وقت سونی فریمور میداد چقدر طول میکشید تا dark-alex آن را هک کنه و برای دانلود قرار بده؟
بچه ها میدونم که سوالم خیلی تکراریه ولی اگه میشه جوابم رو بدین
من فردا به احتمال 98% برم توپخونه خواهشا آدرس مکانی که psp و لوازمش رو میفروشن رو بهم بگین ( از مترو که پیاده شدیم کجا بریم) چون من میخوام یا یه gps (البته مخصوص این دستگاه) و یا یک باتری با آمپر بالا بخرم حالا اگه میشه آدرس رو بصورت دقیق بهم بدین
از خروجيي كه روبروي مغازه ها در مياد برو بيرون . برو پاساژ مطيعي . فروشگاه گلچين .نقل قول:
اونجا رو تونستم رد كنم ولي چند مرحله بعد گير كردم دوباره . آخه اينكه نشد بازي اونقدر سخته نميشه دو تا مرحله رد كرد .نقل قول:
نمي شه دقيق گفت بستگي به حس حالش داره !نقل قول:
معمولا هر وقت سونی فریمور میداد چقدر طول میکشید تا dark-alex آن را هک کنه و برای دانلود قرار بده؟
تو ايستگاه مترو كه از مترو پياده شدي تبلو هارو نگاه كن بعد كه از پله برقي ها بالا اومدي و از قسمتي كه بليت ميدي رد شدي برو تا تابلوي ميدان امام خميني رو ببيني دو تا تابلو و دوتا خروجي هست از خروجي سمت چپ كه بري وقتي بياي بيرون بغلت همه از اين چيزا ميفروشن( همون توپخونه است)نقل قول:
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم:
1_میشه با psp شبکه های تلوزیون رو گرفت ؟
2_میشه به اینترنت وصل شد؟ بدون کابل و در همه جا؟ آیا هزینه هم داره؟
3_میشه شبکه های ماهواره رو گرفت؟ ( یکم زیاد توضیح بدین،با چه وسیله ای؟ چه جوری؟)
در کل یکم در باره ی امکاناتش توضیح بدین
شما یی که psp دارین از اون چه استفاده هایی میکنین ؟ چه قدر به دردتون میخوره؟
1- نه ،البته يه وسيله اي براش اومده مي گن باهاش تلوزيون هم مي گيره ولي ظاهرا فقط تو ژاپن جواب مي ده !نقل قول:
سلام دوستان
یه سری سوال داشتم:
1_میشه با psp شبکه های تلوزیون رو گرفت ؟
2_میشه به اینترنت وصل شد؟ بدون کابل و در همه جا؟ آیا هزینه هم داره؟
3_میشه شبکه های ماهواره رو گرفت؟ ( یکم زیاد توضیح بدین،با چه وسیله ای؟ چه جوری؟)
در کل یکم در باره ی امکاناتش توضیح بدین
شما یی که psp دارین از اون چه استفاده هایی میکنین ؟ چه قدر به دردتون میخوره؟
2- اينترنت واي فاي داره هر جا اكسس پوينت باشه مي گيره ! البته اكسس پوينت بايد نزديك باشه ... حالا بعضي جا ها رايگانه اينترنتش مثل مجتمع پايتخت بعضي جا پوليه !
3- نه ! چون شما همين جوري تو خونتو مي خواي ماهواره بگيري بايد يه ديش بذاري بالا پشت بوم تازه يه ميلي مترم جا به جا بشه تنظيمش بهم مي خوره بعد چجوري انتظار داري يه وسيله دستي بتونه ماهواره بگيره !
هر كي واسه يه كار خاصي استفاده مي كنه يكي بيشتر بازي مي كنه يكي بيشتر واسه موزيك مي خواد يكي مي خواد فيلم ببينه باهاش !
سلام بچه ها.امروز رفتم جمهوری PSP Piano Black بگیرم یه جا گفت 238 تومن اصل یه جا گفت 240 تومن چینی و 300 تومن ژاپنی با رم 2GB.حالا موندم کدومشو بگیرم و کدومش اصلیه و کدومش تقلبی؟
سلام.
خلاصه کار ما هم گیر این تاپیک افتاد. قراره بریم psp بخریم. البته از ما که گذشت! واسه داداش کوچیکه!
ولی چند تا سوال بدجوری اذیتم میکنه.
اول اینکه slim یا fat؟ اصلا نیازی هست که روی این فاکتور پافشاری کنیم یا نه؟ یعنی میخوام بدونم در مجموع تو بازی کردن چقدر تاثیر داره؟
دوم اینکه psp ها با چه فریم ویری عرضه میشن؟ و با توجه به اینکه میدونم این فروشنده ی محترم خودش هیچ سررشته ای از psp نداره و بنده خدا فقط قصدش فروشه خودم موقع خرید باید رو چه چیزایی بیشتر تمرکز کنم و به اصطلاح چه مشخصه هایی باید psp مورد نظر داشته باشه.
مطلب آخر اینکه بعد از خرید psp تنها کاری که باید انجام دادن ریختن بازی تو مموری و اجراشون هست یا باید کارای دیگه ای هم برای راه اندازی دستگاه انجام بدم؟
عجالتا عجله ای پاسخ بدید!
ممنون و منتظر...
يه آرس دقيق بده كجاي جهوري رفتينقل قول:
تكرار ميكنم دقيق دقيقققق
شیشه اش شکست . چکار کنم ؟
هر بازی اش قیمتش چقذره ؟؟؟
بابا این بازی که خیلی راحته!! ببینم کسی به غیر من این جا final fantasy:crisis core رو تموم کرده ؟ یه سوال دارم که البته 99 % جوابو میدونم ولی شاید یه راهی باشه که کسی بلد باشهنقل قول:
ژاپنی slim نداریم خواسته بکنه تو پاچت!! همون چینی بگیر اصلا دیگه psp ژاپنی تولید نمیشه...!نقل قول:
جدیدا تنها فایده ای که psp برا من داره همینه!نقل قول:
اول اینکه fat یا slim یه چیز تقریبا سلیقه ای هست و اگه میخوای از امکانات دستگاه کامل استفاده کنی slim بگیر.نقل قول:
الان جدید ترین فیرمور کپی خور شده 3.95 هست که چندان توصیه نمیشه و بهترین گزینه firmware 3.90-3 هست که توسط m33 هک شده پس خیالتون راحت که این فیرمور مشکل خاصی نداره.
بعد از خرید هم اگه کپی خور نباشه باید بدی فروشنده برات کپی خورش کنه و بعد بازی ها رو (پس از فرمت مموری) تو فولدر iso بریزی.
فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم
موفق باشید
------------------------------------------------
راستی از جوابی که بهم دادین هم ممنونم ولی حتی تو یه مغازه هم gps پیدا نمیشد. و فقط یه مغازه داشت که فروشنده میگفت با سیستم ایران سازگاری نداره (غیر ممکن چون اطلا به منطقه مربوط نیست) و از سر و روی دستگاه هم میخورد تقلبی باشهو قیمتش هم 85 میگفت.(علامت ماهواره و اسم gps روش نبود)
بگذریم یه مغازه تو تجریش گفته میتونه برام بیاره اونم 65 تا 70.
ولی بازم از اینکه جوابم رو دادین ممنونم
دوست عزيز دستگاه gps داره ولي نقشه هاي ايران توش نداره Gps بايد نقشه منطقه اي كه توش هستي داشته باشه اگه نداشته بشه فقط منطقتو تو دنيا به صورت كلي نشون مي ده و اصولا چيزي كه تو ايران زياد خريدار نداشته باشه مغازه دار ها نمي آرن يا خيلي كمتر مي آرن واسه همين به راحتي پيدا نمي شه ! حالا GPS مي خواي چيكار !؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. عجله ای شد ولی رفتم خریدم. فرم ویرش 3.80 هست. اسلیم. 255 تومن. 30 تومن هم رم 4 گیگ خریدم. با یه کیف که 8 تومن قیمتش بود.سه تا dvd هم همینجوری برداشتم.نقل قول:
یه سوال نیازی هست فرم ویرش آپدیت بشه یا همین کفایت میکنه؟ چون خودم باهاش کار نمیکنم برادر کوچیکم هم فقط بازی میکنه. فعلا که هرچی بازی ریختم جواب میده.
سلام
مثل اینکه فایل های اصلی فیرم ویر ۴.۰۰ قفلش شکسته شده.
حالا بالاخره یا M33 یا Gen بزودی ۴.۰۰ Cfw ردیف میشه.
اعتیاد به فنارینقل قول:
دوست عزيز دستگاه gps داره ولي نقشه هاي ايران توش نداره Gps بايد نقشه منطقه اي كه توش هستي داشته باشه اگه نداشته بشه فقط منطقتو تو دنيا به صورت كلي نشون مي ده و اصولا چيزي كه تو ايران زياد خريدار نداشته باشه مغازه دار ها نمي آرن يا خيلي كمتر مي آرن واسه همين به راحتي پيدا نمي شه ! حالا GPS مي خواي چيكار !؟!
:20:میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
بعيد مي دونم !نقل قول:
میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
سلام به همه دوستان عزیز!اول از شما به خاطر گفتگوها و اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک قرار دادید ممنونم!من هم از این اطلاعات استفاده کردم و امروز از توپخونه یه psp slim خریدم که خود دستگاه 240 تومن شد (البته با کلی چونه زدن!)الان هم چند تا سوال دارم که ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید:1- از نظر امنیتی بهتره psp رو با usb cable به کامپیوتر وصل کنم یا مموریش رو تو ram reader بذارم؟2- ویروس های کامپیوتری به psp هم منتقل میشن؟ 3- آنتی ویروس روی psp نصب میشه؟ اگه اینطوره از کجا میشه گیر آورد؟
فرقی نمیکنه رو چه حالتی به کامپیوتر وصل کنی فقط مواضب باش اگه رو حالت flash0 تنظیمه هیچ فایل اضافی تو psp نره که دیگه بالا نمیاد و باید از طریق recovery boot اون فایلو پاک کنی و همیشه یه نسخه پشتیبان از flash 0 داشته باش که بعضی وقتا لازم میشه بخصوص اگه اهل دستکاری کردن لوازمی (مثل من).آنتی ویروس هم داره و اونو میتونی از لینک زیر دانلود کنی ولی اگه ویروسی باشه آنتی ویروس کامپیوتر اونو میشناسهنقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز!اول از شما به خاطر گفتگوها و اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک قرار دادید ممنونم!من هم از این اطلاعات استفاده کردم و امروز از توپخونه یه psp slim خریدم که خود دستگاه 240 تومن شد (البته با کلی چونه زدن!)الان هم چند تا سوال دارم که ممنون میشم لطف کنید و جواب بدید:1- از نظر امنیتی بهتره psp رو با usb cable به کامپیوتر وصل کنم یا مموریش رو تو ram reader بذارم؟2- ویروس های کامپیوتری به psp هم منتقل میشن؟ 3- آنتی ویروس روی psp نصب میشه؟ اگه اینطوره از کجا میشه گیر آورد؟
آره من از یه فروشنده سوال کردم (حالا از صحتش اطلاعی ندارم) میگفت با مشه از خود psp با wireless نقشه هر جایی رو که خواستی دانلود کنی ولی خودم که تو سایت تورنت جست و جو کردم یه چند تایی آورد (تو چند صفحه قبل لینک هم دادم)نقل قول:
میشه توش نقشه ی iran رو ریخت؟
ولی حجم فایلا زیاد بود کمترینش 100 مگی میشد و تا 1.8 گیگ هم داشت هنوز وقت کنردم دانلودش کنم ولی حتما میکنم و جواب تستش رو میذارم.
خیلی ممنون جاوید جاننقل قول:
ولی من شنیدم با یه وسیله ای (فکر کنم اسمش تیونر باشه،) میشه شبکه های تلوزیون رو گرفت
سرعت اینترنتش در چه حدیه؟
آره ولی سیستم تلوزیونی اونا با ما فرق میکنه.نقل قول:
خیلی ممنون جاوید جان
ولی من شنیدم با یه وسیله ای (فکر کنم اسمش تیونر باشه،) میشه شبکه های تلوزیون رو گرفت
سرعت اینترنتش در چه حدیه؟
سرعت اینترنت هم بستگی به نوع سرویسی که استفاده میکنی داره چون معمولا یه adslکیگیرن و یه مودم wireless که هرچی سرعت adsl بالا تر ابشه طبعا سرعت اینترنتت هم بیشتر میشه.
کسی crisis core رو تموم نکرده!!؟ واقعا کسی که psp داشته باشه و این بازی رو تموم نکنه psp شو باید بندازه زیر تریلی!
نقل قول:
???? اصلا متوجه نشدم
اونا دیگه کین؟
ینی چی نوع سرویس؟ مگه چند جور سرویس داره؟ (بیشتر توضیح بده)
بابا سیستم ما Pal هست مال اونا Ntsc فهمیدی؟نقل قول:
???? اصلا متوجه نشدم
اونا دیگه کین؟
ینی چی نوع سرویس؟ مگه چند جور سرویس داره؟ (بیشتر توضیح بده)
salam man ba mobile vaslam.
Manzor az pixel sokhte chie chetor mishe tashkhisesh dad
mamnoon.