رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.نقل قول:
تو مافيا نيز نوشته EROR INITE GAME
Printable View
رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.نقل قول:
تو مافيا نيز نوشته EROR INITE GAME
اقا من باز تو splinter cell 1 گير کردم مرحله 9 اونجايي که از کانل کولر ميام پايين در قفله بعد تو اون اتاق يه شکاف که از اون نيز نميتوان رد شد چي کار کنم
لطفا دیگه اینجا ادامه ندید .نقل قول:
تاپیک مخصوص بازی Splinter Cell Pandora Tomorrow
تاپیک مخصوص بازی Splinter Cell Chaos Theoryکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=18184
تاپیک مخصوص Splinter Cell Double Agentکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=9470
اگه ورژنی که خواستی اینجا نبود یه تاپیک بزن .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=34122
با تشکر ، O R A C L E
سلام یه مشکل دارم تو بازی driver 4 -هنگام تیرانداری گیر میکنه یعنی وقتی نشونه میگیرم بعد تیر که میزنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه - مشکل چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g-force6800 -ram 1gig
عزیز من اینو بازی نکردم که بخوام جوابتو بدم .نقل قول:
سلام یه مشکل دارم تو بازی driver 4 -هنگام تیرانداری گیر میکنه یعنی وقتی نشونه میگیرم بعد تیر که میزنم گیر میکنه و از بازی خارج میشه - مشکل چیهg-force6800 -ram 1gig
ولی معمولا اینطور مشکل ها از کرک بازی میتونه باشه .
یه کرک دیگه دانلود کن . احتمالا مشکلت حل میشه .
در بازی کین و لینچ تو مرحله آخر (البته فکر کنم) اون جایی که یه تفنگ دوربیندار دارید باید چی کارکرد .
مي بخشيد کسي ميدونه چرا من نميتونم بازي TotalOverdose رو اجرا کنم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000
راستي در بازي Mafia نيز با پيغام Inite Game مواجه ميشوم
رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
میشه سیستم کاملت بگی؟نقل قول:
مي بخشيد کسي ميدونه چرا من نميتونم بازي TotalOverdose رو اجرا کنم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000
راستي در بازي Mafia نيز با پيغام Inite Game مواجه ميشوم
رمم 512 خطاها هم که تو TotalOverdose :TOD.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
سيتمم هارد 80 CPU 2.00GHZ
دوست عزيز موقعي كه اين خطا اومد بدون انجام هيچ كاري آنلاين شو سپس از اون پنجره اي كه اومده دكمه ي Report رو بزن و گزارش بده ..... اون موقع خود سيستم به سايت مربوطه وصل شده و علت مشكل رو جويا ميشه كه 90 درصد درست ميشه و اما اگه نشد بازي رو پاك كن و در يك درايو ديگه بريز :8:نقل قول:
من یه مشکل تو اجرای MOH:AIRBORNE دارم ممنون میشم کمکم کنین،
dvd مال شرکت تکینه،نصب میشه،حتی مرحله تمرینشم هیچ مشکلی نداره اما بعد از انتخاب اسلحه
وقتی میخواد وارد بازی بشه یهو تصویر سیاه میشه،دیگه هیچی کار نمیکنه و باید reset کنم،تا حالا چند بار uninstall کردم و دوباره نصب کردم ولی همیشه همونجا گیر میکنه مشخصات سیستم من:
cpu :3000
ram:1 gig
vga:geforce 8600 256
دوست عزیز به احتمال زیاد اشکال از کرک بازی شما هست.نقل قول:
چون سیستمتون بازی رو میکشه و مشکلی نداره .
شما یه کرک دیگه دانلود و تست کن ببین درست میشه یا نه .
سلام بجه ها
من بازي حكم رو با زبان ويژوال بيسيك 6 نوشته ام ونوشتن اون 3 ماه طول كشيد و بازي كاملي هستش و البته حجمش هم يكم زياده لطفا نظر خودتون رو در رابطه با اين بازي به ايميل من ارسال كنيد وحتما در راي گيري سايت هم شركت كنيد ونظرتون رو در رابطه با اين بازي به من ارسال كنيد.
متشكرم
[HTML]Weblog:www.microgame.blogspot.com
Email:alicoder@gmail.com[/HTML]
اصلا این dvd کرک نداره همونطور که گفتم توی تمرین مشکلی نداره یعنی بازی بالا میاد فقط واردنقل قول:
خود محیط بازی نمیشه،به هر حال امتحان می کنم،اگه یه کرک تست شده سراغ داری میشه لطف کنی
آدرسشو بدی،ممنون
من در بازي وقتي ميخوام بازي مافيا رو اجرا کنم با پيغام init game erorr#4205 generic
سيستمم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
سيستمم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ با اين سيستم ميتونم بازيهاي
Splinter Cell Pandora Tomorrow
need for speed carbon
وjust cause رو اجرا کنم
دوست عزیز در اینجا کرکتو درخواست بده :نقل قول:
اصلا این dvd کرک نداره همونطور که گفتم توی تمرین مشکلی نداره یعنی بازی بالا میاد فقط وارد
خود محیط بازی نمیشه،به هر حال امتحان می کنم،اگه یه کرک تست شده سراغ داری میشه لطف کنی
آدرسشو بدی،ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
من در بازي وقتي ميخوام بازي مافيا رو اجرا کنم با پيغام init game erorr#4205 generic
سيستمم گرفيکمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
In jaryane skid in shadere NFS prost ro yeki didam neveshte.skid in shader ye tavanayi tu graphic carde,ke ru graphic cardhaye jadid hastesh ama ghadimia nadaranesh.berid tu site graphic cardetun akharin driveresho download konid,install ke kardid bad dobare emtehan konid,ru graphic cardaye nesbatan jadid javab mide,ama ru ghadimia na moteasefane,bayad avaz konid cardetuno.
دوست عزیز من که اصلا نفهمیدم شما چی گفتی !نقل قول:
In jaryane skid in shadere NFS prost ro yeki didam neveshte.skid in shader ye tavanayi tu graphic carde,ke ru graphic cardhaye jadid hastesh ama ghadimia nadaranesh.berid tu site graphic cardetun akharin driveresho download konid,install ke kardid bad dobare emtehan konid,ru graphic cardaye nesbatan jadid javab mide,ama ru ghadimia na moteasefane,bayad avaz konid cardetuno.
اول از همه فارسی بنویس چون جز قوانین این انجمن هست .
دوما یکمی واضح تر بنویس !
اینی که شما نوشتی اصلا معلوم نیست درخواست هست یا راهنمایی !
موفق باشی ، O R A C L E
من در بازيهاي Devil May Cry 3 وBlowout بعد از اينکه وارد بازي ميشم تصوير سياه ميشود سيستمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
راستي به سوالات قبلي من جواب دهيد يکيش صفحه قبله
دوست عزیز ،نقل قول:
من در بازيهاي Devil May Cry 3 وBlowout بعد از اينکه وارد بازي ميشم تصوير سياه ميشود سيستمم 128NVIDIA GEFORCE 4MX 4000 رمم 512 CPU 2.00GHZ
راستي به سوالات قبلي من جواب دهيد يکيش صفحه قبله
در بازی Devil May Cry 3 با گرافیک شما سازگار نیست .
حتی میشه حدس زد که شما نتونستی بازی RE4 رو هم اجرا کنی .
در مورد دومی هم احتمالا گرافیکت نمیکشه .
شما یه ارتقا سیستم بده خیالتو راحت کن .
اون سئوالات صفحه ی قبل هم بازم میگم شما عکس ارور رو بزار نه متنش رو .
[IMG]C:\Documents and Settings\ESI\My Documents\My Pictures[/IMG]
Teza عزیز به نظر شما این لینک عکس هست ؟!
خواهشا یه لینک درست بزار .
این لیک فقط روی سیستم خودتون جواب میده .
دوستان عزيز سلام
براي ورود به بازي مدال افتخار(فتح برلين)با مشكلي برخورد كرده ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي بازي را اجرا مي كنم داخل بازي ميره و بلافاصله مياد بيرون و پيغام زير را ميده
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
اين پست را جاي ديگه دادم گفتند كارت گرافيكيت از OpenGL پشتيباني نميكنه اگه ميشه يه توضيح بيشتري بديد
شرمنده اين بازي يكم قديميه ولي نياز فوري به اين بازي دارم اگه ميشه كمكم كنيد
با تشكر فراوان
دوست عزیز کارت گرافیک شما برای این بازی ضعیفه .نقل قول:
دوستان عزيز سلام
براي ورود به بازي مدال افتخار(فتح برلين)با مشكلي برخورد كرده ام
وقتي بازي را اجرا مي كنم داخل بازي ميره و بلافاصله مياد بيرون و پيغام زير را ميده
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
اين پست را جاي ديگه دادم گفتند كارت گرافيكيت از OpenGL پشتيباني نميكنه اگه ميشه يه توضيح بيشتري بديد
شرمنده اين بازي يكم قديميه ولي نياز فوري به اين بازي دارم اگه ميشه كمكم كنيد
با تشكر فراوان
کارت گرافیک های قدیمی قابلیت Open Gl رو که شما برای اجرای این بازی نیاز داری ، ساپورت نمیکنند .
پس شما به کارت گرافیک قدرتمند تری نیاز داری .
موفق باشی , O R A C L E
با سلام من بازي جنون سرعت 9 با ماشين هاي ايراني رو خريدم بعد از نصب بازي يه صفحه مياد كه نوشته اجراي بازي و خروج اجرا رو كه ميزنم پيغام زير مياد و اكي رو ميزنم چيزي نميشه
Invaild argument
need for speed high stakes bulid:apr 11 2000 15:44:22 e.a. seattle
switch (preceed with dash ) description
patchrestart
ok
دوست عزیز این بازیی که شما گرفتی فقط روی ویندوز 98 اجرا میشه !نقل قول:
با سلام من بازي جنون سرعت 9 با ماشين هاي ايراني رو خريدم بعد از نصب بازي يه صفحه مياد كه نوشته اجراي بازي و خروج اجرا رو كه ميزنم پيغام زير مياد و اكي رو ميزنم چيزي نميشه
Invaild argument
need for speed high stakes bulid:apr 11 2000 1522 e.a. seattle
switch (preceed with dash ) description
patchrestart
ok
روی XP من ندیدم کسی بتونه اجراش کنه . چون ایرانی ها دستکاریش کردند .
قابل توجه شما این همون ورژن 3 بازی NFS هست که فقط ایرانی ها ماشین های ایرانی بهش اضافه کردند .
کلی مشکل داره ! برای مثال داری بازی میکنی ، یه دفعه میبینی یه اتوبوس برعکس داره میره !!!!
سلام من بازي spellforce2:shadow wars رو گرفتم بعد از نصب كركش را داخل فولدر بازي ريختم و اجرا كردم دو تا فايل mdf و mds ايجاد كرد با daemon 4 ام mds رو مونت مي كنم و كرك رو براي غير فعال كردن cd drive ام اجرا مي كنم ولي بعد از اينكه صفحه سياه مي شه يك دفعه مياد بيرون و ارور مي ده:an access violation occured an the program must quit
چكار بايد بكنم؟
دوست عزیز شما لطف میکنی یه عکس از ارور بزاری ؟نقل قول:
سلام من بازي spellforce2:shadow wars رو گرفتم بعد از نصب كركش را داخل فولدر بازي ريختم و اجرا كردم دو تا فايل mdf و mds ايجاد كرد با daemon 4 ام mds رو مونت مي كنم و كرك رو براي غير فعال كردن cd drive ام اجرا مي كنم ولي بعد از اينكه صفحه سياه مي شه يك دفعه مياد بيرون و ارور مي ده:an access violation occured an the program must quit
چكار بايد بكنم؟
بعدشم از اینطور بازی ها نخر . اعصاب آدم رو خورد میکنه .
برای این که بازی اجرا بشه شما باید CD درایو ها رو غیر فعال کنی .
2 راه وجود داره :
1. قطع کردن سیم برق CD رام .
2. غیر فعال کردن سیدی رام توسط خود ویندوز که معمولا کم جواب میده .
هر دو تا كارو كردم ولي فرقي نمي كنه
دوستان من بازی pro street رو نصب کردم روز اول هیچ مشکلی نداشت و بازی بالا میومد
ولی الان هر دفعه بازی رو ران میکنم بازی بالا میاد تو منو های بازی هم میره ولی تو فسمت مسابقات که میخوام
برم ارور میده و بازی بسته میشه قبلا همین مشکلو با کربن داشتم که از بازی می پرید بیرون .
ویندوزم هم ویستا است. قبلا که xp داشتم کربن رو که روش امتحان میکردم بالا میومد و هیچ مشکلی نداشت.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
cpu:e4300
vga:8600 gts
ram:2 gig
دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم .نقل قول:
دوستان من بازی pro street رو نصب کردم روز اول هیچ مشکلی نداشت و بازی بالا میومد
ولی الان هر دفعه بازی رو ران میکنم بازی بالا میاد تو منو های بازی هم میره ولی تو فسمت مسابقات که میخوام
برم ارور میده و بازی بسته میشه قبلا همین مشکلو با کربن داشتم که از بازی می پرید بیرون .
ویندوزم هم ویستا است. قبلا که xp داشتم کربن رو که روش امتحان میکردم بالا میومد و هیچ مشکلی نداشت.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
cpu:e4300
vga:8600 gts
ram:2 gig
مثلا یه سیو دانلود کردم . تا یه هفته هم مشکلی نداشتم .
ولی حالا که میخوام برم داخل بازی ، سیو رو لود میکنه ولی یه دفعه از بازی میپره بیرون .
منم راه حل مناسبی واسش گیر نیاوردم . شما میخوای یه کرک جدید امتحان کن ببین مشکلت حل میشه .
در اینجا کرکتو درخواست بده :
موفق باشی ، O R A C L E :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
ممنون ORACLE جان از پاسختنقل قول:
من سیوارو پاک کردم درست شد.
موفق باشی
:11:
با سلام
بعد از نصب prostreet وقتي که اجراش ميکنم يه ارور ميده که ميگه نميتونه shader 2 رو اجرا کنه
و بازي بالا نمياد
مشخصات سيستم
cpu:1.7
ram:1G
VGA:128 radeon
دوست عزیز کارت گرافیک شما خیلی پایینه !نقل قول:
با سلام
بعد از نصب prostreet وقتي که اجراش ميکنم يه ارور ميده که ميگه نميتونه shader 2 رو اجرا کنه
و بازي بالا نمياد
مشخصات سيستم
cpu:1.7
ram:1G
VGA:128 radeon
پردازنده ی شما هم تقریبا پایینه .
موفق باشی ، O R A C L E
سلام جمشید جون !!!نقل قول:
یه چیزی بهت میگم و امیدوارم ناراحت نشی ولی من با سی پی یو 2.8 اینتل و گرافیک جیفورس 6200 جرئت نمیکنم این بازی رو نصب کنم !!!!:41::41: اونوقت شما با گرافیک 128 و سی پی یو 1.7 که دیگه عمرا بتونید این بازی به این سنگینی رو اجرا کنید !!!!:13::13:
میتونی یه سر به تاپیک این بازی بزنی تا ببنی بچه ها با چه سیستمی این بازی رو اجرا میکنن !!!:20:
آدرس تاپیک بازی اینه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141314
دوست عزیز من با این سیستم با آخرین تنظیمات بازی میکنم :نقل قول:
CPU : 3.0 Full
Ram 2 gig
VGA 8600Gt 256MB Gddr3
هیچ مشکلی هم ندارم .
موفق باشید ، O R A C L E:40:
بله حق با شماستنقل قول:
اما نبايد حتي بازي رو اجرا کنه ولو اينکه به کندي ؟!