برای تغییر دادن اندازه ی Crosshair یا همون موس در بازی استنقل قول:
کنسول رو باز می کنی و کد رو وارد می کنید ;)
Printable View
برای تغییر دادن اندازه ی Crosshair یا همون موس در بازی استنقل قول:
کنسول رو باز می کنی و کد رو وارد می کنید ;)
بابا اسم اون مپ چيه كه توي ساختمونه كه توش استخر هم داره
منتظريم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزيز براي بمب اتفاقي نمي فته :sad: اون كسي كه بمب داره مي كاره باگ مي خوره من بمب رو مثال زدم كه يعني اگه كسي اونجا داشت بمب مي كاشت مي شه از بيرون باگشو زد
نقل قول:
دوست عزيز فكر كنم اين مپ رو مي گي
fy_pool_day
به نظر من هم اگه خواستين CROSSHAIR رو كوچيك كنين همين اين كدها كافي باشه
+duck
cl_lw 1
cl_lw 0
-duck
فقط اين مثبت و منفي رو قبل از زدن اون دو كلمه وارد كنين
در ضمن اگه cl_dynamiccrosshair رو هم 1 كنين خيلي كوچيك مي شه
البته Cl_CROSSHAIRSIZE هم اين كار رو مي كنه ولي اين كد در اصل سايزش دست خودمونه ولي كدهاي بالا يه مقدار به خصوصي داره واسه كوچيك كردن كه تازه اين كدها تو صفحات قبل اين تايپيك گفته شده
محمدجان کدی که با اون چندتا نارنجک و ... یا اسلحه میگیرن رو نداری؟
واسه توضیحاتت هم خیلی ممنون
کدهایی که گفتی تو مسابقات مجاز نیست :sad:نقل قول:
به جز cl_dynamiccrosshair
اصلا این کد به چه درد میخوره نکنه برای تفنگاهایی مثل کلت که موس خیلی از هم بازه ؟؟؟ نه ؟؟؟؟ :laughing:نقل قول:
درست دوست عزيز من اين كدها رو گفتم تو خونه بزنه نه تو مسابقه . فكر نكنم اين دوستمون اهل مسابقه باشه چون كسي كه بخواد تو مسابقه شركت كنه خوب مسلم هست كه اين كدها رو بلد هست ديگه :laughing: مگه مي شه كسي اينا رو ندونه بعد بره مسابقه هم بده :happy:نقل قول:
البته به دوست عزيزمون بي احترامي نشه
نقل قول:
خواهش مي كنم . در ضمن با عرض پوزش من چيت خيلي كم بلدم به طوري كه مي شه گفت اصلاً بلد نيستم آخه بدردم نمي خوره بازي با چيت بي مزه مي شه ولي بازم اگه آدم بدون واسه اطلاعات بد نيست :happy: اگه پيدا كردي به ما هم بگو