فکر نکنم چون ما سیم مسی نداریم که VDSL بدن
Printable View
فکر نکنم چون ما سیم مسی نداریم که VDSL بدن
سلام دوستان من فیبر نوری هستم در اهواز این سرویس ها در اهوار هم جواب میده؟
سلام از کجا متوجه بشیم منطقه خودمون فیبر نوری داره؟ سایت خاصی داره؟ مخابرات اینقدر شلوغه کسی تلفن برنمیداره
بهترین راه اینه که حضوری برید و از مرکز مخابراتی که ازش خط تلفن دارید بپرسید .نقل قول:
ببخشید که دیر شد چون تازه الان پست شما رو دیدم :n16:نقل قول:
نه صفحات قبلی هم گفتم ظاهرا تو منطقه ما هر کی درخواست تلفن ثابت میده (تو برج های مسکونی ) مستقیما فیبر میکشن و خبری از سیم های مسی نیست
تو برج ما هم تا جایی که میدونم کسی درخواست اینترنت تانوما نکرده و همه فقط تلفن ثابت میخواستن اینا هم فیبر کشیدن و به همه مودم هم دادن ولی هنوز تلفن ثابت برقرار نشده .
(شاید دیدن بدون اینترنت به صرفه نیست فرار کردن :n31:)
بسیار ممنون حداقل فهمیدم این FAT چه شکلی باید باشه
یکسوال FAT کوچکتر هم هست؟ یا همه باید اینقدر بزرگ باشند؟
نقل قول:
نقل قول:
والا دوست گرامی ، تو اینترنت نوشته FAT میشه Fiber Access Terminal یعنی پایانه دسترسی به فیبر .. احتمالا همون کافوی نوری را میگن ؟! من دقیق نمیدونم ولی این عکسشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این احتمالا باید پست نوری باشه که دم درب منزل میزنن . مخابرات به ما گفت تا سر کوچه تون یه FAT میاریم بعد از اونحا بهتون هوایی میدیم .. تو تهران هم همه اون شکلی هستن و خیلی هم بزرگ نیست یعنی از کاقو های سیم مسی جمع و جور تره . در جزیره کیش به عنوان مثال کوچک تر هستند
مخابرات به منم گفته اگر fat نصب شده باشه به کل خیابون هوایی میدن گفتن مشکل ما تو ندادن بیشتر با شهرداریه که اجازه حفاری سخت میده !
و یک نکته عحیب به من گفت اگر تعرفه ای بگیری که روی قبض تلفن بیاد دو ساله قرارداد میبندیم و هزینه فیبرکشی و مودم ont رایگانه ولی اگر بخوای پیشپرداخت کنی ششماه قرارداد ببندی نه باید هزینه فیبرکشی و مودم رو خودت بدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تهران اگه دقت کرده باشید یه دونه از اینا کنار هر کافوی نوری هست که برق میخوره . این تبدیل VDSL ه
نقل قول:
البته شهر تا شهر فرق میکنه ، اگر مخابرات شهر ما باشه پول همه چی رو یه جا میخواد .
ولی من پیش پرداخت میگیرم چون پیش پرداخت دست آدم باز تره .. برا تغییر سرویس .. ارتقا سرعت ؟ خدا رو چه دیدی شاید پول کم آوردن اینترنت گیگابیتی دادن .. اون دیگه با قبض نمیشه ...