علیرضا جان شما به نظرم لیزری بگیری به صرفه تر و بهتره
Printable View
علیرضا جان شما به نظرم لیزری بگیری به صرفه تر و بهتره
نقل قول:نظر بنده هم همینه .نقل قول:
لیزری خشک شدن نداره.اصلا بذار سه سال بمونه هیچیش نمیشه.
به این تاپیک یه سر بزن تا هزینه شارژ و غیره هم دستت بیاد.
[php]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275542[/php]
Vahid_Civil و Senator_F عزیز دمتون گرم ! خیر ببینید ایشا الله :دی دستتون درد نکنه از بابت راهنمایی هاتون .
خودم بین این دو سه مدل موندم :
hp 3600n
hp CP2025n
و این مدل CM1312nfi MFP از hp که نمیدونم پیشنهاد می کنید یا نه . چون چند کاره است .
شارژ تونر های 3600 هر کدوم 7-8 هزار تومن هزینه بر می داره (اگه درست یادم مونده باشه) و تونر های نوش هم هر کدوم 120 هزار تومنه که خیــــــلی زیاده !
این مدل رو در نظر داشته باشید : hp CP2025n هم حافظه داخلیش از اون یکی ها بیشتره هم پردازنده ی قوی تری داره .
اگه بدونم هزینه ی شارژ و تونر های ارزونتری داره قطعاً همین رو می گیرم فقط نمیدونم کارش چطوره چون تو سایت خود hp اصلاً rate نشده .
هر سه مدل رو هم می تونید تو این صفحه ببینید :
کد:http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/can.do?storeName=storefronts&landing=printer&category=LaserJet&orderflow=1&a1=Color+printing&v1=Color&catLevel=2#bcAnchor
آهان اینجا میرسیم به مشکل در ایران زندگی کردن.نقل قول:
سایت رو ولش کن.برو بازار ببین کدوم مدل ها واردایران شدن،قیمتها رو ببین و هزینه شارژ رو هم بررسی کن.
سامسونگ رو هم بررسی کن.
رنگی چند کاره خیلی حجیم میشه.جا براش داری کنار کامپیوتر؟
:دینقل قول:
کار درست هم همینه . بزودی میرم .
باشه سامسونگ رو هم بررسی می کنم .
آره از یه هفته پیش یه میز جدا خریدم واسه چاپگر :31: شوخی کردم . جا به اندازه کافی هست :46:
باز هم ممنون .
سلام دوستان
من می خوام یک پرینتر زیر 100 تومن برای کارهای خونگی و تحقیقات دانشگاهی و برای پایان نامه بگیرم
تحقیق کردم این دو مدل Samsung ML-1640 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و HP1005 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو معرفی کردند
می خوام بدونم کدامیک بهتره
کسی از دوستان با ایندو کار کرده
از نظر شارژ چطورند؟ هزینه کدوم کمتره؟
و از همه مهمتر کدوم بهتره
من خودم نظرم روی این مدله Samsung ML-1640 ولی نمی دونم پرینتر های سامسونگ خوب از آب دراومده یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1006 دارم ازش راضی هستم.نقل قول:
خودم شارژش میکنم.
هزینه نگهداری سامسونگ بالاست. اچ پی عین پیکان میمونه تو ایران.اگر هم سامسونگ مد نظرت باشه،مدل هم رده با 1005 حداقل 2570 هستش.نه 1640 که مال عهد بوق است.
منم ميخوام بين hp1005 وسامسونگ ML-1640 يكي رو بخرم نظرم بيشتر روي سامسونگ هستش ميشه نظرتون در مورد پرينتر Samsung ML 1640 و در مورد سولات زير راهنمايي كنيد
1- قيمت تونرش چنده - قيمت شارژش چنده
2- هر تونرش چند صفحه متن ميگيره
3- نظرتون در موردش چيه؟؟؟؟؟؟؟؟
من درمورد سامسونگ 1610 اينارو شنيدم آيا درمورد 1640 هم اينطوريه؟
1- يك دكمه روش داره كه نوشته 40% Save Toner( كارش چه طوريه كيفيتو مي ياره پايين يا كمرنگ ميگره يا فرقي نداره)
2- يه پيچ بغل تونرش هست كه ميشه راحت شارژش كرد
اين كه ميگن اين مدلها يعني 1005 و1006 با چند تا پرينت پشت سر هم گرم ميشن و ديگه پرينت نميگيرن درسته؟نقل قول:
save toner توصیه نمیشه چون مگنت کارتریج رو خراب میکنه.و اصلا به مارک پرینتر هم بستگی نداره.نقل قول:
شارژ کارتریج سامسونگ سخت ترین و گرون ترین شارژ است.ولی در عوض حدود 3000 صفحه پرینت میگیره تا جایی کهمن اطلاع دارم.
بیشترین تعداد پرینت در یک مرحله که من تا حالا باهاش گرفتم(1006) 46 صفحه متن و عکس با هم بوده.مشکلی نداشته. شما مصرفت بالاتره؟نقل قول:
تازه این حرفو من اولین باره که میشنوم.