بردیما!!!!:n04::n04::n04::n04:
یکی باید تعجب منو بگیره!:n02:
Printable View
بردیما!!!!:n04::n04::n04::n04:
یکی باید تعجب منو بگیره!:n02:
تایید میشه:n01::n20:نقل قول:
عجب بازی بود کاملن لخویا قطر زمین گیر کردیم و اگه عالیشاه دقیقه 90 اون تک به تک خراب نمیکرد پتانسل 4تایی شدن هم داشتن:n09:
یکی از بهترین نمایشای درخشان بود طی این مدتی که تیم دستش بود:n01:
گل بنگر خیلی بهم چسپید یکی از باتعصب ترین بازیکنای تیمه و خیلی از گل زنیش خوشحال شدم
پاس گل طارمی روی گلی که هادی نوروزی به ثمر رسوند واقعن حرف نداشت:n26:
امیدوارم بازیهای خوب تیم در آسیا تداوم داشته باشه و از 3بازی خونگیمون در آسیا 9 امتیاز کامل بگیریم:n33:
سه تا زدیم ،،، دو تا هم نزدیم :n12:
.
.
خدا کنه تو بازی های بعدی همین روند ادامه پیدا کنه .!
ممنون میشم منو توجیه کنید که نقش درخشان در این برد چیه ؟ تاکتیک ؟ بار فنی ؟ علم فوتبالی درخشان ؟ چی دقیقاً ؟نقل قول:
نژاد فلاح هم از همین باند وزارت ورزش و درخشان هست . فکر کنم با صحبت های امروز نژاد فلاح سایه درخشان تا پایان فصل رو تیم باشه ! وقتی عرضه نداشتی غلط کردی حرف از مربی جایگزین می زدی .
بجای اینکه این 10 هفته باقی مانده رو بدن دست مربی جدید تا بتونه برای فصل بعد خودشو آماده کنه قصد دارن با همین دلال فصل رو به پایان برسونن .
بغض پرسپولیس ترکید، لخویا را آب برد!
از اون بازی هایی بود که دلمون نمیخواست تموم بشه ...:n02:
چه حالی داد.
همه بچه ها عالی بودن
از سوشا تو دروازه که سومین کلین شیت رو انجام داد
و اومانا (برای مهار سباستین سوریا )
تا نورالهی، بنگر، نوروزی و طارمی و ...
.
.
هر چی بود، شب خوبی بود. ای کاش میرفت وقت اضافه ... :n19:
نقل قول:
مهم برای من هوادار فقط برد تیم و بازی خوبش جلوی لخویا بود همین
کلن تو این مدت درخشان 3 بازی عملکردش خوب بوده 1- برد دربی 2- برد پدیده در مشهد- برد امشب جلوی لخویا
خودمم دل خوشی از درخشان ندارم چون با نحوه روی کار اومدنش موافق نبوده و نیستم -پستامم درباره درخشان در صفحات قبل موجوده
با این بازیکنا فک نکنم اومدن برانکو و افشین قطبی هم زیاد توفیری داشته باشه غیر اینکه فصل به هر نحوی شده تمام کنن و برای فصل بعد تیم دلخواهشون ببندن و با اون تیم نتیجه لازم بگیرن
وگر نه من بشخصه از خدامه افشین قطبی همین امشب اعلام بشه سرمربی پرسپولیس شده
* چیکو فلورس (بازیکن 6.5 میلیون یورویی لخویا): هوا سرد بود، باختیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:
* هادی نوروزی بهترین بازیکن زمین شد.
* پیام تبریک باشگاه نفت تهران به پرسپولیس ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
* النصر 1 - 1 بنیادکار (همگروه های پرسپولیس تا دقیقه 73)
خلاصه و مفید:
تبریک
بابا دورتموند!
گابریل خوبه ها
بنگر و نوری دمشون گرم
به امید پیروزی های بیشتر :)
تمام.
گابریل فوق العادست کلاس بازیش خیلی از سطح اسیا بالاتره.کاش نگهش دارن.با گابریل 6 ماهه بستن اونوقت با تادو 1.5 ساله خیلی جالبهههه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk