معلومه این یارو درحشان اصلا بازی رو هم ندیده که میگه تا دقیقه 35 حتی وارد زمین آرژانتین نشدیم!! مردک خوب چشاتو باز می کردی میدیدی که اولین کرنر بازی حدود دقیقه 16 برای ایران گرفته شد!
Printable View
معلومه این یارو درحشان اصلا بازی رو هم ندیده که میگه تا دقیقه 35 حتی وارد زمین آرژانتین نشدیم!! مردک خوب چشاتو باز می کردی میدیدی که اولین کرنر بازی حدود دقیقه 16 برای ایران گرفته شد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما حتی تو تماشاگرامون هم سرتر بودیم :n02::n09:
ایران :n12:
اینجاست که باید گفت:نقل قول:
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
شما هر وقت تونستی باسه مردم زیر و رو نکشی و حرف اصلی تو عین یه مرد جلوی تلویزیون بگی، بیا صحبت کن. (( هم ایشون، هم حسن خان روشن و هم پرویز مظلومی ))
حیف اسم کارشناس که ما به اینا می دیم...
.
من نمی دونم هرکس پنج شش سال فوتبال بازی کرد و یه مدت تو تیم ملی بود و یا ... باید بهش بگیم کارشناس؟؟؟
به خدا تو همین انجمن بچه هایی هستن که فوتبال از یه عده بیشتر می فهمن...
سلام دوستان
یه چیزی میخوام بگم خواهشا روش فکر کنید
من خودم دیشب شاید از خیلی هاتون ناراحت تر بودم و به هر کی فکرشو بگید فحش میدادم ولی ....
فکر میکنید آقای کیروش چرا انقدر به نکونام اعتماد داره ؟
چرا تو همه بازی ها 90 دقه فیکس بازی میکنه؟
نکونام درسته اشتباه کرد ولی فک نکنم کسی اون گلی که تو آزادی به کره زد را یادش رفته باشه . یه شوت چکشی عالی که اگه هر جور دیگه ای میزد گل نمیشد
نکونام شاید بازیش مثل پولادی و حسینی و حقیقی خوب نیود ولی مطمئن باشید حضور نکونام و آندو و بازیکنای باتجربه ای مث اینها یه وزنه روحی برای تیمه و به بازیکنای دیگه روحیه میده
یه نگاه به میزان دوندگی تو بازی بندازید : نکونام با این سنش رتبه سوم بین تمام بازیکنان و رتبه دوم رو در تیم خودمون را با ۱۱،۰۴۱ کیلومتر داره و همه میدونید که رمز موفقیت تیم ما در این 2 تا بازی دوندگی بالای بازیکان + دفاع تیمی عالی بوده
در کل به نظرم اینگونه رفتارها رو نباید در حق کسی که بالای 140 بازی برای تیم ملیمون کرده و انصافا گل های حساسی هم براومون زده بکنیم
الان کل تیم ناراحته و تنها کسایی که متونند با بازیکنایی مث حقیقی و گوچی روحیه بدن ، کیروش و نکونام هستند
پس خواهشا با هجوم به صفحه ی نکونام ، تمرکز این کاپیتان خوب کشورمون رو برای بازی با بوسنی به هم نزنید
واقعا وقتی تو صفحه ی نکونام رفتم و دیدم چجوری دارن به نکونام فحش میدن ناراحتی بازیه دیشب برام دوچندان شد
خواهشا برید تو صفحه ی نکونام و به بقیه بگید این کارا رو نکنند و به جواد را حمایت کننید
فکر میکنید اگه برزیل بازی با کرواسی رو نمیبرد مردم برزیل به خاطر گل به خودی مارسلو اینجوری باش برخورد میکردند !!!!!!
خواخش میکنم برید تو صفحهی بازیکنان تیم و به اونا روحیه بدید
این تیپ هموطنهای همیشه در صحنه! که میرن صفحه نکونام بهش فحش میدن شایسته همین امثال درخشان و کفاشیان و ... هستند که دارند از عرض و طول این مافیای فوتبال داخلی میخورن.
هرجند من هیچوقت از سبک بازی نکونام خوشم نیومده و نخواهد اومد اما اصلا باورم نمیشه یه عده واسه یه اشتباه فهش بارونش کننند. خاک بر سر تون.
تصویر بالا؛نقل قول:
دومیه از سمت راست شال آرژانتین هم داره که...:n02:
نمدونم داروین بود یا کی بود یه نظریه ای داشت به نام "حلقه ی گمشده"....ینی افرادی که حیوونن ولی شبیه انسان هان و بینمون دارن زندگی میکنن.......و نمیتونیم ببینیم کیان! فک کنم این دسته از افراد همونان! پیدا شدن.......داروینو خبر کنین!
نقل قول:
من بشخصه بازی بد نکونام ناراحتم نکرد
اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
کاپیتان تیم میدونم
من معنی این حرکتو نمیدونم ... یعنی چی پیرنشو میخواس عوض کنه ؟نقل قول:
من بشخصه بازی بد نکونام ناراحتم نکرد
اما اگر این داستان تعویض پیراهن با مسی حقیقت داشته باشه این رو یک حرکت فوق العاده سطحی و خارج از جایگاه بازیکن تیم ملی و خصوصا
کاپیتان تیم میدونم
این می خواسته بگه ما مشت محکمی به دهان آمریکاه ..عه عه ببخشید آژآنتین می زنیم :n07::n09::n02:نقل قول:
منم تایید می کنم ، روی اون گل واقعه نمیشه گفت صد درصد او مقصر بوده ، لامصب جوری زد:n02: گوشه که حقیقی با اون پرش و قد بلندش نرسید.نقل قول: