دما به نظرم بد نیست....چه بازیی و چه تنظیماتی را باهاش این دما شدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
دما به نظرم بد نیست....چه بازیی و چه تنظیماتی را باهاش این دما شدنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
جسارتا شما اینجا رو با توییتر اشتباه نگرفتی؟نقل قول:
توی پست قبلی همین صفحه راهنمایی کردم تا چطوری دما رو پایین بیاری دیگه. یک نگاهی میانداختی حداقل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما هم دقت کنید من نگفتم چیکار کنم دما بیاد پایین ، من خواستم بدونم با تنظیمات اولیه ، ایا این دما مناسبه یا نه ، بحث تغییر تنظیمات که موضوع دیگه ای هستنقل قول:
مساله همینه که دمای مناسب و غیر مناسب نداریم! و هیچ مرجعی هم نمیاد چنین حرفی بزنه. ممکنه من توی اتاقی با دمای 34 درجه برای چند 1.5 ساعت رندر سه بعدی سنگین بگیرم که هم GPU و هم CPU رو درگیر کنه و دمای براحتی به 95 هم برسه و کاربر دیگری همین کار رو در اتاق 15 درجه ای و حتی بدون کولپد انجام بده و دما به 55 هم نرسه. و یا یک کاربر دیگه موقع وبگردی توی یک شرایط محیطی دیگه دمای 35 درجه رو تجربه کنه و ...نقل قول:
اما اگر تحت شرایط استاندارد تست منظورتونه که اون بحثش جداست و در صفحه ی اختصاصی این محصول در notebookcheck تحت دمای اتاق استاندارد و طی تستهای اعلامی دماها رو اعلام کرده ولی شما که تحت اون شرایط دقیق تست نگرفتید که حالا بخوایم بسنجیم دماتون عادیه یا نه.
درسته ، من همونطور که اول گفتم میخواستم بدونم بهرحال شما هم توی بازی این شرایط رو تجربه میکنید یا نه .. درسته بازیها هم فرق دارن ولی ممکنه این دما و شرایطی که من میگم به طور عادی در شرایطی پیش بیاد که سیستم کار خیلی سنگین تر از یه بازی توی حدود درایور سان فرانسیسکو رو انجام میدهنقل قول:
همونطور که گفتم با تنظیمات اولیه ، حتی توی کانتر هم اون قسمت بالای کیبورد و زیر مونیتور گرم میشد و از قسمت بالاتر هوای گرم میومد و قسمت پایین مونیتور رو هم یکم گرم کرده بود
دوستان ایا این مدل واسه بازی پیشنهاد میشه؟
حداقل 7-8 ساعت در روز
از لحاظ خنک کنندگیش میگم
اخه چیزی که فهمیدم اینه که خیلی بد داغ میکنه ایا این درسته؟
سلام. چرا وی سایت asus درایورهای قسمت 8.1 از 8 کمتره؟ اونهایی که تو قسمت 8.1 نیست باید چیکار کنیم؟
شما برای این منظور از هر لحاظ (بهای تمام شده- استهلاک-کارایی) بهتره بفکر یک کنسول باشیدنقل قول:
ویندوز هشت و یک چون جدیدتره یه سری درایور سخت افزارهای جدیدتر رو تو خودش داره، لازم نیست دوباره اینستال شه
هرچی دستگاه بیشتر تحت فشار باشه و بیشتر روشن باشه استهلاکش بیشتره و گرمای بیشتری تولید میشه که
طبیعیه، بهتره از یک خنک کننده خارجی استفاده بشه، هر دستگاه با سی پی یو و گرافیک قویتری داشته باشه
گرمای بیشتری تولید خاهد کرد.