* از اینکه مورینیو از تو برای قلقلک دادن کریستیانو استفاده کرد، ناراحت نشدی؟
باید به نظرات همه افراد احترام گذاشت. هر فوتبالیستی، داستان خودش را دارد و تاریخچه یک فوتبالیست، تاریخچه و ماجراهای دیگری را پاک نمی کند. من از کارنامه فوتبالی خودم راضی هستم
* پس این را بگو. کدامیک از دو رونالدو بهتر هستند؟
نمی دانم؛ اصلا سبک بازی کردن ما شبیه هم نیست. من بیشتر یک مهاجم نوک بودم و کریستیانو بیشتر مهاجم دوم است.آنچه می توانم در مورد کریستیانو بگویم این است که در سالهای اخیر در طول دوران حضورش در رئال، او یاد گرفته تا گل بزند و گلزنی زیباترین کار دنیاست. اگر گلهای زیادی می زنی، به این دلیل است که بازیکن خیلی خوبی هستی. کسی نمی تواند شانسی به گلهای زیادی برسد.
* در دوران تو مثل الان و رقابت کریستیانو با مسی، رقابت شانه به شانه ای با گلزن دیگری وجود نداشت.
رقابتی که الان وجود دارد از نظر من بهتر است. نمی خواهم بگویم که در دوره ما حریفان بیشتری بود ولی من به زمان حال نگاه می کنم و فقط 2 نفر را می بینم. البته نیمار هم دارد خودش را نزدیک می کند؛ البته هنوز فاصله زیادی تا کریس و مسی باقی مانده ولی در دوره ما بازیکنان بزرگ زیادی بودند. من با زیدان، ریوالدو، رونالدینیو، اوون، فیگو و باتیستوتا رقابت می کردم. بازیکنان زیادی بودند که تیمهایشان را مبدل به تیمهای بزرگتری نموده بودند. اما الان فقط مسی و کریستیانو هستند و واقعیت این است که هردویشان خیلی خیلی خوب هستند.