آقا امید عجله نکن مطمئن باش برای pc هم میاد :n06:نقل قول:
Printable View
آقا امید عجله نکن مطمئن باش برای pc هم میاد :n06:نقل قول:
اون رو که میدونم عزیزمنقل قول:
ولی خب چند ماه صبر کردن واقعا سخته برای این بازی
الان میخوام تست کنم بازی رو برای همین دنبال کلوپ هستم
منم امروز بازی رو شروع کردم و حدودا 2-3 ساعت بازی کردم.
یکم نگران بودم که بازی در حد انتظار هام ظاهر نشه :| ولی اصلا و به هیچ وجه اینطور نبود،بازی واقعا از هر نظری عالیه،گیم پلی بازی کاملا پیشرفت کرده،مثلا کنترل کاراکتر،بخش شوتینگ بازی،کنترل وسایل نقلیه و .... همه پیشرفت کردن.
وسعت نقشه واقعا باور نکردنیه.یه ماشی نخوب پیدا کردم و از سمت راست نقشه افتادم توی یه اتوبان تا برسم به بخش کوهستانی و فضای آزاد بازی،بعد یه چند دقیقه رانندگی نقشه رو باز کردم و دیدم یه فاصله خیلی کم توی نقشه باز شده(کل نقشه بازی معلوم نیست و باید برید به همه محیط ها تا توی نقشتون نشون داده بشن)،نسبت به GTA IV وسعت و تنوع محیط بازی واقعا بالاتر رفته.
شخصیت های بازی هم همگی عالین،من تا قبل اینک هبازی کنم از Trevor زیاد خوشم نمیومد،ولی بعد از بازی کردن باهاش علاقم بهش بیشتر شد :دی
بین 3 تاشون هم از مایکل بیشتر خوشم اومده،با کلاس تره :دی فقط اینکه به هیچ وجه جلوی اداره پلیس به ماشین حمل پول حمله نکنید :| :دی
گرافیک بازی هم برای این نسل واقعا عالیه،مخصوصا نور پردازی بازی که برای یه بازی با این وسعت فوق العادس،وقتی شب شد کافیه از بالا(با هواپیما یا هلیکوپتر یا از بالای کوه و تپه ها)به شهر نگاه کنید،کلی نور میبینید که واقعا زیبا هستن.......
من بازی رو برای xbox 360 گرفتم و هر دو دیسک رو روی هارد نصب کردم،تا الان مشکل گرافیکی یا باگ خاصی نداشتم.......
در کل بازی همونطوری هست که همه انتظار داشتن،و با این ک هزیاد بازی نکردم مطمئنم این بازی Goty امسال هست..........
سلام دوستان
آقا رشد این تایپیک چه قدر سریعه ! اصلا از موقعی که از بخش اخبار بازی ها در اومده نصف پست های جدید اون تایپیک کم شدن :n02:
بعضی هام که همش برا نسخه پی سی سوال می کنن،در حالی که تو صفهات قبل ده بیست بار در موردش بحث شده،الآن اومدم دیدم دو تا از پستاشون پاک شده دلم خنک شد :n02:
یه خواهش دارم از دوستانی که بازی رو شروع کردن
لطفا جای بخش های ناجور بازی رو همراه مرحله هاشون یاد داشت کنین(مثل خنثی کردن مین میمونه:n02:)بعد که بازی رو تموم کردین تو یه پست تو اسپویلر بذارین که حال بعضی ها گرفته نشه(ما PC بازها که حالا حالاها مونده تا بتونیم بازی کنیم،اصلا اگه برا PC بیاد !)
ممنون :n16:
داداش اولا ممنون بابت پست خوبت ، میدونم گفتی که رو هارد نصب کردیش ولی میخوام بدونم به نظرت ما که هارد نداریم قراره رو فلش بنصبیم توی لود تکسچر ها به مشکل میخوریم؟ فلشو با سرعت Read 17mg/s گرفتم ولی استرس دارم میمیرمنقل قول:
بعدش اینکه آیا شما برنر مکس خریدی؟ اگر که میشه توی pm بهم میگی از کجا ؟؟؟؟ :n16::n16: مرسی
بعد از دو سه ساعت به Trevor رسیدی ؟ چطوری ؟ واسه من هنوز نرسیده بهش :| 5 ساعت بیشتر بازی کردم !نقل قول:
اینم ماشین سواری خودم!:n02:
برین از خدا بترسید رانندگی حال کنید!:n02:
کد:http://www.-----------.com/file/19671/video0043.3gp.html
والا نمیدونم،من از اول روی کنسولم هارد داشتم و تا حالا بازی رو از روی فلش مموری یاهارد اکسترنال اجرا نکردم،شما خودتو نتست کنید به احتمال زیا دمشککلی پیش نمیاد.......نقل قول:
داداش اولا ممنون بابت پست خوبت ، میدونم گفتی که رو هارد نصب کردیش ولی میخوام بدونم به نظرت ما که هارد نداریم قراره رو فلش بنصبیم توی لود تکسچر ها به مشکل میخوریم؟ فلشو با سرعت Read 17mg/s گرفتم ولی استرس دارم میمیرم
بعدش اینکه آیا شما برنر مکس خریدی؟ اگر که میشه توی pm بهم میگی از کجا ؟؟؟؟ :n16::n16: مرسی
+
نقل قول:
بعد از دو سه ساعت به Trevor رسیدی ؟ چطوری ؟ واسه من هنوز نرسیده بهش :| 5 ساعت بیشتر بازی کردم !
محتوای مخفی: اسپویل 2-3 ساعت اول بازی
نه من فقط چسبیدم به ماموریت های اصلی و جانبی و بیشتر هم جانبی. هر جا منو ببرن ، منم میرم. هنوز نگشتم اطرافو ... ولی تعریفی که از طبیعت کردی ، منو وسوسه کرده. منو وسوسه کرده. بیا :n20:نقل قول:
آقا یه سوال فنی احساس نمیکنی یه کم ماشین سواری بازی بچه گانس؟!(خیلی چپ راست میکنه فرمون!)(به نظرم تو نگاه اول از IV عقب تره!):n27:نقل قول: