پیغام بتمن طرفداران پرسپولیس برای استقلالی ها
او سال گذشته در دربی برگشت، با هت تریک رویایی خود به تاریخ پیوست.
به گزارش 598 به نقل از جام ورزشی، بعد از آن سه گل بود که طرفداران در شبکه های اجتماعی عکس هایی را منتشر کردند که زاید را در لباس بت من و سوپر من نشان می داد.
زاید در این باره می گوید: «خب واقعاً خوشحال شدم که من را شبیه بتمن و سوپرمن درست کرده بودند. بعد از آن 10 دقیقه بود که همهچیز تغییر کرد و یکشبه من به بازیکن محبوب طرفداران تبدیل شدم. هیچوقت این موضوع را فراموش نمیکنم و بازهم میگویم دوست دارم یک روز به جمع این تیم و هوادارانش برگردم و کار ناتمامم را در پرسپولیس تمام کنم و با این تیم قهرمان شوم.» استقلالی ها پس از آن مسابقه می گفتند زاید شانسی هت تریک کرده است اما او چنین پاسخی می دهد: «آن سه گل زندگی من را در ایران خاص کرد. من یادم میآید که بعد از آن بازی سرمربی استقلال گفت این هتتریک تصادفی بوده است ولی من گلهای بیشتری برای پرسپولیس زدم و هتتریکم را تکرار کردم. اگر اشتباه نکنم جلوی راهآهن و الشباب دوباره سه گل برای پرسپولیس زدم. من ایمون، به خودم ایمان دارم برای به ثمر رساندن گل ولی سه گلی که به استقلال زدم خیلی خاص بود و اگر یک روز دوباره به ایران برگردم، تلاش میکنم تکرارش کنم.»
...........................
عموی حسین ماهینی روز جمعه دار فانی را وداع گفت.
حسین ماهینی مدافع ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در غم از دست دادن عموی خود به سوگ نشست. به همین دلیل او در تمرین روز شنبه تیم ملی حضور نیافت. این هم عکسی از او سر خاک عمویش...
..................
به یاد ایام :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......................
رویانیان: اجازه ندهید نام پرسپولیس را از این باشگاه جدا کنند
مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با ارسال نامهای به رئیس قوه قضاییه، خواستار جلوگیری از جدایی نام پرسپولیس از باشگاه پرسپولیس شد.
به گزارش 598 به نقل از
، در پی اقداماتی که طی روزهای اخیر بار دیگر از سوی برخی افراد برای در اختیار گرفتن نام پرسپولیس صورت گرفته است، محمد رویانیان نامهای را برای ریاست محترم قوه قضاییه ارسال کرد. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در این ارتباط گفت: با توجه به حکم صادره در سال گذشته، باشگاه پرسپولیس موفق شد نام پرسپولیس که نیم قرن پیشینه دارد و متعلق به میلیونها هوادار است را با حکم یک قاضی شجاع و عدالت محور به دامان مردم برگرداند اما اخیرا همان عده که سالها از این نام سوء استفاده کرده بودند، در حال تلاش مجدد هستند تا به خیال خودشان با نفوذ به دستگاه قضایی و ارائه مدارکی که قبل از این رد شده بود، نام پرسپولیس را از باشگاه پرسپولیس جدا کنند. وی در ادامه تصریح کرد: ما به عدالت ریاست قوه قضاییه ایمان داریم چرا که ایشان در کنار سوابق درخشانی که دارند، برگزیده مقام معظم رهبری هستند و از اینرو طی نامهای از محضر ایشان درخواست کردیم نگذارند حق بیش از 30 میلیون هوادار پرسپولیس پایمال شود و نام قدیمی و پرطرفدار پرسپولیس که سرمایه گرانقدری برای همه ایران است خارج از ضابطه به عدهای واگذار شود.
رویانیان خاطرنشان کرد: همچنین به دوستانی که به دنبال گرفتن نام پرسپولیس هستند، توصیه میکنیم به جای چنین اقداماتی، به دامن باشگاه و هواداران برگردند تا براساس ضوابط و قوانین و با نظارت هواداران، پیشکسوتان و وزارت ورزش و جوانان در پرسپولیس آینده نقشی برای آنها در نظر گرفته شود. مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خطاب به هواداران تصریح کرد: ما تاکید میکنیم نام پرسپولیس از هواداران و باشگاه جدایی ناپذیر است. ایمان داریم دستگاه قضایی نیز در دفاع از حق 30 میلیون هوادار پرسپولیس کوشا خواهد بود و این افراد نمیتوانند نام پرسپولیس را از باشگاه و هواداران جدا کنند.
......................
معدنچی تمرین نکرد، کلاهکج فردا میآید
مهرزاد معدنچی در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد اما تمرین نکرد.
به گزارش 598 به نقل از
، تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی در کردان کرج برگزار شد که پشت درهای بسته بود اما در این تمرین که 80 دقیقه به طول انجامید گلمحمدی سعی کرد از سه بازیکن تیم خود یعنی حقیقی، نوری و انصاریفرد که موفق نشدند لباس تیم ملی را بر تن کنند با صحبتهایی دلجویی کند. همچنین پس از تمرین امروز به بازیکنان پرسپولیس تا روز سهشنبه شب برنامه تمرینی داده شده که در این برنامه مرخصی برای کلیه بازیکنان ممنوع است.
مهرزاد معدنچی بعد از ظهر امروز به تمرین پرسپولیسیها اضافه شد و از طرفی دیگر عادل کلاهکج با اجازه کادر فنی قرار است از فردا در تمرینات پرسپولیس شرکت کند.
گفتنی است تیم فوتبال پرسپولیس برای تشکیل اردوهایی 4 روزه در حال حاضر در کردان کرج به سر میبرد.
....................
زمان بازی پرسپولیس تغییر کرد
زمان دیدار پرسپولیس و نفت تهران از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر تغییر کرد.
به گزارش ملت ایران به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، دیدار تیمهای پرسپولیس و نفت تهران از هفته بیست و پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال (جام خلیج فارس) با دو ساعت تغییر برگزار میشود.
بنابر اعلام سازمان لیگ، بازی تیمهای پرسپولیس و نفت تهران که پیش از این قرار بود از ساعت 17 روز شنبه بیست و یکم بهمن ماه برگزار شود، با دو ساعت تغییر، در ساعت 15 همان روز در ورزشگاه آزادی انجام خواهد شد.
سازمان لیگ دلیل این تغییر برنامه را موافقت کنفدراسیون فوتبال آسیا با درخواست باشگاه صبای قم اعلام کرد. تیم صبا در مرحله حذفی جام قهرمانان برابر الشباب امارات به میدان می رود و این در حالی است که زمان برگزاری این بازی از ساعت 14 به ساعت 17 تغییر کرد تا برای پخش مستقیم این بازیها مشکلی ایجاد نشود.