دوستان نظرتون راجبه sennheisercx-310-originals رو میخواستم بدونم آیا بیس خوبی داره ؟
Printable View
دوستان نظرتون راجبه sennheisercx-310-originals رو میخواستم بدونم آیا بیس خوبی داره ؟
سلامنقل قول:
هدفون cx310 ورژن ورزشی هدفون cx300 هست با همون بیس و همون پاسخ فرکانسی و بیس قوی داره البته به همراه کیفیت قابل قبول.
طبق اخرین تستی که ساعتها طول کشید نتیجه به این صورت شد که برای سبک gothic و hard rock و rock ترجیحا و لزوما از هدفونهای بالانس ارمیچر تهیه کنین.چون حتی بهترین و سریع ترین هدفون فول سایز دینامیک دنیا براحتی در مقابل هدفون داخل گوشی بالانس ارمیچر کم اورد.
از بالانس های سونی تو ایران گیر میاد؟ خوب هست؟نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
هدفونهای سونی رو اغلب شرکت سونی ایران رهجو وارد میکنه که طبق اخرین استعلام موجود نداشتن.نقل قول:
سلام دوستان
قراره داداشم بزودی از آلمان برگرده چون اینجا فیک بازاره می خوام بگم یه ایرفون بیاره برام لطفا راهنماییم کنین چی بگیرم
ترجیحا in ear باشه، یه چیز ارزون قیمت می خوام...بیشتر راک و ترنس گوش می کنم
یه هدفون مینی هم اگه معرفی کنین ممنون می شم. اینم ارزون قیمت باشه...
درود
دوستان خواهشا راهنمایی کنید من چی بگیرم(هدست یا هدفون یا هندزفری یا...)
همه کاری باهاش میکنم از آموزش زبان انگلیسی تا بازی و پاپ و رپ و سنتی و...
همیشه با سیمش مشکل داشتم! می خواستم ببینم یه چیزی بی سیم خوب چقدر قیمتشه؟
می خوام عمری کار کنه...
اگر توصیف خاصی از صدای مد نظرتون ندارین، vsonic gr06 یک هدفون متعادل با صدای تقریباً گرم؛نقل قول:
حدود قیمت رو نگفتین
اگر کم می خواین خرج کنین یک گزینۀ عالی هست با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نه ایزولیشن خوبی داره و نه راحتی خوب و نه لوازم جانبی خوب، ولی در مقابل قیمتش کیفیت صداش فوق العادست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"هدفون مینی" نمیدونم یعنی چی
صدای زیر برام مهمتر از بیس هستش...نقل قول:
ارفون قبلیم سونی ex35 بود می خوام یه مقدار ازون بیشتر خرج کنم...
والله هدفون مینی رو از خودم در آوردم! اسمش یادم رفت، هدفونایی که از مدلای فول یه مقدار کوچیکتره و کل گوشو نمی پوشونه...
من که بازم نفهمیدم شما چقدر می خواین خرج کنیننقل قول:
به هر حال اون دو تا گزینه هردوشون از لحاظ صدا از سونی بهترن
در مورد هدفون های پرتابل، من مدل هایی که میشناسم خیلی محدودن برای همین کمک نکنم بهتره.