سلام دوستان
daniهستم
اگه میخواهید مد یا مپ یا ....
به سرور های Chizاضافه بشه یا همچنین هر نظر یا درخواستی دارین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کنید
Printable View
سلام دوستان
daniهستم
اگه میخواهید مد یا مپ یا ....
به سرور های Chizاضافه بشه یا همچنین هر نظر یا درخواستی دارین تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کنید
چند وقته سرور نداریم :n03:
سیاتک vps هاش را 1 ماهه 59 تومان می فروشه که ترافیک ماهانش هم 500 گیگ هست ( از لحاظ ترافیک خیلی خوبه )
که شارژ اولیه اش 3 ماهه است یعنی می شه 177 هزار تومان ...
تکی نمی تونم بخرم و سرور ران کنم ولی اگه یک نفر دست و دلباز مثل خودم باشه :D می تونیم شریکی سرور بزنیم ( 2 تا ادمین ) که برا هر کدوممون می شه 90 هزار تومان و ماهی برا هر نفر 30 هزار تومان می افته ...اگه کسی مایل به زدن سرور به صورت شریکی باشه اینجا pm بزاره تا ردیفش کنیم
سرور پرشین بلوک:
10.201.6.42:8303
سرور پرشین اف ان جی:
10.201.6.42:8304
فعلا که داون هستش ! من که نمی تونم سرور را ببینمش !
سرورا رو خط ملی ( اینترانت) هستن برای همین رو لیست مستر سرور نشون داده نمیشن.
باید آی پی هارو favoriate کنید.
البته الان ران نیست سرور.
خوب منم گفتم داون هستش دیگه :n26: همه سرور سرور می گن یکی نیست بیاد پول بده برا سرور زدن فقط مفت باشه کوفت باشه :n02:نقل قول:
از ماه دیگه که این وی پی اس تموم شه اعتبارش بهت پ.خ میزنم شریکی با هم سرور میزنیم.
هر چند ارزش نداره سرور زدن ولی برای شادی روح رفتگان و سلامتی زندگان سرور میزنیم. ( هرچند خودمم خیلی وقته بازی نکردم و نخواهم کرد)
حد اقل مشخصاتی که باید وی پی اس برای سرور این بازی داشته باشه اینه. ( کمتر از این یا اجرا نمیشه یا لگ خواهد داشت)
رم : 512
پردازنده: زیاد مهم نیست. ( اگه سرورا بیشتر از 3 سرور بشن باید ارتقا داد)
ترافیک ماهانه: 150 الی 250 گیگا بایت. ( مصرف ترافیک بسیار بالاست و مطمئنم 250 گیگ هم جواب نمیده)
هارد: زیاد مهم نیست. ( 1 گیگ هم میشه)
پورت: معمولا" همه وی پی اس ها پورت استاندارد دارند که مشکلی پیش نمیاد. ( اگه سرورا زیاد شن پورت اختصاصی هم نیاز میشه)
در ضمن الان دیگه خرید سرور از آسیا تک ارزش نداره! host dl رفته رو دیتاسنترشون و مطمئنا" قیمتا نسبت به دیتا سنتر های دیگه گرون شده.
اگه توافقی صورت بگیره برای نوروز و سال جدید سرور خواهیم زد.
عجب تی رفته صفحه 2 این قسمت
بابا یکی این رو ببره کنار wow اون بالا تا نره صفحه 2 این بازی خیلی طرف دار داره
درود
من با اين بازي خيلي خاطرات دارم.هر يك ماه وقت پيدا كنم ميام يه سر ميزنم. سرورا هم زياااااد. Po5eidon
پ.ن : براي چند دهمين بار ميپرسم كسي narotu رو نديده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
narotu مرده دیگه پیداش نیست مثل sajad tnt :n03::n03::n03::n03::n03: