منم سال دومیمنقل قول:
کتابا هرچی تغیر کرده امسال کرده
مثل اینکه ریاضی پیش و احتمالا زیست تغیر کرده
ولی تغیرات پایه به کنکور امسال اثر نداره چون کسایی که الان پیش میخونن همون کتابایی که ما خوندیم رو خوندن
Printable View
منم سال دومیمنقل قول:
کتابا هرچی تغیر کرده امسال کرده
مثل اینکه ریاضی پیش و احتمالا زیست تغیر کرده
ولی تغیرات پایه به کنکور امسال اثر نداره چون کسایی که الان پیش میخونن همون کتابایی که ما خوندیم رو خوندن
کنکور امسال و سال بعد در خدمت شماست! و بعید بدونم 93 حذف بشه! بکی دوسال تمدیدش می کنندنقل قول:
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
زیست پیش و ریاضی پیش تغییر کردهنقل قول:
باقی کتابا رو نمی دونم
تایید میکنم.نقل قول:
کنکور امسال و سال بعد در خدمت شماست! و بعید بدونم 93 حذف بشه! بکی دوسال تمدیدش می کنند
قبلنام گفتن:
1-سال 86 کنکور حذف خواهد شد.
2-سال 88 کنکور حذف خواهد شد.
3-سال 90 کنکور حذف خواهد شد.
.
.
سال 93 کنکور حذف خواد شد
.
.
.
.
.
.
و این داستان ادامه دارد.:31:
بعضی از دوستان می گفتن قبل از خوندم فوت و فن عربی یه کتاب ساده تر رو بخوندم ولی امروز چند صفحه ازش خوندم انچنان هم کم توضیح نداده بود و توضیحاتش به اندازه بود! و مثل ایادفیلی کشش نداده بود! صفحه بندی ایادفیلی مسخرست + اینکه چرت و پرت زیاد داره ایادفیلی در مقابلش هیچی نیست
خوبیش اینه که برای هم چیزی که یاد می ده یه تست از کنکور مثال زده که خیلی کمک می کنه !! پیشنهاد می کنم همه بخونش لازم هم نیست قبلش چیزی بلد باشند چون منی که نمره کتبیم 7.5 هست متوجه می شم چی می گه ! پس همه باید متوجه باشند!اگه دوباره بخوندید یا بعد ازش خوب تست بزنی مطمئن باشی بالای 80 رو زدی
برای ریاضی تجربی چی خوبه؟من سبز رو خریدم ولی آموزش نداره! و تستاش هم کمه و اجق وجق! کسی از تجربی هست جواب بده؟
الان اصلا رو درسام مترکز ندارم!
می دونم مدت زمانی که تمرکز رو درسا 100 درصد به بشه برای افراد متفاوت هست ولی اگه می شه بگید؟
نمی دونم باید یکی دو هفته به زور روزی 7-8 ساعت بخونم تمرکز 100 در صد می شه یا باید بعد از درس اونا رو تو مغزم مرور کنم( تا جوم تغییر کنه)؟
یک هفته ای می شه شروع کردم ولی وقتی می شینم جلو کتاب یاد می گیرما ولی می دونم یه جای کار می کلگه!
شاید دارم با اوج درس خوندم تو پارسال مقایسه می کنم والان اولشه که دارم درسش می خونم بعد از 2 سه ما ول گردیدن
دوستان به نظر من آزمونی که شرک میکنی زیاد مهم نیست مهم اون درسی که برای آزمونت می خونی به نظر من مهمترین چز که از یک آزمون انتظار می ره برنامه ریزیشه! به به نظر من هر 2 هفته عالیه و حجمی که بده منطقی باشه! مرور رو توش داشته باشه
3 تا آزمون آخرسنجش به خاطر جامع آماری که داره رو هم شرکت کنید بد نیست
اشتباه ترین کار در ادبیات خواندم روشیست که شما گفتی!نقل قول:
ادبیات تنها درسی است که باید مبحثی بخوندی! بایدبر اساس علاقه و توانایی که داری ابتدا قرابت معنای و ارایه و زبان فارسی رو خواند! بعد از عید کلمات آخر کتاب و تاریخ ادبیات واعلام ها! برای اعلام و تاریخ ادبیات هم حتما باید از کتاب مثل تاریخ ادبیات گاچ ( من اینو داشتم به نظرم کتاب های بهتری هم تو بازار گیر می یاد ولی انتظاراتی که از یک کتاب تازیخ ادبیات خواسته می شه رو برآورده می کنه) استفاده کنید چون تاریخ ادبیات ها پراکنده هستند و جا می افتند چون این مطالب فرار هستند باید بعد از عید خوند
1.الگو رو بگیر کم حجمهنقل قول:
2. همگامان خوبه! گاجم خوبه
6. بزرگترین مبتکران مبتکران مبتکران بگیر! سال قبل دوم و پیش 1 و2 رو مبتکران خوندم 63 زدم! سوم رو هم اصلا بند بلد نبودم( نمره کتبی 7 ) ففط یکی رو غلط زدم و یکی هم جواب ندادم اگه سوم رو می خوندم بالای 90 می شدم
8.زیاد مهم نیست چی بگیری کارشون مشترکه
9. هر کدوم 8500
می تونی تو سنجش سرو نگاه کنی
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------
بیاد بگید اوضاتون چطورهنقل قول:
چه درسی قوی هستی چه درسی ضعیفی؟
کنکور آزمایش رو فراموش نکن
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
زیست نکات ریز زیاد داره زود فراموش می شه!نقل قول:
ا2ماه 2 درس 2ماه 2درسه دیگه چی فیلمیه! درسا رو باید با هم بخونی
دفتر برنامه نویسی زیاد فرق نمی کنه
گه قلمجی هستی مشکل زیستت حله؟
سلام من رشته ریاضی سال دوممه که می خوام کنکور بدم
کتاب های ریاضی 2 و حسابان که دیدم عوض شده.
دیفرانسیل هم عوض شده ؟
برای کنکور 91 کتابهای خودمه رو بخونم یا جدیدها رو؟
كسي اؤ برنامه راهبرىي قلم دي كه ميخواى عوض بشه خبر نىاره !؟؟؟