نقل قول:
سلام
من هم خریدم . بنده هم نظرمو میگم یه حدود 2 هفته دیگه
Printable View
نقل قول:
سلام
من هم خریدم . بنده هم نظرمو میگم یه حدود 2 هفته دیگه
سلام من چند ماه پیش رفته بودم دکتر برام فیناستراید تجویز کرده بودش
بعد زمانیکه بروشورش رو خوندم نوشته بود افراد دارای ناراحتی کبدی نباید استفاده کنند
چون قبلا سایقه نارسایی کبدی داشتم استفاده نکردم
به دلیل تنبلی و کمبود وقت 2 ماه بعدش برای آزمایش رفتم ...
بعدش نتیجه آزمایشا خوب بودند و مشگلی نداشتم ...
حالا خودم شوروع کنم به مصرفشون ؟
البته ناگفته نماند چون اون دکتر متخصص پوست و مو گفته بود یک ماه دیگه بیا رفتم و گفتم بخاطر این موضوع قرصها رو مصرف نکردم
و فقط همون تونیک و شامپو ی شما رو استفاده کردم ... گفت خب باید آزمایشا رو میرفتی میدادی و میومدی پیش من ...
بعد تو این مراجعه دوم ماینوکسیدیل هم تجویز کرده بود...
حالا اگه بخوام شروع کنم اول باید فیناستراید و شروع کنم و بعد ماینوکسیدیلو یا برعکس ؟ تفاوتی هم داره ؟
هم زمان که نباید استفاده بشند نه ؟
فیناستراید فرقی نداره فقط باید مرتب مصرف بشه مثلا 2 ماه استفاده کنی 1 ماه نخوری اصلا فایده نداره
فیناستراید رو باید بیش از 6 ماه مصرف کنید تا اثر بزاره.
از عوارض اون اختلالات جنسی (کاهش میل جنسی و انزال و ارکشن ) است که البته شیوع کمی داره و با قطع دارو برگشت پذیره.
همونطور که گفتید ندرتا ممکنه اختلال کبدی ایجاد بکنه.
توی نت که سرچ کردم محلول نلانازول رو معرفی کردن برای جلوگیری ازپوسته شدن سر.دوستانه محترم کسی استفاده نکرده اینو؟
دوستان کار سرم مو دقیقا چیه؟ عوارض نداره؟
نرم کردن و درخشندگی مو های خشک و زبر. ( بیشتر یک محصول آرایشی هست تا طبی)نقل قول:
دوستان کار سرم مو دقیقا چیه؟ عوارض نداره؟
خیر عوارض ندارد.
اینجا کسی هست که قرص روی بخوره ؟ میخواستم ببینم مقدار مصرفش در روز چقدر باید باشه ؟
سرم مو چه مارکی خیلی خوبه که هم تقویتی باشه و هم موهارو درخشان کنه ؟
سینره یا کریستال یا ... ؟
ممنون
بستگی به دلیلی مصرف داره.نقل قول:
سرم مو چه مارکی خیلی خوبه که هم تقویتی باشه و هم موهارو درخشان کنه ؟
سینره یا کریستال یا ... ؟
ممنون
کریستال فقط مو هارو براق , مرطوب و خوش حالت میکنه ولی سینره علاوه بر این موارد باعث جلوگیری از ریزش مو نیز میشه.