نه دیگه همون هوش مصنوعیش هم از بین رفت چه برسه خودش :31:نقل قول:
Printable View
نه دیگه همون هوش مصنوعیش هم از بین رفت چه برسه خودش :31:نقل قول:
نه دیگه فکر نکنم زنده باشه،وسطای بازی بود که گفت برام بدن پیدا کن،آخر بازی خودش رو فدای دزموند کرد که دزموند بتونه از اتاق سیاه بیاد بیرون.................نقل قول:
سلام
دوستان انیمیشن اخری این سری بازی رو ببینید حتما ....
اتزیو پیر شده و با سوفیا ازدواج کرده در فلورانس در مزرعه ای دور با دو فرزندداره زندگی میکنه....
اگر دقت کرده باشید اتزیو در بین این سری نشون میده که به افرادی چینی اموزش میداده..و در این کشور هم اساسین هایی حضور داشتنددر این انیمه یکی از این چینی ها به ملاقات اتزیو میاد و گفگوهایی میکنند..
از هر چه بگذریم از بار احساسی انیمه نمیشه گذشت ...
اخرش اتزیو در جایی که در دوره جوانیش پدر و برادر او را کشته بودن چشمهایش را بست و جان خود راتسلیم خداوند میکنه....کلمات اخر زندگی اتزیو ...:
من در دوران جوانی
ازادی داشتم ولی نمی تونستم ببینم
من زمان داشتم ولی نمی تونستم ببینم
من عشق داشتم ولی حسش نکردم....من این سه مورد رو داشتم ولی درک نکردم...:40: بعد صحنهدور میشه و یک عقاب رو نشون میده..در حال پرواز
+
باید بگم که اتزیو رو لقب اسکاری مرد سال 2011 نامید..حرف نداشت این شخص:40: یعنی تو این قسمت تنهایی جور قسمت های قبلیشوکشید و خودش رو به مرز پختگی رسوند
4 هزارمین پست خودمون رو به نام اتزیو ثبت کردیم
اتزیو فرد عال بود و الطیر هم همینطور !نقل قول:
کاش AC III رو هم از اجداد اتزیو و الطیر میشاختن !:40:
آخه از عقاب چه ربطی به گرگ داره آخه!؟:13:
کاش conor هم از اجداد اونا بود و یه ارتباطی با عقاب داشت!:40:
ولی عقاب هم تو این سری هست هم گرگ کدوم حیوان اصلی میتونه باشه!؟
به نظر من که عقاب بهتره!:40::40::40::40::40:
البته نصف این پست به تاپیک ACIII ربط داشت!:31:
حامد،پسرم حداقل یه لینک میزاشتی این رو دانلود کنیم،قبلا دیدم اینو ولی میخوام خودمم دانلودش کنم.............نقل قول:
اسم اون اساسین چینی هم ((شائو جون)) هستش،یا بود...............
سلام:20:
دوستان این اخر بازی رو کسی داستانش رو نوشته؟ متن انگلیسی هم باشه خوبه من خونه یکی بازی میکردم نشد اخرش رو درست ببینم فقط فهمیدم یکی از اون سه تا خدا(یا هر چی:31:) گفت دنیا رو با یه چیزی نابود کردیم و همه مردم مردند غیر از چند هزار نفر که قراره نسل درست و حسابی ادم ها رو درست بکنند و دزموند باید یه جورایی پیامبر این طرف برا اون ها بشه
هیچ کس اینجا نمیاد؟ بابا بیاید بگید اخر این چی شد دیگه:31:
دوستان من اوایل بازی هستم و اینجا گیر کردم
باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما v رو بزن تو محیط یه چرخی بزن ببین چیزی پیدا میکنه ؟
Esc رو بزن ماموریت رو ببین چیه بنویس تا دقیق بهت بگم
من با جوی استیک بازی میکنم
بفرما اینم یه عکس دیگه...
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]