رونمایی از لاماسیای جدید؛ بارسا به دنبال پرورش مسی ها، ژاوی ها و اینیستاهای بیشتر
سایت گل- باشگاه بارسلونا كه در چند فصل اخیر با ستاره های بومی اش، به بهترین باشگاه فوتبال دنیا تبدیل شده، قصد دارد با افزايش گسترش فضا و نوسازي تجهيزات آكادمي خود بيش از پيش استعدادهاي بومي در كاتالان را كشف و به دنيای فوتبال عرضه كند.
به گزارش آسوشيتدپرس، بارسلونا ساختمان و زمين تمريني جديد براي آكادمي فوتبال خود ساخته كه روز جمعه خبرنگاران از آن بازديد كردند. اين آكادمي همچنان نام قديم ' لاماسيا' را بر خود دارد.
آكادمي فوتبال بارسلونا با افزايش ظرفيت خود از 60 به 83 بازيكن اميدوار است در آينده ستارگاني چون ليونل مسي، آندرس اينيستا و سسك فابرگاس تربيت كند.
خوردي مويكس مدير اقتصادي و راهبردي بارسلونا گفت:" ما از چندين ساختمان و تاسيسات مختلف از جمله در ميلان، بيلبائو و آرسنال بازديد كرديم تا براي ساختمان جديد ايده بگيريم ، براي داشتن چنين زمين تمريني در همان محل قبلي و نه 50 كيلومتر آن طرف تر. اين چيزي است كه ما به آن افتخار مي كنيم و اكنون مي توانيم بگوييم يكي از بهترين ها را ساخته ايم.
نوجوانان 11 تا 18 ساله آكادمي لاماسيا تا پيش از اين مجبور بودند براي رفتن به زمين تمرين 30 دقيقه با ماشين بروند ولي اكنون محل تمرين در همان آكادمي لاماسيا است.
ساختمان جديد آكادمي مي تواند پذيراي 58 بازيكن فوتبال باشد. در كنار آن نقاطي هم نشانه گذاري شده كه قرار است براي تيم هاي بسكتبال، هندبال و هاكي روي يخ بارسلونا ساخته شود."
باشگاه کاتالانی همچنین بودجه اي 11 ميليون يورويي را براي سرمايه گذاري طولاني مدت و تجهيز و نوسازي تجهيزات و تاسيسات خود در نظر گرفته است.
مويكس گفت:" اميدواريم ورزشكاران بيشتري براي تيم نخست خود پرورش دهيم . اين كار به لحاظ اقتصادي به صرفه تر از آن است كه چشم به بازار نقل و انتقال بازيكنان داشته باشيم تا كيفيت تيم خود را ارتقا دهيم."
طبقات دوم و سوم اين ساختمان اتاق هاي يك ، دو و چهار نفره بازيكنان هستند و طبقه هم كف نيز آشپزخانه، سالن غذاخوري و اتاق هاي كلاس با تجهيزات صوتي و تصويري است.
استراحتگاه اين آكادمي چشم اندازي دارد كه زندگي در آن آرزوي هر پسر نوجوان است.
ساختمان با پوستر هايي از بازيكنان بارسلونا تزيين شده است . تلويزيون هايي با صفحه نمايش بزرگ ، صندلي هايي براي تماشاي تلويزيون، محلي براي نگهداري بازي هاي ويديويي ، ميز بيليارد و البته فوتبال دستي با بازيكناني آبي اناري كه درمقابل بازيكناني سفيد پوش صف آرايي كرده اند از ديگر نكات قابل توجه ساختمان جديد لاماسيا است.
هرچند كه اين تجهيزات مدرن هستند ولي باشگاه بارسلونا مي گويد كه مي خواهد همچنان به سنت هاي آكادمي پايبند باشد.
كارلس فولگرا مدير لاماسيا گفت:" مي خواهيم روح ماسيا را در ساختمان جديد بدميم ضمن آنكه بچه ها را با تجهيزات مدرن پرورش مي دهيم، فضاي بيشتر و نور بيشتر."
لاماسيا هفت بازيكنان از يازده بازيكني كه در فينال ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه سه بر يك منچستريونايتد را شكست داند تربيت كرده و 9 بازيكن از تيم ملي اسپانيا كه قهرمان جام جهاني شدند هم دست پرورده لاماسيا هستند.
ژاوی: ازمورینیو نمی ترسم ولی کیفیت رئال نگرانم می کند
سایت گل- ژاوی ارناندس بازیکن خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از بازیکنان رئال مادرید به مراتب بیشتر از مربی این تیم می هراسد ولی درعین حال معتقد است که بارسلونا می تواند به تسلطش در فوتبال اسپانیا ادامه دهد. این ستاره کاتالان معتقد است که با وجود خریدهای رئالی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی، بارسا به درخششش ادامه خواهد داد.
او در صحبتهایی به ال موندو دپورتیوو گفت:« من بیشتر نگران بازیکنان رئال مادرید هستم تا مربی شان. آنها در بازار تابستانی بازیکنان خوبی را به خدمت گرفته اند و درکنار سطح بالای بازی شان، تجربه زیادی هم دارند و در خط دفاع کاملا قوی هستند. با توجه به اینکه رئال تیم خوبی است، عملکرد بارسلونا که همچنان بررقابتهای لالیگا تسلط دارد، ارزش بیشتری خواهد یافت. باید به یاد داشته باشیم که بارسلونا رئال را از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا خارج کرد.»
ژاوی در ادامه درمورد خرید تابستای تیمش گفت:« بسیار خوشحال و هیجان زده ام چون بازیکنان خوبی مثل الکسیس سانچس را داریم که به تیم کمک زیادی خواهد کرد. اگر سسک به اینجا بیاید هم به تیم کمک خواهد کرد. من برای فصل جدید کاملا آماده ام و می خواهم بگویم که تا پایان عمر فوتبالی ام در بارسا خواهم ماند.»
پیکه: گواردیولا کلید موفقیت های بارساست
سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، با ستایش از پپ گواردیولا، سرمربی تیمش، اعلام کرد کرد که او دلیل اصلی موفقیت های پیاپی آبی و اناری هاست.
گواردیولای 40 ساله که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، با این تیم در سه فصل پیاپی قهرمان لالیگا شد و دو بار نیز قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن گرفت.
پیکه در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" گواردیولا کلید موفقیت های ماست. او یک مربی فوق العاده است که توانایی فوق العاده ای در انگیزه دادن به بازیکنانش دارد. او یکی از بهترین مربیان دنیاست و داشتن او یک افتخار برای ماست."
پیکه که برای چند فصل در منچستریونایتد بازی می کرد، در مورد علاقه اش به باشگاه بارسلونا گفت:" من سال هاست که از پیراهن بارسا دفاع می کنم. من از کودکی طرفدار این تیم بودم. من همیشه برای دیدن بازی های تیم به نوکمپ می رفتم. این تیم اهمیت زیادی برای من دارد و من به این باشگاه بسیار افتخار می کنم."
داوید ویا: گلی که به منچستریونایتد زدم، بهترین گل دوران حرفه ای ام بود
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، اعلام کرد گلی که در دیدار فینال چمپیونزلیگ وارد دروازه منچسریونایتد کرد، بهترین گل دوران حرفه ای اش بوده است.
این مهاجم ملی پوش اسپانیایی با به ثمر رساندن گل سوم بارسا در آن دیدار، امیدهای شیاطین سرخ برای به تساوی کشیدن بازی را کاملا از بین برد.
او در گفتگو با نشریه آس گفت:" گلی که در ومبلی زدم، مهمترین گل دوران حرفه ای ام بود. از نظر زمان و نحوه به ثمر رسیدن، بهترین گل من بود زیرا اهمیت زیادی در پیروزی ما در آن دیدار داست. آن گل به ما کمک کرد تا به قهرمانی در چمپیونزلیگ نزدیک تر شویم."
آبی و اناری ها در حال حاضر در آمریکا به سر می برند و امشب در دیداری دوستانه به مصاف کلاب آمه ریکای مکزیک می روند.
تیاگو آلکانتارا: می خواهم برای سال ها در بارسا بمانم
سایت گل- تیاگو آلکانتارا هافبک ملی پوش باشگاه بارسلونا در نشستی در شهر دالاس اعلام کرد قصد دارد در نوکمپ بماند.
در این نشست که از سوی یونیسف برگزار شده بود و داوید ویا دیگر بازیکن بارسا نیز در آن حضور داشت جوانان علاقمند به این تیم سئوالات خود را از بازیکن محبوب خود می پرسیدند.
این در حالی بود که با وجود علاقه رئال مادرید به جذب این بازیکن و شایعه احتمالی رفتن تیاگو با آمدن سسک فابرگاس این بازیکن اعلام کرد به هیچ عنوان قصد ترک نوکمپ را ندارد.
" وقتی 15 سالم بود به بارسلونا آمدم اما فوتبال را از دوران بچگی وقتی هم سن شما بودم آغاز کردم.این ششمین سال حضورم در باشگاه است اما امیدوارم حضورم در نوکمپ بسیار طولانی باشد."
آلکانتارا اردوی تدارکاتی پیش فصل خوبی را با بارسا پشت سر گذاشته و با این تیم نمایش خوبی در تورنمنت آئودی کاپ داشت. او همچنین برای بازی دوستانه مقابل ایتالیا در روز 10 آگوست به تیم ملی کشورش دعوت شده است.