اخطار فتح اله زاده به حسن روشن
علی فتح اله زاده سرپرست باشگاه استقلال تمایلی به ایجاد حاشیه در تیمش ندارد و به همین دلیل وی از حسن روشن مدیر کمیته تیمش درخواست کرد تا از انجام مصاحبه های جنجالی و حاشیه سازی اجتناب کند تا وضعیت خوب استقلال دچار تغییر نشود و روند فعلی ادامه دار باشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حسن روشن پس از صحبت هایی که در خصوص محمد مایلی کهن انجام داد، صحبت هایی هم در مورد رضا رجبی انجام داد که مدیر تیم های پایه ای را زیر سوال برد به همین دلیل فتح اله زاده از روشن خواست تا در خصوص افراد داخل و خارج از مجموعه استقلال مصاحبه های جنجالی انجام ندهد و در صورت اعلام حقایق نیز آرامش را از تیم سلب نکنند تا استقلال در این فصل به اهدافش نزدیک شود.
گفتنی است، مدیر کمیته فنی آبی ها بدلیل عدم رسیدگی مسئولان باشگاه به وضعیت کمیته فنی از فتح اله زاده دلخور است و این مسئله را به وی اعلام کرد تا سرپرست باشگاه هر چه سریع تر به وضعیت کمیته رسیدگی کرده و احکام اعضا را صادر کند./گ
اکبرپور:استقلالیها بدانند روز بازی نصف آزادی مال تماشاگران تراکتور خواهد بود
تیم تراکتورسازی در داربی تبریز جشنواره گل به راه انداخت و در ۲۰ دقیقه ابتدایی بازی چهار گل به ثمر رساند تا در همان نیمه اول تیر خلاص را به رقیب سنتیاش زده باشد.
سیاوش اکبرپور که زننده گل چهارم تراکتور و به عبارتی تیر خلاص به شهرداری بود، این داربی را یکی از بهترین و پاکترین داربیهای فوتبالمان در چند سال اخیر معرفی میکند.
* در داربی تبریز هم که جشنواره گل به را انداختید؟!
خودمان هم پیشبینی یک چنین نتیجهای را نمیکردیم چون با بازیهایی که از شهرداری دیده بودیم خودمان را آماده یک دیدار سخت کرده بودیم اما آنقدر خوب ظاهر شدیم که دست این تیم را در پوست گردو گذاشتیم و به آنها اجازه خودنمایی ندادیم.
* بازی را چطور دیدی؟
تراکتورسازی در این دیدار بازی فراتر از لیگ ایران به نمایش گذاشت و میتوانستیم حتی گلهای بیشتری هم به ثمر برسانیم. فکر میکنم اگر پس از به ثمر رسیدن گل چهارم، انگیزه بازیکنانمان پایین نمیآمد رکوردی ثبت میکردیم که هیچ تیمی موفق به تکرار آن نمیشد. پس از اینکه گل چهارممان به ثمر رسید بازیکنانمان بیشتر سعی در حفظ توپ کردند اما با این حال هواداران در طول ۹۰ دقیقه شاهد یک بازی خوب و تماشایی شدند. باید بگم که پنجشنبه شب یکی از بهترین و پاکترین داربیهای چند سال اخیر فوتبالمان رقم خورد.
* چه شد که در ۲۰ دقیقه ابتدایی موفق شدید چهار گل به ثمر برسانید؟
از همان لحظهای که سوت بازی به صدا درآمد، خوب شروع کردیم. کادر فنی از ما خواسته بودند تا حریف را در زمین خودش پرس کنیم. از طرفی عطش و انگیزه بازیکنانمان برای گلزنی در این دیدار زیاد بود و تمامی این مسایل دست به دست هم دادند تا در ۲۰ دقیقه اول بازی چهار گل بزنیم تا شهرداری تیر خلاص را بخورد.
* خودت هم که زننده این تیر خلاص بودی!
پس از چهار هفته در این دیدار در پست تخصصیام بازی کردم و به همین دلیل هم موفق به گلزنی شدم.
* آیا بازگشت به پست اصلی و تخصصیات به درخواست خودت صورت گرفت؟
بله. قبل از بازی از امیرخان درخواست کردم تا در خط حمله بازی کنم و ایشان هم درخواستم را قبول کردند و خوشحالم که توانستم در اولین حضورم در پست تخصصیام خوب ظاهر شوم.
* شنیدهایم تشویق تماشاگران تبریزی در این دیدار بسیار خاص و عجیب بوده؟!
بله. برای من که بسیار جالب بود و تاکنون شاهد یک چنین تشویقی نبودم. تماشاگران تبریزی برای اینکه هر دو تیمشان را حمایت کرده باشند، دقایقی به تشویق تراکتورسازی میپرداختند و دقایقی دیگر شهرداری را تشویق میکردند. باور کنید خود من از تشویق آنها انرژی و انگیزه میگرفتم و یقین دارم که با حمایتشان خیلی زود به روزهای اوجم بازمیگردم.
* در جدول همه که همسایه استقلال شدید. فکر میکنی تا پایان فصل رقابت میان تراکتورسازی و استقلال برای قهرمانی و صدرنشینی ادامه داشته باشد؟
در حال حاضر هفته های ابتدایی لیگ را سپری میکنیم و نمیتوانیم از حالا مدعیان لیگ را معرفی کنیم. این فصل مدعی زیاد داریم و مشخص نیست که جنگ قهرمانی میان چه تیمهایی صورت بگیرد. به نظرم همین تیم استقلال که خیلیها از آن انتقاد میکنند یکی از مدعیان لیگ خواهد بود.
* ولی در حال حاضر رقابت تراکتورسازی و استقلال در صدر جدول لیگ را جذاب کرده و خیلیها از حالا برای دیدار این دو تیم در هفته ششم لحظهشماری میکنند.
خود من چهار ماهی میشود که برای این دیدار لحظهشماری میکنم. مصاف تراکتورسازی با استقلال، نبرد تاکتیک و ستارهها خواهد بود. تراکتورسازی یک تیم ستاره است ولی استقلال تیمی پر از ستاره است و ستارهها هستند که نتایج این تیم را رقم میزنند. بازیکنانی مثل فرهاد مجیدی هستند که استقلال را صدرنشین کردهاند نه تاکتیک تیمی آن، چون کادر فنی این تیم دانش فنی چندانی ندارند که بخواهند آن را به بازیکنانشان انتقال بدهند. به همین خاطر هم مصاف تیممان با استقلال را نبرد تاکتیک و ستارهها میدانم.
* پس باید از همین الان منتظر گلزنیات مقابل استقلال باشیم؟!
بله. برای این بازی انگیزه بسیار زیادی دارم و شک نکنید که سیاوش اکبرپور یکی از گلزنان این دیدار خواهد بود. اجازه نمیدهم انتظار چندماههای که برای این بازی کشیدهام بینتیجه بماند. به دنبال این هستم تا در دیدار با استقلال خودم را به یکسری از بازیکنان این تیم که برای من و خیلی دیگر از استقلالیهایی که از آن جدا شدند دوستنما بودند، ثابت کنم. در حال حاضر عاشق تراکتور هستم نه استقلال و از اینرو برای موفقیت آن از جانم مایه میگذارم.استقلالیها از حالا بدانند که روز بازی نیمی از ورزشگاه آزادی مال تماشاگران تبریزی خواهد بود و در آزادی چندان غریبه نخواهیم بود. میخواهیم مقابل استقلال آنقدر خوب بازی کنیم تا چشم همه را دربیاوریم خصوصا چشم همان دوستنماهایی که گفتم.
مظلومی:باید به سلیقه هواداران احترام گذاشت شایدآنها علیه من شعار بدهنداما قطعا از جایی خط نمیگیرند
سرمربی تیم فوتبال استقلال معتقد است فرهنگسازی در بین تماشاگران با فعالیت بیشتر کمیتههای فرهنگی باشگاهها انجامپذیر است.
پرویز مظلومی در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشی ایسنا در خوزستان درباره وضعیت فرهنگی در ورزشگاهها اظهار کرد: امکان دارد گاهی مواقع هوادار از من نوعی خوشش نیاید و شعار سر دهد ولی این که بخواهیم این مسایل را گردن کسی بیاندازیم و بگوییم آنها از جایی هدایت میشوند، فکر میکنم درست نباشد.
وی بیانکرد: به هر حال این نوع رفتارها سلیقه مردم است و شاید یک روزی هم از مظلومی خوششان نیاید و علیه او شعار دهند. در این مواقع خود مظلومی است که باید تصمیم بگیرد که آیا میتواند در این شرایط در تیم فعالیت و با جو موجود مبارزه کند یا خیر.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: اینکه هوادار از دقیقه ۴۰ به بعد علیه تیم و مربی شعار بدهد کار درستی نیست و آن را قبول ندارم. هواداران باید به مربیان فرصت دهند تا آنها بتوانند ایدههای خود را به نحو مطلوبی در تیمشان پیاده کنند.
وی افزود: واقعا یک مربی که تیمش دیر بسته شده و هفت، هشت بازیکنش که در اختیار تیمملی بودهاند سه روز مانده به مسابقات به تیم اضافه میشوند، در چهار هفته اول رقابتها چه کار میتواند بکند؟ حالا شاید یک عده فقط فکر کنند که ۱۱ بازیکن در زمین فرستاده میشوند و به دیگر مسایل کاری ندارند. واقعا روی این ۱۱بازیکن خیلی باید کار شود که بتوانند در زمین یک فوتبال ایدهآل ارایه دهند.
مظلومی گفت: نباید فراموش کنیم که تمام تیمها مقابل استقلال و پرسپولیس ۱۰ برابر نیرو میگیرند و بسیار قوی ظاهر میشوند. به عنوان مثال شاید همه میگفتند که استقلال روی کاغذ باید چهار، پنج گل به فجرسپاسی بزند ولی دیدید که نه تنها این طور نشد بلکه برعکس فجرسپاسی در بعضی مواقع بازی، ما را اذیت کرد. امروزه تمام تیمها با انگیزه کار میکنند و واقعا دیگر نمیتوان راحت تیمی را شکست داد.
وی بیانکرد: در واقع باشگاهها و کسانیکه این وظیفه را بر گردن دارند باید طوری برنامهریزی کنند که شاهد رویکرد مثبت تماشاگران در ورزشگاهها باشیم و اگر هم مورد منفی در این خصوص وجود دارد، باشگاهها باید این مسایل را در دل کمیته فرهنگی و مشوقان باشگاه ریشهیابی و برطرف کنند تا دیگر به ورزشگاهها کشیده نشود.
سرمربی تیم فوتبال استقلال یادآور شد: خوشبختانه در حال حاضر پای تماشاگران به ورزشگاهها باز شده و بار دیگر شاهد حضور پرشور آنها هستیم. ما باید کاری کنیم که این تماشاگر حفظ شود و نباید به نحوی برخورد شود که تماشاگر در خانه بنشیند و رفتن به ورزشگاه را تحریم کند و رفتارها نباید طوری باشد که تماشاگر نابود شود.
نصرالله عبداللهی : شک نکنید استقلال امسال موفق میشود
مربی پیشین تیم فوتبال استقلال میگوید دلیل تغییر زودهنگام بر روی نیمکتهای فوتبال ایران ترس مدیران به خاطر از دست دادن جایگاهشان است.
نصرالله عبدالهی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره فرهنگ هواداران و اهالی فوتبال اظهار کرد: زمانی که ما فوتبال بازی میکردیم این گونه نبود که هواداران به بازیکنان و کادر فنی و داوری توهین کنند. این مسایل هم از یک زمان وارد فوتبال شد، از وقتی پول زیاد به فوتبال آمد این اتفاقها هم رخ داد.
وی ادامه داد: زمانی که پول زیاد وارد فوتبال شد، همه خود را در آن پول شریک دانستند. هم هواداران و هم برخی از اهالی رسانه و هم سایرین خود را در پولی که به فوتبال آمده بود، سهیم میدانستند. وقتی به دلایلی این افراد از آن پول دور ماندند، برای تلافی یا نزدیک شدن دوباره به آن واکنش نشان دادند.
عبداللهی افزود: واکنش افراد به این مساله این بود که دعواها را به سکوها کشاندند و باشگاهها هم برای این که آنها را ساکت کنند ناچار شدند پول خرج کنند! این مسایل بود که باعث بروز این جریانها شد.
وی همچنین نتیجه نگرفتن تیمها را در فشار هواداران موثر دانست ولی باز تاکید کرد: آن چه پیش از هر چیزی باعث پرخاشگریها در ورزشگاهها شد، پولی است که در طول سالیان رفته رفته در فوتبال نفوذ کرده است.
دستیار پیشین زنده یاد «ناصر حجازی» در تیم فوتبال استقلال در ادامه با بیان این که برخی روسا و مدیران باشگاهها نگران از دست دادن جایگاه خود هستند، خاطر نشان کرد: برخی مدیران از ترس این که جایگاه خود را از دست بدهند، اقدام به تغییر مربیان میکنند، البته در این میان فشار هواداران هم میتواند موثر باشد.
پیشکسوت باشگاه استقلال در ادامه درباره تیم آبی پوش پایتخت گفت: من فصل پیش به مسئولان استقلال گفتم شما هم از بی پولی رنج میبرید و هم از نتیجه نگرفتن و پیروز نشدن، پس بیایید در فصل جدید بازیکنان خوبی بگیرید که از نظر نتیجه گیری خیالتان راحت باشد و فقط از بی پولی ناراحت باشید! این طبیعت فوتبال است که تیمی که بازیکنان خوبی داشته باشد، موفقتر میشود.
عبداللهی ادامه داد: مسئولان استقلال نشان دادند که میتوانند یک تیم خوب را ببندند و بازیکنان درجه یک جذب کنند و مطمئن باشید استقلال این فصل موفق میشود.
امیرحسین صادقی: استقلالیها میدانند چقدر گل زدن را دوست دارم/ اگر گل بزنم خوشحالی نمیکنم/ این بازی از دربی تهران قشنگتر میشود
امیرحسین صادقی از تعطیلی تمرینات تراکتور استفاده کرد و برای استراحتی چند روزه راهی مشهد شد. او در بازی با شهرداری تبریز یک گل هم به ثمر رساند تا تعطیلات شیرینی داشته باشد. امیرحسین در مورد وضعیت تراکتور و بازی با استقلال به سوالات خبرنگار سایت گل پاسخ میدهد.
شما شروع فوقالعادهای در لیگ داشتهاید. میتوان گفت که تراکتور مدعی قهرمانی است؟
ما شروع فوقالعادهای نداشتیم و در بازی اول سه امتیاز را به راحتی از دست دادیم. ولی بچهها در بازیهای بعدی زحمت کشیدند و توانستیم ۱۲امتیاز بگیریم. با این حال معتقدم تراکتور هنوز از لحاظ نظم تیمی و هماهنگی خیلی کار دارد.
اتفاقا قلعهنویی هم از نظم تیمی تراکتور انتقاد کرده؟
به هر حال ۵۰درصد تیم عوض شده و بازیکنان و سرمربی تراکتور تغییر کردهاند. تفکرات هم در این باشگاه تغییر کرده و تیم ما احتیاج به زمان دارد.
نگفتی که مدعی هستید یا خیر؟
من قبلا هم گفتم که مدعیان بعد از هفته دهم مشخص میشوند.
ولی قبول داری تراکتور از لحاظ کادرفنی و بازیکن پتانسیل قهرمانی دارد؟
مربی و بازیکن بزرگ ملاکی برای کسب عنوان قهرمانی نیست، آن هم در فوتبال ایران که حساب و کتاب ندارد. شما دیدید که سال گذشته استیل آذین دچار چه سرنوشتی شد.
در هفته ششم فکر میکنی که استقلال را شکست بدهید؟
ما تمام تلاشمان را میکنیم و شانس زیادی برای پیروزی داریم. البته استقلال با هوادارانش تیم بسیار بزرگی است و بازیکنان بزرگی هم دارد.
فتحاللهزاده چند روزه پیش در مصاحبهای گفت که پرویز مظلومی قلعهنویی را شکست خواهد داد. نظر تو چیست؟
من نمیتوانم جواب آقای فتحاللهزاده را بدهم و او نظرش را گفته است ولی فکر میکنم بازی سختی داشته باشیم. به نظر من این بازی از دربی تهران قشنگتر خواهد شد.
به نظر تو از لحاظ فنی امیر قلعهنویی بهتر است یا پرویز مظلومی؟
جوابی برای این سوال ندارم.
آیا مقابل استقلال به گلزنی فکر میکنی؟
من بلد نیستم کلیشهای حرف بزنم. همه میدانند که رگ و پوست و استخوانم از استقلال است ولی الان بازیکن تراکتور هستم و با جان و دل برای این تیم بازی میکنم. من صددرصد به گلزنی فکر میکنم و بازیکنان استقلال هم میدانند که چقدر گلزنی را دوست دارم.
اگر گل بزنی خوشحالی میکنی؟
خیر.
استقلال مثل موم در دستان مظلومی
یکی از قابلیت های ترکیب استقلال که بسیاری معتقدند راه موفقیت این تیم را تاکنون هموار ساخته است سیستم چرخشی است که به کار گرفته می شود و با توجه به داشته های مظلومی این سیستم به بهترین شکل در میدان پیاده می شود. طی سال های گذشته شاهد این موضوع بودیم که استقلال یک نقطه قوت داشت که اگر از سوی حریفان کشف و مسدود می شد، این تیم با مشکل روبرو و ممکن بود عرصه را به حریف واگذار کند، اما استقلال مدل ۹۰ مثل در دستان مظلومی است به شکلی که هر طور « موم » سرمربی تیم اراده کند فرم می گیرد و تاکتیک حریفان
را خنثی می کند.
بسیاری از حریفان استقلال قبل از رویارویی با این تیم تصور می کنند، آبی ها به واسطه داشتن حیدری و حمودی در جناح راست و بازیکنانی نظیر شیرزاد، ولیدعلی، کرار و امیرآبادی در جناح چپ کانال های نفوذی قدرتمندی دارد که در صورت جلوگیری از نفوذ گوش های چپ و راست استقلال این تیم را زمین گیر خواهند کرد. اما وقتی حریف جناحین خود را تقویت می کند، مظلومی دستور جدا شدن از لب خط و نفوذ از میانه میدان را به بازیکنان کناری خود می دهد و به نوعی سیستم را با تغییر و تحول اساسی
روبرو می کند. این تغییر نه تنها به ضرر آبی ها نیست بلکه تاکتیک های حریف در راه خنثی کردن جناحین را بی تاثیر می کند و شاهد این موضوع هستیم که استقلال ۴ گل خود مقابل فولاد خوزستان را از میانه میدان آغاز می کند و با نفوذ از عمق دفاع، دروازه حریف را باز می کند.کمتر تیمی در لیگ برتر سراغ داریم که تا این اندازه تاکتیک پذیر باشد و در یک
چشم به هم زدن از یک سیستم به سیستم دیگر رو بیاورد. با توجه به بازیکنان خلاقی نظیر فرهاد مجیدی، خسرو حیدری، جباری، کرار و تیموریان
این تغییر استراتژی به بهترین شکل ممکن می شود و خیال مظلومی از بابت تاکتیک و ضدتاکتیک حریف راحت می شود.در دیدارهای قبلی هم شاهد این
موضوع بودیم. استقلال مقابل سپاهان و مس کرمان، با سانتر از جناحین توسط شریفات و حیدری به گل می رسد و گل های دیگر را از طریق نفوذ از عمق دفاع حریف به ثمر می رساند.
آیا در لیگ برتر تیمی سراغ دارید که تا این اندازه قابلیت اجرای تاکتیک و فرار از تله حریفان را داشته باشد؟!
قلعه نویی:خدا بخواهد استقلال را می بریم/حتما حاجی علم لدونی دارد و در پیش بینی هم دکتری گرفته
امیر قلعه نویی در گفت و گویی با خبرآنلاین از بازی با فوتبال و رفاقت با علی فتح الله زاده سخن گفت.
بهروز احمدی: با چهار برد متوالی تراکتور سازی او که لیگ را با شکست آغاز کرده بود در صدر جدول رقابت سایه به سایه ای با استقلال را آغاز کرده تا به این شکل در آستانه رویارویی دو تیم در هفته ششم همه این بازی را جنگ صدرنشینی بنامند.امیر قلعه نویی که در سال های گذشته بارها با تیم های مختلف مقابل استقلال قرار گرفته با بیان این که این بازی هم تنها سه امتیاز دارد مدعی شد اگر خدا بخواهد استقلال را می برند.امیر قلعه نویی که رابطه بسیار خوبی با فتح ا.. زاده دارد در خصوص پیش بینی او در ارتباط با پیروزی مظلومی در این دوئل هم واکنش نشان داد.
*برد پرگلی در اولین دربی خود در تبریز به ثبت رساندید؟
بار ها گفتم که نتیجه همه بازی ها دست خدا است و ما باید تلاش کنیم تا تکلیف مان را در قبال با طرفداران و باشگاه به خوبی انجام دهیم.این نتیجه هم کار خدا بود و زحمات و تلاش بچه ها که من همه آنها را ستایش می کنم.
*تصور چنین بردی را می کردید؟
دروغ نگویم نه،شهرداری واقعا" تیم خوبی است و در هفته های قبل هم خوب کار کرده بودند اما در این بازی گل های زودهنگام ما شیرازه آنها را از هم پاشید و باعث شد این نتیجه رقم بخورد.
*مثل این که در نیمه دوم از عملکرد بازیکنان تان راضی نبودید و مدام به آنها اعتراض می کردید؟
من همیشه گفتم که بازیکنان تراکتور باید برای رسیدن به اهداف شان روح بزرگی داشته باشند و بدانند که فوتبال ۹۰ دقیقه است نه ۴۵ یا ۵۰ دقیقه!در هر شرایطی بازیکنان باید بدانند که فقط و فقط به تراکتور فکر کنند حتی اگر ۱۰ گل هم جلو باشند و تیم مقابل هم ۹ یا ۱۰ نفره باشد.
*پیش بینی می کردید بعد از باخت به صبا در این مقطع از فصل در جایگاه دوم قرار بگیرید؟
ببینید من در این مقطع اصلا" به فکر جایگاه تیم در جدول نیستم چون خیلی زود است که بخواهیم راجع به جایگاه واقعی تیم ها صحبت کنیم.ما تازه کارمان شروع شده و تیمی که الان دارم با آن تراکتور رویایی که مد نظرم است هنوز فاصله دارد و باید حسابی کار کند.
*رقابت با استقلال در صدر جدول هم باید برای تان جالب باشد؟
چه استقلال و چه تیم های دیگر ما همه را به چشم رقیب می بینیم و تنها به این می اندیشیم که روز به روز روند تیمی مان بهتر شود.
*رقابت شانه به شانه شما در صدر جدول باعث شده دیدار هفته ششم استقلال و تراکتور سازی از حساسیت های خاصی برخوردار شود؟
حساسیتی در کار نیست چون این بازی هم تنها سه امتیاز دارد و اگر خدا بخواهد استقلال را می بریم چون نتیجه دست او است و من هم نمی توانم در کار خدا دخالت کنم و شاید هم باختیم.
*اتفاقا" فتح ا.. زاده هم مدعی شده شما این بازی را به پرویز مظلومی می بازید؟
حتما" حاج آقا فتح ا.. زاده علم لدونی دارد و در پیش بینی کردن هم دکترا گرفته که با این اطمینان گفته(باخنده)
*حاج آقا مدعی شده شما روی چشمان او جا دارید اما این بازی را می بازید؟
من همیشه و تحت هر شرایطی به عنوان یک طرفدار استقلال از بابت زحماتی که علی فتح ا.. زاده برای سربلندی استقلال کشیده تشکر و قدردانی می کنم و نه تنها او بلکه دست همه زحمت کشان برای این باشگاه را می فشارم.الان هم که برخی دوستان ما را جزئی از استقلال ندانسته و حتما" هم ما برای این باشگاه زحمت نکشیدیم خوشحالم که فردی دلسوز مثل دکتر فتح ا.. زاده در این باشگاه هست که بهترین ستاره ها را در تیم جمع کرده و برای سربلندی استقلال زحمت می کشد و من هم از ته قلبم او را دوست دارم.
*اقای حاج رضایی مدعی شده شما و پرویز مظلومی تنها در ظاهر با هم خوب هستید و در باطن به خون هم تشنه،واقعا" اینگونه است؟
واقعا" از آقای حاج رضایی که چند سالی در کنارش فعالیت داشتیم تعجب می کنم که این حرف را زده و ایشان نباید این حرف را می زد چون من همواره سعی کرده ام قداست ها را حفظ کرده و به پیشکسوتم احترام بگذارم.چند سال مظلومی به عنوان مربی و دستیار در استقلالی که من بازیکن و کاپیتانش بودم حضور داشت و برای من زحمت کشید و در این سال ها هم من هر جا لازم بود قداست ها را حفظ کرده و به او دیگر پیشکسوتان احترام گذاشتم. به قول علی آقا پروین بهترین بردها و قهرمانی ها تنها ۴۸ ساعت در اذهان می ماند و بعد از آن از یادها می رود اما رفتار پهلوانانه و جوانتمردانه قهرمانانی همچون تختی ،ساعی و .. است که با به حراج گذاشتن مدال های قهرمانی شان برای کمک به نیازمندان رسم پهلوانی را به جا آورده و در یادها می مانند نه این مسائل و...
سیدصالحی از باشگاه استقلال دست خالی برگشت
سایت گل – سیدمهدی سیدصالحی مهاجم فصل گذشته استقلال از این باشگاه طلب دارد ولی هنوز استقلالیها پول سیدصالحی را پرداخت نکردهاند.
به گزارش سایت گل این بازیکن روز گذشته برای گرفتن طلبش راهی باشگاه استقلال شد ولی باز هم دست خالی برگشت. سیدصالحی که هنوز برگه تسویه حساب خود را از استقلال دریافت نکرده است از مسئولان این باشگاه خواست که حداقل یک برگه دست او بدهند و در آن برگه بنویسند که سیدصالحی چقدر از استقلال طلب دارد. البته مسئولان استقلال این کار را انجام ندادند تا این بازیکن با ناراحتی باشگاه را ترک کند
جباری:استقلال هنوز طلبم را پرداخت نکرده است
ه گزارش ایسنا، بازیکن میانی تیم ملی فوتبال پیش از تمرین عصر امروز تیم ملی در جمع خبرنگاران درباره وضعیت آمادهسازی این تیم اظهار کرد: تیم ملی شرایط خوبی دارد، تمرینها از جمعه آغاز شده البته تمرین جمعه بیشتر به برنامههای ریکاوری اختصاص داشت. فکر میکنم بازیکنانی که به اردوی حال حاضر تیم ملی دعوت شدهاند شناخت خیلی خوبی از هم دارند و میتوانند در کوتاه ترین زمان به هماهنگی هرچه بیشتر از هم برسند.
وی خاطرنشان کرد: به هر حال ما باید در بازی با اندونزی با نتیجه خوبی به پیروزی برسیم تا شروع خوبی در مرحله گروهی رقابتهای انتخابی جام جهانی ۲۰۱۴ داشته باشیم. در تیم ملی علاوه بر بازیکنان باتجربه نفرات جوان هم حضور دارند که ترکیب این دو گروه تیم قدرتمندی را خواهد ساخت.
جباری درباره شرایط تیم استقلال و صدرنشینی در لیگ برتر نیز تصریح کرد: استقلال وضعیت خوبی دارد. بازیکنان همه توانشان را میگذارند. فکر میکنم هنوز میتوانیم به آمادگی بیشتر برسیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا طلبش از باشگاه استقلال وصول شد؟ خاطرنشان کرد: فعلا که قول دادهاند تا ببینیم چه میشود، قرار شده است در چند روز آینده این مشکل حل شود.
جباری در پاسخ به این سوال که اگر طلبش را دریافت نکند، باز هم در تمرینهای استقلال شرکت نمیکند گفت: الان نمیتوانم در این باره صحبت کنم، باید ببینیم در آینده چه اتفاقهایی میافتد.
جباری همچنین با اشاره به حضور دوبارهاش در ترکیب تیم ملی گفت: سعی کردهام هر زمان که برای تیم استقلال بازی میکنم تمام انرژیام را به کار گیرم. به هر حال نظر کیروش بوده است که در این مقطع از من در تیم ملی استفاده کند.
bordobakht
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]