کلا وقتی تراقیک ازاد نیست همه این طرح هاش د.زارنمی ارزه فعلا بهترین طرح همون بعثته البته طرح طلاییش اگه شبانه می داشت خوب بود که به نظر هیچکدوم نداره
Printable View
کلا وقتی تراقیک ازاد نیست همه این طرح هاش د.زارنمی ارزه فعلا بهترین طرح همون بعثته البته طرح طلاییش اگه شبانه می داشت خوب بود که به نظر هیچکدوم نداره
سلام دوستان
ما هم رفتیم قاتی باقالیا
بالاخره نامحدودمون تموم شد خداییش تازه می فهمم چقد سخته هی 1 گیگ یه گیگ بخر پول تو حلقوم اینا بریز
چند وقت پیش رفته بودم نمایشگاه بین المللی مشهد غرفه مخابرات ازشون سوال کردم چرا طرح های نامحدودتون رو برداشتین؟ اینطوری جواب داد دقیقا : دیگه دیگه... فقط همین انگار بگه همینی که هست می خوای بخواه نمی خوای هم مجبوری بخوای:n24:
خدا لعنتشون بکنه
دوستان این طرح بعثت رو توضیح می دین؟
5 گیگ بایت 37500 درسته؟ شبانه هم رایگان؟ بعد اگه این 5 گیگ رو زودتر تموم کردیم باید دوباره یه 5 گیگی بخریم یا یک گیگی؟ چطوریه؟
ممنون
اونا بیتهنقل قول:
و اینکه طرح 9 و طرح 11 دارای دانلود رایگان شبانه مییاشد
امید اقا ازکی پرسیدی برای دانلود شبانه؟
اونای دیگه اگه شش ماهه و یک ساله هم خریداری بشه بازم شبانه نداره؟
ببین من به 2020 زنگ زدم همه چی رو پرسیدم گفتن که اون طرح الماس نامحدود 3 مگ فقط به صورت سه ماه و یک سالهنقل قول:
و همچنین طرح های 9 و 11 دارای دانلود رایگان میباشد
و دیگر اینکه اگر هر کدوم از این طرهای دیگر رو به صورت 6 ماه و یا 1 ساله تمدید کنی دانلود شبانت رایگان میشه
امید جان خیلی ممنون
خب خیلی خوبه طرح طلایی دوگیگش گزینه مناسبیه که شش ماهه شارژ شه فقط خدا کنه ساعت شبانه اش با بعثت یکی باشه وازش کم نکرده باشن چون این طرح های نوروزی اون جور که من تو تاپیک های دیگه دیدم از1تا7 هستش
طرح 9 و 11 به صورت 3 ماه هم میشه دانلود رایگان داره نیازی به شش ماه تمدید نیستنقل قول:
اره ولی خب طرح طلایی سرعتش دومگه ولی اون دوطرح روی یک مگ و 1.5مگ بسته شدن
بی شرف ها هر گیگ اینترنت رو 1500 تومن گرون کردن
قبلا 3000 بود الان شده 4500
نقل قول:
شما اگر 10 گیگ بت بالا بخری گیگی 2000 تومن میوفته به نظر من که ارزون شده