اینم ضبط صدا استریو داره هاااااااااااااانقل قول:
واسه بدنه هم یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک داده توصیه میکنم ببینید:5:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
درست میفرمایید عزیز:11:نقل قول:
اینم ضبط صدا استریو داره هاااااااااااااانقل قول:
واسه بدنه هم یکی از دوستان چند صفحه قبل یه لینک داده توصیه میکنم ببینید:5:
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
درست میفرمایید عزیز:11:نقل قول:
امروز یه سری زدم علاالدین خبری نیست هنوز!!!!!!:41:دیگه شورش در اومد فکر کنم وقتی که از مد افتاد میخواد وارد بشه به ایران.:2:
الان 1 ماهه در اومده ولی خبری نیست تو ایران.
نقل قول:
دوست عزیز کی گفته که گالکسی اس 2 استریو رکورد نمیکنه فیلم برداری رو؟:18:
شما هر کدوم از این فیلمبرداری ها رو که تو youtube-gsmarena وخیلی جاهای دیگه که هست و کسایی که خریدن این گوشی رو گذاشتن تو اینترنت برید دانلود کنید و با یه برنامه مثل kmplayer مشخصات این فایل رو ببینید تو قسمت مشخصات صدا میبینید که زده 2 کانال صدا و همینطور اگه به اسپیکراتون هنگام پخش این فایل دقت کنید متوجه استریو بودن این فایل میشید.
در مورد رابط کاربری یه چیز کاملا سلیقه ای هستش و ربطی به خوبی و بدی گوشی نداره:8:
در مورد ساپورت گوشی سامسونگ حرف اول میزنه و همینطور samsung خدمات پس از فروش خیلی بهتری تو ایران نسبت به htc داره:6:
تنها چیزی که htc توش برتری داره قیافش و طراحی ظاهریشه که البته این هم تا حدی سلیقه ای
به نظر من گالکسی اس 2 از جلو طرح ساده و در این حال زیبایی داره و مشکل پشتش هست که از ظاهر زیباش کاسته و یه کم گوشی رو ارزون قیمت و پلاستیکی نشون میده.البته این نظر منه و خیلیها هم هستن که این نوع طرح رو دوست دارن:31:
ولی شما که نمیتونید همه چیزو با هم داشته باشید هیچ گوشی اینجوری نیست و شما باید از بعضی چیزا تو گوشی بگذرید تا به چیزای مورد علاقتون برسید این تو گالکسی خوشبختانه فقط محدود میشه به ظاهرش و از نظر سخت افزار واقعا گوشی کاملی هستش:46:ولی htc تو سخت افزار که قسمت مهم یه گوشی هست از گالکسی پایینتره:13:
خلاصه اینکه عجله نکن و یه تصمیم درست بگیر.
موفق باشی:11:
سلام دوستان
ببخشید حتما همه دوستان این بررسی رو دیدن ولی شاید برای بعضی دوستان جالب باشه
ببخشید اگه تکراریه
[/QUOTE]کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2342
من نمیدونم چرا همه خوب خدمات پس از فروش سامی میگن!نقل قول:
من خودم تا حالا بجز یه بار نیاز به خدمات پیدا نکردم!
اونم گفتن گوشیت ضربه خوردن برو... :41: ضربه دیدگیش اصلا مربوط به اونوقت اصلا نبود!
منظورم این نیست که بده منظورم اینه که اگه میتونید بگید چه خوبیهایی ازش دیدین ما هم متوجه فرقش بشیم:11:
در مورد قیافه که کاملا سلیقه ای هست! من کاملا نظر برعکس شماست!
از نظر من نباید گوشی ها رو وقتی میخواین در مورد قیافش تحقیق کنی عکساشو نیگا کنی!
سنسیشن کاملا مثل گوشیهای دیگه htc هست و یه قیافه نسبتا جلفی داره ( از مد افتاده!)
ولی گلکسی با طرح شاده و سیاه وارد شده :27:
از نظر سخت افزاری پایینه؟!
cpu شQualcommهست
شما این cpu پکیده که htc همیشه داره ازش استفاده میکنه که با فشار و زور خودشو رسونده به ۱.۲ رو با arm a9 مقایسه میکنین!!!!:41::13:وقت مقایسه این دو تا گوشی نباید اسم سخت افزارو اورد اینجوری به GS2 توهین میکنین!
پ.ن. اگه یکم بد حرف زدم معذرت میخواستم مطلبو خوب برسونم!:11::40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا حرفهای جالبی زدی من هم استفاده کردم. من همیشه عقیده دارم طرف باید نظراتشو خیلی راحت و کامل بگه حتی اگر طرف مقابل خوشش نیاد چون بالاخره هر کسی نسبت به یه گوشی نظرات خاص خودشو داره و این اختلاف نظرها هستش:31:
در مورد قیافه گوشی من منظورم این نبود که از روی عکس به زیبایی گوشی پی ببریم و از این نظر با شما کاملا موافقم تا گوشی نیاد دستمون و اونو از نزدیک نبینیم متوجه زیبا بودن و نبودن این گوشی نمیشیم.
مثلا من یه مدت دنبال aino بودم و تو عکس ها زیاد جالب نبود ولی بعد که رفتم موبایل فروشی و دیدم گوشی رو فهمیدم که واقعا زیباست:46:
در مورد سخت افزار که فعلا گالاکس اس 2 تو اوج خودش هست و رقیب نداره.
تازه سامسونگ فریم gpu این گوشی رو lock کرده روی 60 فریم به خاطر عمر بیشتر باطری و اینکه بیشتر از 60 فریم تو گوشی ها هیچ برتری خاصی نداره چون lcd یا led این گوشی ها تا 60 فریم بیشتر نشون نمیدن پس تفاوتی نمیکنه که gpu گوشی 60 فریم بده یا 100 فریم.فقط فریم بالاتر باعث فشار بیشتر رو گوشی و خالی شدن سریعتر باتری میشه.به نظر من سامسونگ کار خوبی کرده که فریم lock کرده رو 60 فریم.واقعا زرنگه:21:
در مورد رابط کاربری با شما موافق نیستم و همینطور که گفتم تا حدودی سلیقه ای هستش و هر کس یه رابط کاربری رو میپسنده و باهاش حال میکنه.بستگی به طرف داره.البته منظورم به امکاناتی که رابط کاربری میزاره نیستش منظورم به طراحی محیط کار این گوشی ها هستش.امیدوارم که تا حدی منظورمو رسونده باشم :20:
در مورد گارانتی من دو بار گوشیمو بردم پیششون و تو این دو بار یه بارشو برام عوض کردن و یه بارشم برام تعمیر کردن.من ازشون راضیم البته شایدم خوش شانس بودم :31:چون من کلا به گارانتی های داخل ایران اعتماد ندارم.
موفق باشید:11:
سلام persiandriod جان
چی شد گرفتی گوشی رو یا نه؟
ما منتظر ریویو هستیم دوست عزیز:31:
موفق باشی:11:
سلام بچه ها
ديروز رفتم سراغ مغازهه و 700 بهش دادم واسه بيعانه خدا كنه كه ديگه سرم كلاه نرفته باشه
اون مغازه اي هم كه soheiloooo گفت رفتم خيلي آدم با معرفتي بود ولي نميدونم چرا هرجاي دبي زنگ زد پيدا نكرد گفت كه هر طور شده برات ميارمو صبر كن گفتم كه موبايليه بهم گفته كه 830 برام مياره خيلي تعجب كرد گفت كه قيمتش پايين تر از اين حرفاست اگه تو ميخواي كه واست بيارم بيعانه هم نميخواد بدي و نهايت سود 30 تومن بيشتر نمي گيرم اصلا اگه بخواي زودتر برسه دستت ميگم با پرواز بيارن برات گفت كه اين موبايليه پسر خواهر خواهرشم مياد پيش من خريد ميكنه و خيلي ....ـه
حالا به اونم يه بيعانه دادم ولي گفت شنبه خبرم ميكنه
ولي اون موبايليه گفت كه نهايتا تا آخر هفته يا هفته ديگه مياره برام مياره.. البته يه مشتي هم گفت دريا خرابه و از اينجور چيزا
راستي يه چيزي كه يادم رفت بگم از اين موبايلي كه ميگم بهش پول دادم برام بياره يعني اوليه پرسيدم كه تو از كجا خريد مي كني (مي خواستم زير زبونشو بكشم) گفت از تكنوتل! حالا جالب اينجاست اون مغازهه چند بار جلو خودم زنگ زد تكنوتل بيچارها قسم مي خوردن نداريم
در ضمن ديشبي زنگ زدم به يكي از بچه ها كه دبي بود گفتم گالكسي اس 2 آي 9100 قيمت بگير بعد يه نيم ساعت اس داد گفت 580!
بعدشم كه اومدم صفحه هاي قبلي رو خوندم مثل اينكه يكي گفته 530؟
مگه اين گوشي اصلا تو دنيا زير 700 دلار پيدا ميشه؟
من كه خدايي گيج شدم ديگه نميدونم چيكار كنم؟
نقل قول:
بسپارش دست فرهوده خودت برو کنار کاریت نباشه :31:
فقط تماشا کن
جدا 530 تومان؟؟؟؟نقل قول:
مطمعنی که طرف گالکسی اس رو به جای اس 2 برات قیمت نگرفته؟
چنین چیزی امکان نداره که همچین قیمتی باشه تو بازار یه کاسه ای زیر نیمکاسه هستش مطمعن باش و مراقب باش سرتو کلاه نزارن این داستان شما داره کم کم بو دار میشه.خیلی دقت کن چون گارانتی هم نداره.:13:
موفق باشی و امیدوارم یه گوشی سالم دستت برسه دوست عزیز.:11:
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
اره فرهوده راست میگه کاریت نباشه بسپارش به فرهوده و فردا گوشی دمه خونته البته با خدمات پس از فروش فرهوده:31:نقل قول: