بچه ها کجایین ؟؟؟
ما که خریدیم , همتون فروختین؟؟؟:31::31:
اون map که وقتی offline هستی کار میکنه . . .
map و گرفتم رو کدوم برنامه باید نصب کنم , روی navigation یا locations ؟
بچه ها کجایین ؟؟؟
ما که خریدیم , همتون فروختین؟؟؟:31::31:
نقل قول:یعنی انقدر قیمتش اومده پایین ؟؟!! فکر نکنم. مطمئنید گارانتی اصل گرفتید؟ من 2شنبه هفته پیش خریدم 630 البته گارانتی یاس اما تا اونجایی که یادم میاد کامتل هم 630 بود. از کجا گرفتید؟نقل قول:
شما که میخواستی با گارانتی بخری چرا با گارانتی یاس نگرفتی؟
در حال حاضر تو کل این انجمن فقط من و شما هستیم که دیزایر اچ دی داریم عزیزان دیگه یا نمیان یا اگرم بیان تو انجمن اینجا نمیان. منم مثل شما هنوز با گوشی راه نیفتادم.
بهترین نقشه هم Google Maps هست.
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
متاستفانه مارکت برای کاربرای ایرانی بلاکه و شما می تونی از طریق چیز پی ان و market access بهش دسترسی پیدا کنی (البته به همین راحتیا نیست! طوری که 90% کاربرای ایرانی قیدشو زدن)نقل قول:
دوستان من وقتی میخوام در آندروید مارکت برنامه دانلود کنم میگه Sign in کنید من هم با اکانت جیمیلم وارد میشم. بعد که دوباره میزنم دانلود شه میگه این اکانت دارای گوشی هایی با آندروید نمی باشد لطفا با اکانت دیگری وارد شوید. باید چی کار بکنم؟
سلام مبارک باشه! همون گوگل مپز از همه بهتره... در غیر این صورت maverick خوبهنقل قول:
سلام
گرفتم کامتل 580
مشکلی نداشتم فقط نقشه کامل نداره اونیم که dl میکنه خوب نیست
الان بهترین نقشه اسمش چیه ؟
مرسی
برنامه های نام برده دارای نقشه ی آفلاین برای دانلود نیستند! (مگر اینکه از قبل دانلود کرده باشی و الان بخوای با یه سری تنظیمات برگردونی).نقل قول:
بچه ها کجایین ؟؟؟
ما که خریدیم , همتون فروختین؟؟؟
احتمالا شما نقشه ی برنامه های دیگه رو دانلود کردید.
چه عجب دیده ی ما به روی شما باز شد جناب Dead Space ما که خریدیم شما گذاشتید رفتیـــــــــد ؟! :46:
مشکلی با چیز پی ان ندارم (خودم مرکز پخشم :5:) فقط نمیدونم چرا وقتی وارد مارکت میشم تا میخوام چیزی دانلود کنم یهو Force Close میده. َAir Plane Mode رو هم فعال می کنم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه :41:
از طريق سايتش اقدام کنيد market.android.com
خوب مشکل همینجاست دیگه نمیدونم چطوری سیم کارتم رو شناسایی کرده وقتی واردش میشم تو قسمت Devices میزنه MCI HTC Desire HD :41:نقل قول:
خوب بالاخره شما وارده سایت طراح اندروید شدید! باید تشخیص بده... (از روی سریال گوشی و غیره تشخیص میده)نقل قول:
خوب مشکل همینجاست دیگه نمیدونم چطوری سیم کارتم رو شناسایی کرده وقتی واردش میشم تو قسمت Devices میزنه MCI HTC Desire HD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید بعد از چیز پی ان از market access استفاده کنید که سیم کارتتون رو بکنه یه چیز دیگه مثلا AT&T.
ولی متاستفانه استفاده از market access نیازمند روت کردن گوشیه که روت کردن هم دردسر های خاص خودش رو داره و از طرفی ارزشش رو نداره به خاطر دسترسی به مارکت گوشی رو روت کنید.
در ضمن شما گوشیو جدیدا خریدید، فعلا از امکاناتش استفاده کنید و بذارید حساب کار خوب دستتون بیاد. بعد ها اگه خواستید می تونید وارد بحث تخصصی روت و نصب رام شید (که البته اگه دونبال دردسر نیستید و گوشی رو به همین حالت دوست دارید توصیه میشه که روت نکنید)
سلام به همگی ما که گوشیمون کپک زد و آپدیت 2.3 نیومد واسش:13: