-مهدي جان توي منوي picture و گزينه picture option گزينه auto protection time وجود دارهنقل قول:
منتها نگران نباشين توي ال اي دي وال سي دي ها اين مواردي كه عنوان كردين خيلي نادر هست
-مهدي جان توي منوي picture و گزينه picture option گزينه auto protection time وجود دارهنقل قول:
منتها نگران نباشين توي ال اي دي وال سي دي ها اين مواردي كه عنوان كردين خيلي نادر هست
ولی برای من که مدل C8000 هست وقتی یه آهنگ رو مثلا وقتی با خود TV از طریق USB گوش میدم بعد از چند دقیقه دقیقا مثل PC وقتی با کنترل کار نمیکنم به حالت اسکرین سیور میره تا وقتی یکی از دکمه های کنترل رو بزنم از حالت اسکرین سیور میاد بیروننقل قول:
در ضمن وقتی فلش رو هم به بلوری میزنم بازم همین قابلیت رو داره
یعنی کلا تو مدل C7000 حالت اسکرین سیور نداره؟
ولی واقعا خاک برسر این سامسونگ فقط و فقط تبلیغ و دروغ نمایی بعد از دو هفته یارو از VIP
سامسونگ اومده بود انگار اومده عروسی فقط به فکر کرواتش بود خراب نشه اون ور یارو یه قوطی کنسرو لوبیا میخره یه چند گرم کم باشه میره داداگاه غرامت میگیره یه شرکت جوابگو هست بعد اینجا 4500 خرج میکنیم TV رو میگیریم زورشون میاد بیان یه توضیح بدن یه راهنمایی کنن بگذریم:41:
مثلا الان با این که تلویزیون Full HD هست اصلا کیفیت فول اچ دی نیست یارو که اومده بود گفت از آنتن تون هست حالا فردا پس فردا آنتن رو هم عوض میکنیم بیبینم مشکل از اون هست یا نه
میگم تلتکست درست کار نمیکنه نوشته هاش جدا از هم هست میگه از آنتن هست؟!!!
در مورد اون دوتا دانگل که دادن ازش پرسیدم میگه والا من با این کار نکردم اگه گوشی گالاکسی داری بیار شاید با اون بتونم:18:
گفتم حالا من الان گوشی گالاکسی از کجام در بیارم
در مورد سینمای خانگیش هم C6950 هست
اینم مشخصاتشکد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/home-theater/home-theater/HT-C6950W/HAC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
↨
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا تو مشخصاتش گفته داری حافظه داخلی هست ؟!!!!
خوب این حافظه داخلیش دقیقا کجاست ؟!!
یعنی این حافظه داخلی درون همون بلوریش (C6900) هست؟!!
-شاهين جان در مورد گارانتي و Vip اين حرفا ديگه اينجا ايران هست و...نقل قول:
مثلا الان با این که تلویزیون Full HD هست اصلا کیفیت فول اچ دی نیست یارو که اومده بود گفت از آنتن تون هست حالا فردا پس فردا آنتن رو هم عوض میکنیم بیبینم مشکل از اون هست یا نه
میگم تلتکست درست کار نمیکنه نوشته هاش جدا از هم هست میگه از آنتن هست؟!!!
در مورد اون دوتا دانگل که دادن ازش پرسیدم میگه والا من با این کار نکردم اگه گوشی گالاکسی داری بیار شاید با اون بتونم
گفتم حالا من الان گوشی گالاکسی از کجام در بیارم
-در مورد تلتكست هم زبان منو رو فارسي گذاشتين و باز هم اينطوره ؟
-در مورد فول اچ دي بودن هم نبايد از شبكه هاي داخلي توقعي داشته باشين در اين حد با رزولوشن 576i
-در مورد دانگل ها و all share هم با وسايلي كه اين قابليت رو دارند كار ميكنه (توي همه برند ها همينطوره )
-در مورد حافظه داخلي هم اگر نوشته شده احتمالا قابليت ركورد بر روي حافظه جانبي مثل فلش ويا هارد هست
-در مورد bd-c6900 هم كه قبلا صحبت شده :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5562038&postcount=4
ممنون ابی جان واقعا شرمنده ام میکنی هر دفعه هیچ سوالی رو بدون پاسخ نمیذاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد این که اینجا ایرانه از این حرفا آره فکر کنم حرف نزنیم بهتره ولی واقعا از حق نگذریم تو تبلیغ و دروغ واقعا
سامسونگ حرف اول رو میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- در مورد تلتکست زبان منو فارسی انتخاب شده و منوها و پیغام ها کاملا زبان فارسی رو بدون مشکل نشون میدن
ولی متاسفانه وقتی میخواییم از تلتکست استفاده کنیم اول اینکه چند ثانیه طول میکشه تا تلتکست لود بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حالا نمیدونم طبیعی هست یا نه ؟ بعد هم کلمه ها جدا جدا از هم هستن مثلا اگر نزدیکه 1 دقیقه صبر کنیم
ممکنه کلمات درست نشون داده بشن ولی خوب کلا با این وضع استفاده از تلتکست تو مایه های سرطان میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا امیدوارم مشکل از آنتن باشه
- در مورد Full HD بودن هم یعنی اگر من از آنتن خیلی قوی هم استفاده کنم و همچنین از گیرنده دیجیتال بازم نمی تونم شبکه های داخلی رو به صورت Full HD بیبینم؟!!
یعنی برای دیدن حالت Full HD فقط باید از شبکه های ماهواره با استفاده از رسیورهای Full HD استفاده کنم
تا این قابلیت رو داشته باشم
البته من چند تا عکس 1080*1920 رو روی فلش ریختم و تو TV دیدم واقعا کیفیتش عالی بود و یا چند تا تیزر
Full Hd عالی نشون داد ولی متاسفانه فقط تو همین دو مورد؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مثلا مثل PC که تنظیماتی داره که میشه رزلوشن رو تغییر بدیم اینجا یه هچنین تنظیمی نداره مثلا رزلوشن رو کم یا زیاد کنیم
مثلا رزلوشن رو 1080*1920 بذاریم؟!!!
- در مورد دانگل هم فکر کنم بعدا باید واردش بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- و فقط آخرین مورد راستش ابی جان منم اولش همین فکرو کردم شاید منظورش قابلیت رکورد گرفتن هست
ولی تو مشخصاتش گفته ذخیره ساز محلی(حافظه داخلی) موجود است؟!!!!
اگر رکورد منظورش بوده پس اون حافظه داخلی چیه ؟!!!
حتی اگرم منظورش رکورد گرفتن باشه باز این رکورد رو تو ذخیره ساز محلی یا همون حافظه داخلی خودش ذخیره میکنه !!!!!
بعدشم رکورد گرفتن رو من اینجا متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا ما یه فیلم بذاریم تو بلوری بعد از همون فیلم روی فلش
یا هارد رکورد بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون باز اگر TV بود رکورد گرفتن معنا پیدا میکرد ولی اینجا؟!!
سلام من امروزc6900رو به همراه سیتمایc555سفارش دادم ولی نمایندگی گفت شما اول باید همه پول سینما رو بدی بعد که سینما رو نصبیدی و گارانتیش واست مهر خورد میفرستی شرکت تا نصف هزینه ات برگشت بخوره،واقعا قضیه اش اینه؟نه یه وقت 225000هزار تومن بقیه سینما هم بره تو پاچه مون
-همينطوره عزيز نگران نباشين بقيه پول رو زمانيكه برگه گارانتي مهر وتاييد بشه ميگيريد (به زور بگيرين :46:)نقل قول:
[ممنون ابی جان واقعا شرمنده ام میکنی هر دفعه هیچ سوالی رو بدون پاسخ نمیذاری[/COLOR] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این که اینجا ایرانه از این حرفا آره فکر کنم حرف نزنیم بهتره ولی واقعا از حق نگذریم تو تبلیغ و دروغ واقعا
سامسونگ حرف اول رو میزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/QUOTE]
-اين سياست كثيف همه برندهاست و همينطور سامي
-در مورد تلتكست سيستم تيونر ديجيتال همينطور هست ابتدا يك دقيقه اي طول ميكشه كه همه page ها لود بشه وبعدش همه رو داريننقل قول:
- در مورد تلتکست زبان منو فارسی انتخاب شده و منوها و پیغام ها کاملا زبان فارسی رو بدون مشکل نشون میدن
ولی متاسفانه وقتی میخواییم از تلتکست استفاده کنیم اول اینکه چند ثانیه طول میکشه تا تلتکست لود بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که حالا نمیدونم طبیعی هست یا نه ؟ بعد هم کلمه ها جدا جدا از هم هستن مثلا اگر نزدیکه 1 دقیقه صبر کنیم
ممکنه کلمات درست نشون داده بشن ولی خوب کلا با این وضع استفاده از تلتکست تو مایه های سرطان میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا امیدوارم مشکل از آنتن باشه
- يعني شما از صفحه 100 بخواين برين 800 اصلا تاخيري ندارين چون همه رو قبلا لود ميكنه
ولي توي سيستم انالوگ اينطور نيست بايد صبر كنيد مقداري
کد:- در مورد Full HD بودن هم یعنی اگر من از آنتن خیلی قوی هم استفاده کنم و همچنین از گیرنده دیجیتال بازم نمی تونم شبکه های داخلی رو به صورت Full HD بیبینم؟!!
یعنی برای دیدن حالت Full HD فقط باید از شبکه های ماهواره با استفاده از رسیورهای Full HD استفاده کنم
تا این قابلیت رو داشته باشم
البته من چند تا عکس 1080*1920 رو روی فلش ریختم و تو TV دیدم واقعا کیفیتش عالی بود و یا چند تا تیزر
Full Hd عالی نشون داد ولی متاسفانه فقط تو همین دو مورد؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-قربونت برم شبكه هاي كه ديجيتال پخش ميشن رزولوشن مربوطه 576i هست يعني 1 مگ هم نيستند چه برسه به 2 مگ و 1080p
-براي اينكه شبكه هاي ايران رو Hd ببينيد بايد رسي..hd داشته باشين و جهت عرب ست رو بگيرين كه برنامه ها رو hd پخش ميكنه
نقل قول:
بعد مثلا مثل PC که تنظیماتی داره که میشه رزلوشن رو تغییر بدیم اینجا یه هچنین تنظیمی نداره مثلا رزلوشن رو کم یا زیاد کنیم
مثلا رزلوشن رو 1080*1920 بذاریم؟!!!
-نه تنظيماتي وجود نداره سورس ها ومنابعي كه متصل هست به اون ميتونه اين تعاريف رو در خروجي ها تصويري داشته باشهنقل قول:
[/QUOTE]نقل قول:
- در مورد دانگل هم فکر کنم بعدا باید واردش بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- و فقط آخرین مورد راستش ابی جان منم اولش همین فکرو کردم شاید منظورش قابلیت رکورد گرفتن هست
ولی تو مشخصاتش گفته ذخیره ساز محلی(حافظه داخلی) موجود است؟!!!!
اگر رکورد منظورش بوده پس اون حافظه داخلی چیه ؟!!!
حتی اگرم منظورش رکورد گرفتن باشه باز این رکورد رو تو ذخیره ساز محلی یا همون حافظه داخلی خودش ذخیره میکنه !!!!!
بعدشم رکورد گرفتن رو من اینجا متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا ما یه فیلم بذاریم تو بلوری بعد از همون فیلم روی فلش
یا هارد رکورد بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون باز اگر TV بود رکورد گرفتن معنا پیدا میکرد ولی اینجا؟!!
-احتمال داره ركورد و حافظه داخلي داشته باشه خوب امتحان كنيد يك فيلم بگزارين وكلير ركورد ويا وارد منوي ركورد دستگاه بشين ببينيد اينكار رو انجام ميده يا نه
-نه همينطوره منظور اينه كه از روي يك dvd ويا فيلمي كه در حال پخش هست روي هارد وحافظه ذخيره سازي رو انجام ميده
-بعد شاهين جان حيف اين پنل هست با اين سورس ها :41:
-ماشاا... چيزي كه زياد هست توي بازار فيلم ها و مستندهاي 1080p
-همينطور رسي...لينوكسي و شبكه هايي مثل : hd suisse //mtvn hd//animal planet hd//,.....
-با اجازه ابی عزیزنقل قول:
علاوه بر اینایی که فرمودین و همشم صد در صد درسته ایشو میتونن پنل رو کلا خاموش کنن و فقط از صدای اون استفاده کنن.تو همون تنظیمات تصور یه همچین گزینه ای هست .