دوستان مخابراتی خیلی از دست ISPها عصبانی هستین:31:مثل اینکه خیلی اذیتتون کردن
Printable View
دوستان مخابراتی خیلی از دست ISPها عصبانی هستین:31:مثل اینکه خیلی اذیتتون کردن
دست مخابرات درد نکنه بالاخره یکی بایدحال این شرکت های pop رو بگیرهنقل قول:
یادم نمی ره رفتم شاتل سرویس بگیرم گفتن 15 تومن هزینه نصب می شه گفتم خودم خونه رو وصل می کنم در جواب گفتن به ما ربطی نداره 15 تومن باید بدین!!!!!!!!!:20:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512
الان در هر سی ثانیه یه بار دیسکانکت میشم.با تمام کسانی که توسط آی اس پی ها گزیده شدن همدردی میکنم:31:
واقعا مخابرات عالیه قیمت گران اینترنت هم دست مخابرات نیست که ارزون کنه جالب اینه که پهنای باند با قیمت جهانی به همون ارزونی میاد تا دم مرز ایران وقتی میارنش تو گرونش میکنن مشکل از خود ماست که میخوان اینجوری درآمد کسب کنند دیگه به پیشرفت ملت کاری ندارند حالا دست مخابرات رو باید فشرد که به این شرکتهای بی محتوا اجازه فعالیت نده پهنای باندی رو که میخواد به اونا بده خودش استفاده کنه یکی مثل اون حسابگر (کرانی) و همه isp ها همه دزدن من وقتی حسابگر داشتم یه آلبوم موسیقی رو وقتی تک تک دان میکردم مثلا 46 مگ میشد ولی همون آلبوم رو یه جا دان میکردم 40 مگ میشد از مقدار ماهیانه من کم میشد در حالی که حجم هر دو مساوی بود صد بار اینو با حسابگر در میون گذاشتم ولی طرف میگفت نه امکان نداره گفتم آقا فیلم میگیرم میارم براتون گفت اااااا هههههااااا نننن نمیدونم شاید خراب شده سرور یه چک میکنم :20:
عزیزم الان که میگی مخابرات عالیهنقل قول:
بزار چند وقت دیگه که سرویس های مخابرات هم حجمی شد
اون وقت بازم نظرتون واسم جالبه :46:
فدات اون وقت هم میشه همین isp تو خالی های شما دیگه تازه بدون 700 بار dc تو روز :27:نقل قول:
میگم فایلی که میگرفتی زیپ نشده بودنقل قول:
شاید همون حجمشو کم کرده بوده:20:
دوست من بعید میدونم حجمی شه قانون جدید اینه که هیچ شرکتی از این به بعد حق ارائه سرویس حجمی نداره برای اطلاعات بیشتر به پورتال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مراجعه کنیدنقل قول:
کد:www.cra.ir
بچه ها مرکز بعثت پر شده ؟!
الان رفتم گقتن دیگه ثبت نمیکنیم ! 3هفتس که تموم شده !!!!!
چی بگیرم ؟! صبانت سرعتش خوبه حجمش اذیت میکنه !
پار آنلاین چجوریه ؟!
مرکز فجرم پر شده؟کسی خبر داره؟اگه پر شده که از حسابگر انصراف ندیم بی اینترنت بمونیم