در مورد مخرب ها نه عزیز دقیقا 9 تا فایل رو من در این بسته قرار دادم. احتمال داره تنظیمات آنتی ویروس کسپرسکی شما روی اتوماتیک باشه تا هر وقت فایل آلوده ای رو از روی دیتابیس و هوش مصنوعی تشخیص داد اونو پاک کنه و احتمال هم داره شما پیغامهای کسپرسکی را دانسته یا ندانسته غیر فعال کرده باشید, به همین دلیل موقع Extract کردن فایل آرشیو شده فقط 5 فایل باقی موندند و همونطور که خودتون هم متوجه شدید کسپرسکی اونها رو پاک کرده و 5 تا رو نتونسته از روی دیتابیس و هوش مصنوعی تشخیص بده.
در مورد این جمله ای که نوشتی خیلی دقت کن. اتفاقی افتاده اما شما با 2 تا چشم معمولی نمیتونی ببینی. بلکه شما باید از برنامه ها و یا روشهایی که در کمودو وجود داره استفاده بکنی تا بتونی تمام مسیرها, خرابکاریهایی که قرار بوده انجام بشه, رجیستر کی هایی که قرار بوده پاک بشند و یا اضافه بشند رو بتونی ببینی.
اون فیلم تست کمودو رو من به همین دلیل آپلود کردم. نه به خاطر اینکه نشون بدم کمودو میتونه از سیستم محافظت بکنه چون اصلا دلیلی برای این کار وجود نداره و جوابش مشخصه, بلکه دلیل آپلود کردن یک فیلم 10 دقیقه ای که فقط 3 تا مخرب آزمایش شدند آشنایی شما با نحوۀ محافظت از سیستم توسط کمودو هست.
اگر فیلم رو نگاه کرده باشید متوجه میشید.
موفق باشید. :11: