مشکل lan خالی این بازی حل شد؟؟؟
کرک جدیدی اومده؟؟؟
Printable View
مشکل lan خالی این بازی حل شد؟؟؟
کرک جدیدی اومده؟؟؟
بچه ها توی PC هم می شه مثل XBOX به صورت Split screen (چند نفر توی یک صفحه) بازی کرد؟
سلام دوستان.
من و دوستم هردو لپ تاپ داریم. آیا میشه این دو لپ تاپ رو به هم وصل کرد و با این روش بازی کرد؟
آقا چرا بنده خدا رو می پی چونی ... لول ....نقل قول:
شما همین دی وی دی هایی که تو بازار هست و معمولا هم 3 دی وی دی هست که اونم داخلش همین فایلهای نصب بازی توسط razor 1911 هست که در واقع باید فایل هایی با پسوند Sid رو نصب کنه رو کافیه داشته باشی .. تو اکانت steamات لوگین شو و از شاخه ای که بعد از Unzip شدن 3 تا dvd به وجود میاد برو و setupی که مربوط به steam میشه رو اجرا کن یه وقت باز setup رازور 1911 رو اجرا نکنی ها !:31: اونو اجرا کنی یهو استیم میگه دِ بیا بازی رو نصب می کنی و خودش هم آپدیت میشه بعدش هم با سریالی که داری اکتیو می کنی میره پی کارش کرک مرک هم نریز ...
چون dvd هایی که تو بازار هست در واقع همه همین نسخه دانلودیه استیم هست که چون اوریج استفاده نمیشه رازور یه فایل setup درست کرده که اون فایلهای sid دستی باز بشن و همه بتونن نصب کنن .. ولی شما از setup استیم همون dvd ها استفاده کن ردیف میشه ...
امیدوارم متوجه شده باشین ... :40:
چنین چیزی امکان نداره هر بازی اورجینال 1 بار نصب می شه اگه شما هم بتونید انلاین بازی کنید:نقل قول:
1: من اسمم رو عوض می کنم
2: خیلی خوش شانسی اوردید
لازم نیست عزیزم کسی اسمشو عوض کنه ... یه بار دیگه قوانین steam رو مرور کنین می بینین که اینکار اصلا غیر قانونی نیست چون اون قسمتی که قراره شما سریال بدی داری سریال ایجینال می دی به بازی ! و استیم برای این اومد که بازی کردن در هر مکانی که بودی رو خیلی راحت تر کنه مهم نیست که تو بازی رو چند تا سیستم نصب کردی مهم اینه که تو داری بازی که واسه پروفایل خودت تو استیم خریدی رو بازی می کنی و کس دیگه ای هم نمی تونه اونو بازی کنه بدون اکانت !نقل قول:
...
بعد از خرید بازی Steam به شما جعبه یا هر چیز دیگری شبیه به CDKEY یا ... را تحویل نمیدهد. بلکه فقط نام بازی بعد از وارد کردن کدی که Steam به شما میدهد در اکانت مجانی شما فعال میشود و میتوانید آن را دانلود و بازی کنید. البته میتوانید از بازی بک آپ هم بگیرید و بعدا مجددا" بازی را در Steam نصب کنید تا مرحله دانلود حذف شود.
ولی مهم ترین موضوع این است که شما در هر کامپیوتری که با اکانت Steam خود وارد شوید میتوانید مجددا بازی را نصب کنید. این به آن معناست که مکان برای Steam معنایی ندارد و تنها نکته مهم اکانت شماست که این نکته بسیار جالب و مهم برای بازیکنان آنلاین و حرفه ای و قابل تشکر برای سایر بازیکنان است.
....
بازی اوریجینال را می توان 1000 ها بار نصب کرد
فقط تو نسخه های Retail باید دیسک تو درایو باشه تا بشه بازی کرد و تو نسخه های استیم حتما باید استیم بازی رو فعال کنه تا بشه بازی کرد
ببین با اینکار میتونی تو استیم اددش کنی ولی استیم بازی رو add noun steam game میشناسش و شما نمیتونی بازی رو انلاین انجام بدینقل قول:
عزیزم من اینجا بیکار نیستم بیام یه سری توهمات تحویل دیگران بدم .. وقتی می گم انجام شده , حتما انجام شده ..نقل قول:
خیلیا فکر می کنن با ادعاهای پوچ و دفاع از اونها می تونن واسه خودشون کلاس خاصی (یا هر چیزی که اسمشو) بزاری ایجاد کنن و اکثرا هم آدمهایی هستند که کمبود دارن و کلا خودشون هم فلسفه وجودیشون رو نمی دونن فقط دنبال جینگولک بازیین در زندگی (خوب بحث دیگه زیادی فلسفی شد) ....
خلاصه عزیزم شما که امتحان نکردی (البته من نمی دونم شاید هم کرده باشی ولی از نوع اطلاع رسانیت ظاهرا که اینطور نیست !) چرا میای از چیزی که واقعا نمی دونی اتفاق می افته یا نه دفاع می کنی ؟!
می تونم Id استیمتون رو داشته باشم ؟!
+ + شما یه دلیل منطقی بیار که چرا نشه ؟! (چون فکر می کنی که نباید بشه واقعا دلیل نمیشه که در حقیقت هم همینطوری باشه)
من کار خاصی نکردم من در واقع اکانت یکی از دوستان که بازی Retail اریجینال خریده بود رو ازش خریدم و اون چون تو پروفایلش بازی رو قبلا add کرده به عنوان یه بازیه استیمی من فقط فایلهای نصب استیمی رو به اکانتش دادم و روی سیستم منم نصب شد
:35::35::45: