در کل به نظر خود من بازی از لحاظ گرافیک به وعده هاش عمل کرد و همین گرافیک هم عالیه .شاید از شماره 1 گرافیک پایینتری داشته باشه(اونم شاید) ولی عوضش الان عده بیشتری میتونن بازی رو انجام بدن و لااقل این وسط کرایتک هم یه درامدی داشته باشه و مثه شماره 1 نشه که "جوات" جون نتونس یه تیکه نون حلال درست وحسابی از این بازی ببره خونش:31:
+
چیزی که واسه این بازی شدیدا مشکل ساز شد هوش مصنوعی ضعیف و کلا گیم پلی هستش ........هوش مصنوعی بعضی جاها اونقدر ضعیف میشه که میه لقب خنگ ترین هوش مصنوعی بازیهای اخیر رو بهش داد........خیلی از سربازا از فاصله 100 متری شما رو هدشات می کنن ولی وقتی نزدیکشون میشی می بینی که تو دیوار گیر کردن و همینطوری میدون.....همین موجودای سپر دار که کپی برداری از هیلو بودن هم هوش مصنوعی خیلی ذاغارتی داشتن.....میخواست بزنتت میرفت تو دیوار گیر می کرد...آخه یعنی چی؟؟
باگم زیاد داشت که دوستان گفتن....... .
+
کرایتک پچ 1.2 رو واسه بازی بیرون داده(فعلا کنسولا) که تعداد ابجکتهای هوش مصنوعی رو افزایش میده و کلا بهبود واسه هوش مصنوعی در بر داره....بعضی امکانات هم واسه آنلاین اضافه شده مثه hosting بهتر و اینا...... .
+
انلاینشم تا لول 25 رفتم دیگه خسته شدم تکراری شد:31:البته اگه تا لول 28 دووم بیارید مد "کلاسیک" هم فعال میشه که دیگه ار نانوسوت خبر نیس و میشه با اعصاب راحتتری بازی کرد:31:
.