دو همراه وی به توان دو میرهنقل قول:
دو همراه وی به توان دو میرهنقل قول:
صفحه ی 11کتاب ریاضیات گسسته ، درست وسط صفحه یه نتیجه گیری کرده " تعداد راس های فرد هر گراف زوج است "، بعد از نتیجه گیری اثباتی برای این موضوع نوشته شده ولی چیزی که ثابت شده اینه :"مجموع راس های فرد هر گراف زوج است "یعنی "مجموع" رو با "تعداد" یکی دونسته .هر کاری کردم نتونستم اثبات دیگه ای براش پیدا کنم .لطفا یه اثبات واسه این قضیه بنویسید یا اگه اشتباه متوجه شدم راهنماییم کنید .
خب مجموع راس های فرد با تعداد راس های فرد تفاوتی نداره اینجا ... منظورش مجموع تعداد راس های فرد هست ...نقل قول:
ممنون به نظرم دقيقا منظورش آخرين جمله ايه كه گفتيد ! منتها كلمه ي تعداد رو جا انداخته !نقل قول:
خوب شما زیاد به چیزی که کتاب مثال زده رجوع کن و یه چند تا تست تالیفی ببین همه رو با هم جمع کنی همیشه زوج هست و میشه با اون رکس ها گراف درست کرد؟ می بینی که همیشه نمیشه و کافیه که فقط یک بار نشه و نقض میشه
و نتیجه می گیری که این
درسته تعداد راس های فرد هر گراف زوج است
همین و بس
خب واسه اینکه مجموع چند تا عدد فرد زوج بشه کافیه تعدادشون زوج باشه دیگه .. ! هر عدد فرد به فرم 2k+1 هست اگه تعداد اعداد فرد زوج باشه تعداد 1 ها توی 2K+1 زوج میشه و 2k هم ک زوجه کلا مجموعشون زوج میشه !!نقل قول:
در ضمن شما باید توجه کنی اینکه مجموع راس های فرد یا تعدادشون زوج باشه شرط لازم هست و نه کافی . یعنی یه سری شروط دیگه هم وجود داره .
این دیر اوکی کردن پست ها هم کاری شده واسه من !
شما درست میفرمایید ! متوجه هستم که زوج تا عدد فرد زوج میشه ! اما حرفم سر این بود که کلمه ی تعداد رو به جای مجموع به کار ببریم ! و مجموعش یه مفهوم دیگه داره !نقل قول:
دوستان یه سوال از شیمی
تو اصل آفبا ترتیب الکترون گیری زیرلایه ها جوری هست ک 4s قبل از 3d الکترون میگیره . میخوام بدونم وقتی بخوایم از اتم الکترون بگیریم ( تبدیل ب یون بشه ) کدوم زیرلایه زودتر الکترون میده ؟!
این که گفتی همون آرایش الکترونی یون ها هستش در واقع. الکترون همیشه از بیرونی ترین لایه گرفته میشه . بنابراین 4s زودتر الکترون میده. اتفاقا همین موضوع سوژه خوبی هست که تست های زیادی ازش میاد و آرایش اتم هایی رو میدن که اوربیتال های 3d الکترون دارن ولی 4s ندارن و ازت میپرسن که کدومش مال یون هست و کدومش مال اتم در حالت پایهنقل قول:
برای ریاضی چه کتابی بخرم که سوالاش تفکیک نباشه
وهمه سوالا با هم باشه و مبحثی نباشه