نقل قول:
سلام به همه بروبکس
من میخوام بازی رو شروع کنم اما خیلی وقت بازی ندارم
حالا یک سوال:حدودا چقدر طول می کشه قوی بشم و این که کسی اکانت بی استفاده(که البته یکم با هاش کار شده باشه مرد هم باشه کلاسش هم ترجیحا میج باشه(همون جادوگر خودمون)(چقدر شرایطش سخت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم از آخر خودم مجبور شم از اول بازی کنم)) نداره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :47:
شما بازی رو شروع کن ما همه تا جایی که بتونم راهنماییت میکنیم. میتونی صفحه های قبل هم بخونی اطلاعات مفیدی داره. شما همون وقت کمتو بذاری رو یه کاراکتر آکبند لذتش بیشتره:20:
نقل قول:
BM ورداشتي ؟ (عكست معلومه ديگه :دي)
ببين بهترين شغل واسه BM همين Black Smith هستش . واسه خودت ميتوني سلاح بسازي كنارشم تيلور كار كني خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مر30.:20: الان بکوب میرم Blacksmith میگیرم روش کار میکنم.
راستی تو این آیتمها کدومش به درد نخوره؟ حجم Inventoryم خیلی کمه میخوام یه سری هارو وقتی میگیرم بندازم دور کلا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]