سلام بچه ها حوبین ؟
Printable View
سلام بچه ها حوبین ؟
سلام عزیزان این لینک که این پایینه هدیه ای از طرف لینکر(linker) جان هست که به عنوان تشکر برای خانمها دادند
نقل قول:
كتاب نكتههاي كوچك زندگي
کد:http://www.datiki.com/Files/instructions.pdf
آره سخت تره ، ولی اینجا weekend هست همه جا تعطیلهنقل قول:
با اینکه میدونم احتمالش خیلی کمه که linker جان به این تاپیک سر بزنن اینجا ازشون تشکر میکنم... linker جان ممنون :11:نقل قول:
سلام بچه ها خسته نباشید مخصوصا TEC و snowy_winter عزیز
من خودم که دیروز کاربر فعاله بخش پیغامهای خصوصی بودم
همینجا هم بگم همه ی آقایون از همه ی خانوما تشکر کردن ..دیگه من تک تک اسم نمیارم!
منم از اینجا از همه ی آقایونی که پ.خ دادند تشکر میکنم، و بعضی از دوستان هم خواستن از طرف خودشون از شما تشکر کنم.
از linker عزیز هم نهایت سپاس و احترام رو دارم.
از شما دوستای گلم هم به خاطر لطفها و همکاری هاتون بینهایت ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوا جونم کاربر فعال شدنت مبارک عزیز ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیرینیش کو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من هم از همه ی شما عزیزان ممنونم و همچنین از آقایونی که پ.خ دادن و خواستن از طرف خودشون از شما تشکر کنم:11:نقل قول:
مگه آوا جون تازه کاربر فعال شده؟؟نقل قول:
من حواسم نبود.... آوا جون مبارکه :11: منم شیرینی میخوام!:46:
به به آوا خانم گل گلاب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکهههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شیرینی میخواممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]